Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

έρχομαι να καταρίψω  έναν μύθο. 

Εγώ παράγω πολύ λίγη προγεστερόνη και κάνω ωορρηξία. 

Στην εγκυμοσύνη 6η προς 7η εβδομάδα με 4 utro των 200 και 1 prolutex την ημέρα είχα προγεστερόνη μόνο 9. έχω χαμηλή προγεστερόνη και αδιαθετώ 16 με 17 μέρες μετά την ωορρηξία. Μήπως φταίει αυτό που δεν μένω φυσικά; αλλά και με τόσο χαμηλή προγεστερόνη πως κατάφερα να κυοφορήσω; 

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τωρα ξεμπερδεψα και εγω! Λιακι μου περαστικα κοπέλα μου! βρε λες να σου εχει σπασει κανενα πλευρο από τον πολύ βηχα; το εχει παθει φιλη μου αυτο, το ελεγε στον γιατρο της και δεν το πιστευε αυτος μεχρι που το εδειξε η ακτινογραφια! μπες να μας πεις οκ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα

Εμας η μικρουλα ξυλοφορτωνει τη...μεγαλη αδερφη της. Της τραβαει τα μαλλια, και τη σπρωχνει για να κατσει αυτη στο καρεκλακι, της δινει και καμια ψιλη αν της παρει το παιχνιδι (λογικο :P) ...έχουμε 3 καρεκλακια αλλα αυτη θελει το συγκεκριμενο! και αμα η αλλη δε σηκωνεται τη σπρωχνει ωσπου τσαντιζεται και κλαιει...

Πηγαμε χθες σε μια γιορτη και ειχαν ενα παιδακι σχεδον 2 χρονων που εσπρωχνε οποιο εβρισκε μπροστα του. Η κακομοιρα η αννουλα εφαγε τη σπρωξια της ζωης της ευτυχως που εχει καλη ισορροπια αλλιως ολο με τα μουτρα θα εσκαγε... Παντως βαση της μεγαλης μου πιστευω πως ειναι "φάση". Ξαφνικα μολις αρχισε να συνενοειται, και να καταλαβαινει και να κουβεντιαζουμε, το κοψε. Τωρα αμα καποιο παιδακι ή η αννα την μαλωνει ή της τραβαει μαλλια κλπ, απλα με κοιταει ή κλαιει αναλογα τη δυναμη!

Διάβαζα σε ένα άρθρο του περιοδικού πάμπερς που μου έστειλαν χθες ό,τι οι τσαντίλες και τα νεύρα είναι φυσιολογικά καθώς και οι φωνές και οι στριγγλιές. Ο Μάνος στριγγλίζει και κάθεται σε μια γωνιά όταν τσαντιστεί και σε μαλώνει δυνατά.

Αυτό λέει το κάνουν γιατί δεν μπορούν να συννενοηθούν, να πουν όσα θέλουν δηλαδή και νευριάζουν. Οπότε για να περάσουν αυτό που θέλουν είτε φωνάζουν είτε στριγγλίζουν.

Προφανώς άλλα δίνουνε και καμιά για να τους περάσει το βύσσινο:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Η επιθετικοτητα καποια στιγμη θα περασει... αρκει να μη την επικροτειτε η να μη δικαιολογειτε το παιδι σας την ωρα που φερεται επιθετικα σε εσας η αλλο παιδακι. Εχω δει με τα ματια μου γονεις που γνωριζω να λενε "απο το να γινει φλωρος το παιδι μου καλυτερα να χτυπαει..." και να το δικαιολογουν, κι αυτο να ακουει, πως "το δικο σου το πειραξε πρωτο..." Αν δεν εχεις το καταλληλο βλεμμα, υφος, τονο στη φωνη οταν τον μαλωσεις και απλα του το πεις αδιαφορα ετσι απλά, για να σακουσουν οι αλλοι γονεις πως το επιπληττεις τοτε δε θα καταλαβει πως ειναι κακο, αυτα τα μικρα καταλαβαινουν πιο πολλα απο οτι νομιζουμε γιατι επειδη δε μπορουν να μιλησουν σα μεγαλοι, επικεντρωνονται στο βλεμμα, φωνη. Υπομονη σε ολες μας και μεγαλωνοντας, μολις αρχισει να καταλαβαινει περισσοτερο θα σταματησει απο μονο του. ειναι μια φαση που αν δουν πως δεν ειναι αποδεκτη απο το περιβαλλον τους θα την ξεπερασουν. Τουλαχιστον εμενα τη μια φορα επιασε το κολπο...ελπιζω και τη 2η...:tongue:

