Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Περαστικα στα αρρωστα μωρακια!

Χρονια πολλα στις Αννουλες μας!(αν και καθυστερημενα)

Τα νεα μας δεν ειναι και πολυ καλα.

Πηγαμε προχθες στον παιδιατρο και δεν εχουμε βαλει ουτε μισο ποντο και εχουμε χασει και 70 γρ.

Επισης το χειροτερο και αυτο που με ανησυχει ειναι οτι εχουμε ραιβοποδια.Το αριστερο το ποδαρακι του το γυρναει προς τα μεσα.Μας συνεστησε εναν παιδοορθοπαιδικο.Θα παμε την Παρασκευη.Ο παιδιατρος μας ειπε οτι μαλλον θα χρειαστει ναρθηκα και φυσιοθεραπειες.Θα παρει κανενα 6μηνο ή και παραπανω.Την τελικη διαγνωση θα την κανει ο ορθοπαιδικος βεβαια.Ειμαι λιγο αγχωμενη αλλα πιστευω οτι ολα θα πανε καλα.

Οσο για το οτι δεν εβαλε γρ.μας εγραψε σιδηρο να παρουμε για εναμιση μηνα και να τρωει 2 γευματα με κρεας καθημερινα.Ουτως η αλλως ετσι τρωγαμε.Τωρα ενδιαμεσα στα

γευματα του δινω και κανενα μπισκοτακι,καμια φετουλα με μαρμελαδα,καμια μπανανουλα.

Θα παμε μεσα Φλεβαρη να τον ζυγισει να δουμε που βρισκομαστε.

Εμεις το mmr το καναμε τον προηγουμενο μηνα και δεν ανεβασε καθολου πυρετο.

Προχθες καναμε της ανεμοβλογιας.

Σας φιλω ολες.Αν εχω χρονο θα ξαναμπω.Απλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεεεεεεεεεερααααααααααα!

περαστικά στο Βαλιεράκι, ελπίζω να έχει ήρεμο ύπνο απόψε...

μίλησα τελικά σήμερα με φίλη εκπαιδευτικό με ειδικότητα στην ανάπτυξη της αντίληψης/ομιλίας...

τελικά είμαστε πολύ μπροστά στην αντίληψη (το αποδίδω στη μητέρα μου που ως εκπαιδευτικός και αυτή μιλάει όλη μέρα στον νικόλα κανονικά χωρίς να μπεμπεκίζει για τα πάντα) και στην ομιλία θα πρέπει μέχρι 2 ετών να λέει 3-50 λέξεις (λέξεις της ελληνικής γλώσσας και όχι βαβίσματα του μωρού, δηλ. λέξη μετριέται το μαμά αλλά όχι το ντα που λέει όταν χτυπάνε κάτι) που και πάλι ο Νικόλας είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού...

μετά τα 2 θα πρέπει να λένε φράσεις των δυο λέξεων...

αυτά έμαθα σήμερα και είπα να τα μοιραστώ μαζί σας :)

να έχετε μια όμορφη νύχτα και ελπίζω να σας πετύχω το σ/κ (αν και έχω να φτιάξω γλυκά και να δούμε και τους φίλους μας)...

καλως την κοπελια! λοιπόν ειδες που όλα ειναι μια χαρα και ακόμα καλύτερα; αυτο ελειπε βρε να μην ειναι μπροστα ο νικόλας! μια χαρα παιδακι φυσιολογικότο και καλοαναθρεμενο ;). όταν φτασει 2 ετων θα παρακαλας να σταματησει την λογοδιαρροια χα χα χα χα.

ο δικος μου να δεις που φτιαχνει και φρασουλες, καλα μην φανταστεις τιποτα το φοβερο αλλα λεει "μαμα παμε" και "παμε νανι". το "παμε" ειναι αγαπημενη λεξη. πρώτα ειπε "παμε" και μετα "μπαμπα" χωρις πλάκα χα χα χα χα

Καλημερα!

