Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=79

Κανε μια ερωτηση εδω,,θα σε βοηθησουν τα κοριτσια...εγω οτι προβλημα ειχα πριν την βαφτιση εκει εμπενα κ τ ελυνα!

Πειραιας Γαλατσι ψιλομακρυα ειναι εε??Τις δικες μου τις ειχα παρει απο μια βιοτεχνια βαφτιστικων σχεδον 70 λεπτα ποιο φθηνα απ οτι εβρισκα σε αλλα μαγαζια,,,

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χρονια πολλα Ελευθερια μου....οτι επιθυμεις για σενα και την οικογενεια σου!!!!!οι υπολοιπες καλα?Λια μου μηπως εχεις παρει κρυο και σε πονανε τα πλευρα σου....δεν νομιζς να ειναι κατι αλλο πιο σοβαρο!!!!Ελινακι ψαξε στο www.baptisis.gr η στο www.veryniceday.gr υπαρχουν πολλα σαιτ.εγω εχω παρει απο το δευτερο.......τι αλλα?πολυ κρυο εδω.αντε ν χιονισει παλι....να κοψει λιγο το κρυο!!!

Διαφημίσεις

εχασα το κινητο μου για 2 ημερες και ακυρωσα την sim. όταν βρηκα την συσκευη συσκευη και εβαλα πλεον την καινουργια sim ειχαν χαθει οι αποθυηκευμενες σε αυτην επαφες μου. μιας και το ειπες ούτε εσενα πρεπει να σε εχω πλεον. για στειλε κινητο ;)

Καλημέραααααααα

Ελευθεριτσα μου χρονια σου πολλα κοριτσακι , να χαιρεσαι την οικογενεια σου και με το καλο να μεγαλωσει!!

Εγω με λιγο υπνο σημερα γιατι ο Ανδρεας ολο το βραδυ γκρινιαζε...τον πηρα στο κρεβατι γιατι δεν την παλευα και μας σκοτωσε ολο το βραδυ στιε κλωτσιες.

Τα δόντια μας έχουν σκίσει λιγο γιατι βγαινουν παλι μαζεμενα.

Μαρακι εχεις χασει τα τηλεφωνα ε?? ουτε το δικο μου έχεις?

Ελινακι πολλα πραγματα μπορεις να βρεις και στο adorex.gr (αιγαλεω), εγω ειχα παρει κουτακια και πουγκακια απο εκει.

Λιακι αμαν βρε κορίτσι ακομα ε?? Να προσέχεις ε!!

Εγω μια χαρα με το ποδι μονο εκεινη την μερα που επεσα πονουσε πολυ

Εγω δεν ειμαι γραφειο εχω παει σε αλλο κτιριο γιατι ηθελα ενα 2ωρακι να παω και ενα να γυρισω με ολεσ αυτες τις απεργιες σημερα

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Ελενιτσα μαλλον κρυωμα ειναι...το χα ξαναπαθει το 2007 αλλα με ενα παυσιπονο με ειχε περασει...τωρα μαλλον ειναι σε συνδυασμο με την κουραση(ολη μερα αγκαλια την μικρη)και τον βηχα που ειχα χειροτερο!

Σημερα ειμαι καλυτερα!!

Βρηκα ενα σαιτ με φοβερα πραγματακια,αλλα δεν στελνει γμτ ,,,zulily.com

Στα mandco ακομη τπτ απο νουμερα...ειμαι ετοιμη να παρω τα 18-24,,θα τον βγαλει τον χειμωνα?τι να πω

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλησπέρα κούκλες!

Χρόνια πολλά Ελευθεράκι μου, του χρόνου τέτοια μέρα εύχομαι να έχεις μια μπουμπουδένια αγκαλιά μαζί με τους δυο άντρες σου!!!