Διαφημίσεις

Με την νεα χρονια τωρα Ελευθερια,αρχες του μηνα περιμενω να αδιαθετησω!(που να μην ερθει)

Πηγα στο νοσοκομειο τελικα γιατι εναν εξω που μου συστησαν δεν δεχοταν ρααντεβου δευτερα απογευμα,,Μυικος πονος μου ειπε η γιατρος εκει,,,ρωτησα μαρακι αν παιζει να εχω παθει ζημια με τον εντονο βηχα..μου λεει θα πεθενες στον πονο αν ηταν κατι τετοιο,,!

Εβαλα βολταρεν πηρα και ενα παυσιπονο και περιμενω να δω,,αν δεν περασει μεχρι τεταρτη θα παω σε αλλο γιατρο!

Εχω Χ@@στει απο τον φοβο,,,δεν αντεχω αλλο τυς γιατρους,τρεμω μεχρι να μου πουν τι εχω..

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Να μαστε κι εμεις...καλημερα!!

Εχω βαρεθει να λεω οτι ημαστε αρρωστοι λεμε για την Μαριαννα αλλα κι εμεις δεν παμε πισω αντε να αλλαξει η χρονια γιατι.....

Ο Ανδρεας απο το πουθενα εκανε πυρετο ξημερωματα Παρασκευης και δεν τον εστειλα παιδικο , την Παρασκευη ειχε κατι δεκατα λεω απο τα δοντια μιλησα και με τον γιατρο μου λεει να το παρακολουθουμε , Σαββατο παω να τον κανω μπανιο(απυρετος ολημερα) εξανθηματα σε ολο του το σωμα σαν ιδρωτσιλες παιρνω παλι οτν γιατρο(μιλαμε καθε εβδομαδα τουλαχιστον απο 1 φορα) και του περιεγραψα τι εχει και μου λεει κυκλοφορει ιωση που κανει 2 μερες πυρετο και μετα πεταει εξανθηματα τον παρακολουθεις, μεχρι και χθες τα ειχε δεν χειροτερεψε απλα λιγο καλυτερα.Κυριακη ο μπαμπας μας με πυρετο και χθες οπως ερχομουν στην δουλεια εδω μπροστα στο κτηριο εβρεχε και γλιστρουσε και εβαγα μια τουυυυυυμπα μα τι τουμπα , δεν μπορουσα να σηκωθω νομιζα οτι εσπασα το ποδι μου , παρε την κουτση το βραδυ στο σπιτι εκλαιγα απο τον πονο σημερα τουλαχιστον ειμαι καλυτερα ....ε εδεν μας εχουν φαει με ολα αυτα πειτε μου???

παω να διαβασω κανενα νεο σας ...

Φιλακια στα παιδακια σας

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Εγραφα ποσην ωρα και εξαφανισθηκαν ολα αντε απο την αρχη

καλησπερα!

πολύ μου λείπετε.... μου λειπουν πολύ και τα άλλα κοριτσια που εχουν καιρο να μπουν:

η Μαριάνθη 1 & 2, η Βουλίτσα, η Κατερίνα, η Ζωή.... αχ πού ειναι το παλιό καλο καφε μας! χάθηκε και το Τατιανάκι...αντε να μαζευτουμε σιγα σιγα τωρα που ειναι και γιορτες! για το καλό στόλισα και δεντρο στο καφε μας :P

833334lxf1n7dvqv.gif

Α ρε Μαρακι με τα δεντρα σου ......Ναι χρειαζεται και το καφε μας ενα δεντρακι

Στο σπιτι στολισαμε το καραβι αλλα ο Ανδρεας μονο τ αφωτακια κοιταει που αναβοσβηνουν

καλησπερααααα!!!!

