Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

έρχομαι να καταρίψω  έναν μύθο. 

Εγώ παράγω πολύ λίγη προγεστερόνη και κάνω ωορρηξία. 

Στην εγκυμοσύνη 6η προς 7η εβδομάδα με 4 utro των 200 και 1 prolutex την ημέρα είχα προγεστερόνη μόνο 9. έχω χαμηλή προγεστερόνη και αδιαθετώ 16 με 17 μέρες μετά την ωορρηξία. Μήπως φταίει αυτό που δεν μένω φυσικά; αλλά και με τόσο χαμηλή προγεστερόνη πως κατάφερα να κυοφορήσω; 

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα τι κανετε?Μαρακι σημερα ειναι λιγο καλυτερα.τουλαχιστον σταματησε ο εμετος αν και βηχει πολυ.ειδικα τα ξημερωματα.δεν μπορει να ησυχασει.κοιμαται λιγο ο καημενος,δεν μπορει.εκει που παει να ηρεμησει ξεκιναει παλι να βηχει,αστα.

ο Κωνσταντινος καλα?

Μαριαννα περαστικα στα κοριτσακια σου.

καλα ειναι ο μικρος μου Σοφια, μια χαρουλα! ευχομαι και στο παιδακι σου να σταματησει γρηγορα ο βήχας. ο γιατρος τι σου εχει πει; μηπως αναβετε καλοριφερ στο σπιτι; αν ναι βαζε μια βρεγμενη πετσετουλα επανω στο "σωμα" να υγραινεται λίγο η ατμοσφαιρα. θα τον βοηθησει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα ειναι ο μικρος μου Σοφια, μια χαρουλα! ευχομαι και στο παιδακι σου να σταματησει γρηγορα ο βήχας. ο γιατρος τι σου εχει πει; μηπως αναβετε καλοριφερ στο σπιτι; αν ναι βαζε μια βρεγμενη πετσετουλα επανω στο "σωμα" να υγραινεται λίγο η ατμοσφαιρα. θα τον βοηθησει!
να σαι καλα.μου εδωσε σιροπι για τον βηχα γιατι χειροτερευε πολυ.τι να πω μαλλον κρυωσε γιατι συνεχεια ξεσκεπαζεται το βραδυ.καλοριφερ δεν εχω αναψει ακομα γιατι κανει ζεστη εδω.απο αποψε αλλαζει ο καιρος και λεω καλυτερα να αναψω το τζακι:confused:

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ περαστικα σε ολα τα μικρα μας. εγω κ η αννουλα κοιμηθηκαμε πολυ χαλια/ γκρινιαζε τη νυχτα και την πηρα κ πηγαμε στο σαλονι για να μη ξυπναμε κ τους υπολοιπους. Μια την ειχα στο καναπε μαζι μου, στριφογυρναγε συνεχει, το τι κλωτσια εφαγα δε λεγεται... μεχρι στο ματι με πετυχε.4μισι της ξαναδωσα αντιπυρετικο γιατι αρχισε παλι ο πυρετος να πηγαινει προς τα πανω και καπως ηρεμησε κ ψιλοκοιμηθηκαμε στο σαλονι εχω το παρκο και την εβαλα εκει...

Αντε ξυπνα το πρωι να πας δουλεια...δεν ανοιγει το ματι! Χθες κουραστηκαμε κ πολυ, πηγαμε μολις γυρισα απο δουλεια στο γιατρο, μετα καπακι για ψωνια των μικρων με τη θεια-νονά, μετα στη πεθερα μου για φαι που γιορταζε κ αυτη.... κ μετα ολο αυτο το ξενυχτι, ειμαι πτωμα! Αλλα πηραμε τελεια ρουχαλακια και χαιρομαι...

Ειναι ενα μαγαζι εδω που φερνει καταπληκτικα κ' πρωτοτυπα ρουχαλακια, και δεν ειναι και πανακριβα.... dpam.gr το site. Ειναι στη καλοκαιρινου (ελευθερια-αννα αν ενδιαφερεστε!) Πηραμε της μεγαλης ενα παλτο κοκκινο απαιχτο και της μικρης ενα φορεμα ακομα πιο απαιχτο!Αν μπειτε στο site εχει και διευθυνσεις για αλλες περιοχες να δειτε και οι αλλες κοπελες εκτος ηρακλειου.

Πηγαμε benetton κλπ αλλα δεν μας αρεσε τιποτα, ειδικα αυτο στα λιονταρια εχει πολυ λιγα. και οντως disney που λεγαμε πιο παλια δεν ειδα...