Μαράκι, έψαξα να βρω τι σκ@τά έχει το bberry σου αλλά δεν βρίσκω κάτι :(

Πέρνα σε παρακαλώ από ένα vodafone shop να στο στείλουν για service (από που αγοράστηκε; πότε; είναι ακόμα στην εγγύηση;)

Είχα ξεχάσει πως σου είχα πει ότι θα σου στείλω το κινητό μου πάλι...στέλνω τώρα πμ

χαζομανούλες, ποιες θα είστε/θα ανεβείτε χριστούγεννα κατά δω (Σοφίααααααααα); θα είμαι σε άδεια από 23/12 μέχρι 03/01 οπότε να κανονίζαμε τίποτα; Λίτσα θα έχεις καθόλου άδεια;

Λιάκι μου φιλάκια και αγκαλίτσες πολλές! τέτοιο ερεθισμό κάνει συνέχεια ο Νικόλας γύρω από το στόμα και δεν έχει και πιπίλα! Ζήτημα αν την πιάνει 10 λεπτά και αυτό μόνο όταν έχει περάσει η ώρα του ύπνου και έχει εκνευριστεί...δηλ. 2 φορές τη βδομάδα...πρέπει να είναι αλλεργικό...λέω να τον πάρω μαζί μου στον δερματολόγο που λέω να πάω για την δική μου μούρη από βδομάδα...

Λιτσάκο ήθελα να σε πάρω τηλ. χθεες βράδυ να μάθω για το παιδί αλλά οι δουλειές με πήγαν αργά...είναι καλύτερα ο κούκλος;

Ελενάκι όμορφο, πως είναι η κουκλοοικογένεια; Πως είστε με τον πάτερ φαμίλια;

Μαριάννα μου καλύτερα τα κορίτσια σου; άντε ελπίζω τώρα που κρύωσε ο καιρός να πεθάνει κάνα μικρόβιο επιτέλους!

Σοφάκι, πως είναι η Βαλέρια;

ΕΛΙΝΑΚΙ!!! Μεγαλώνει το μπεμπέ; Όλα καλά αγαπούλα μου; Με το καλό η βάφτισή σας! Δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έκανα έρευνα αγοράς καθόλου, ο νουνός του Νικόλα έχει μαγαζί με μπομπονιέρες και τις πήραμε από κει...το προσκλητήριο πάλι το σχεδιάσαμε με το νουνό και το έδωσε σε συνεργάτη του για εκτύπωση...είναι ψυρρή, αν σε βολεύει, πάρε με να σου πω στοιχεία...

Ρε φιλαράκια, να δώσουμε κάνα ραντεβού να τσατάρουμε λίγο γιατί αλλιώς δεν το βλέπω να συγχρονιζόμαστε!!!!

Σας φιλώ όλες!

Καλως την

Ο Αντρίκος ειναι καλυτερα αλλα εχει ακομα τ αεξανθηματα. Και οπως παντα ο γιος μου ποτε δεν εχει μονο ενα πραγμα...εχουμε και τα δοντια επομενως ζοριζετε και απο εκει.

Εγω εχω αδεια απο 31 εως 10 αλλα δεν ξερω αν θα φυγουμε καθολου να παμε στους νονους 2-3 μερες, κανονισου Μαρακι να τα πουμε ε!!

Ο Νικολας όλα καλα ε?? καλα κουραγια στην γιαγια που θα τον κυνηγαει. Η γιαγια σασ καλα ειναι τουλαχιστον?

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας. Σας εύχομαι τα καλύτερα, στις εγκυούλες η ώρα η καλή, σε όσες θέλουν να μείνουν εγκυούλες να τα καταφέρουν σύντομα και σε όλες μας καλή υπομονή με τα ζιζάνιά μας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα απο την ταλαιπωρημένη μάνα....

δύσκολο το βράδυ μας....ξυπνούσε και θήλαζε ανα 1,5-2 ώρες και στις 6 ξύπνησε με κλάματα.....την πήρα αγκαλίτσα και την κουνούσα, κοιμόταν και όποτε πήγαινα να την αφήσω στην κούνια κλασικά ξυπνούσε και έκλαιγε....εν τέλει, κοιμήθηκε στα χέρια μου μέχρι τις 8...και τότε την ξαναέβαλα στην κούνια και ευτυχώς κοιμήθηκε μέχρι τις 10:20!

