Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλησπέραααααα!!!!! τι κάνετε???? Με θυμάστε καθόλου???

έχω πολύ καιρό να μπω αλλά δεν σας ξεχνώ! Τώρα πιστεύω ότι θα έχω περισότερο χρόνο να γράφω κι εγώ.. Μεγαλώσανε τα μπεμπόνια μας και γίνονται ανεξάρτητα! Τώρα πρέπει να κάνουμε κι άλλα πιστεύω :-)

Εμάς το κοριτσάκι μας είναι μια χαρά, την πάω παιδικό από 12 μηνών και όπως καταλαβαίνετε ειμαστε συνέχεια αντιβίωση κτλ. αλλά πιστευω (όπως λέει και ο doctor) ότι σε ένα χρόνο θα είμαστε μια χαρά!

Αύριο θέλω κι εγώ να πάω στο χωριό του Αη Βασίλη στην πλ. κοτζιά (το διάβασα από το Μαράκι), ισχύει?

Δεν είναι καμία μέσα????????

g598apoix3yrvmnr.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω για τις ευχες ολες σας!:-D να στε καλα κ εσεις και τα μικρα σας!

Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Να έχει μια πανέμορφη ζωή!

Εγώ περισσότερο φοβάμαι τους παιδότοπους και όχι το έξω. Ο Νικόλας εκτός από ένα κρύωμα στη μουρίτσα χωρίς πυρετό, μόνο με μπούκωμα δεν μου έχει αρρωστήσει ποτέ ως σήμερα και το έχω κάθε μέρα βόλτα. Αλλά δεν τον έχω πάει ποτέ παιδότοπο.

Για σκέψου το και αυτό...μήπως τις ιώσεις τις τσιμπάνε στο παιδότοπο; :rolleyes:

καλε αφου παμε παιδικο σταθμο, λες απο τι μια φορα τη βδομαδα ( και αν) να κολλαει απο κει?(χλωμο νομιζω)... αφου σου λεω ολα βηχανε χτες στα γενεθλια και μου λεει μια μαμα: α κι η δικια σου βηχει? οποτε ξερω απο που τα τσιμπαμε:tongue::tongue::tongue::tongue: δεν εχω αμφιβολιες...μεχρι να παει η μεγαλη σταθμο μου χε αρρωστησει 2μισι χρονια και κατι, 2 φορες. κι απο τοτε ολες τις υπολοιπες! 3 μηνες ολο και κατι εχει!

εγω δε σε θυμαμαι αλλα λογικο ειναι γιατι μαλλον σχετικα καινουρια! welcome back:p:p

Διαφημίσεις

και να μαι παλι εδω, μετα απο αρκετο καιρο...Μαρισα welcome back!!!!! φυσικα και σε θυμομαστε καλε!!!!!! Να ευχαριστησω οσα κοριτσια μου ευχηθηκαν για τη γιορτη μου, να ειστε καλα κουκλες, να χαιρεστε την οικογενεια σας!!!!!! Ελευθερια μου, συμπεθερουλα μου, αν και καθυστερημενα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!! να σε χαιρεται η οικογενεια σου και να καμαρωνεις παντα το μικρο σου αγορακι, που απ' οτι διαβαζω ειναι μεσα στη σκανταλια!!!!! εμας τα νεα μας ειναι σουπερ, η Ειρηνουλα μου μεγαλωνει και ζωηρευει, αλλα μεχρι εκει που την παιρνει, εκπλησσομαι απο το ποσο πολυ αντιλαμβανεται αυτα που της λεω και αυτα που της απαγορευω. Μια χαρα μπορουν να πειθαρχησουν κοριτσια, αρκει να επιμενουμε και λιγο παντα βεβαια χωρις κλαματα και νευρα. Αυτη την εβδομαδα εχουμε παλι εμβολιο, το αντιγριπικο τη 2η δοση και θα ζυγιστουμε κιολας και βασικα το υψος με ενδιαφερει καθως το προηγουμενο 2μηνο δεν πηραμε ουτε ποντο και θελω να δω πώς τα πηγαμε τωρα. Εμεις κλεινουμε -επιτελους- την Πεμπτη...χθες πηγαμε κατω το πρωι και ξετρελαθηκε με το στολισμο, το χωριο του Αη Βασιλη κτλ...φιλια σε ολες...φιλακια στα μωρακια σας!!!!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

να'μαι και εγω! το ταλιμπανακι κοιμαται ευτυχως απυρετο σημερα!

