Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα και από εμάς!!!

Καλά είπα εγω ότι θα είμαι η τελευταία που θα στολίσω γιατι για να στολίσω πρέπει να πάω να αγοράσω ότι είχα τα πέταξα με την μετακόμιση !! χθεσ βγηκα με τον μπεμπουλη και πηγα και πηρα κατι δωράκια και κατι χριστουγεννιάτικες πιατέλες για τα γλυκα ...που εννοείται ότι δεν πρόκειται να φτιάξω αλλά να αγοράσω , μονο σοκολατάκια φτιάχνω καθε χριστουγεννα δεν ειμαι γαια να φτιαχνω τα υπολοιπα γιατι θελουν και χρόνο

Καναμε σημερα κακακια μετα απο 2 μερες πάλι καταπράσινα και βρωμερα , πηρα χθες τον γιατρο και τον ρωτησα και μου λεει ειναι απο το ξενο γαλα και του λέω μα και πριν του εδινα γιατι δεν ειχαν τετοια χρωμα??? και τι με ρωτησε?? νερο πίνεις???και του λεω εεεε όλες εεεεε λεει μου λέτε , για πλακώσου λίγο στο νερο και απο χθες έχω μόνιμα ενα ποτήρι με νερό δίπλα μου για να το βλέπω και να πίνω

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα και από εμάς!!!

Καλά είπα εγω ότι θα είμαι η τελευταία που θα στολίσω γιατι για να στολίσω πρέπει να πάω να αγοράσω ότι είχα τα πέταξα με την μετακόμιση !! χθεσ βγηκα με τον μπεμπουλη και πηγα και πηρα κατι δωράκια και κατι χριστουγεννιάτικες πιατέλες για τα γλυκα ...που εννοείται ότι δεν πρόκειται να φτιάξω αλλά να αγοράσω , μονο σοκολατάκια φτιάχνω καθε χριστουγεννα δεν ειμαι γαια να φτιαχνω τα υπολοιπα γιατι θελουν και χρόνο

Καναμε σημερα κακακια μετα απο 2 μερες πάλι καταπράσινα και βρωμερα , πηρα χθες τον γιατρο και τον ρωτησα και μου λεει ειναι απο το ξενο γαλα και του λέω μα και πριν του εδινα γιατι δεν ειχαν τετοια χρωμα??? και τι με ρωτησε?? νερο πίνεις???και του λεω εεεε όλες εεεεε λεει μου λέτε , για πλακώσου λίγο στο νερο και απο χθες έχω μόνιμα ενα ποτήρι με νερό δίπλα μου για να το βλέπω και να πίνω

πράσινα είναι ένδειξη ίωσης ή αλλεργίας μωρό μου...

Καλησπέρα ! Αννούλα περαστικά , είσαι μάλλον στην αρχή της ίωσης και δεν νομίζω ότι έχεις κολλήσει τη μικρή σου, πρόσεχε από εδώ και πέρα.

Σοφακι και του χρόνου , Λία – Ελευθερία, να χαίρεστε τους άντρες σας αν και αύριο είναι το επίσημο , δεν πειράζει εσείς να τους χαίρεστε από σήμερα !!!

Βρε κορίτσια να κάνω μια χαζή ερώτηση (μη με κράξετε :rolleyes: ) τα μωράκια μας είναι αβάπτιστα ακόμη κάνει να τους λέμε-δεχόμαστε χρόνια πολλά για ονομαστική γιορτή ???

σ ευχαριστω πολυ κατερινακι!

δεν υπαρχει προβλημα να λεμε χρονια πολλα στα μωρακια μας αν ειναι αβαπτιστα ετσι νομιζω δηλαδη-γιατι να μην κανει αλλωστε?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

πράσινα είναι ένδειξη ίωσης ή αλλεργίας μωρό μου...

το να πω βρ εκοριτσι δεν τρωω τποτα διαφορετικο όσον αφορα την αλλαργία και για ίωση δεν εχει κατι αλλο έναν ψιλοβηχα που και που αλλα μαλλον πνίγεται απο τα σαλακια του

Τις τελευταιες 5-6 μερες λεμε για πολυ ύπνο κατα την διάρκεια της ημερας έχω αρχίσει και ανησυχω , τωρα κοιμουνται και οι 2 άντρες μου , ό ενας στην κρεβατοκαμαρα και ο αλλος διπλα μου στο ρηλαξ , αφου έπαιξε μετα τα παιχνιδια του πρώτα.

Χθες είχαμε πάει μια επίσκεψη στην κουμπάρα μας και την περισσότερη ώρα πάλι κοιμόταν και το βράδυ όταν γυρίσαμε (κατα τις 1) του εδωσα και να φαει και στις 5 πάλι ξύπνησε και γενικα ηταν μεσα στην γκρίνια (εννοείται ότι πριν τον βαλω για υπνο τον διάβασα πρώτα)

Διαφημίσεις

Κορίτσια εμεις αυριο έχουμκε επέτειο κλείνουμε 11 χρόνια μαζί!!!!!!!!!!!!!Πότ πέρασαν Χριστέ μου!!!

να ζησετε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι!εμεις πριν ενα μηνα κλεισαμε τα 9 χρονια κοινης πορειας.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

να ζησετε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι!εμεις πριν ενα μηνα κλεισαμε τα 9 χρονια κοινης πορειας.

Ευχαριστούμ κοριτσακι κι εσεις να συνεχίσετε αυτην την κοινη πορεια με γελια και πολλές ευχαριστες στιγμές!!!:)

Κορίτσια εμεις αυριο έχουμκε επέτειο κλείνουμε 11 χρόνια μαζί!!!!!!!!!!!!!Πότ πέρασαν Χριστέ μου!!!

Να ζήσετε Λιτσάκι! Αγαπημένοι να καμαρώνετε τον Αντρίκο σας!

Ευμορφία και λοιπές κόρες δείτε εδώ:

http://www.kellymom.com/babyconcerns/growth/weight-gain.html

Όποια θέλει βοήθεια για μετάφραση, είμαι στη διάθεσή σας!

Γενικά το site γράφει πολλά και ενδιαφέροντα και πάνω από όλα διαφωτιστικά.

Διαφημίσεις

Α και κάτι άλλο Ευμορφία που ξέχασα...

άσχετα διατροφής, ακόμα και τώρα μετά από 3 μήνες δεν έχουμε φτιάξει πρόγραμμα γευμάτων με τον Νικόλα. Τον βάζω στο στήθος όποτε αυτός μου δείξει ότι πεινάει. Μπορεί σε μια ώρα, μπορεί σε 2, μπορεί σε 3 τώρα τελευταία, αλλά δεν κοιτάω ρολόι, ούτε τον πιέζω να φάει αν σταματήσει από μόνος του.

Το αναφέρω ως στοιχείο συμπεριφοράς καθώς ρώτησες τι κάνουμε...

πωπω πήρα από το coffeway έναν καφέ decaf με σοκολάτα πολύ πολύ ωραίο! Τώρα έφτιαξα και μυρίζει υπέροχα!

kafes me gefsi sokolata aidi mou esi??? ego an den miriso kafeeeee den mporo , ante kanena siroopi kamia fora me fountoukaki pou mou aresei

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...