Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!Δε σας προλαβαίνω!!Μαράκι αύριο κατά τις 12 θα΄μαι και εγω γκολντεν αλλα χωρις βασιλάκη για δωράκια!Γιατί του βάζεις ξαλμυρισμένη φέτα?Ποιά του παίρνεις, εννοώ ποια ζητάς?Γιατί και εγω του δίνω τραχανά με φέτα στις 9 αλλά σήμερα και χτές τα μαγουλάκια του έγιναν κατακόκκινα!Μάλλον η φέτα που μου φερε ο πατέρας μου ήταν πολύ αλμυρή!

Για να φάει κάνω αγώνα!Ενω τρώει όλα τα φαγητά , σήμερα έφαγε ρεβύθια με φέτα και πατάτες, δεν κάθεται να τον ταίσω!Κουνιέται , μου σπρώχνει το χέρι τσιρίζει!Τί να πώ!:rolleyes:

Βλέπω τον θεό τον Κωστόπουλο και περιμένω τον σύζυξ να επιστρέψει από το χριστουγεννιάτικο πάρτυ της εταιρίας του!Κάνει πολύ κρύο!Θέλω να ψωνίσω τα πάντα αύριο!!!Αλλά δε θα το κάνω!!χαχα!!

Πολλά φιλάκια κοριτσάκια και όνειρα γλυκά στα μωρουλίνια σας!

O40a.jpgO40ap3.png

μασαει μπιφτεκι;;;; θεα! ο δικος μου με τοσα δοντια και τα θελει λιωμενα. μονο τα μπισκοτακια της nutricia ροκανιζει αλύπητα!

δεν θελω να του δινω μες τα αγρια μεσανυχτα γαλα σοφακι μου. υπαρχουν μαναδες που εχουν δεινοπαθησει. φτασαν τα παιδια τους 4 ετων και ακομα ξυπνανε τα χαραματα για γαλα. δεν ξερω τι να κανω!:confused:

τελοσπαντων... παλι κομματια ειμαι και εχω και δικαστηρια αυριο. ελπιζω να προλαβαω να μπω και να πω μια καλημερα. αντε καλο βραδυ τσουπριτσες~!

Καλημερααααααααααα!!

Και ναι ειναι Παρασκευη σημερα τι ευτυχια ...Κρυοοοο πολλλυ αλλα τουλαχιστον να μην βρεχει γιανα παμε καμια βολτα.Χθες πηγα και τον πηρα εγω απο το σταθμο πιο νωρις για να τον βγαλο λιγο με το καροτσι και ισα που βγηκαμε και πηραμε σκουφο και γαντια και επιασε η βριχη και γυρισαμε τρεχοντας σπιτι,παλι καλα ειχα βαλει την ομπρελα στο καροτσι και κρατησε την βροχη και δνε βραχηκε καθολου ο μικρος.

Μαρακι μου το τελευταιο γαλα σας ποτε το πινετε το βραδυ?? Γιατι εγω του δινω στισ 8-8:30 που κοιμαται και λογικο ειναι να πειναει στισ 6 οπου γενικα σηκωνομαι εγω εκεινη την ωρα για δουλεια. Προχθες που ειχε ψιλοφαει στις 7 (για βραδυ) ξυπνησε στις 3 και γι ανα κοιμηθει ειπιε ενα μπουκαλι γαλα και αλλο ενα στις 7:30 το πρωι που ξυπνησε.

Καποιες φορες εχω δοκιμασει και του δινω και πριν παω για υπνο κατα τις 12 επομενως δεν υπαρχει περιπτωση να ξυπνησει πιο πριν.

Εχει εδψ και 2 μερες τον ταιζω κατα τις 7 και ξυπναει δεν ξανακοιμαται απλα καθεται και παιζει στην κουνια του, μεχρι να πλυθω να ντυθω τραγουδαει και μολις με βλεπει στην πορτα (αφου με εχουν πιασει οι μυρωδιες απο εξω) κακα , κακα φωναζει και τα εχει κανει. και εχει γεμισει και το συμπαν , αλλαζουμε πρωι πρωι τα παντα(χθες τονειχα ηδη ντυσει και τον ξαναεντυσα).Ειναι τα δντια μας τωρα και εινια λιγο...νερο

ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΑ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ

Αντε καλη και γρηγορη Παρασκευη να εχουμε ν απαμε στα παιδακια μασ

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλα εγραφα χωρις να δω μαι ολοκληρη σελιδα

Μαρακι στον Ρεντη ημουν και απο οτι φαινεται με ολες αυτες τις απεργιες την επομηνε εβΔομαδα εκει θα την βγαλω(τι ωραια)και μπαινω remote στο pc μου.

