Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελευθερία χρόνια σου πολλά!!Ευχομαι υγεία και ευτυχία!!

Κοπελιές μην με ξεχάσετε όταν κανονίσετε να βρεθείτε!!!!Θέλω πολύ να 'ερθω και εγω!!!!!!Να σας γνωρίσω από κοντά!!Περιμένω ενημέρωση!!!ΟΚ???Να μου στείλετε πμ!!

Τί κάνετε?Εγω ταχω χάσει με τον μπεμπάκο αντράκι μου!!!!Είναι τόσο ζωηρός!Δεν κάθεται με τίποτα και για τίποτα πουθενά!!Δεν τρώει παρά μόνο 5 κουταλιές με το ζόρι και όλη την ώρα σπρώχνει το κουτάλι και γίνεται χάλια και με εκνευρίζει!!Ολο βόλτες θέλει, να βλέπει τα ζουζούνια και να καβαλάει τα αλογάκια του!Ανοίγει συρτάρια, ντουλάπια βγάζει τον σκουπιδοτενεκέ,ανεβαίνει κατεβαίνει που να του μείνει γραμμάριο!!!Είμασταν 80 πόντους και 9500 κιλά τον προηγούμενο μήνα!Και γεννηθήκαμε 4 κιλά τρομάρα μας!!!

Επίσης να σας πω οτι την πέμπτη θα κάνουμε το τριπλό εμβόλιο για την ιλαρά και έχω πολύ αγχωθεί με όλα αυτά που λένε!!Εσεις το κάνατε?Το πριοριξ μου είπε να κάνουμε!Και της ανεμοβλογιάς!

Έβαψα τα μαλλιά μου κοκκινο καστανά!Ξεβάφουν όμως και φαίνονται ροζ σε κάποια σημεία όπως μου τόνισε μια μαθητριά μου!!χαχα!!Ο ανηψιός της οποίας είναι 18 μηνών και από 13 μηνών μιλάει κανονικότατα!Τον άκουσα σήμερα φοβερός!Τον ρωτάς αν θέλει μπανάνα στην κρέμα κια λέει οχι αχλάδι!!χαχα!Εμένα πάλι τα καταλαβαίνει όλα, επικοινωνούμε τέλεια μου δείχνει τί θέλει αλλά δεν λέει τίποτα καθαρά!Μόνο μπαμπά, γιαγιά και σπάνια μαμα!!

Ελπίζω να είστε όλες πολύ καλά και να ετοιμάζεστε για τις γιορτές!Εγω δεν έχω και πολύ κέφι αλλά θα κάνω ότι μπορώ!!Αυτέ οι ορμόνες από την εγκυμοσύνη, η οικονομική κρίση, η λιγότερη δουλειά που έχω φέτος , όλη αυτή η αβεβαιότητα εδώ και 15 μήνες με έχουν ισοπεδώσει και δε βρίσκω πλέον χαρά σε τίποτα απ'αυτά που έκανα πριν!Ουτε τον εαυτό μου φροντίζω γιατί δεν βρίσκω τον λόγο αφού δεν βγαίνουμε και πουθενά, εξτρα δεν μπορώ να πληρώσω μαλλιά ούτε νύχια γιατί σκέφτομαι οτι θα φαληρίσω και οτι είναι μάταιο έτσι και αλλιώς!Μήπως να κοιταχτώ???Θέλω μόνο να είμαι με τον βασιλάκη μου και να τον αγκαλιάζω!τέλοσπάντων ελπίζω να μου περάσει κάποια στιγμή και να ξαναχαρώ όπως πριν!Μήπως φταίει ο κρόνος στο ζυγό ή που έγινα μάνα!!:confused::confused:

Πολλά φιλάκια κοριτσάρες μου!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα καλημέρα!!!

Σοφακι δόντια βγάζετε υπομονη...

Σημερα σηκωθηκα μες την καλη χαρ αγιανα δουμε πως θα παει η μερα

Τ οπαιδακι μου ειναι καλα ...ελπιζω για αρκετες μερες......Την Κυριακη εχει ο παιδικος χριστουγεννιατικη γιορτη σε ενα θεατρο και λεω να τον παω μια βολτα...

