Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα! Χρόνια πολλά στο Αλεκάκι με το καλό να έρθει το δεύτερο πλασματάκι!

Μαριανθούλα μη χάνεσαι, μακάρι να κανονίσουμε και να βρεθούμε! Σε νιώθω σε αυτά που λες, είναι μέρες που είμαι και χειρότερα...άλλες πάλι η αγκαλιά και το φιλί του Νικόλα μου μόλις μπω σπίτι τα κάνουν όλα και φαίνονται τόσο μα τόσο υπέροχα!

Δύναμη φιλενάδα, όλα φυσιολογικά είναι! Εγώ πάω κομμωτήριο στις 23 μετά από 2,5 μήνες! ουάου!!! ευτυχώς που είναι χριστούγεννα!

Μαράκι θα έρθεις Αθήνα; Λία 3 μέρες και σύ;

Μαριάννα μου, εγώ τους παιδότοπους τους αποφεύγω...έλεγα μήπως βρεθούμε Ζάππειο που έχει χριστουγεννιάτικες ομορφιές...είδομεν και με τον καιρό...και πάντα και εφόσον όλα τα μωράκια είναι υγιή :)

ο Νικολιός πάλι τσάκισε σήμερα το ψάρι του και έφαγε και από τα σουτζουκάκια μας με ρύζι...λατρεύει δε το σπανακόρυζο...το μόνο που του χοντρολιώνουμε είναι το κρέας, τα υπόλοιπα τα τρώει...και έχει μόνο τα 8 μπροστινά δόντια...αλλά είναι πολύ λιχούδης, χθες έφαγε σπιτική πίτσα που φτιάξαμε, τυράκι, σάλτσα φρέσκια ντομάτας και ζύμη δική μου...έγλυφε μέχρι και τη μύτη του :tongue:

ρε κόρες είναι δυνατόν να έχουν κατέβει πρώτα οι κυνόδοντες και να μην είναι κάν πρησμένοι οι γομφίοι; και οι 4 κυνόδοντες είναι έτοιμοι να σκάσουν...

Μάρω, άσε τις βλακείες και τα μωρά δεν κακομαθαίνουν...και ο Νικόλας όλο το καλοκαίρι κατά τις 4-5 ξύπναγε για γάλα και όχι μόνο δεν προσπαθήσαμε να το κόψει, αλλά με το που τον ακούγαμε περίπου εκείνη την ώρα να στριφογυρνά στον ύπνο του, το ετοιμάζαμε και τον περιμέναμε να φωνάξει :)

έχει όμως από τον Σεπτέμβρη που κοιμάται σερί 10-12 ώρες...τι του δίνεις το απόγευμα; εγώ του δίνω ή από το μεσημεριανό του ή τραχανά με ξαλμυρισμένη φέτα ή μια κρέμα δημητριακών βιολογική που φτιάχνεται με γάλα...αυτό περίπου 3-3,5 ώρες πριν το βραδινό γάλα και ύπνο...ενδιάμεσα μπορεί να φάει 2-3 μπουκιές από ότι τρώω (εκείνη την ώρα τρώω το κυρίως γεύμα της μέρας)...δοκίμασε να του αυξήσεις από λίγο όλα τα γεύματα...

μην τον εκνευρίζεις...για να ξυπνάει κάποιο λόγο θα έχει...δώστου το γαλατάκι του για να επιστρέψετε το γρηγορότερο δυνατό στο κρεβατάκι σας :) και μην ακούς ιστορίες με αγρίους...άλλα ψυχολογικά κρύβονται πίσω από τα νυκτερινά ξυπνήματα σε μεγάλη ηλικία και όχι η κακή συνήθεια του να πίνουν γάλα...το Κωνσταντινούλι είναι απλά παίδαρος που πεινάει!!!!

α έχω βρει υπέροχα βιολογικά μπισκότα της babynat και της holle, του φτιάχνω και γω δικά μου γιατί εκείνα της nutricia δεν τα γουστάρω καθόλου :evil:

Λιτσού σε ποια γραφεία βολοδέρνεις;

Σόφη μου, δεν μπορείτε να μείνετε παραπάνω; Να κάνεις και συ χριστούγεννα με τον ντάντυ σου; να δεις και μας;

Αύριο έχω ρεπό...φασίνα σπίτι, ικέα και golden hall για δωράκια...το Σάββατο θα φτιάξω κουλουράκια χριστουγεννιάτικα, μπισκοτόσπιτα, κουραμπιέδες...την κυριακή θα πάμε με φιλαράκια και την μπεμπούλα τους στο χωριό του Άι Βασίλη στην πλατεία Κοτζιά....ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμπεθεράκι μου το παιδί για αν ζητάει γάλα πεινάει....οπότε ποιό το νόημα να μην του δίνεις, να χαλάτε τον ύπνο σας και τελικά να υποκύπτεις μετά απο 1,5 ώρα???????

ωχ Μαράκι και τους 4 κυνόδοντες ο Νικολής???????

έχει γκρίνια?

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

κρίμα βρε Σοφία μου, ελπίζω η νέα χρονιά να σας φέρνει μόνο ευχάριστα και το 2011 να καταφέρουμε να βρεθούμε :)

δεν έχει καθόλου γκρίνια! κουφό ε; μόνο το γάλα είχε μειώσει αρκετά, αν και από χθες το βράδυ άρχισε πάλι να αυξάνει τις ποσότητες..