Οσο για δοντια εμεις βγααλαμε επανω πρωτα τους προγομφιους και μετα τους κυνοδοντες και κατω εχει βγαλει τον ενα προγοφμιο και ειναι ετοιμα να σκασουν ο αλλος και οι 2 κυνοδοντες γι αυτο εχει τρελαθει το παιδακι μου. Και ξερετε πωε τα βλεπω???μην με πειτε κακια....μονο ταν κλαει και εχει ανοιχτο το στομα εγω κοιταω τα δοντια αλλιως δεν παιζει χερι στο στομα του με τιποτα.

Εμεις τσακιζουμε τρελο ψωμι-τσουρεκι για πολυ ομως και αναρωτιομουν αν ολο αυτο το τσουρεκι(απο φιλο το παιρνουμ εκαι εχει ναι γευση τσουρεκιου οντως) με τα αυγα μηπως εοχυμε θεμα . Εδω και 1 εβδομαδα λογω των εξανθηματων τα ειχαμε κοψει ολα (μπισκοτα,τσουρεκια κ.λ.π.)

Και χθες εφτιαξα και τα χριστουγεννιατικα σοκολατακια, την πρωτη δοση γι ανα φερω στο γραφειο. Πηρα κατι τελειες φορμες και ειναι σαν αγορασμενα.

Παλι καλα που με τα περισσοτερα δωρα εχω τελειωσει και θα εχω χρονο για βολτες με το παιδακι μου!!Δεν εχουμε παει καμια βολτα για να δει κανενα λαμπακι ο κακομοιρης ,θαπαμε στην χριστουγεννιατικη γιορτη του σταθμου επομενως μηοως χαρει λιγο εκει γιατι την γιορτη της δουλειας για τ απαιδακια λογω κρισης μας την εκοψαν

Αυτα μ ονη μου τα λεω πρωι πρω μονη μου τα ακουω , α ς παω να κανω καμια δουλεια τουλαχιστον.

Ρε φιλεναδα εισαι σιγουρη οτι στην π λατει Κοτζια εχει χωριο του Αη Βασίλη? Γιατι ημουν την περασμενη εβδομαδα(Πεμοτη) κεντορ και ειχε μονο παγοδρομιο δεν ειχε τιποτα αλλο

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Σημερα εχει η Βικυ μου γενεθλια! Γινεται 3ων:tongue::tongue::tongue::tongue: (και ειναι και λιγο αρρωστη ως συνηθως )...

Μαρια εγω ειπα για παιδοτοπο λογω κρυου. εμεις απο εδω απο τα νοτια (τα παιδια κ ο αντρας δηλαδη γιατι εγω στη παρνηθα μεγαλωσα εχω αντοχες:mrgreen:) κρυουλιαζουμε...Δεν αντεχω να ειναι αλλο αρρωστα, βαρεθηκα! και ειδικα αμα ερθουμε αθηνα κ αρρωστησουν θα χουμε μεγαλο προβλημα!!! Ο μπαμπας μου λογω 2 χειρουργειων σε 1 χρονο φοβαται μη τον κολλησουνε γιατι περσι την επομενη των χριστουγεννων ειχε κανει χειρουργειο στο πνευμονα και ακομα θεωρητικα ειναι στην αναρρωση .δεν "επιτρεπεται" να αρρωστησει. Πριν 1 μηνα εκανε και χειρουργειο κηλη και τωρα εχει βηχα (μαλλον πηρε μικροβιο απο εκει) και εχει τρελαθει... Φαντασου γκρινια που θα χω αμα τα μικρα αρρωστησουνε "τα βγαζατε στο κρυο και δε προσεχατε" και τετοια. καθε μερα με ρωταει στο τηλ. αν ειναι καλα τα παιδια...