σχετικα καλα ειμαστε , ελευθερια καλα κανεις κ αναρωτιεσαι...χθες η μεγαλη κατα τις 9 ανεβασε πυρετο κ μετα εκανε εμετο στις 10 κ΄στις 6 το πρωι....καλο εεε? τωρα την εχω με αντιπυρετικο απο το μεσημερι κ κοιμαται, αλλα πιστευω αμα παω να τη ξυπνησω θα χει παλι 38μισι... αυτα εχει ο παιδικος σταθμος! Κατα τα αλλα καλα!

Λιτσα ωραιοτατες οι φωτο απο τη γαμοβαφτιση σας!!!! μαρεσε πολυ που στο γαμο σας ειχατε το μωρακι σας μαζι σας. κι εγω το χα βεβαια αλλα στη κοιλια μου. Αν δεν ειχαμε κανονισει το γαμο 1 χρονο πριν (η ελευθερια ξερει κ καταλαβαινει ποσο νωριτερα κανονιζεις εδω τους γαμους!!!) ισως να το κανα κι εγω γαμοβαφτιση. Αλλωστε ειμασταν ηδη με πολιτικό οποτε δεν ειχαμε καμια σκοτουρα!!!!! Αλλα βλεπεις η Βικυ μου αλλες βλεψεις ειχε!

Ευμορφια δε ξερω αν στο χω πει αλλα ο μικρος εισαι ιδια εσυ , στη μικρη φωτο που χεις εδω στο προφιλ σου, με μια που εχεις στο facebook δικη σου! Να φανταστεις ειδα τη φωτο σου εκει και αμεσως θυμηθηκα τη μικρη φωτο εδω!!!!

Μακ ωραιοτατο το δεντρακι του καφε! απλουτσικο, σα το δικο μου!!!χαχααχαχ

Σας ειπα που στολισαμε ε? η μικρη αννουλα γλυκοκοιταει τις μπαλες και απλωνει το δαχτυλακι τις ακουμπαει και μετα μας κοιταει. αν δε της πουμε "μη" παιρνει θαρρος και παει με πιο πολλη ορμη!!!!

Να το δεντρακι μας!

66835_491523843712_820123712_5535499_7201396_n.jpg

χιχιχιχιχ λιτό και απέρριτο ε????:P:p:p Καθε χρονο λεμε να βαλουμε πιο λιγα αλλα δε θελουμε να αποχωριστουμε τα στολιδια απο το παλιο δεντρο του αλλου σπιτιου, κι ετσι το παρακανουμε. ο συζυγος εχει τρελα με τα λαμπακια οποτε φανταζεστε τι γινεται!!!! Τα σημαιακια ξεμεινανε απο τα γενεθλια της Αννουλας αλλα πια εχουν γινει μερος του σαλονιου-παιδότοπου οποτε δε σκαμε!

Ευχαριστουμε Μαριάννα μου , κι εμεις με πολιτικο ημασταν και ειπαμε να τα κανουμε και τα 2 τωρα

Οσο για τις αρρωστιες εμεις που εχουμε τα παιδακια μας στον παιδικο οτι κυκλοφορει θα τα αρπαξουμε.Παλι καλα Παναγίτσα μου που τα δεν τα περναει βαρια

ο αναστασης βηχει τοσο πολυ που κανει εμετο ο καημενουλης:(αρχισαμε με τις κ@λ@ιωσης γμτ.

Περαστικα σας κοριτσακι

καλησπεεεεραααα!

Μαριάννα μου χρόνια πολλά στην Αννούλα σου και φυσικα περαστικά της! ας ειναι η τελευται φορα που αρρωσταινει το κοριτσακι σου (τουλαχιστον με χρι το Νοεμβρη του 2011 :?)! τα καλυτερα ευχομαι μεσα από την καρδια μου μα πανω από ολα ΥΓΕΙΑ!

Αννούλα μου γλυκεια χρονια σου πολλα και εσενα! να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου! ό,τι επιθυμεις να γινει πραγματικοτητα συντομα!