κρίμα βρε Σοφία μου, ελπίζω η νέα χρονιά να σας φέρνει μόνο ευχάριστα και το 2011 να καταφέρουμε να βρεθούμε :)

δεν έχει καθόλου γκρίνια! κουφό ε; μόνο το γάλα είχε μειώσει αρκετά, αν και από χθες το βράδυ άρχισε πάλι να αυξάνει τις ποσότητες..

ε που θα πάει!!!

το 2011 θα τα καταφερουμε!!!

είσαι πολύ τυχερή πυο δεν έχει γκρίνια!!! φτου φτου στο αγόρι σου μην το ματιάσω....

εμείς 5 μέρες δεινοπαθήσαμε....τώρα 2 μερούλες έστρωσε πάλι αν και κατάργησε τον πρωινό ύπνο-12:30-2 που έκανε αλλά μικρό το κακό....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

α τον πρωινό τον χάνει και ο σούργελος τις περισσότερες μέρες...αλλά κοιμάται στάνταρ 2-2.5 ώρες μετά το μεσημεριανό του και αντί για 10 ώρες κοιμάται 11 ή 12 τη νύχτα

α τον πρωινό τον χάνει και ο σούργελος τις περισσότερες μέρες...αλλά κοιμάται στάνταρ 2-2.5 ώρες μετά το μεσημεριανό του και αντί για 10 ώρες κοιμάται 11 ή 12 τη νύχτα

και η βαλέρια όταν δεν έχει τις "περίεργες" μέρες της, κοιμάται 10μ.μ-10π.μ και 4-6:30 το απόγευμα...δεν έχω παράπονο!

όταν έχει τα θεματάκια της ταλαιπωρείται η καημένη...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αλό, μπήκα να πω καλησπέρα και φεύγω!

Γκρίνια πολύ ο μικρός, αγκαλιές και βυζί ολημερίς. Δόντια θα είναι.

Μην ακούω για ξυπνήματα!!!! Εμείς που τρώμε φαγητό στις 9 και γάλα στις 10 γιατί ξυπνάει 3-4 φορές πάλι για γάλα???Πεινάει ή με δουλεύει????Επίσης όλη μέρα τρώει πολύ καλά, μεγάλες ποσότητες και στα άλλα γεύματα. Δεν παίζει να πεινάει πια αυτό το παιδί. Τρώει πιο πολύ και από μένα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Babynat με γευση βανίλια από 15 μηνών έχουν γάλα

babynat με γεύση πορτοκάλι από 8 μηνών, δεν έχουν γάλα αλλά έχει τη γνωστή υποσημείωση για ίχνη γάλακτος από τη γραμμή παραγωγής

τα holle δεν έχουν γάλα, ούτε αυγό, αλλά έχουν βούτυρο

Αλό, μπήκα να πω καλησπέρα και φεύγω!

Γκρίνια πολύ ο μικρός, αγκαλιές και βυζί ολημερίς. Δόντια θα είναι.

Μην ακούω για ξυπνήματα!!!! Εμείς που τρώμε φαγητό στις 9 και γάλα στις 10 γιατί ξυπνάει 3-4 φορές πάλι για γάλα???Πεινάει ή με δουλεύει????Επίσης όλη μέρα τρώει πολύ καλά, μεγάλες ποσότητες και στα άλλα γεύματα. Δεν παίζει να πεινάει πια αυτό το παιδί. Τρώει πιο πολύ και από μένα!

Ελευθερίτσα μάλλον πονάει ο Μάνος εξ ου και η γκρίνια...ρώτα και μένα να σου πω!!!!

ίσως τα πολλά ξυπνήματα να είναι απο συνήθεια...η Βαλέρια τώρα θα ξυπνήσει κατα τη 1 για γάλα και μετά πάλι στις 8...παλιότερα ξυπνούσε και 3 ή 5 αλλά πήγαινε ο μπαμπάς της, της έδινε πιπίλα και κοιμόταν...

Babynat με γευση βανίλια από 15 μηνών έχουν γάλα

babynat με γεύση πορτοκάλι από 8 μηνών, δεν έχουν γάλα αλλά έχει τη γνωστή υποσημείωση για ίχνη γάλακτος από τη γραμμή παραγωγής

τα holle δεν έχουν γάλα, ούτε αυγό, αλλά έχουν βούτυρο

άρα η Βαλέρια θα πρέπει να βολευτεί με δικά μου μπισκοτάκια!!!

αν και έχει εκφράσει μια προτίμηση στο ψωμί....τρώει πάρα πολύ!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Είπες την μαγική λέξη, πιπίλα!!!! Αν έπιανε πιπίλα θα είχα γλιτώσει πολλά ξενύχτια.

Ο Μάνος ξυπνάει συνήθως κατά τις 1 και μετά στις 6 το πρωί και μετά 7 ή 8. Αλλά τελευταία ξυπνάει 1-2 φορές επιπλέον.

Πάω κορίτσια.

Καληνύχτα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Είπες την μαγική λέξη, πιπίλα!!!! Αν έπιανε πιπίλα θα είχα γλιτώσει πολλά ξενύχτια.

Ο Μάνος ξυπνάει συνήθως κατά τις 1 και μετά στις 6 το πρωί και μετά 7 ή 8. Αλλά τελευταία ξυπνάει 1-2 φορές επιπλέον.

Πάω κορίτσια.

Καληνύχτα!

ωχ ναι...το ξέχασα οτι δεν παίρνει πιπίλα...

Καληνύχτα Ελευθερία μου!!!

να έχετε ένα ήρεμο βράδυ με ελάχιτσα ξυπνήματα!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...