Μαριάνθη μου ολα την ιδια ζωηράδα έχουν μην στεναχωριέσαι κοριτσακι , ο Ανδρέας ήταν πριν 10 μερες 81 πόντους και 9800 και εννοειται οτι μονο οταν κοιμαται δεν κ ουνιεται ε???ολη την ωρα δεν βαζουμε τον κ...ο μας κατω .

Οσο για τα Χριστούγεννα εμενα συνεχιζουν να μου αρεσουν πολυ πολυ και θελω να το περασω και στον γιοκα μου γιατι αν περιμενω απο τον μπαμπα μασ ζητω που καηκαμε...

Τα περισσοτερα δωρα τα εχω παρει μου εχουν μεινει τα δικα μασ(πεθερος,συζηξ και μικρος) και κανα δυο αλλα.

αυτα..

αντε μπειτε καμια ν απουμε καμια κουβεντα(συνεχιζω να ειμαι σε αλλο γραφειο γι αυτο ειμαι και τοσο χαλαρη)

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Στα πανω δοντια εμεις εχουμε βγαλει και κυνοδοντες και προγομφιους(αυτους πριν τους κυνοδοντες), στα απο κατω εχουμε βγαλει τον ενα προγομφιο και μας λειπουν ο αλλοσ και οι κυνοδοντες...πολυ ζορι αυτα τα τελευταια ειναι και μεγαλα λογικο ειναι

καλημερα!!!!αχ ποσο θελω να ερθω Αθηνα να σας δω........!!!!πως ειστε σημερα?ολα καλα? να ευχηθω στην ΑΛΕΚΑ μας.......χρονια σου πολλα γλυκια μου να τα εκατοστησεις, οτι επιθυμεις και με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!!να σε χαιρεται η οικογενεια σου!!!!φιλακια.....

Καλημερα!!!!

Κι εγω θα ειμαι αθηνα απο 24!!!! θελώ κ εγω να σας δω!!! Να οργανωθουμε? (καπου με παιδοτοπο:D) Mαρεσει που με τα κοριτσια εδω ακομα δε τα χουμε πει, θελω να τα πουμε στην αθηνα τρομαρα μας!!!!!

Tα κοριτσια μου ψιλοκαλα, με λιγο μυξες κλπ. τα συνηθισμενα.:P ελπιζω αυριο που εχω της μεγαλης τα γενεθλια να μη μας κανει κανενα πυρετο εκπληξη, αλλα με οσα συμβαινουν το τελευταιο καιρο....φτου μη μας ματιασω!!!!!!

Διαφημίσεις

Ελευθερία χρόνια σου πολλά!!Ευχομαι υγεία και ευτυχία!!

Κοπελιές μην με ξεχάσετε όταν κανονίσετε να βρεθείτε!!!!Θέλω πολύ να 'ερθω και εγω!!!!!!Να σας γνωρίσω από κοντά!!Περιμένω ενημέρωση!!!ΟΚ???Να μου στείλετε πμ!!

Mαριανθη μου τι κανεις; τρεχεις τρελα; ο μικρος σιφουνας ετσι; χαρα στο κουραγιο σου και σενα. όταν δουλευεις ποιος τον κραταει; ο συζυξ βοηθαει καθολου ή σφυριζει αδιαφορα; παντως κοιτα... μην σε παιρνει απο κατω. όχι τιποτε αλλα αλλα για τον μικρο που την διαθεση σου την ψυχανεμιζεται με την μια! προσπαθησε οσο μπορεις να κανεις πραγματακια που θα σου φτιαξουν την διαθεση και κατοπιν κανε πραγματα με τον μικρουλη σου. δοκιμασε να τον πας σε κανενα θεατρο-παρασταση για παιδακια, στο αττικο παρκο, σε μερη που συχναζουν παιδακια κλπ. εσυ εισαι και τυχερη που μενεις αθηνα (καλα όχι και κεντρο αλλα κοντα), τι να πουμε και εμεις στην επαρχια (καλα εγω πολύ επαρχια λεμε :-D)

αν κανονισουμε να βρεθουμε με τα κοριτσια θα σου πω οκ?

Καλημέρα καλημέρα!!!

Σοφακι δόντια βγάζετε υπομονη...

Σημερα σηκωθηκα μες την καλη χαρ αγιανα δουμε πως θα παει η μερα

Τ οπαιδακι μου ειναι καλα ...ελπιζω για αρκετες μερες......Την Κυριακη εχει ο παιδικος χριστουγεννιατικη γιορτη σε ενα θεατρο και λεω να τον παω μια βολτα...

