Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ Σοφακι μου ολα ετσι ειναι . Ενας σιφουνας ειναι ο Ανδρεας το σπίτι μου μονιμα ειναι σε κατασταση σαν να εχει πεσει βομβα..οσες φορες και αν το μαζεψω κατα την διαρκεια της ημερας , το μονο καλο ειναι οτι κοιμαται αρκετα γιατι ειναι κομματια απο την κουραση .

Μπορα ειναι θα περασει ελπιζω ...να ηρεμησουν

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ Σοφακι μου ολα ετσι ειναι . Ενας σιφουνας ειναι ο Ανδρεας το σπίτι μου μονιμα ειναι σε κατασταση σαν να εχει πεσει βομβα..οσες φορες και αν το μαζεψω κατα την διαρκεια της ημερας , το μονο καλο ειναι οτι κοιμαται αρκετα γιατι ειναι κομματια απο την κουραση .

Μπορα ειναι θα περασει ελπιζω ...να ηρεμησουν

εμένα με είχε καλομάθει η βαλέρια που ήταν ησυχούλα και υπναρού και τώρα μου φάινεται κάπως Λιτσάκι!

το Σάββατο το πρωί ξύπνησε στις 6 και ξανακοιμήθηκε στις 10 το βράδυ!!!

λάλησα!!!

υποψιάζομαι βέβαια οτι μπορεί να έχει υπερένταση και πόνο γιατί βγαίνουν τώρα 2 τραπεζίτες μαζί...δεν κλαίει βέβαια αλλά αυτό το θεματάκι με τον ύπνο, ίσως αυτό αν δείχνει...

ελπίζω να ηρεμήσει σύντομα, όχι τίποτα άλλο αλλά γιατί δεν ξεκουράζεται κιόλας η καημενούλα μου...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εμένα με είχε καλομάθει η βαλέρια που ήταν ησυχούλα και υπναρού και τώρα μου φάινεται κάπως Λιτσάκι!

το Σάββατο το πρωί ξύπνησε στις 6 και ξανακοιμήθηκε στις 10 το βράδυ!!!

λάλησα!!!

υποψιάζομαι βέβαια οτι μπορεί να έχει υπερένταση και πόνο γιατί βγαίνουν τώρα 2 τραπεζίτες μαζί...δεν κλαίει βέβαια αλλά αυτό το θεματάκι με τον ύπνο, ίσως αυτό αν δείχνει...

ελπίζω να ηρεμήσει σύντομα, όχι τίποτα άλλο αλλά γιατί δεν ξεκουράζεται κιόλας η καημενούλα μου...

Σας ευχομαι να επανερθετε γρηγορα στους παλιους ρυθμους σας...

κι εμεις βγαζουμε 2 μαζι και απο σαλια και γκρινια τι να σου πω . Απο υπνο το αργοτερο στις 8¨30 και σηκωνεται στις 7 καλως εχων των πραγματων . Το σκ κοιμομαστε το απογευμα αρκετα για να αντεξουμε μεχρι τισ 10-10:30

εμενα Σοφακι μ αρεσει η Βαλερια τωρα που ειναι πιο ζουζουνιτσα!!!!δεν θελω να ειναι και πολυ ησυχα τα παιδια.....να κοιμαται δεν λεω αλλα να το βλεπω να αλωνιζει κιολας!!αυτο ακριβως που κανεις και εσυ με τον υπνο .....δυστυχως το κανουμε και εμεις!!!εινιλιγο ταλιπωρια τουλαχιστον για μενα....γιατι αμα ειναι και τα αλλα σπιτι δεν την παλευω!!!

εμενα Σοφακι μ αρεσει η Βαλερια τωρα που ειναι πιο ζουζουνιτσα!!!!δεν θελω να ειναι και πολυ ησυχα τα παιδια.....να κοιμαται δεν λεω αλλα να το βλεπω να αλωνιζει κιολας!!αυτο ακριβως που κανεις και εσυ με τον υπνο .....δυστυχως το κανουμε και εμεις!!!εινιλιγο ταλιπωρια τουλαχιστον για μενα....γιατι αμα ειναι και τα αλλα σπιτι δεν την παλευω!!!

γεια σου Ελενάκι μου!!!

μωρέ δεν έχει παραζουζουνέψει (καλά ο Μπαμπινιώτης θα τραβούσε τα μαλλιά του με αυτή τη λέξη!)...δηλαδή δεν κάνει τρελές σκανταλιές....αλωνίζει βέβαια και αδειαζει ντουλάπια αλλά αυτό καθόλου δε με πειράζει!!!