Τι αγχος κι αυτο. Λες και τα παιδια μπορεις να τα κλεισεις μεσα. Κατσε να δει τι τερας ειναι η Αννουλα και μετα θα μας λεει "αντε πηγαινετε καμια βολτα".

Αυτα :) Eσεις τι κανετε?

Διαβαζω λοιπον αυτα που γραφετε για δοντια ξενυχτια γκρινιες και ζημιες και απο τη μια λεω "τι καλη η αννα δεν εχω τετοια θεματα ", αλλα μολις ξεκιναει να σκαρφαλωνει στο τραπεζι και τα σκαμπο και να πηδαει και να κινδυνευει καθε δευετρολεπτο, και να σκαρφαλωνει στον καναπε αρπαζοντας τη κουρτινα, μου ρχεται κόλπος! Και δε μπορω να ειμαι συνεχεια απο πισω γιατι εχω κι αλλο ενα παιδακι που θελει σημασια...

ΑΑΑΑΑΑ τωρα το καταλαβα:roll: ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΩΣ "αφου αυτοι ειναι καλα απο τετοια θεματα, ας τους δωσω αρρωστιες και ατυχηματακια να χουν κατι να γκρινιαζουνε!!!":?

καλημερα σααααααας!!τι κανετε?ολα καλα?ΜΑΡΙΑΝΝΑ μου να χαιρεσαι την ΒΙΚΟΥΛΑ σου.......πολυχρονη, γερη και ευτυχισμενη!!!!οτι επιθυμεις για το παιδακι σου!!!οι υπολοιπες ειστε καλα?εμεις σημερα ειχαμε γιορτη στον παιδικο σταθμο του Μαρινου...ηταν πολυ ωραια....πηραμε και τα δωρα μας!!!εγω σημερα θα φτιαξω τα υπολοιπα στολιδια για το σχολειο του Ανδρεα......ειναι φανταστικα τελικα.

Καλησπέρες!!!

πωπω ερήμωσε το καφέ μας...:(

που είστε όλες καλέεεε????????

εμείς εδώ μια χαρά!!!

αν εξαιρέσουμε το κρύο και τη βροχή, τα 4 πλυντήρια που πρέπει να βάλω και τα άλλα 3 που έχω να σιδερώσω και την καινούρια ιδιοτροπία της Βαλέριας.... καλά είμαστε!!!

Η καινούρια ιδιοτροπία έχει ως εξής:

το βράδυ που ξυπνάει για γάλα, μερικές φορές ξυπνάει απλά και για πιπίλα...ε τότε στέλνω τον άντρα μου γιατί με έχουν φάει τα δρομολόγια πέρα δώθε! έλα μου ομως που η μικρή τα 3 τελευταία βράδια, αν δει τον πατέρα της αρχίζει το κλάμα και το παράπονο!!!

την ημέρα μια χαρά....παίζουν, γελάνε, όλα καλά...το βράδυ όμως αλλαλιάζει αν τον δει!!!:?:-?:?

Μαριάννα να χαίρεσαι την κοράκλα σου!!!

Να τα χιλιάσει και η ζωή της να είναι γεμάτη υγεία και ευτυχία!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

Μαριαννα μου χρόνια πολλά στο κουκλι σου! να ειναι παντα γερη και δυνατη σου δινει χαρες!

Λιακι μου εισαι καλυτερα; η μπουμπου;

συμπεθερακι τελειο το "σπιτακι" και πολλά τετραγωνικα! χωρανε μια χαρα χα χα χα (ξερεις εσυ)!

Λιτσακο εισαι μεσα;

κοπελιες;;;; αλοοοοοοο!

εγω παλι ξενυχτισσα ειμαι... ξυπνησε το πουλακι μου στις 4 να πιει το γαλα του με 38,5 πυρετο :(.

ελπιζω να ειναι το mmr και οχι τιποτε αλλο. παντως δεν βηχει, δεν φταρνιζετε, δεν εχει μυξες... τι να πω. ξεκινησε από προχθες να μου φαινεται λιγο ζεστουλης αλλα ειχε 37,6. εχθες το μεσημερι ειχε 37,8, του εδωσα ντεπονακι . στις 4 το πρωι 38,5 του εβαλα υπόθετο και από τοτε ειναι μεχρι στιγμης απυρετος. οψομεθα!