Λιτσακι μου μακαρι η καλη σου διαθεση να συνεχιστει όοοολη μερα για να μην πω για όλες τις γιορτες :-D φτου φτου φτου

καλημερα!!!!αχ ποσο θελω να ερθω Αθηνα να σας δω........!!!!πως ειστε σημερα?ολα καλα? να ευχηθω στην ΑΛΕΚΑ μας.......χρονια σου πολλα γλυκια μου να τα εκατοστησεις, οτι επιθυμεις και με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!!να σε χαιρεται η οικογενεια σου!!!!φιλακια.....

καλως το ημερολογιο! τι εχει η Αλεκα μας σημερα, γενεθλια;

Χρονια πολλα και καλα κοριτσακι μου! να χαιρεσαι τον γιοκα σου και με το καλο και η μπουμπου (καλα θυμαμαι, ειναι μπουμπου;)

εγω παλι ξενυχτησα....:?

ο μικρος δεν λεει να κοψει τη συνηθεια να θελει να φαει στις 2 το πρωι και εγω επιμενω να μην του δινω εκεινη την ωρα γαλα. αποτελεσμα; από τις 2,30 κοιμηθηκε στις 4 μετα από 1.30 ωρα γκρινια και φυσικα αφου του εδωσα το γαλα του στις 4. εχω εξαντληθει. ποτα θα την κοψει αυτη τη συνηθεια ο χοντρουλης;:confused:

Αλεκα να τα εκατοστησεις κοριτσακι και με το καλο να υποδεχθεις το μπουμπουκακι σου !!

Μαρακι παλι ξενυχτι ε?? Και ο δικος μου προχθες που ηταν ανησυχος ηπιε ενα μπουκαλι γαλα στις 3 !!!! αν ειναι δυνατον.πουθα παει βρε κοπελια μπορα ειναι θα περασει...ετσι για να παρηγορηθουμε

Καλημερα κοριτσαρες!

Αλεκα Χρονια Πολλα να τα εκατοστησεις!!Με το καλο να ρθει κ η ζουζουνιτσα σου!!Ολες ι επιθυμιες σου ευχες μας!!!

Μολις κοιμηθηκε η μικρη,,,δεν τολμω να κανω καμια δυλεια γιατι πεταγετε!!Περιμενω να ξυπνησει κ να σκουπησω!

Πρωτοχρονια θα ειμαι και εγω Αθηνα,νομιζω απο τις 30 μεχρι 2 του μηνος!

Χριστουγεννα θα φυγω μαλλον Σερρες,αν δεν χιονιζει και ειναι ανοιχτοι οι δρομοι,γιατι σημερα ειδα ειδησεις μονο με αλυσιδες πας Θεσσαλονικη Σερρες!

Αμαν ρε Μαρακι 12 δοντια???Η δικια μου 4 μονο,σαν κουνελακι ειναι!!

Ελενιτσα,λιτσακι,μαριανθη,σοφακι μαριαννα.,ελευθερια πολλα φιλακια!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κοριτσάκια για τα λογάκια σας!!!περιμένω ενημέρωση για τη συνάντηση!!χαχα!!Μακμαράκι μου το παλεύω και δεν είμαι όλη την ώρα έτσι αλλά είναι στιγμές ιδιαίτερα οταν συννεφιάζει που με παίρνει από κάτω!!!

Στρώνω κρεββάτια και έχω ανοίξει και κάνει ψοφόκρυο εδώ πάνω στο βουνό!!!έχουμε και μια οικοδομή απέναντι από τις 7 το πρωί!!Τέλεια!!Φτιάχνω ρεβύθια στον μικρό επαναστάτη μου που είναι έξω στο αμάξι του παππού και παίρνει τα πρώτα μαθήματα για να τρέχω αργότερα να κλειδώνω το γκαράζ!!!

Τα δοντάκια έχουν ζόρι και προκαλούν πόνους και πολλά νεύρα!!Υπομονή!!!

ΚΑΛημέρα σε όοοοοολες!!!:):):)

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημέρα! Μαριάνθη σε ευχαριστώ για τις ευχές. Εύχομαι σε σένα τα καλύτερα και κυρίως καλή διάθεση!!