Πηγαμε προχθες στον παιδιατρο και δεν εχουμε βαλει ουτε μισο ποντο και εχουμε χασει και 70 γρ.

Επισης το χειροτερο και αυτο που με ανησυχει ειναι οτι εχουμε ραιβοποδια.Το αριστερο το ποδαρακι του το γυρναει προς τα μεσα.Μας συνεστησε εναν παιδοορθοπαιδικο.Θα παμε την Παρασκευη.Ο παιδιατρος μας ειπε οτι μαλλον θα χρειαστει ναρθηκα και φυσιοθεραπειες.Θα παρει κανενα 6μηνο ή και παραπανω.Την τελικη διαγνωση θα την κανει ο ορθοπαιδικος βεβαια.Ειμαι λιγο αγχωμενη αλλα πιστευω οτι ολα θα πανε καλα.

Οσο για το οτι δεν εβαλε γρ.μας εγραψε σιδηρο να παρουμε για εναμιση μηνα και να τρωει 2 γευματα με κρεας καθημερινα.Ουτως η αλλως ετσι τρωγαμε.Τωρα ενδιαμεσα στα

γευματα του δινω και κανενα μπισκοτακι,καμια φετουλα με μαρμελαδα,καμια μπανανουλα.

αχ Ευμορφακι μου καλο μην στεναχωριεσαι γιατι όλα αυτα ειναι προβληματακια που διορθωνονται. και εμενα γεννηθηκε με ραιβοποδια, μαλιστα ο παιδο-ορθοπεδικος στο Ιασω μου ειχε δειξει καποιες ασκησεις να του κανω (τις οποιες αλλοτε εκανα και αλλοτε οχι η γαιδαρα). όταν καθετε στο καροτσι παντως το αριστερο του ποδαρακι και εμας γυριζει λιγο προς τα μεσα. ο παιδιατρος δεν μου εχει πει τιποτα αλλα μπορει και να μην το εχει προσεξει. εσας ειναι εμφανες; μηπως πρεπει να τον "κοιταξω" και εγω λίγο καλυτερα; στην βαδιση εχει προβλημα;

λοιπόν αναβω τζακι ξεπαγιασα :tongue:

2588923pxffslom88.gif

Μαρακι μου τελειο το τζακι.

και κρυωνα να φανταστεις.

Πες το στον παιδιατρο να το κοιταξει.

Και στον δικο μου εγω του το ειπα και το ειδε.Περπαταει και τα ποδαρακια του τα γυρναει προς τα μεσα.Ασε που και ολο του το ποδι ειναι στραβο.

Παντως πρεπει να το κοιταξεις γιατι μεγαλωνοντας μπορει να εχει προβληματα.

Δεν θελω να σε τρομαξω αλλα καλυτερα ειναι η προβλεψη απο την θεραπεια.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Αλό! Εδώ χιονίζει!!!

Μορφούλα μου μην στενοχωριέσαι, το είχα και γω ως παιδί και δεν χρειάστηκα ούτε νάρθηκα ούτε τίποτα...επανέρχεται στις περισσότερες περιπτώσεις μόνο του (καλά εμένα με στείλανε μπαλέτο 3 χρονών :))

Αυτό που με ανησύχησε είναι ότι σου έδωσε σίδηρο ΧΩΡΙΣ να κάνει εξετάσεις αίματος στο παιδί! Θα σε συμβούλευα να μην του δώσεις αν δεν βεβαιωθείς με εξετάσεις ότι το παιδί έχει έλλειψη...

για ουρολοίμωξη δεν σας μίλησε; ενίοτε το μόνο της σύμπτωμα είναι η μη πρόσληψη ή το χάσιμο βάρους...

αν ήμουν στη θέση σου θα ζητούσα από τον παιδίατρο να μου γράψει εξετάσεις αίματος και ούρων άμεσα!

δίνε κόκκινο κρέας στο παιδί 4 φορές τη βδομάδα, δώστου λίγη πορτοκαλάδα κοντά στα γεύματα που βοηθάει στην απορρόφηση του σιδήρου...