αχ Μαρακι επειδη εμενα με την γαστρεντεριτιδα χτυπησε 39,3 ακουω για πυρετο και πεθαινω! αστα σου λεω ταραχη....

Μαριζα μου εγω δεν σε θυμαμαι :( . η εγκυμοσυνη δεν μου αφησε κιλα αλλα μου αφησε αλτσχαιμερ οποτε μην με παρεξηγεις ναι; καλως ορισες παντως και παλι!

βρε Αννουλα του χιονια τι κανεις; σουπερ τα νεα σας πάντα τετοια. αντε μην χανεσαι γιατι ανησυχουμε :)

φιλεναδες ολα καλα;

έχω πολύ καιρό να μπω αλλά δεν σας ξεχνώ! Τώρα πιστεύω ότι θα έχω περισότερο χρόνο να γράφω κι εγώ.. Μεγαλώσανε τα μπεμπόνια μας και γίνονται ανεξάρτητα! Τώρα πρέπει να κάνουμε κι άλλα πιστεύω :-)

Εμάς το κοριτσάκι μας είναι μια χαρά, την πάω παιδικό από 12 μηνών και όπως καταλαβαίνετε ειμαστε συνέχεια αντιβίωση κτλ. αλλά πιστευω (όπως λέει και ο doctor) ότι σε ένα χρόνο θα είμαστε μια χαρά!

Αύριο θέλω κι εγώ να πάω στο χωριό του Αη Βασίλη στην πλ. κοτζιά (το διάβασα από το Μαράκι), ισχύει?

Μα που έχεις χαθεί ρε κορίτσι;;; η πριγκήπισσά σου; την βάφτισες; πως το λένε το κοριτσάκι μας; Γύρισες για δουλειά; ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ :tongue:

Στην Κοτζιά τελικά παγοδρόμιο έχει μόνο, πήγαμε Ζάππειο, όχι τίποτα το ιδιαίτερο...αν είσαι κοντά οκ για βόλτα, αλλά από μακριά όπως εμείς, τσάμπα η βενζίνη...

ευχαριστω για τις ευχες ολες σας!:-D να στε καλα κ εσεις και τα μικρα σας!

καλε αφου παμε παιδικο σταθμο, λες απο τι μια φορα τη βδομαδα ( και αν) να κολλαει απο κει?(χλωμο νομιζω)... αφου σου λεω ολα βηχανε χτες στα γενεθλια και μου λεει μια μαμα: α κι η δικια σου βηχει? οποτε ξερω απο που τα τσιμπαμε:tongue::tongue::tongue::tongue: δεν εχω αμφιβολιες...μεχρι να παει η μεγαλη σταθμο μου χε αρρωστησει 2μισι χρονια και κατι, 2 φορες. κι απο τοτε ολες τις υπολοιπες! 3 μηνες ολο και κατι εχει!

Έχεις δίκιο βρε Μαριαννάκι, ξεχνάω τον παιδικό σας...υπομονή 3 μηνες :rolleyes:

και να μαι παλι εδω, μετα απο αρκετο καιρο...Μαρισα welcome back!!!!! φυσικα και σε θυμομαστε καλε!!!!!! Να ευχαριστησω οσα κοριτσια μου ευχηθηκαν για τη γιορτη μου, να ειστε καλα κουκλες, να χαιρεστε την οικογενεια σας!!!!!! Ελευθερια μου, συμπεθερουλα μου, αν και καθυστερημενα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!! να σε χαιρεται η οικογενεια σου και να καμαρωνεις παντα το μικρο σου αγορακι, που απ' οτι διαβαζω ειναι μεσα στη σκανταλια!!!!! εμας τα νεα μας ειναι σουπερ, η Ειρηνουλα μου μεγαλωνει και ζωηρευει, αλλα μεχρι εκει που την παιρνει, εκπλησσομαι απο το ποσο πολυ αντιλαμβανεται αυτα που της λεω και αυτα που της απαγορευω. Μια χαρα μπορουν να πειθαρχησουν κοριτσια, αρκει να επιμενουμε και λιγο παντα βεβαια χωρις κλαματα και νευρα. Αυτη την εβδομαδα εχουμε παλι εμβολιο, το αντιγριπικο τη 2η δοση και θα ζυγιστουμε κιολας και βασικα το υψος με ενδιαφερει καθως το προηγουμενο 2μηνο δεν πηραμε ουτε ποντο και θελω να δω πώς τα πηγαμε τωρα. Εμεις κλεινουμε -επιτελους- την Πεμπτη...χθες πηγαμε κατω το πρωι και ξετρελαθηκε με το στολισμο, το χωριο του Αη Βασιλη κτλ...φιλια σε ολες...φιλακια στα μωρακια σας!!!!!!!!!!!!!!!!