πιο πολύ με προβληματίζει ο ύπνος της...το οτι πρέπει να την κουνάω τόση ώρα αγκαλιά και έχοντας και το πρόβλημα με το χέρι μου, είναι λίγο βάσανο...άσε που πλεόν βλέπει και το θηλασμό παιχνίδι....

έρχεται αγκαλιτσα μου αν τη θηλάσω, ξαπλώνει, πιπιλάει 20-30 δευτερόλεπτα και μετά σηκώνεται και φεύγει και γυρνάει όλο το σπίτι....εγώ την περιμένω στην πολυθρόνα, όταν βαρεθεί επιστρέφει, πιπιλάει πάλι λίγο και ξαναφεύγει!!!

το κάνει αυτό 3-4 φορές μέχρι να αποφασίσει να κάτσει να θηλάσει κανονικά! (τουλάχιστον βλεπω οτι όπως το πάει δε θα είναι δύσκολος ο αποθηλασμός όταν έρθει η ώρα!)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Μαλλον ειναι φαση και θα περασει. Αυτο με το κουνημα το ειχαμε κι εμεισ για ενα διαστημα αλλα το ξεπερασαμε ευτυχως γρηγορα ...τον αφηνω στο κρεβατι του θα μιλησει θα μουρμουρισει θα χαζεψει και θα κοιμηθει....αλλα εκεινο το διαστημα ηταν δυσκολο ομολογω

εμενα ο Μαρινουλης ξυπναει την νυχτα και αν δεν θελει να κοιμηθει στην κουνια του θα ερθει στο δικο μου κρεβατι....και πεφτει ξερος!!!αλλα οπως λεει η Λιτσα ειναι φαση και θα περασει.......μ αρεσει ομως που τον περνω αγκαλιτσα!!!ασε που αρχιζει και λεει κουβεντες δικες του

αχ εμας δεν κοιμαται μαζι μας με τιποτα ..και με στεναχωρει γιατι τον θελω αγκαλιτσα μου καποιες φορες αλλα ετσι οποως κοιμαται....πολυ ατσαλα...δεν θελει να κοιμηθει μαζι μας

Τυχερη Ελενιτσα!!!

εμενα ο Μαρινουλης ξυπναει την νυχτα και αν δεν θελει να κοιμηθει στην κουνια του θα ερθει στο δικο μου κρεβατι....και πεφτει ξερος!!!αλλα οπως λεει η Λιτσα ειναι φαση και θα περασει.......μ αρεσει ομως που τον περνω αγκαλιτσα!!!ασε που αρχιζει και λεει κουβεντες δικες του
αχ εμας δεν κοιμαται μαζι μας με τιποτα ..και με στεναχωρει γιατι τον θελω αγκαλιτσα μου καποιες φορες αλλα ετσι οποως κοιμαται....πολυ ατσαλα...δεν θελει να κοιμηθει μαζι μας

Τυχερη Ελενιτσα!!!

Καλησπέρα!!!

αχ Ελενίτσα τυχερή είσαι!

η Βαλέρια σαν τον Αντρικο της Λίτσας....με τίποτα δεν κοιμάται μαζί μας!!!

απο νεογέννητο, δεν ήθελε να κοιμηθει με κανέναν δίπλα!

παραπονο το έχω να κοιμηθούμε μια φορά αγκαλίτσα!

η Βαλέρια πάλι δεν κοιμήθηκε για μεσημέρι....βγήκαμε βόλτα ο απόγευμα, έκανε και ακρουζέλ αλλά παρολαυτά στις 10:30 κοιμήθηκε και πάλι μετά απο κούνημα...:?

στεναχωρήθηκα λίγο το απόγευμα....της έβαλα τις φωνές της μικρής μου...και δεν το έχω ξανακάνει και τρόμαξε...μετά όλο φιλιά της έδινα και της ζητούσα συγνώμη...

αει στο καλό πια....πως έχασα εγώ την υπομονή μου έτσι...και την πλήρωσε η καημενούλα μου...τύψεις αισθάνομαι...:(

πάω για νάνι γιατί πονάει και ο λαιμός μου....ελπίζω να μην αρρώστησα...

Φιλιά!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημεεεερααααα!

εγω κοιμηθηκα σημερα το βραδυ και ειμαι μια χαρα!