1 γεύμα φακές, 1 σπανακόρυζο (αν και από αυτά η απορρόφηση σιδήρου είναι χαμηλότερη από το κόκκινο κρέας...)

το παιδί έχει κύκλους στα ματάκια του, χλωμό δέρμα; αυτά είναι σημάδια αναιμίας...

Διαφημίσεις

Καλημερα

επιασε ενας ωραιος ψωφος εδω αλλο πραμα!!!! προχθες το απογευμα με κοντομανικο, σημερα με παλτο.

γενικα συμφωνω με τη μαρια σε οτι λεει....

το είχα και γω ως παιδί και δεν χρειάστηκα ούτε νάρθηκα ούτε τίποτα...επανέρχεται στις περισσότερες περιπτώσεις μόνο του

κι εγω ειχα και μου λεγε η μανα μου "

μη περπατας με τα ποδια προς τα εμεσα πως θα βαλεις τακουνια αμα μεγαλωσεις" (που να ξερε πως δε θα τα χωνευα ετσι κι αλλιως?)

Αυτό που με ανησύχησε είναι ότι σου έδωσε σίδηρο ΧΩΡΙΣ να κάνει εξετάσεις αίματος στο παιδί! Θα σε συμβούλευα να μην του δώσεις αν δεν βεβαιωθείς με εξετάσεις ότι το παιδί έχει έλλειψη...
κι εμενα περιεργο μου φαινεται. εμενα κ στις 2 οταν ειδε τις εξετασεις αιματος μας ειπε να δωσουμε...
για ουρολοίμωξη δεν σας μίλησε; ενίοτε το μόνο της σύμπτωμα είναι η μη πρόσληψη ή το χάσιμο βάρους...
κι εμας τετοιες εξετασεις μας εβαλες να κανουμε μολις ειδε πως ειχαμε παρει μονο 100 γραμμαρια σε ενα μηνα!

Και εννοειται μη στεναχωριεσαι καμια δφορα οι γιατροι υπερβαλουν για να δειξουν τη γνωση τους...ο ορθοπαιδικος μπορει να πει πως δεν ειναι τιποτα τοσο σοβαρα...

Αλό κι απο εμάς!

πωπω τι κρύο είναι αυτό??????

και το κορυφαίο είναι οτι έπαθε κοκομπλόκο το ψυγείο μας και υπερλειτουργεί στη συντηρηση, με αποτέλεσμα να έχω βγάλει τα λαχανικά στο μπαλκόνι για να μη μου τα κάνει γρανίτα το ψυγείο!

αύριο θα έρθει ο τεχνικός και ελπίζω να μπορέσει να το λύσει το θέμα άμεσα...

και είναι και καινούριο το ψυγείο ρε γμτ...

Καλημερα!

Ευμορφάκι μου πόσος καιρός είχε περάσει απο την τελευταία φορά που πήγατε παιδίατρο?

γιατί αν είχατε πάει τον προηγούμενο μήνα για παράδειγμα, δεν είναι ανησυχητικό που δεν πήρε ύψος....τώρα για τα 70 γρμ που έχασε...δεν ξέρω...

Πάντως θα συμφωνήσω με τη Μαρία και θα σου πρότεινα κι εγώ να μην δώσεις σίδηρο αν δεν εξακριβώσεις οτι έχει έλλειψη το παιδί με εξετάσεις αίματος...

Για το ποδαράκι δεν ξέρω να σου πω αλλά ελπίζω να το ξεπεράσετε εύκολα και γρήγορα!

Θέλω κι εγώ χιόνιαααααα!!!!

ζηλεύωωωωω!!!!

τρώμε εδώ όλο το κρύο και απο χιόνι τίποτα!!!

και ο μπαμπάς μου το πρωί μου είπε οτι στη Νέα Ερυθραία χιονίζει συνέχεια απο χθες βράδυ!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ευμορφουλα μη στεναχωριεσαι φιλη μου,συμφωνω με τη Μαρια πως πρεπει το παιδι να κανει εξετασεις αιματος πριν του δωσεις οτιδηποτε!!