Πωπω πολυ ταλαιπώρια μιλαμε σημερα, κι εχω και πολυ δουλεια!!!! σημερα βρηκε????

Φιλακιαααααααααα

Μαριαννα μου χαρας στο κουραγιο σου! τι να πω!

αντε φευγω και εγω να κανω καμια εξωτερικη δουλιτσα. τοση ωρα χαζολογαω στο ιντερνετ να βρω χριστουγεννιατικα δωρα... θα ξεπουληθουμε μου φαινεται :(

Συμπεθερακι τι πανες πηρες της μικρης τελειωσανε τα simply dry στο amazon:-x

καλησπέρα κούκλες! πως είστε σήμερα; δεν προλαβαίνω να διαβάσω και πολλά, κάποια μωράκια είναι άρρωστα; περαστικά και γρήγορα να είναι!

η θερμοκρασία αυτή τη στιγμή πέφτει κάθετα...18 στις 10 το πρωί, θα έχει φτάσει 8 στις 14:00 και 1 μέχρι τις 20:00...άντε επιτέλους!

Παρασκευή σήμερα αλλά είμαι γραφείο, ευτυχώς χωρίς πολλή δουλειά...το μειωμένο πλέον μου βγαίνει ρεπό κάθε δεύτερη Παρασκευή...

τα νέα μας όπως τα ξέρετε...τρέξιμο πολύ, άγχος, αλλά το αστεράτο μπεμπέ Νικολί μας κάνει και τα ξεχνάμε όλα...

το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι πιάνω τον εαυτό μου να τον κοιτάω κάποιες στιγμές και να αναρωτιέμαι που ήμουν όταν μεγάλωνε...χάνω στιγμές που δεν γυρίζουν πίσω και κάτι βράδια πικραίνομαι πολύ!

ευτυχώς συνεχίζει και είναι ένα καλόβολο μικρό αντράκι όπως και όταν ήταν μωρό...

καταλαβαίνει πλέον όλες τις έννοιες και συννενοούμαστε άψογα...ανυπομονώ για τις πρώτες του κουβεντούλες!

προβληματίστηκα κάποια στιγμή γιατί παρόλο που καταλαβαίνει τα πάντα, το λεξιλόγιό του είναι ακόμα πολύ περιορισμένο σε ελάχιστες λεξούλες (μπαμπά, μαμά, γιαγιά, παππού) αλλά διάβασα πως μέχρι 24 μηνών θα πρέπει να αποτελείται από 50 περίπου λέξεις...οπότε προσπαθώ να μην ανησυχώ ΑΚΟΜΑ! Με τον παιδίατρο η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω συζητήσει...ξέρετε κάτι περισσότερο;

αυτά από μας...ελπίζω να σας πετύχω κάποια στιγμή ονλαιν, γιατί μου τη δίνει πραγματικά να μπαίνω να γράφω σαν σε πίνακα ανακοινώσεων και να φεύγω...

φιλιά!

προβληματίστηκα κάποια στιγμή γιατί παρόλο που καταλαβαίνει τα πάντα, το λεξιλόγιό του είναι ακόμα πολύ περιορισμένο σε ελάχιστες λεξούλες (μπαμπά, μαμά, γιαγιά, παππού) αλλά διάβασα πως μέχρι 24 μηνών θα πρέπει να αποτελείται από 50 περίπου λέξεις...οπότε προσπαθώ να μην ανησυχώ ΑΚΟΜΑ! Με τον παιδίατρο η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω συζητήσει...ξέρετε κάτι περισσότερο;

Α!!!!! εμενα δε λεει ουτε αυτα! κατι "μα μα μα μα" "τααααα" (οταν παιζουμε κρυφτο) και "αμ" οταν παιζει και κανει πως τρωει, ή οταν περιμενει κουταλιά.

Δε θυμαμαι να λεει κατι αλλο...Αλλα και η μεγαλη μου αργησε λιγο κ ξαφνικα ξεκινησε 16 περιπου μηνων λιγα ακαταλαβιστικα (λολο=νερο, μις= ο μικι μαους κλπ) και μετα 2 χρονων μιλουσε κ ελεγε κανονικα φρασεις!!!!

mak, η αννα μου δεν τρελαινεται για διαφημισεις, μονο αρχιζει να χορευει οταν ακουγεται καποιο τραγουδι. οτιδηποτε.

