Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι λες καλέ! Ακούς εκεί μας ζαλίζεις! Θα τρελαθούμε; Εμείς περιμένουμε πως και πως να ακούσουμε ευχάριστα! Μην κοιτάς δεν σε ρωτάμε κάθε μέρα, προσπαθούμε να μην σε πιέζουμε κι άλλο! Υπομονή και προσπάθησε να σκέφτεσαι πως είσαι ήδη έγκυος 🤞

Το περπάτημα καλό θα σου κάνει, θα σε βοηθήσει και ψυχολογικά, ίσως μία βόλτα οικογενειακά και ήρεμα τώρα που είστε καλύτερα ❤️ 

Και να συμπληρώσω εγώ στην μία και μόνη φυσική μου εγκυμοσύνη το είδα το αίμα εμφύτευσης και στο τέλος δεν ήταν καν εμφύτευση, οπότε μην τα σκέφτεσαι αυτά! Ας σκεφτόμαστε πως θα πάνε όλα καλά!

Μακάρι κορίτσι μου.. και σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον κ τα καλά σου λόγια! Ανυπομονώ κι εγώ για τη χοριακή και ελπίζω για το καλύτερο. Ο γιατρός μου είπε ότι εφόσον τα έμβρυα είναι άριστα, το ενδομήτριο άψογο, κ η ετ έγινε εύκολα, έχουμε πολλές ελπίδες. Εξαρτάται μόνο αν έχουμε υγιές έμβρυο. Για αυτό έβαλα δύο. Δεν είχα κάνει προεμφυτευτικο. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!!!!!!

εδω ειμαι Λιτσάκι μου πιασμενη στο φουλ! εχθες στειλαμε τον μικρο στα πεθερικα γιατι καναμε γενικο στο σπιτι με τον σύζυγο! μας εφυγε ο πάτος λεμε αλλα τα καταφεραμε :tongue:

τωρα ειμαι στη δουλεια και θα προσπαθησω να βγαλω κατι εκκρεμοτητες γιατι δεν με βλεπω καλα παω για πτωχευση!!!!!

κατα τα αλλα μια χαρα ειμαστε δοξα τω θεω, σημερα αυριο λεω να στολισω κιολας! θα φτιαξω και δεντρο, το οποιο ευχομαι να επιζησει του μικρου σιφουνα :)

Λιακι δεν με βλεπω για ρινιτιδα. εμενα η μυτη μου ειναι μια χαρα. ο βηχας εχει υποχωρησει, βλεπουμε....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεραααααααα!!!!πως ειστε? καταρχην να ευχηθω στην Ευμορφια να χαιρεται τον συζυγο( για εχθες), οτι επιθυμει......!!!επισης σημερα να χαιρομαστε τους Νικοληδες μας........Μαρακι, Κατερινιω να χαιρεστε τα παλικαρια σας!!!!!πολυχρονα, γερα και ευτυχισμενα!!!!Σοφακι και Μαριαννα το "κατσικοποδαρος" σημαινει γρουσουζης.......στα μερη μας!!! τι νεα πως περασατε το σ/κ? εδω εχει παγωνια....δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο κρυο......-1 εχει τωρα εξω.........Λιτσακι εγω εχω στολισει εδω και μια εβδομαδα......μας εφαγε ο Ανδρεας.....

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

τι κάνετε??????

χρόνια πολλά Ευμορφάκι μου για τον αντρούλη σου!!! (α ρε Ελενάκι....κινητό εορτολόγιο είσαι!!!).

Μαράκι να χαίρεσαι το Νικόλα σου!!!

Λιτσάκι εγώ έχω στολίσει απο το προηγούμενο ΣΚ και ευτυχώς το δεντρο μας ζει ακόμα!!!

βασικά στην αρχή το αγνόησε και τώρα άρχισε να ψιλοασχολείται μαζί του αλλά ήρεμα πράγματα....παίρνει τα κουζινικά της και ταίζει τα αγιοβασιλάκια , τους ταράνδους και τους χιονανθρώπους που έχουμε κρεμάσει!!!