Σοφάκι μου καπου διοαβασα ότι τα μωρακια από 8 μηνων και μετα (ο δικος μου το εκοψε μετα το χρονο βεβαια) σταματανε να κοιμουνται αρχικα για απογευμα (εκει γυρω στις 6), επειτα κοβουν και την πρωινη σιεστα και καταληγουν να κοιμουνται μόνο για μεσημερι περιπου γυρω στις 12 και για 1-3 ωρες. εμενα ο δικος μου κοιμαται μεχρι στιγμης 10.30-12 περιπου και μετα μεχρι το βραδυ ειναι "ντουρασελ"!!!!! αστα να πανε. σερνομαστε. ευτυχως κοιμαται σε δευτερολεπτα το βραδυ. παντως προσπαθησε να μην την πολυκουνας για να κοιμηθει γιατι αν μαθει την εβαψες! αντιο πλατη-μεση-χερια ;)όσο για τις φωνες που τις εβαλες σε καταλαβαινω. εγω από την κουραση και την αυπνια (περισσοτερο) του εχω βαλει καμποσες φορες τις φωνες(αλλες φορες δικαιολογημενα και αλλες αδικαιολογητα :() και επισης το μετανιωνω και κλαιω μετα αλλα... ανθρωποι ειμαστε και σπανε τα νευρα μας.

Λιτσακι μου πως ειστε σημερα; ειστε καλυτερα;

Λιακι ολα καλα; πως παει ο πονος; ειδες βελτιωση;

Μαριαννα; Ελευθερια; Ελενιτσα;

Μαρααααααααααααααακκιιιιιιιιιιιιιι μπες καλε να σε ρωτησω για το blackberry!

λοιπον σου περιγραφω εν ταχει το προβλημα και αν μου το λυσεις ντοκτορ από εμενα ότι θες :D

ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ SMS το παλιοπραγμα! όταν παιρνω μηνυμα και το ανοιγω μου γραφει null! τι ρυθμισεις να κανω; ειμαι ασχετη και στο ιντερνετ δεν εχω βρει λυσεις :roll:

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχ καλημερα σας!!!!!πως ειστε?ολα καλα?

εγω τρεχω λιγο σημερα διοτι εχω ενα bazaar χριστουγεννιατικο την Κυριακη και πρεπει να ετοιμασω........τα ζουζουνια σας καλα?

Καλημερούδια κοριτσάκια μου!!!

Έχουμε τόσο καιρο να τα πούμε!!! Έχω χάσει πολλές σελίδες σας και εάν κάτσω να τις διαβάσω θα μου πάρει μέρες!!!

Τι κάνετε??? Εγώ μια χαρούλα! Φουσκώνω μέρα με την μέρα!!!

Σκέφτηκα να βαπτίσω τον γιόκα μου, πρίν γεννήσω, προς τα τέλη του Γενάρη!

Αλλά τα έχω χάσει λίγο...τι προσκλητήριο??? Τι μπομπονιέρα??? Τουλάχιστον από θέμα μπομπονιέρας για τους μεγάλους αποφασίσαμε με τον άντρα μου να βάλουμε γυάλινη εικονίτσα με ασιμένια μορφή του Αγ. Νικόλαου (λόγο ονόματος) ή την Παναγίτσα με τον

Χριστούλη!

Αλλά δεν ξέρω από που :confused:

Έχετε κάτι να μου προτίνετε???

eNortjKzUjI0MDQ1MVWyBlwwFVkCzQ,,14.png

eNortjKzUjI0MDQ1MVKyBlwwFVACyg,,81.png

Καλημεραααα!!

Ελευθερια Χρονια Πολλα φιλη μας...Ευχομαι υγεια και ευτυχια να γεμιζει το σπιτακι σας!!Να χερεσαι τον κουκλο σου!!!

Εγω ειαι ψιλοκαλα...η βολταρεν κρεμα δεν μου κανε τπτ απολυτως ουτε το ντεπον...αναγκαστικα να παρω βολταρεν χαπι και χθες ολη μερα πονουσα ελαχιστα...θα ξαναπαρω σημερα μετα το μεσημεριανο γιατι πρεπει να χεις και γεματο στμαχι!!

Κοριτσακια ευχαριστω για τις ευχες σας,μακαρι η νεα χρονια να μου φερει ακομη ενα μωρακι,αν δω πως δεν γινεται τπτ μεχρι κ Μαρτιο Απριλιο μαλλον θα παρω το γνωστο δρομο παλι της σπερματεγχυσησ!!Λιτσακι γλυκο σε ευχαριστωπεραστικα στον ανδρικο σου και σε εσας,ωρες ωρες και εγω νιωθω πως μας εχουν μουντζωσει,ολο κατι θα μας συμβει!!

Η χρυσοβαλαντου μου εβγαλε κατι σκασιματακια στα μαγουλακια,ιδιως εκει που ακουμπα η πιπιλα..της εβαλα μια κρεμουλα για το πρσωπο της avene αλλα δεν εκανε τπτ...πολυ ευαισθητο δερμα γμτ εχει..

νινακι που μενεις?Αθηνα?

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...