η βικυ ομως μολις ακουγε διαφημιση, εμενε κοκκαλο μεχρι να τελειωσουν!

ειναι φαση που περνανε, καποια στιγμη τους φευγει. τωρα δε τις κοιταει καν!!!!(εκτος απο αυτη του gummy bear, κι αν ειναι αλτερ και διαφημιζει ζουζουνια η μαζου):P

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

πάλι εξαφανίστηκα εεε????

χθες έζησα πρώτη φορά τη γκρίνια του δοντιού...βγάζει τον κάτω αριστερά τραπεζίτη και πονούσε η καημένη πολύ....απο τις 10 το πρωί που ξύπνησε, ξανακοιμήθηκε στις 11 το βράδυ!!!

όποτε πήγαινα να τη βάλω για ύπνο, όλο γκρίνιαζε και έτριβε τα ούλα της....σήμερα πάντως οκ τη βλέπω!!!

περαστικά στα άρρωστα ζουζουνάκια!!!

συμπεθεράκι δε διάβασα το άρθρο που παρέθεσες αλλά έχω να σου πω οτι και η νυφούλα σου όταν παίζουν διαφημίσεις στην τηλεόραση μαρμαρώνει και παρακολουθεί!

πάμπερς πήρα τα simply dry αλλά αποτι είδα το αμαζον χθες δεν έστελνε πάλι Ελλάδα....εν τω μεταξύ εμένα λέει οτι θα τις στείλουν στις 17 Δεκέμβρη! ελπίζω να μη το μετανιώσουν!!!

αχ δώρα εεε??? θα φύγει πολύ χρημα....

ναι Μαράκι να αγχωθείς που δε λέει άλλες λεξούλες ο Νικόλας!!!

καλέ εμένα η Βαλέρια λέει μόνο μαμά, μπαμπά και μαμ!!!

έλεγε και ντέι το αλογάκι και παπά τα παπούτσια αλλά πλέον έχει πάθει ψύχωση με το μαμ και για οτι και αν τη ρωτάς τι είναι, μαμ απαντάει!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

και να μη στεναχωριέσαι...έχεις όλο το χρόνο να αναπληρώσεις αυτές τις στιγμές που νομίζεις πως χάθηκαν...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εεεππππ καλως τες!!!!ελα βρε....επιτελους βγηκε το ρημαδι το δοντι (το 3ο ακομα).....εχουμε πολυ μελλον!!!ακου Μαρακι ολα τα παιδακια εχουν διαφορετικος ρυθμους το καθενα.....δεν σημαινει οτι επειδη λεει το βιβλιο πως μεχρι 2 χρονων πρεπει να λεει κιολας 50 λεξουλες!!!εμενα μονο μαμ λεει ο Μαρινουλης!!!ο Ανδρεας μου μιλουσε αψογα και η Ευη ελεγε καποιες κουβεντες.......αλλα μην σκας!!!!η αληθεια ειναι πως τωρα που ειναι μικρα θες να εισαι συνεχεια μαζι τους....αλλα μην στεναχωριεσαι!!!και εγω θελω να περνω πιο πολλες ωρες με τα παιδια και να κανουμε κατι πιο δημιουργικο. Σημερα ας πουμε θα παω να τους παρω υλικα για να φτιαξουμε στολιδια....και στολες για το σχολειο!!!!

εεεππππ καλως τες!!!!ελα βρε....επιτελους βγηκε το ρημαδι το δοντι (το 3ο ακομα).....εχουμε πολυ μελλον!!!
ωωωπ κι εμεις βλεπουμε να σκαει τοο 4ο. εβγαλε πρωτα ενα κατω, μετα τα 2 πανω ταυτοχρονα βγαινουν ακομα,και τωρα το δευτερο κατω ετοιμαζεται! εμενα τελικα ξεκινησε 12 μηνων να βγαζει. εσας που ξεκινησαν νωριτερα, ποσα εχετε?

Εμείς που ξεκινήσαμε 7,5 μηνών Μαριάννα μου έχουμε 6 δόντια. Οπότε βλέπω την Αννούλα να μας φτάνει και να μας ξεπερνά:)

Το ξέρω το μαγαζί που λες αλλά εγώ καλή μου του ψωνίζω από το νετ κυρίως. Άσε που έχω στοκ μέχρι να γίνει 4 ετών. Καλοφόρετα τα ρουχαλάκια σας!!!