ή το πολύ πολύ βάζει τις κούκλες της πάνω για στολίδια!!!

χαχαχαχααχαχαχα!!!!

Συμπεθεράκι εγώ παρόλο που δεν έχω μικρό σίφουνα, το δέντρο το έχω δέσει κι απο το καλοριφέρ για σιγουριά!!!

σου προτείνω αν έχεις κάποια παρόμοια λύση να το κάνεις κι εσύ!!!

Ελενάκι το ξέρω βρε τι είναι ο κατσικοπόδαρος!!! αλλά είναι κάποιες λέξεις όπως αυτή που όταν τις βλέπεις γραμμένες είναι πολύ αστείες!!!

έφτιαξα χθες μια μηλόπιτα ή μάλλον ένα κέικ μήλου, πεντανόστιμο!!!

φοβερή συνταγή και ακριβώς στις γεύσεις μου! γιατί δε συμπαθώ καρύδια και κανέλες στις μηλόπιτες....

τέλειο έγινε και έχω φάει ήδη το μισό...

ρε γμτ δε με προλαβαίνω με τα γλυκά...έτσι και φτιάξω κάτι, 1,5 μέρα το πολύ να υπάρχει....το εξαφανίζω!

όχι τίποτα άλλο αλλά βαριέμαι και να φτιάχνω συνέχεια!!!

καλέ που είστε όλεςςςςςςς????????????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ελα βρε το ξερω οτι γελατε με αυτα που σας γραφω.....μην ανησυχεις!!!το δεντρο το εδεσα και εγω γιατι και ο δικος μου σιφουνας το τραβουσε!!!!και εσυ σιφουνας εισαι με τα γλυκα....και οχι μονο!!!καλε υπογλυκαιμια σε πιανει?οι υπολοιπες που ειστε?

επειδη και ο δικος μου ειναι σιφουνας θα αρκεστω και για φετος στο καραβακι μας που εχει λυσαξει ο μπαμπας μας.

Εχουμε και αλλον Νικολή εκτος της Μαρίας???

να σου πω καλα κανει ο μπαμπας σας!!!!ειναι παραδοσιακος!!!εχουμε τον Νικολη της Κατερινιως....

Διαφημίσεις

καλησπεραααααα.τι κανετε?τωρα που επιτελους κοιμαται ο μικρος ειπα να σας γραψω τα νεα μας.αλλα πρωτα να ευχηθω.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥΣ.ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ.ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.:D:D:D

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα ζουζουνια σας.εμεις..πανικος ,1 εβδομαδα βαφαμαι και καθαριζα το σπιτι.στολισα για τις γιορτες αλλα ο τυφωνας Αναστασης ουτε που το κοιταει το δεντρο μας....για την ωρα.πηγαμε παιδιατρο καναμε το δοκιμαστικο μαντου και ειναι 11.500κ και 83 ποντους.αυριο θα πηγαιναμε για μμρ αλλα 2 μερες τωρα εχει μπουκωμα στη μυτη και πολυ φταρνισμα .την αλλη εβδομαδα τωρα.συνεχιζει να μην κοιμαται καλα τα βραδια και να θελει παρεα ολη νυχτα αλλα ελπιζω πως καποια στιγμη θα το ξεπερασει:rolleyes:(λεω εγω)

XWF8p2.png

καλησπερα κ απο εμενα να χαιρεστε τους Νικοληδες σας κοπελιες....

Ελενιτσα, αυτο το "κατσικοποδαρος" που λες το ξερω, το λεμε κι εμεις...