Μα που είσαι βρε Άννα;;; Από τότε που άρχισες δουλειά, μαύρα μάτια κάνουμε :roll:

Φιλιά στην λιονταρίνα μας!

να'μαι και εγω! το ταλιμπανακι κοιμαται ευτυχως απυρετο σημερα!

αχ Μαρακι επειδη εμενα με την γαστρεντεριτιδα χτυπησε 39,3 ακουω για πυρετο και πεθαινω! αστα σου λεω ταραχη....

Μαριζα μου εγω δεν σε θυμαμαι :( . η εγκυμοσυνη δεν μου αφησε κιλα αλλα μου αφησε αλτσχαιμερ οποτε μην με παρεξηγεις ναι; καλως ορισες παντως και παλι!

βρε Αννουλα του χιονια τι κανεις; σουπερ τα νεα σας πάντα τετοια. αντε μην χανεσαι γιατι ανησυχουμε :)

φιλεναδες ολα καλα;

ου γαρ έρχεται μόνον κυρία μου...καλά είσαι για πολύ ξύλο λέμε! :rolleyes::tongue:

καλησπερα απο την χιονισμενη και παγωμενη Καστορια:Dτι κανετε?μερες ειχα να διαβασω νεα σας.χρονια πολλα σε οσες γιορταζαν και στα μικρα που ειχαν γενεθλια.να ειστε γεροι και ευτυχισμενοι ολοι.

οπως καταλαβατε ειμαστε μινι διακοπες με τον συζυγο.ο Αναστασης εμεινε Κερκυρα με παππου-γιαγια.η καλυτερη του:Dολα τα χατηρια του κανουν

ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μικρα σας καλυτερα.:D:D:D:D

XWF8p2.png

καλησπερα απο την χιονισμενη και παγωμενη Καστορια:Dτι κανετε?μερες ειχα να διαβασω νεα σας.χρονια πολλα σε οσες γιορταζαν και στα μικρα που ειχαν γενεθλια.να ειστε γεροι και ευτυχισμενοι ολοι.

οπως καταλαβατε ειμαστε μινι διακοπες με τον συζυγο.ο Αναστασης εμεινε Κερκυρα με παππου-γιαγια.η καλυτερη του:Dολα τα χατηρια του κανουν

ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μικρα σας καλυτερα.:D:D:D:D

Mια χαρα σε βρισκω Σοφακι!!!!! Αντε να το καψετε με το συζυγο...

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Μακ μου περαστικα στον πριγκιπα σου...τι παθατε καλε;;; γαστρεντεριτιδα;;; Μαρακι μου γλυκο το ξερω εχω χαθει αλλα ειναι η περιοδος κακη αυτη για μενα...και λιγο χρονο να εχω μεσα στη μερα πρεπει να διορθωσω διαγωνισματα τα οποια ειναι πολλα και αν δεν εχω διαγ εχω εκθεσεις, που ειναι ακομα χειροτερο. Δε θελω να εχω διορθωματα στις διακοπες, αν και τελικα σημερα δε διορθωσα τιποτα, ξεμυαλιστηκα, πηγαμε και κεντρο το απογευμα με τη μικρη να δει τα φωτακια, μπηκαμε και στο καρουζελ-ψιλοφοβηθηκε βεβαια- ε και με τουτα και με εκεινα πριν λιγο μαζευτηκαμε. Σας σκεφτομαι ομως συνεχεια και σας διαβαζω οποτε μπορω...ειστε οι αγαπημενες μου τηλε-φιλεναδες, αυτο δεν αλλαζει, ακομα και αν χανομαι παντα σας εχω στο μυαλο μου...καληνυχτα!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

κοριτσακια μου καλημερα και καλη εβδομαδα!!!χαθηκα αυτον τον καιρο ειχα αδεια και ημουν σπιτι ηταν κ οι απεργιες στη μεση και χαρηκα το παιδακι μου!!!καλα ειμαστε ειχαμε παει κ παιδιατρο την προηγουμενη κ ολα καλα,συνεχιζουμε κ ψηλωνουμε,φαρδαινουμε με τρελους ρυθμους αλλα ολα οκ.