Μαράκι όπως στα λένε τα κορίτσια είναι. Κάθε παιδί είναι διαφορετικό. Ο Μάνος λέει αρκετές λεξούλες αλλά όποτε θέλει και αν θέλει. Πχ. μαμά δεν φωνάζει συνέχεια αλλά συνήθως όταν με θέλει και δεν ακούω ή κάνω πως δεν ακούω για να με φωνάξει:) Μπαμπά φωνάζει πιο συχνά. Τον παπού τον λέει 'πα', το μπαμ 'μπα', τον Τζακ (ένα ψεύτικο σκυλάκι που λατρεύει) 'Τζα' και πάει λέγοντας.

Μόνο το μαμ λέει καθαρά ο φαγάνας. Αχαχαχαχα

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα!!!

πάλι εξαφανίστηκα εεε????

χθες έζησα πρώτη φορά τη γκρίνια του δοντιού...βγάζει τον κάτω αριστερά τραπεζίτη και πονούσε η καημένη πολύ....απο τις 10 το πρωί που ξύπνησε, ξανακοιμήθηκε στις 11 το βράδυ!!!

όποτε πήγαινα να τη βάλω για ύπνο, όλο γκρίνιαζε και έτριβε τα ούλα της....σήμερα πάντως οκ τη βλέπω!!!

ναι Μαράκι να αγχωθείς που δε λέει άλλες λεξούλες ο Νικόλας!!!

καλέ εμένα η Βαλέρια λέει μόνο μαμά, μπαμπά και μαμ!!!

έλεγε και ντέι το αλογάκι και παπά τα παπούτσια αλλά πλέον έχει πάθει ψύχωση με το μαμ και για οτι και αν τη ρωτάς τι είναι, μαμ απαντάει!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

και να μη στεναχωριέσαι...έχεις όλο το χρόνο να αναπληρώσεις αυτές τις στιγμές που νομίζεις πως χάθηκαν...

περαστικά στο Βαλιεράκι, ελπίζω να έχει ήρεμο ύπνο απόψε...

Α!!!!! εμενα δε λεει ουτε αυτα! κατι "μα μα μα μα" "τααααα" (οταν παιζουμε κρυφτο) και "αμ" οταν παιζει και κανει πως τρωει, ή οταν περιμενει κουταλιά.

Δε θυμαμαι να λεει κατι αλλο...Αλλα και η μεγαλη μου αργησε λιγο κ ξαφνικα ξεκινησε 16 περιπου μηνων λιγα ακαταλαβιστικα (λολο=νερο, μις= ο μικι μαους κλπ) και μετα 2 χρονων μιλουσε κ ελεγε κανονικα φρασεις!!!!

Μαράκι όπως στα λένε τα κορίτσια είναι. Κάθε παιδί είναι διαφορετικό. Ο Μάνος λέει αρκετές λεξούλες αλλά όποτε θέλει και αν θέλει. Πχ. μαμά δεν φωνάζει συνέχεια αλλά συνήθως όταν με θέλει και δεν ακούω ή κάνω πως δεν ακούω για να με φωνάξει:) Μπαμπά φωνάζει πιο συχνά. Τον παπού τον λέει 'πα', το μπαμ 'μπα', τον Τζακ (ένα ψεύτικο σκυλάκι που λατρεύει) 'Τζα' και πάει λέγοντας.

Μόνο το μαμ λέει καθαρά ο φαγάνας. Αχαχαχαχα

μίλησα τελικά σήμερα με φίλη εκπαιδευτικό με ειδικότητα στην ανάπτυξη της αντίληψης/ομιλίας...

τελικά είμαστε πολύ μπροστά στην αντίληψη (το αποδίδω στη μητέρα μου που ως εκπαιδευτικός και αυτή μιλάει όλη μέρα στον νικόλα κανονικά χωρίς να μπεμπεκίζει για τα πάντα) και στην ομιλία θα πρέπει μέχρι 2 ετών να λέει 3-50 λέξεις (λέξεις της ελληνικής γλώσσας και όχι βαβίσματα του μωρού, δηλ. λέξη μετριέται το μαμά αλλά όχι το ντα που λέει όταν χτυπάνε κάτι) που και πάλι ο Νικόλας είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού...

μετά τα 2 θα πρέπει να λένε φράσεις των δυο λέξεων...

αυτά έμαθα σήμερα και είπα να τα μοιραστώ μαζί σας :)

να έχετε μια όμορφη νύχτα και ελπίζω να σας πετύχω το σ/κ (αν και έχω να φτιάξω γλυκά και να δούμε και τους φίλους μας)...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...