Η παιδιατρος που ειχαμε Αθηνα μας ειχε πει 4 μηνων πως η Χρυσοβαλαντου εχει ραιβοποδια,της τεντωνε τα ποδαρακια και το ενα το γυρνουσε προς τα μεσα,αλλα μαλλον επειδη αντιστεκοταν εκανε αυτη την κινηση!!Μου ειχε πει να το αφησουμε και να το ξανακοιταξουμε 6 μηνων και μετα,,,,ελα που εγω ειχα πλανταξει στο κλαμα...ετσι κλεισαμε ραντεβου την επομενη κιολας μερα με τον Κανελλοπουλο(πολυ καλος ορθοπαιδικος) και μας εστειλε σπιτι μας,η μικρη δεν ειχε τπτ,καθοταν μετα για ενα 10λεπτο και επεζε με την μικρη μαλλον για να διαιολογησει και το 80αρι που πηρε:)...μερικες φορες οι παιδιατροι ειναι υπερβολικοι και σαν ανθρωποι κανουν και λαθη!!Εσυ παρατηρησες να γερνει το ποδαρακι του προς τα μεσα?

Μην στεναχωριεσαι,μεχρι να το δει το παιδι ορθοπαιδικος τπτ δεν ειναι σιγουρο!!!

Σου στελνω μια αγκαλιτσα,ευχομαι να μην ειναι τπτ...που δεν ειναι!!

Εγω ειμαι ψιλοχαλια...ο βηχας ελλατωθηκε αλλα δεν εφυγε..10 μερες αντιβιωση παιρνω και τπτ...σημερα μ εχει πιασει και ενας πονος κατω απο το στηθος δεξια και υποφερω καθε φορα που βηχω,,,σαν να εχω σπασει τα πλευρα μου νιωθω...Δευτερα παλι στον γιατρο,να δουμε τι θα κανουμε...μαλλον καμια μουντζα εφαγα,δεν εξηγητε αλλιως 2 μηνες αρρωστη!

Τελος προσπαθουσα πριν μερες να κανω και αυτη την παραγγελια απο mandco αλλα ρε κοριτσια δεν εχει νουμερα απο αυτα που μου αρεσανε,,ιδιως μπουφαν και παλτουδακια τπτ!!Εσεις που ξερετε,θα εχουν αργοτερα η θα βγει ο χειμωνας με αυτα?:P

Φιλακια σε ολες!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλημερααα!!!

εχει πιασει ενας ψοφος αλλο πραμα...η αννα ολως περιεργως ξυπνησε χθες το πρωι χωρις πυρετο και δεν εχει ξανακανει...ουφφφ γρηγορα το περασαμε αυτη τη φορα.

Εγω εχω πεσει με τα μουτρα να φτιαχνω προσκλησεις και χαζομαρουλες για τα γενεθλια της μεγαλης μου. δε μου αρεσε καμια τουρτα ντορα που δα εξω και λεω να κανω παλι μονη μου το σχεδιο και να την τυπωσουμε σε αυτη τη ζελατινη τη χρωμματιστη που τρωγεται,και να βαλουμε μετα απο πανω καποια χριστουγεννιατικα στολιδακια του ζαχαροπλαστειου, θα πεταχτω ομως και τζαμπο μηπως βω καμια φιγουρα χριστουγεννιατικη ντορα...θα χαρει παρα πολυ!!! ειδε τη προσκληση και στριγγλιζε!!!

Το απογευμα εχουμε να παμε σε γενεθλια. παω να τυλιξω το δωρο που πηραμε γιατι βιαζομασταν και δε κατσαμε να μας το τυλιξουν...

φιλακια κοπελιεες!