παρτε και γλιττερακι οι εορταζουσες :P

τα νεα μας τωρα: καναμε το mmr σημερα και ενω νομιζα ότι δεν θα εχω προβλημα με το θεμα, τελικα εχω:? Εχω Χ@στ@ι επανω μου λεμε, φοβαμαι, όλη την ωρα κοιτα τον μικρο στα ματια να δω αν ειναι καλα! ελπίζω να μην παρουσιασει ΚΑΜΙΑ παρενεργεια γιατι με χανετε. ειμαι πολύ λιπόψυχη τελικα (@#@$#@$% γμτ)

αααααα Λιτσού μου από blackberry κατεχεις να σε ρωτησω κανα δυο πραγματακια; μου χαρισε ενα η αδερφη μου αλλα εχει καποια "προβληματακια".....

σας φιλω πολύ , συνεχιζετε να μου λειπετε....

Κοριτσι δεν τα κατεχω αυτα .. η Μαρια εχει τετοιο .Εκεις το κινητο της? Θες να σου το στειλω με sms? Οσο για το εμβολιο γιατι αγχωνεσαι τοσο παιδακι μου? Εμεις παμε για νεο χρονο γιατι με τις αρρωστιες εχουν μεινει και τα εμβολια πισω

καλησπέρα κούκλες! πως είστε σήμερα; δεν προλαβαίνω να διαβάσω και πολλά, κάποια μωράκια είναι άρρωστα; περαστικά και γρήγορα να είναι!

η θερμοκρασία αυτή τη στιγμή πέφτει κάθετα...18 στις 10 το πρωί, θα έχει φτάσει 8 στις 14:00 και 1 μέχρι τις 20:00...άντε επιτέλους!

Παρασκευή σήμερα αλλά είμαι γραφείο, ευτυχώς χωρίς πολλή δουλειά...το μειωμένο πλέον μου βγαίνει ρεπό κάθε δεύτερη Παρασκευή...

τα νέα μας όπως τα ξέρετε...τρέξιμο πολύ, άγχος, αλλά το αστεράτο μπεμπέ Νικολί μας κάνει και τα ξεχνάμε όλα...

το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι πιάνω τον εαυτό μου να τον κοιτάω κάποιες στιγμές και να αναρωτιέμαι που ήμουν όταν μεγάλωνε...χάνω στιγμές που δεν γυρίζουν πίσω και κάτι βράδια πικραίνομαι πολύ!

ευτυχώς συνεχίζει και είναι ένα καλόβολο μικρό αντράκι όπως και όταν ήταν μωρό...

καταλαβαίνει πλέον όλες τις έννοιες και συννενοούμαστε άψογα...ανυπομονώ για τις πρώτες του κουβεντούλες!

προβληματίστηκα κάποια στιγμή γιατί παρόλο που καταλαβαίνει τα πάντα, το λεξιλόγιό του είναι ακόμα πολύ περιορισμένο σε ελάχιστες λεξούλες (μπαμπά, μαμά, γιαγιά, παππού) αλλά διάβασα πως μέχρι 24 μηνών θα πρέπει να αποτελείται από 50 περίπου λέξεις...οπότε προσπαθώ να μην ανησυχώ ΑΚΟΜΑ! Με τον παιδίατρο η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω συζητήσει...ξέρετε κάτι περισσότερο;

αυτά από μας...ελπίζω να σας πετύχω κάποια στιγμή ονλαιν, γιατί μου τη δίνει πραγματικά να μπαίνω να γράφω σαν σε πίνακα ανακοινώσεων και να φεύγω...

φιλιά!

Καλως την...να σου πω εσενα μηπως θελεις να σου λεει και κανενα παραμυθι ο Νικολας κοπελια?Ολα τα παιδακι αυτα λενε , εμεις δεν λεμε γιαγια αλλα παπουτσι(και με τροπο που πεθαινεις στο γελιο). και επισης μαμ , ντιντι (πιπιλα) την οποια ο οδοντιατρος μας ειπε να την αποφευγουμε και αυτες τις μερες που βγαζουμε παλι δοντια(εχπυμε φτατα 14) φωναζει ντιντι και δειχνει εκει που ειχα τις πιπιλες.

