Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

έρχομαι να καταρίψω  έναν μύθο. 

Εγώ παράγω πολύ λίγη προγεστερόνη και κάνω ωορρηξία. 

Στην εγκυμοσύνη 6η προς 7η εβδομάδα με 4 utro των 200 και 1 prolutex την ημέρα είχα προγεστερόνη μόνο 9. έχω χαμηλή προγεστερόνη και αδιαθετώ 16 με 17 μέρες μετά την ωορρηξία. Μήπως φταίει αυτό που δεν μένω φυσικά; αλλά και με τόσο χαμηλή προγεστερόνη πως κατάφερα να κυοφορήσω; 

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!

Μαριάννα να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου, όπως επιθυμείς να το καμαρώσεις!!!

Αννούλα συμπεθέρα που είσαι καλέ??? Να χαίρεσαι το ονοματάκι σου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα τι κανετε?Μαριαννα να χαιρεσε την κορουλα σου.

ευχαριστω ολες!!!!! κι εμεις σειωση βρισκομαστε, σημερα η βικυ ειχε 41 οταν ξυπνησε αλλα απο τοτε δεν ξανακανε που πηρε algofren!!!!! η μικρη ξεκινησε 37,8. θα παμε γιατρο σε κανα μισαωρο:tongue:

καλησπεεεεραααα!

Μαριάννα μου χρόνια πολλά στην Αννούλα σου και φυσικα περαστικά της! ας ειναι η τελευται φορα που αρρωσταινει το κοριτσακι σου (τουλαχιστον με χρι το Νοεμβρη του 2011 :?)! τα καλυτερα ευχομαι μεσα από την καρδια μου μα πανω από ολα ΥΓΕΙΑ!

Αννούλα μου γλυκεια χρονια σου πολλα και εσενα! να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου! ό,τι επιθυμεις να γινει πραγματικοτητα συντομα!

παρτε και γλιττερακι οι εορταζουσες :P

x.gifr.gifo.gifn.gifi.gifa.gifempty.gifp.gifo.gifl.gifl.gifa.gif

2800077rzgt006dlx.gif

τα νεα μας τωρα: καναμε το mmr σημερα και ενω νομιζα ότι δεν θα εχω προβλημα με το θεμα, τελικα εχω:? Εχω Χ@στ@ι επανω μου λεμε, φοβαμαι, όλη την ωρα κοιτα τον μικρο στα ματια να δω αν ειναι καλα! ελπίζω να μην παρουσιασει ΚΑΜΙΑ παρενεργεια γιατι με χανετε. ειμαι πολύ λιπόψυχη τελικα (@#@$#@$% γμτ)

αααααα Λιτσού μου από blackberry κατεχεις να σε ρωτησω κανα δυο πραγματακια; μου χαρισε ενα η αδερφη μου αλλα εχει καποια "προβληματακια".....

σας φιλω πολύ , συνεχιζετε να μου λειπετε....

καλημερα τι κανετε?Μαριαννα να χαιρεσε την κορουλα σου.

ο αναστασης βηχει τοσο πολυ που κανει εμετο ο καημενουλης:(αρχισαμε με τις κ@λ@ιωσης γμτ.

περαστικα και σε εσας Σοφακι μου και γρηγορα! κριμα μωρε το παιδακι.... κοιμαται τουλαχιστον;

Διαφημίσεις

καλησπερα

mak μην ανησυχησεις αν το mmr κανει πυρετο μετα απο 2-3 μερες... κι εμας μας ειχε κανει για ενα 24 ωρο.

Ο γιατρος μας ειπε πως αυτο που περναμε ετουτες τις μερες ειναι ιωση, η μεγαλη εγινε καλα, και απο το πρωι που πηρε τελευταια φορα αντιπυρετικο ξαφνικα εχει γινει καλα και χοροπηδα!!! Ομως τωρα η ιωση πηγε στη μικρη... πριν λιγο ειχε 38,9, μας ειπε αντιπυρετικο και μονο, οχι αντιβιωση και σε 3-4 μερουλες σχεδον θα μαστε καλα....

αυτα:tongue: ευχαριστουμε ολες για τις ευχες κ ανταποδιδουμε...

Καληνυχτααααα;)

καλημερα!

πως μου ειστε κοριτσακι μου;

Μαριαννα μου εσεις καλα;

Σοφάκι ο Αναστασης; ειναι καλυτερα το ψυχακι;

Ελευθερια μου, Συμπεθερακι, Λιαααακιιιιιι, μαρη Τατι που εισαι (;), Ελενιτσα (αληθεια γιορταζει κανεις σημερα:tongue:), κοριτσιαααααααααααα;

κερναω καφε!1354521il7dkwcq1a.jpg

καλημερα!

Μαριαννα μου εσεις καλα;

Ελευθερια μου, Συμπεθερακι, Λιαααακιιιιιι, μαρη Τατι που εισαι (;), Ελενιτσα (αληθεια γιορταζει κανεις σημερα:tongue:), κοριτσιαααααααααααα;

καλημεραααααα.εγω μια σοκολατα θελω κυρια μου!!!οχι δεν εχουμε εορτη σημερα.......:tongue:!!!τι νεα ?ολα καλα?

Διαφημίσεις

καλημερα!

Μαριαννα μου εσεις καλα;

καλημερα τι κανετε?Μαρακι σημερα ειναι λιγο καλυτερα.τουλαχιστον σταματησε ο εμετος αν και βηχει πολυ.ειδικα τα ξημερωματα.δεν μπορει να ησυχασει.κοιμαται λιγο ο καημενος,δεν μπορει.εκει που παει να ηρεμησει ξεκιναει παλι να βηχει,αστα.

ο Κωνσταντινος καλα?εμεις τωρα το μμρ τον αλλο μηνα.να μην εχει και πυρετο μεσα στις γιορτες.φτανει που ταλαιπωρειται τοσο τωρα.

Μαριαννα περαστικα στα κοριτσακια σου.

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...