Δε ξερω αν ειναι καποιος κατσικοποδαρος, αλλα σημερα τρακαρα κιολας! Μα εχω αρχισει να γελαω μαυτα που μου χουν συμβει...ω ναι ειμαι η γκαντεμω του καφε!!!! :P:P:P

Εβγαινα με οπισθεν (οπισθογωνια κυριλε) και σε κλασματα δευετρολεπτου απο τη στιγμη που κοιταξα τον καθρευτη μεχρι τη στιγμη που βγηκα (ειχε και χαλια ορατοτητα) τσουπ μου καρφωθηκε ενας κυριος απο πισω. Ετρεχε βεβαια γιατι με εσουρε και λιγο, και πολυ κακως γιατι εγινε εξω απο τον παιδικο σταθμο που εκει υποτιθεται πως πας σιγα γιατι κυκλοφορουνε παιδια.... αλλα παλι, αν δειτε τη ζημια που επαθε τον λυπηθηκα... ουτε η πορτα του δεν ανοιγε.πηρε φαναρι, καπω, φτερο ...εμενα παλι μια λακουβα στο πορτμπαγκαζ εκανε κ εσπασε ο προφυλακτηρας και το φαναρι μου. (βεβαια πολυ φτηνα τα ανταλλακτικα μου στο seicento και αλλωστε μεταχειρισμενα θα τα παρουμε...) αυτον ηρθε και τον πηρε η express service! Kαλα, χαρτινα τα φτιαχνουνε τα καινουρια αμαξια?

Τρανταχτηκα κιολας και μεχρι να καταλαβω τι μου γινεται δε καταλαβα τι μουρθε! αλλα ενα τεραστιο μπαμ!!!(φανταστειτε ποσο ετρεχε ουτε καν φρεναρε απλα με πηρε μαζι του, εγω με μηδεν ταχυτητα :|)

Τελοσπαντων αυτος απο οτι καταλαβα μαλλον κοιμοταν ορθιος (μολις ειχε ξεκινησει απο το σπιτι του γιατι μετα απο λιγο τσουπ κ η μαμα του με τη ρομπα :P) και δε με ειδε καθολου, ειχα και αλαρμ αναμενα, εβγαινα σιγα σιγα αλλα......τιιιιιιιιιιιιιιιιιποτα.

Απο οτι μου παν απο την ασφαλιστικη, βαση νομου φταιω εγω (δε καταλαβα γιατι αφου αυτος επεσε πανω μου χωρις καν να φρεναρει) αλλα ειχα αργησει για τη δουλεια, υπογραψαμε φιλικη δηλωση και τετοια κι εφυγα. ΔΕ ΞΑΝΑ-ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΟΥ ΤΥΧΕΙ!!!

ΞΟΥ ΞΟΥ 2010!!!!

α στολισαμε κι εμεις εχθες...η Αννα εσερνε τα κομματια του δεντρου σε ολο το σπιτι και επεσε μεσα στη κουτα με τις μπαλες 2 φορες και ειναι γεματη χρυσοσκονες ως τα ρουθουνια. ο συζυγος εδεσε το δεντρο με συρματοσκοινο στο παραθυρο για παν ενδεχομενο!!!!

Αυτα τα ολιγα :P:P:P

χρονια πολλα, χρονια καλα και ευτυχισμενα στους Νικολαδες μας!!Μαρακι και Κατερινα να τυς χερεστε...μια ζωη γερα να ναι!!

Χρονια πολλα σε συζυγους αν γιορταζουν..να τους χερεσται κοριτσακια!!Γιορταζει κ ο αντρουλης μου και ειμαι στις ετοιμασιες...σας αφηνω..φιλακια!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Κατερινιω να τον χαιρεσαι κοριτσακι κι εσυ τον Νικολή σου να ειναι παντ αγερος και δυνατος κι εσεις να τον καμαρωνετε!!!

Αμαν Μαριαννα μου , το ευχέλαιο κοριτσι το χρειάζεστε σίγουρα παντως.

Ναι Ελενιτσα ο μπαμπας μας ειναι παραδοσιακος Ελληνες λεει ημαστε και πρεπει να στολιζουμε καραβι ...να δω πως θα το εξηγησει του χρονου στον Ανδρέα

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...