Καλησπέρα κοριτσάκια και από μένα!!!Εύχομαι να είστε όλες πολύ καλά και τα μωρουλίνια σας επίσης!!Εμεις τρέχουμε σαν τρελλοί!Λόγω του οτι ο βασιλάκης είναι αδυνατούλης και δεν τρώει πολύ φαγητό αναγκάζομαι να τον κρατάω ξύπνιο για να φάει τραχανά στις 9 30 (δηλαδή άλλο ένα γεύμα, μιας και κάθε του γεύμα δεν ξεπερνά τα 100μλ!) μας παίρνει η μαύρη νύχτα για να κοιμηθούμε!!Βγάζουμε και δόντια και φανταστείτε!

Αυτό που με ανησυχεί, πέραν του οτι είναι πάρα πολύ ζωηρός, δεν τολμώ ούτε τουαλέτα να πάω, προχτές είχε πάρει το γυάλινο μπουκάλι με το λάδι αφού είχε ξεκολλήσει το προστατευτικό του ντουλαπιού και έκανε βόλτα μέσα στο δωμάτιο!Στο τσακ τον προλαβα πριν το σπάσει!Μιλάμε οτι κάθε μέρα έχει καρούμπαλο ή μελανιά!Το θέμα είναι οτι έχει αρχίσει χωρίς λόγο να είναι επιθετικός!Αν του λέω όχι ή δεν του κάνω το χατήρι με γδέρνει, μου επιτίθεται και με χτυπάει!Δεν θέλει να τον μαλώνουμε με τίποτα!Σήμερα χτυπούσε ένα κοριτσάκι φίλης μου όταν του ακουμπούσε τα παιχνίδια!Τί να πώ!Τον είχα αγκαλιά και πήγα να βάλω νερό στην κουζίνα και σε κλασματα δευτερολέπτου τράβηξε την βρύση που είναι ελαστική και με έκανε μούσκεμα και έβρεξε όλο το χαλί!!

Κανείς μέσα στο σπίτι δεν χτυπάει κανέναν και όλοι του μιλάμε όμορφα!Καμιά φορά εννοείται μπορεί να φωνάξουμε αλλά τίποτα σπουδαίο!Εχει αγριέψει!!Εχετε καμιά ιδέα τί να κάνω?

Πολλά φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!Ελπίζω να μπορέσω να ξαναμπώ!!Αλλά σας διαβάζω συχνά πυκνά!!!!:D:D:D

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.

Ευμορφάκι μεταξύ μας τα 70γρ. δεν σημαίνουν τίποτα. Μπορεί εκείνη την ώρα να ήταν νηστικός ο μικρός ή να τα είχε κάνει λίγο πιο πριν και η μέτρηση να έχει απόκλιση από τον προηγούμενο μήνα.

Της κουμπάρας μου ο γιος είναι 20 μηνών και έχασε 500γρ. σε 1 μήνα!!! Και ίσα που αγγίζει τα 10 κιλά, όχι ό,τι του περισσεύουν δηλαδή. Εξετάσεις συνέστησε ο γιατρός για να αποκλείσουν το ενδεχόμενο μικροβίου και το παιδί ευτυχώς δεν είχε τίποτα.

Τώρα για το θέμα με τα ποδαράκια του νομίζω το έχουν αρκετά παιδιά, είναι λόγο στάσης του μωρού στην κοιλιά κάποιες φορές σωστά?? Περνάει και αυτό μην ανησυχείς.

Gemab ακριβώς την ίδια συμπεριφορά έχει και ο γιος μου και μόλις κάτι του κάτσει στραβά σηκώνει το χέρι και μας χτυπάει, κυρίως εμένα. Φάση είναι που την περνάνε πολλά παιδιά, μην δίνεις τόση σημασία. Εγώ κάνω πως δεν καταλαβαίνω αυτό που κάνει, δεν δίνω αξία στην κίνηση για να μην το πάρει χούι. Πιο παλιά τον μάλωνα για την επιθετικότητά του αλλά το αποτέλεσμα ήταν να γίνεται πιο επιθετικός.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα αγαπημενες! τι κανετε;