εκανα κ μερικα ψωνια-δωρακια για χριστουγεννα κ ξεμπερδεψα δεν μπορω να τρεχω τελευταια στιγμη με πιανουν τα νευρα μου....

της μικρης δεν της εχουμε παρει δωρο ακομα,απλα σκεφτομουν για πολλα δωρακια οχι πολυ ακριβα...δηλαδη αντι να παρω ενα που κανει 150 να παρω 3-4....δεν τρελαινεται κιολας με τα παιχνιδια οποτε πιο πολυ θα παιξει με 3-4 παρα με 1!

ααα καναμε κ κουραμπιεδες χτες...αναψαμε τζακι βαλαμε χριστουγεννιατικα (εχω στολισει κ δεντρο και ΝΑΙ ζει ακομα,αλλα εχω βαλει μονο στολιδια οχι μπαλες γιατι θα ηθελε να της κανει μπαπ....), την εβαλα σε καρεκλα πανω στην κουζινα κ επλασε με τα κουτσικα χερακια της..την αφησα να τα πασαλειψει ολα δεν με ενοιαζε τιποτα γιατι γελαγε συνεχεια κ ηταν πολυ ευτυχισμενη με αυτο που εκανε!!!!σημαδεψαμε κ τον κουραμπιε της, της εκανα κ ενα Ρ πανω κ σημερα θα τον τραβηξω φωτο να τον βαλω στο αλμπουμ της με τιτλο ο πρωτος μου κουραμπιες!!!χαζομαμα εεεε?

μακμαρακι μου τι κανεις????σου στειλα το κιν μου....

μαριζα καλως ηρθες,σε θυμαμαι οχι πολυ καλα να πω την αληθεια....

σοφακι τι κανει η Βαλερια?ξεκινησε το ρεπορταζ η οχι ακομα?

αααα εμεις καναμε κ τσισα στη λεκανη!ηρθε κ μου το ζητησε κ την εβαλά,σφιχτηκε εκανε κ μετρα τραβηξε κ το χαρτι να σκουπιστει!!2 φορες μεχρι στιγμης!μονη της εεεε εγω δεν της εχω πει τιποτα απλα με εχει δει πολλες φορες να πηγαινω κ τρεχει απο πισω μου κ γελαει κ μου κανει τσσσσσσσσςςςςςςς.

εβδομαδα απεργιακων κινητοποιησεων παλι θα πηξουμε στην κινηση!!!!εχω κ δουλεια αλλα τσαγκατοδευτερα σημερα!!!!

ααα αν εχετε χρονο πειτε μου κ κανενα δωρακι για Ραφαελα....

και κατι αλλο...εσεις τα αφηνετε να βλεπουν dvd χριστουγεννιατικα τραγουδια?εγω πλεον μονο 1 φορα την ημερα για 20 λεπτα γιατι μια μερα ηθελε να το βλεπει ολη μερα κ δεν ασχοληθηκε καθολου με τα παιχνιδια της η τον γυρω χωρο και καθολου δεν μου αρεσε οποτε της το κοψα μαχαιρι....απο παιδικα δεν βλεπει δεν της αρεσουν χαζοκοιταει που κ που στη μαμα μου...τηλεορασγ δεν βαζω με νευριαζει η βαβουρα της....οποτε μονο το 20λεπτο την αφηνω...αλλα θα ηθελε παραπανω!

σας φιλω προς το παρον!

εδω θα ειμαι!!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Καλημερα!!!!

Δευτερα ε??? τι ωραια.....Εγω λογω απεργιων παλι εκτος γραφειου ,[παλι Ρεντη ειμαι βεβαια δεν μου κακοπεφτει γιατι σε 20 λεπτα ειμαι εδω γιατι γραφειο θελα με τετοιες συνθηκες 2ωρακι!!!