Κορίτσια όλα καλά? Δεν προλαβαίνω και πολλά, ο μικρός έχει κάνει το σπίτι καλοκαιρινό!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα!!!

Αλέκα να τα εκατοστήσεις και με το καλό να έρθει και το 2ο μπεμπέ σου!!!!!

Εμείς ήσυχο βράδυ είχαμε σχετικά....3 φορές ξύπνησε για γάλα όμως χωρίς γκρίνια ευτυχώς!

οπότε τα δοντάκια της ήταν/είναι!

έχουμε 4 πάνω, 4 κάτω 2 τραπεζίτες που έχουν βγει οι μισοί κι άλλον ένα που ετοιμάζεται να σκάσει μύτη!

τελικα για τους κυνόδοντες ίσως να έκανα λάθος...δε με αφήνει η θκατούλα μου να δω καθαρά!!!

Μαριάνθη καλέ μην αγχώνεσαι για το βάρος του παιδιού!!!

στα ίδια είμαστε!!!

9500 κιλά και 81 πόντους τον προηγούμενο μήνα η Βαλέρια!

και τρώει και τον άμπακο!!!

αλλά αφού κινούνται συνέχεια, που να κρατήσουν κιλό πάνω τους!

βρε συμπεθεράκι αφού πεινάει το παιδί, τι το παιδεύεις? δώστου το γαλατάκι του!!!

αλλιώς δοκίμασε να του δίνεις ένα γεύμα φαγητό καμιά ώρα πριν τον ύπνο!!!

εμένα η φαγάνα μου χθες έφαγε μπιφτέκι στις 10 η ώρα!

δεν ήθελα να φάει φαγητό τόσο αργά αλλά απο τη στιγμή που το είδε, ήταν αδυνατο να το κρατήσω μακριά της!

ωχ Ελευθερία....ο Μάνος ξεσαλώνει εεε???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπέρα!!!

Αλέκα να τα εκατοστήσεις και με το καλό να έρθει και το 2ο μπεμπέ σου!!!!!

Εμείς ήσυχο βράδυ είχαμε σχετικά....3 φορές ξύπνησε για γάλα όμως χωρίς γκρίνια ευτυχώς!

οπότε τα δοντάκια της ήταν/είναι!

έχουμε 4 πάνω, 4 κάτω 2 τραπεζίτες που έχουν βγει οι μισοί κι άλλον ένα που ετοιμάζεται να σκάσει μύτη!

τελικα για τους κυνόδοντες ίσως να έκανα λάθος...δε με αφήνει η θκατούλα μου να δω καθαρά!!!

Μαριάνθη καλέ μην αγχώνεσαι για το βάρος του παιδιού!!!

στα ίδια είμαστε!!!

9500 κιλά και 81 πόντους τον προηγούμενο μήνα η Βαλέρια!

και τρώει και τον άμπακο!!!

αλλά αφού κινούνται συνέχεια, που να κρατήσουν κιλό πάνω τους!

βρε συμπεθεράκι αφού πεινάει το παιδί, τι το παιδεύεις? δώστου το γαλατάκι του!!!

αλλιώς δοκίμασε να του δίνεις ένα γεύμα φαγητό καμιά ώρα πριν τον ύπνο!!!

εμένα η φαγάνα μου χθες έφαγε μπιφτέκι στις 10 η ώρα!

δεν ήθελα να φάει φαγητό τόσο αργά αλλά απο τη στιγμή που το είδε, ήταν αδυνατο να το κρατήσω μακριά της!

ωχ Ελευθερία....ο Μάνος ξεσαλώνει εεε???

μασαει μπιφτεκι;;;; θεα! ο δικος μου με τοσα δοντια και τα θελει λιωμενα. μονο τα μπισκοτακια της nutricia ροκανιζει αλύπητα!

δεν θελω να του δινω μες τα αγρια μεσανυχτα γαλα σοφακι μου. υπαρχουν μαναδες που εχουν δεινοπαθησει. φτασαν τα παιδια τους 4 ετων και ακομα ξυπνανε τα χαραματα για γαλα. δεν ξερω τι να κανω!:confused:

τελοσπαντων... παλι κομματια ειμαι και εχω και δικαστηρια αυριο. ελπιζω να προλαβαω να μπω και να πω μια καλημερα. αντε καλο βραδυ τσουπριτσες~!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...