τα νεα σας;

εγω παλι ξενυχτισσα ειμαι... ξυπνησε το πουλακι μου στις 4 να πιει το γαλα του με 38,5 πυρετο :(.

ελπιζω να ειναι το mmr και οχι τιποτε αλλο. παντως δεν βηχει, δεν φταρνιζετε, δεν εχει μυξες... τι να πω. ξεκινησε από προχθες να μου φαινεται λιγο ζεστουλης αλλα ειχε 37,6. εχθες το μεσημερι ειχε 37,8, του εδωσα ντεπονακι . στις 4 το πρωι 38,5 του εβαλα υπόθετο και από τοτε ειναι μεχρι στιγμης απυρετος. οψομεθα!

τα νεα σας;

καλημερα

και της Βικυς μου το μμρ ειχε κανει κανα 2 μερουλες πυρετο.

Εμενα οι μικρες ακομα κοιμουνται! γυρισαμε απο το παρτυ στις 10μισι χθες, ο μπαμπας μας της εκανε δωρο ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ τελευταια στιγμη και μια κλοουν (μια κοπελα που ρθε με παιχνιδια μπαλονια κλπ 2 ωρες) και ολα καταχαρηκαν!!!

Η βικυ μου ομως (ως συνηθως τωρα τελευταια) λιγο αρρωστουλα, εχει βηχα και λιγο πυρετο αλλα χθες ηταν καλα αφου της δωσαμε αλγκοφρεν. ολα τα παιδακια απο τον παιδικο που ηρθαν εβηχαν, ε δεν ειναι τυχαιο γεγονος! η μικρη αννουλα μας πηρε εναν ισαωρο υπνακο στο γυρισμο και μετα μου εβγαλε το λαδι (γιαυτο κοιμαται ακομα)...επαιξε στον παιδοτοπο τοσο πολυ πηρε μπογιες και ζωγραφισε κλπ κλπ που μαλλον απο την υπερενταση, αντι να τη βαλω για υπνο στο κρεβατι της, σηκωθηκε και χοροπηδουσε. εκατσε ησυχη στο παρκο κανα μισαωρο και μετα αρχισε τη γκρινια (μολις με ειχε παρει ο υπνοσ στον καναπε!)...την πηγα πανω, δεν ηθελε με τιποτα σηκωσε τη γειτονια με τις φωνες της. τελικα τη πηρα στο κρεββατι και κοιμηθηκε 2-2μισι. κατα τις 4 την ενιωσα να κυλαει και λιγο πριν πεσει στο πατωμα, ειχε φτασει πανω απο τα σκεπασματα στα ποδια μας,την μαζεψα και τη πηγα στο κρεββατι της. Μετα ειχα εφιαλτες πως αφου τελειωσε το παρτυ, οι καλεσμενοι ηρθαν και σπιτι και ημουνα και με τις μπιτζαμες, αλλα ειχα και παιδοτοπο.

Κατι ειναι κ αυτο ε???χεχεε

αααα το καλυτερο ειναι πως χθες 1η φορα στη ζωη μου εμεινα κι απο βενζινη!!!! στη μεση του δρομου φυσικα! μεσα στο πανικο να τα προλαβω ολα εχει χαλασει και η βελονα και δειχνει οτι ναναι, τσουπ, τερμα τα διφραγκα! ευτυχως καταφερα να το βαλω ακρη και ο καλος θεουλης εστειλε μια κυρια να ξεπαρκαρει το δικο της και να το βαλω εκει, παλι ευτυχως ειχε βενζιναδικο κοντα...κ εβαλα...

πριν μιση ωρα σηκωθηκα ο συζυγος ειχε σεμιναριο σημερα κ μας αφησε να κοιμομαστε (ευτυχως)

Καλησπέρα!!Δε σας προλαβαίνω!!Μαράκι αύριο κατά τις 12 θα΄μαι και εγω γκολντεν αλλα χωρις βασιλάκη για δωράκια!Γιατί του βάζεις ξαλμυρισμένη φέτα?Ποιά του παίρνεις, εννοώ ποια ζητάς?Γιατί και εγω του δίνω τραχανά με φέτα στις 9 αλλά σήμερα και χτές τα μαγουλάκια του έγιναν κατακόκκινα!Μάλλον η φέτα που μου φερε ο πατέρας μου ήταν πολύ αλμυρή!