είμαι πεπεισμένη πλέον οτι είναι δόντια....κοίταξα όσο μπόρεσα σήμερα το στοματάκι της και είδα οτι εκτός απο τον κάτω αριστερά τραπεζίτη που έχει φουσκώσει, έχουν ασπρίσει και τα ούλα της στους κυνόδοντες!!!! νωρίς δεν είναι για κυνόδοντες??????

συμπεθεράκι εμένα η μικρή είναι ή του υψους ή του βάθους....ή θα κοιμάται πολύ (όπως τις παλιές καλέςμέρες!) ή δε θα κοιμάται καθολου!

όσο για τις φωνές που της έβαλα, ακόμα στεναχωρημένη είμαι...όχι τίποτα άλλο αλλά ειδα οτι η αντίδραση της στις φωνές έφερε ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα...απο τα νεύρα της,έτρεχε να κάνει οτι ζημια προλάβαινε!!!

καλέ έχασες τον κατάλογο σου στο κινητό????? το δικό μου το έχεις???????????

Λιτσάκι αποτι διάβασα κι εσείς τα ίδα το βράδυ με τον Αντρίκο ε???

Μαράκι εγώ θα ανέβω Αθήνα στις 23 αλλά δυστυχώς πάλι δε θα προλάβω να κανονίσουμε κάτι γιατί θα έρθουμε γιατί έχουμε ραντεβού με την παιδοδερματολόγο στις 23 το απόγευμα και 24 πρωί θα φύγουμε...

ήταν να κάνουμε Χριστούγεννα πάνω αλλά κάτι έτυχε και δε γίνεται....:(

Ελευθερία μου χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν και να σε καμαρώνουν οι άντρες της ζωής σου!!!

άντε και με το καλό όποτε το θελήσεις, να έρθει και το δεύτερο μπεμπέ!!!!

άσχετο: νοικοκυρούλες μου για πείτε μου....αν φτιάξω κουραμπίέδες με βιτάμ αντί για βούτυρο γάλακτος,θα βγουν πολύ μάπα??????

μήπως να περιοριστώ σε μελομακάρονα με επικάλυψη σοκολάτας???????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ευχαριστώ Σοφάκι. Δοντάκια ταλαιπωρούν το κορίτσι σου, υπομονή θα περάσει. Έχουν και αυτά τα θεματάκια τους μωρέ.

Εγώ από κουραμπιέ δεν έχω ιδέα, δεν τους τρώω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγώ τους τρώω τους κουραμπιέδες αλλά υποψιάζομαι οτι με το βιτάμ χάλια θα γίνουν...μάλλον θα περιοριστω στα μελομακάρονα!

έχω και μια ιδέα για τη βασιλόπιτα να μου πείτε τη γνώμη σας....

Λέω να κάνω μια μικρή για να κόψουμε με την αλλαγή του χρόνου με τον άντρα μου και επειδή ανήμερα θα είναι η γιορτή της Βαλέριας και θα έχουμε κόσμο, έλεγα να κάνω μίνι βασιλόπιτες cupcakes και σε ένα απο αυτά να βάλω το φλουρί! και φυσικά το φλουρί θα συνοδεύτεαι απο ένα δωράκι-γούρι για το 2011!

καλό ή βλακεία??????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπέρα κούκλες!

Ρε φιλαράκια, να δώσουμε κάνα ραντεβού να τσατάρουμε λίγο γιατί αλλιώς δεν το βλέπω να συγχρονιζόμαστε!!!!

Σας φιλώ όλες!

λοιπον ο αντρας μου εχει αδεια από 23/12 εως 3/1. στανταρντ θα ανεβουμα Αθηνα, καλα να ειμαστε, μαλλον για πρωτοχρονια. δεν παιζει λεμε.... θα συναντηθουμε!!!!!!!!!

Καλησπέρα απο την ταλαιπωρημένη μάνα....

ΔΟΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ αγκρρρρρρρρρρρ, ρωτα την παθουσα!!!!!!!!! ειναι νωρις για κυνοδοντες οντως αλλα ποτε δεν ξερεις. εμεις εχουμε 12 δοντια και αυτα τα ρημαδια δεν εχουν βγει ακομα !

συμπ στειλε και το δικο σου κινητο ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...