Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!927091nfep5yczqt.gif

τι κανετε κοριτσια μου; εγω κλασσικα ξυπνησα στις 2 να φαει ο μικρος και μετα στις 7. παει δεν το κοβει το χουι τελειωσε το πηρα αποφαση. τουλαχιστον ειχε και ο αντρας μου υπηρεσια και ετσι δεν ξυπναγα και από το ροχαλητο :roll:. κατα τα αλλα μια χαρα, ο πυρετος ηταν από το εμβολιο και ολα καλα.

Τατιανα μου τι καλη που ειναι η Ραφαελιτσα. εφτιαξε και κουραμπιε εκανε τσισα και στη λεκανη χα χα χα. ο δικος μου πανω του τα κανει και δεν βλεπω να εχει και καμια διαθεση να το αλλαξει αυτο. :D

Λιτσακι ου ουουουου... και εσεις σουπερ περασατε ετσι; περαστικα σου και προσεξε το παιδι μη κολλησει!

εγω τωρα αν και εχω πολλες δουλειες φευγω να παω κομμωτηριο γιατι ενα σας λεω... ηριζα εχει βγει 4 ποντους και εχω κανει και ψαλλιδα! τα χαλια μου εχω. λοιπον σας φιλω πολύ και αν προλαβαω τα λεμε και μετα ναι;:wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

o προγομφιος ποιος ειναι?ο ενας απο τα 4 πανω?

εχεις δικιο ρε λιτσακι που να τον αφησεις?σιγουρα στο γραφειο θα απασχοληθει!ασε που θα τον εχουν στα ωπα ωπα!και μενα αν μου εφερναν ενα παιδακι τωρα ξερεις τι χαρα που θα εκανα?

μαρακι μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!μαλλον ιδανικα τα παρουσιασα με τους κουραμπιεδες!!!δεν ειναι κ ο master chef ραφαελα αλλα κατι εκανε....ενα στρογγυλο μπαλακι στραβο πλακουτσωτο!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

ΜακΜαρακι καλημερα κοριτσι!!! πακετο στην αυπνια παμε εμεις!!!!!!!!!!!!

Παλι καλα που ηταν ο γαμος και ειχα φτιαχτει τοτε μαλλια και τετοια γιατι χρονος τωρα,,,,,

Τατιανα οι προγομφιοι ειναι μετα τους κυνοδοντες, ο Αντρεας στα πανω εβγαλε πρωτα αυτα και μετα τους κυνοδοντες

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!πως ειστε?ολα καλα? Τατι μου τι κανεις? η σουπερ Ραφαελιτσα? βρε Μακ τυχαιο ηταν που πηγε στην τουαλετα η Ραφαελα......ειναι πολυ μικρα ακομα!!!!αντε ανανεωσου τωρα να ανεβει λιγο το ηθικο!!!!!εγω δεν εχω καθολου διαθεση σημερα......marisa καλως ηρθες......τι κανει το νινι σου?

αχ μπερδευτηκα τωρα με τα δοντια!!!ποσα ειναι συνολο 20?εμεις εχουμε 4 πανω 4 κατω 2 τραπεζιτες δεξια πανω κατω και 2 αριστερα πανω κατω αρα συνολο 12.απο τα 20 τους 4 τραπεζιτες τους βγαζεις στο τελος μετα τα 2 συνηθως αρα μας μενουν 16.αρα θελουμε αλλα 4.μονο τους κυνοδοντες δηλαδη?κατσε να βρω ενα στομα με δοντια να καταλαβω....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Εγω του εχω παρει και οδοντοβουρτσα και βαζουμε και οδοντροκρεμα ισα που καθε πρωι και να δειτε πως κορδωνετ εγια να πλυθει ...την δαγκωνει βεβαια αλλα....

Τον παιδιατρο οταν τον ειχα ρωτησει μου ειχε πει μ εβρεγμενη γαζα να τα καθαριζω αλλα αντε τολμα να βαλεις χερι στο στομα του....κι ετσι του πηρα την 1η παιδικη , γιατι ειναι με ηλικιες ,

Διαφημίσεις

" Η πρώτη επίσκέψη του παιδιού στον Παιδοδοντίατρο

Πότε πρέπει να γίνει η πρώτη επίσκεψη του παιδιού στον παιδοδοντίατρο/οδοντίατρο;

Με την ανατολή του πρώτου δοντιού και όχι αργότερα από τη συμπλήρωση του πρώτου έτους της ζωής του.

Γιατί τόσο νωρίς;

Γιατί, η τερηδόνα μπορεί να εμφανισθεί ακόμα και από τη βρεφική ηλικία.

Γιατί, η έγκαιρη ενημέρωση των γονέων είναι καθοριστική για την υγεία των δοντιών των παιδιών τους "

Εγω δεν το ειχα σκεφει καν και δεν εχω ρωτησει καν και τον παιδιατρο , το θεωρουσα νωρις!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...