Για να φάει κάνω αγώνα!Ενω τρώει όλα τα φαγητά , σήμερα έφαγε ρεβύθια με φέτα και πατάτες, δεν κάθεται να τον ταίσω!Κουνιέται , μου σπρώχνει το χέρι τσιρίζει!Τί να πώ!:rolleyes:

Μου έχει πει ο γιατρός να την ξαλμυρίζω...τα νεφράκια τους είναι ακόμα ανώριμα, οπότε όσο λιγότερο αλάτι, τόσο καλύτερα. Του βάζω το κομματάκι του σε ένα μπωλάκι με νερό στο ψυγείο 4 περίπου ώρες πριν το φάει.

Τα μαγουλάκια που γίνονται κατακόκκινα μπορεί να οφείλεται σε ευαισθησία σε κάποια τροφή. Έχεις παρατηρήσει πότε γίνεται αυτό;

Ρε φιλεναδα εισαι σιγουρη οτι στην π λατει Κοτζια εχει χωριο του Αη Βασίλη? Γιατι ημουν την περασμενη εβδομαδα(Πεμοτη) κεντορ και ειχε μονο παγοδρομιο δεν ειχε τιποτα αλλο

Μια φίλη μου το είπε, θα μιλήσουμε το πρωί αν έχει καιρό να δούμε που θα πάμε...εγώ της είπα για Ζάππειο...είδομεν

Καλημερα!!!!

Σημερα εχει η Βικυ μου γενεθλια! Γινεται 3ων:tongue::tongue::tongue::tongue: (και ειναι και λιγο αρρωστη ως συνηθως )...

Μαρια εγω ειπα για παιδοτοπο λογω κρυου. εμεις απο εδω απο τα νοτια (τα παιδια κ ο αντρας δηλαδη γιατι εγω στη παρνηθα μεγαλωσα εχω αντοχες:mrgreen:) κρυουλιαζουμε...Δεν αντεχω να ειναι αλλο αρρωστα, βαρεθηκα! και ειδικα αμα ερθουμε αθηνα κ αρρωστησουν θα χουμε μεγαλο προβλημα!!! Ο μπαμπας μου λογω 2 χειρουργειων σε 1 χρονο φοβαται μη τον κολλησουνε γιατι περσι την επομενη των χριστουγεννων ειχε κανει χειρουργειο στο πνευμονα και ακομα θεωρητικα ειναι στην αναρρωση .δεν "επιτρεπεται" να αρρωστησει. Πριν 1 μηνα εκανε και χειρουργειο κηλη και τωρα εχει βηχα (μαλλον πηρε μικροβιο απο εκει) και εχει τρελαθει... Φαντασου γκρινια που θα χω αμα τα μικρα αρρωστησουνε "τα βγαζατε στο κρυο και δε προσεχατε" και τετοια. καθε μερα με ρωταει στο τηλ. αν ειναι καλα τα παιδια...

Τι αγχος κι αυτο. Λες και τα παιδια μπορεις να τα κλεισεις μεσα. Κατσε να δει τι τερας ειναι η Αννουλα και μετα θα μας λεει "αντε πηγαινετε καμια βολτα".

Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Να έχει μια πανέμορφη ζωή!

Εγώ περισσότερο φοβάμαι τους παιδότοπους και όχι το έξω. Ο Νικόλας εκτός από ένα κρύωμα στη μουρίτσα χωρίς πυρετό, μόνο με μπούκωμα δεν μου έχει αρρωστήσει ποτέ ως σήμερα και το έχω κάθε μέρα βόλτα. Αλλά δεν τον έχω πάει ποτέ παιδότοπο.

Για σκέψου το και αυτό...μήπως τις ιώσεις τις τσιμπάνε στο παιδότοπο; :rolleyes:

τα νεα σας;

το mmr είναι μη ανησυχείς...αλλά βρε φιλαράκι, δε δίνουμε ντεπόν με λιγότερο από 38-38,5...μην φρικάρεις!

πως είναι απόψε το παιδί;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...