ΜακΜαρακι μου παλι πυρετους ε?? Μηπως ηταν το εμβολιο που κανατε η τιποτα δοντακια??

Αννουλα που χαθηκες βρε κοριτσι? Αλλα αν δεν κανεις δουλεια με υπολογιστη εναι λιγο δυσκολο να μην χανεσαι με τετοιο προγραμμα , εδω εμεις ολη μερα με υπολογιστη και παλι...

Μαριζακι χαμενη κι εσυ κοριτσι ε? Αντε να μπαινεις να μαθαινουμε τα νεα σας.

Μαρακι μου σου το πα κοριτσακι οτι εχει παγοδρομιο αλλα μαλλον δεν το προσεξες , γιατι ειχα περασει την προηγουμενη εβδομαδα και το ειχα δει.

Εμεις πηγαμε στου Περιστεριου την στολισμενη παιδικη χαρα που εχει και καρουζελ αλλα δν εκαναμε καρουζελ μονο κουνια και ξετρελαθηκε.

Τανιανα φτιαξατε και μελομακαρονα?? Μπραβο την Ραφαελιτσα φανταζομαι χαρα

ε!!!

Τα δικα μας νεα του σκ , το Σαββατο ημασταν συνεχεια στις βολτες γιατι ειχε καταπληκτικο καιρο , πηαγαμε και για κουνια και τρελαθηκε ο Αντρικος. Την Κυριακη ειχε γιοστη ο παιδικος και τον πηγα εκει οπου του ειχα φορεσει πουκαμισο , γιλεκακι γραβατα και ασορτι ζωνη το κοτλε του το παντελονι και τα μποτακια μας και πεθανα οι κυριες του . Οσο για τον Αντρέα δεν σας λεω ποσο το χαρηκε κατεβαινε απο την αγκαλια μου και ηθελε να ανεβει κι αυτος επανω με τα παιδακια .Εγω ημουν ετσι σε τεοια , ποιηματα και σκετς παντου χωμενη , ετσι και το λαμογιο το δικο μου .

ΑΑΑ το καλυτερο εγω ειμαι παλι συναχωμενη απο το Σαββατο και το προγραμμ ατων τελευταιων ημερων ....ξυπνμα ε απο τις 5-6 γιατι τα εχουμε κανει και μετα δνε κοιμομαστε με τιποτα....ασε που μεχρι τις 7 θα τα ξανακανει 1-2 φορες ακομα....α ρε ατιμα δοντια...και εννοεται οτι θελει αλλαγμα και ρουχα, επομενως δεν ξανακοιμαται με τιποτα. Θελω να πιστευω οτι δεν θ ακρατησει πολυ αυτο το καινουργιο...

Την Παρασκευη παραμοννη εχουμε ημιαργια και δεν πολυπολυδουλευουμε κιολας και θα τον παρω μαζιμου στο γραφειο!!!!!!!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

λιτσακι καλημερα!!!!κουραμπιεδες φτιαξαμε που ειναι πιο απλοι, μελομακαρονα με Ραφ θα ηταν τρελο εγχειρημα!

ειδες ο αντρικος????μια χαρα!!!!κουκλος ειναι!αντε μωρε να βγουν τα δοντια να ησυχασουμε!ποια βγαζει τωρα?εμενα εκει που ειχε 6 ξαφνικα εχει 12!4 μαζι εβγαλε!μονο οι κυνοντες μας λειπουν!

καλα θα τον παρεις στο γραφειο????εγω δεν θα την παλευα με τη μικρη με τιποτα!!!ανω κατω θα τα εκανε ολα!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Εμας μας λειπουν μονο οι κατω κυνοδοντες και ο ενας προγομφιος , τα πανω τα εοχυμε βγαλει ολα ...αλλα πολυ ταλαιπωριατα τελευταια και πολυ διαροια....

Ο παιδκος ειναι κλειστος και δεν εχω να τον αφησω καπου , κοσμος σρο γραφειο να ασχοληθει μαζι του πολυς....συναναστροφες με κοσμο εχουμε γιατι παμε και στον παιδικο( για τις αρρωστιες λεω) επομενως μια χαρα,

Οχι οτι δεν θα γινει πανικος αλλα λεμε...

Εγω εκανα μονο σοκολατακια σε φορμες και εγιναν σαν αγορασμενα ...βεβαια ο Αντρεας κοιμοταν

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...