εδω όλα καλα αν εξαιρεσουμε τον χαλια βραδινο μου ύπνο (ξυπνημα στις 3-4-5.30 και τελικα στις 8.30). μαλλον εχουμε τα δοντια μας ξανα αν κρινω σωστα από το γεγονος ότι ο μικρος εχει γινει τρελος φαν της πιπιλας. δεν την βγαζει καθολου από το στομα του και αν του την παρεις ή κλαιει ή βαζει ότι αλλο μπορειτε να φανταστειτε στο στομα του για να μασαει. φοβαμαι ότι από την πολύ πιπιλα τα δοντια του θα ειναι θεοστραβα (ηδη κατι τετοιο διακρινω). κατα τα αλλα ξερετε: καθε μερα που περναει γινεται και αυτος πιο απολαυστικός όπως και τα δικα σας βλασταρια! εχθες στολισαμε κιολας (ενα μικρο δεντρακι για το καλο), βαλαμε και φωτακια στο μπαλκονι αλλα τιποτα από αυτα δε νομιζω ότι του κανει ιδιαιτερη εντυπωση. πιο πολύ του αρεσει ενας χιονανθρωπος που βρισκεται στη βαση του δεντρου!

εντωμεταξυ εχθες που πηγαμε εξω για φαγητο μου εκανε το εξης:

οατν τον εβαζα και τον εβγαζα από το αυτοκινητο δεν του φορουσα κανονικα το μπουφαν γιατι ειναι ενα τερας πουπουλενιο και δεν μπορουσα να δεσω τις ζωνες ασφαλειας στο αυτοκινητο. του το εβαζα αναριχτα στην πλατουλα του και τον τυλιγα. καποια στιγμη λοιπον στο εστιατοριο (οπου ηταν κυριος δεν μπορω να πω) βαρεθηκε και οπως τον κρατουσα αγκαλια, πιανει το μπουφαν από το διπλανο καθισμα, το ριχνει στους ώμους του (οπως οπως) και μου λεει :"παμε"! χα χα χα χαχα

Μαριανθη μου και Ελευθερια μου και εμενα κανει ντα τα παντα μες στο σπιτι. την κουζινα, το πλυντηριο, τη σκουπα κλπ. μερικες φορες το κανει και σε μενα και στον αντρα μου αλλα του λεμε "ποτέ ποτέ ντα την μαμα και τον μπαμπα" με πολύ αυστηρο υφος και δεν συνεχιζει. ευτυχως βεβαια που δεν επιτιθεται σε κανεναν ξενο και ποσο μαλλον σε παιδακια. ελπίζω πραγματικα να ειναι φαση γιατι καθολου δεν θελω να γινει επιθετικος.

λοιπόν παω για καμια δουλιτσα και επιστρεφω, ναι;

αληθεια με χριστουγεννιατικα δωρα τι κανατε; λεω να παραγγειλω από αμαζον, ξερετε αργουν;:confused:

καλημερα!!!

Βρεχει εδω,χαλια καιρος...η μικρη μολις κοιμηθηκε και περιμενω να ξυπνησει για να πεταχτουμε μεχρι τον γιατρο να κανω μια εξεταση στα πλευρα,,τι να εχω παλι!!!

Μαριανθη πριν λιγο καιρο εκανα και εγω αυτην την ερωτηση..η μικρη μου το κανε περισσοτερο σε εμενα,,,το κοψε ομως απο μονη της,,,το μονο που εκανα εγω ηταν οταν μου κανε ντα,της επιανα τα χερακια και την αγκαλιαζα....και τωρα το κανει αλλα μια φορα στις 5 μερες,,,παιζει μαλλον,,,μην την μαλωνεις γιατι ειναι χειροτερα!!

Μαρακι γλυκο ταλαιπωρεισαι κ εσυ με τα δοντακια εε?εμας μονο 4 εχει βγαλει κ αυτα δεν τα καταλαβαμε καν,,να δουμε στα υπολοιπα τι θα γινει!!

Ελευθερια φιλακια πολλα!!1

Παντως χαθηκαμε,,,πανε οι παλιες εποχες,,,τωρα μπαινουμε γραφυμε νεα και εξαφανιζμαστε!!:(:(

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...