Και το θεικο?φωναζε εδω και 4 μερες κατι σαν κακου , κακα δεν μπορουσαν ακαταλαβω το ελεγε συνεχει και νευριαζα και με τον ευατο μου που δεν μπορουσα να καταλαβω τι εννοει.και τελικα ...ηταν κατω να κατεβει κατω ηταν το θεμα (δεν ειναι κπαως να μην μπορεις να συννενοηθεις με το παιδι σου???αισθανομαι καπως)

Με την νεα χρονια τωρα Ελευθερια,αρχες του μηνα περιμενω να αδιαθετησω!(που να μην ερθει)

Πηγα στο νοσοκομειο τελικα γιατι εναν εξω που μου συστησαν δεν δεχοταν ρααντεβου δευτερα απογευμα,,Μυικος πονος μου ειπε η γιατρος εκει,,,ρωτησα μαρακι αν παιζει να εχω παθει ζημια με τον εντονο βηχα..μου λεει θα πεθενες στον πονο αν ηταν κατι τετοιο,,!

Εβαλα βολταρεν πηρα και ενα παυσιπονο και περιμενω να δω,,αν δεν περασει μεχρι τεταρτη θα παω σε αλλο γιατρο!

Εχω Χ@@στει απο τον φοβο,,,δεν αντεχω αλλο τυς γιατρους,τρεμω μεχρι να μου πουν τι εχω..

Λιακι μου σου ευχομαι να υποδεχθεις την νεα χρονια με μια εγκυμοσυνη ...τι το καλυτερο???

Φιλια

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

καλημερααα τι κανετε?ολα καλα?περαστικα στα μωρακια τα αρρωστα καθως και στις μανουλες!!!!αυτο λοιπον με τις φωνες και τις στριγγλιες το κανει και εμενα ο Μαρινουλης!!!θα περασει ομως φαση ειναι .....το θυμαμαι και απο τα αλλα!!!Μαριαννα μου και Λιτσακι καποιος καλλικαντζαρος ξεμεινε στο σπιτι σας με τοση αναποδια και αρρωστιες!!!!Να αγιασετε καλα φετος.....;)οι υπολοιπες τι κανετε?ποποποπο εδω εχει απιστευτο κρυο......

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

να'μαι κι εγώ!

χάθηκα και προβλέπεται να συνεχίσω να χάνομαι....

Θυμάστε την κορούλα μου τη Βαλέρια, την ήσυχη, τη χουζουρίτσα?????

ε να την ξεχάσετε!!!!

Μεταλλάχθηκε το παιδί μου!!!

κατάργησε τον πρωινό ύπνο και πάνε και οι παλιές καλές εποχές που την έβαζα ξύπνια στην κούνια και κοιμόταν μόνη της!!!

Τώρα θέλει τουλάχιστον 10 λεπτά κούνημα στην αγκαλιά και μπορεί να χρειαστεί και 2-3 φορές να το κάνω....

άσε που πλεόν κοιμάται στις 10:30-11 το βράδυ και ξυπνάει κατά τις 9....πάνε τα βραδυνά 12ωρα...10μμ-10πμ....

για το μεσημέρι δε.....αν κοιμηθεί κάνουμε πάρτυ!

ούτε νεογέννητο δεν μου τα έκανε αυτά!!!

Επίσης πεινάει όλη την ώρα, έχει ελαττώσει τους θηλασμούς στους 4 ημερησίως και συνεχώς ανακατεύει το σπίτι!

Δεν έχει γίνει σούπερ σκανταλιάρα απλά επειδή εγώ είχα συνηθίσει αλλιώς μου φαίνεται κάπως τώρα!!!

Της πήρα χθες απο τα τζάμπο μια σκηνή-σπιτάκι και τη στήσαμε και την λάτρεψε!!! όλο εκεί μέσα μπαίνει! της έχω βάλει και παιχνίδια και έχει πολύ γέλιο γιατί στην σκεπή της έχει δύιο παράθυρα που είναι ανοιχτά και τη βλέπω απο πάνω χωρίς να με βλέπει!

Ελπίζω να είστε όλες καλά και σύντομα η βαλέρια να ξεπεράσει τη μετάλλαξη για να μπορώ κι εγώ να μπαίνω πιο συχνά!

Λιτσάκι περαστικά στον Αντρικο και σε σένα για την τούμπα....

Λιάκι επίσης περαστικά και εύχομαι ο καινούριος χρόνος να σου φέρει ένα σποράκι την κοιλίτσα σου!

ουφ πάω να μαγειρέψω γιατί όλως περιέργως η μικρή κοιμάται!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...