Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελα ρε... είναι ωραία τα μικρούλικα φωτάκια... προσωπικά μου αρέσουν πιο πολύ απο τα μεγάλα... άσε που πήγε και τα αγόρασε. Εγω λέω να μην του γκρινιάξεις γιατι μετα θα σου λέει να πας να τα πάρεις μόνη σου ;) κάνε την κινέζα καλύτερα έτσι... χι χι χι

ναι τελικα αυτα βαλαμε δε μ αφηνε να παω να παρω αλλα..ξεροκεφαλος παιδι μου τι περιμενεις?:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερουδια ζουζουνες!!

Εξαφανιστηκα γιατι καθαριζα το σπιτι,....και επειδη το πηρα πολυ σοβαρα το θεμα ειπα να αποχωριστω τπ πισι γιατι δουλεια δεν θα κανα!!!Αυριο γιορταζει και ο δικος μου αντρουλης,,αλλα στο σπιτι δεν θα δεχτω κανεναν,,,μαλλον θα παρει φιλους και θα βγουν εξω,καλυτερα ετσι!!

Παω να σας διαβασω,,

καλημερα λια να χαιρεσαι κ εσυ τον αντρα σου!

κοριτσια εμεις ειχαμε δυσκολο βραδυ.την ταισα στις 12.30 με το ζορι εφαγε 60μλ(ουτε στις 9.30 ειχε φαει καλα) εσπρωχνε συνεχεια το μπουκαλι κ εβαζε ποτε το χερι της κ ποτε τη σαλιαρα στο στομα πολυ γκρινια τελικα κοιμηθηκε 1.30 και ξαναξυπνησε 2 και παλι κλαμα κ χερια στο στομα τη ξαναταισα κατα τις 3 δεν εφαγε παλι(λιγο μονο)κ κοιμηθηκε στις 4 μεχρι 7.30 που της εδωσα πιπιλα.ξεραθηκε για λιγο κ τωρα παλι ξυπνησε.της εδωσα λιγο ντεπον το βραδυ(με οδηγιες του γιατρου)αλλα δε μπορω να της δινω καθε φορα που θα πονανε τα ουλα της τι να κανω?κλεισαμε κ 4 μηνες σημερα, ελπιζω να τα βγαλει συντομα να μην ταλλαιπωρηθει πολυ ακομα.

εσας πως ηταν το βραδυ σας?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα σοφακι..ευχαριστω πολυ!!!!

Η γιατρος δεν σου δωσε καμια κρεμουλα για τα ουλα??

Η αδερφη μου βαζει στο μικρο της μια με ουζο κ εχει ησυχασει πολυ το μικρο της,,μαλον πρεπι να αρχισεις να βαζεις κ εσυ κατι,αλλιως δεν θα ηρεμει

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρα σας!

πωπω τι παλιόκαιρος σήμερα...

Πάντως χθες περάσαμε καταπληκτικά!

Χθες άναψε ο δήμαρχος το δέντρο και είχε διάφορες εκδηλώσεις. χορωδίες έλεγαν χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια, έχει φέρει και καρουζέλ!

τέλεια!

η μπέμπα μου κοίταζε δεξιά αριστερά ενθουσιασμένη!

λίγο τρόμαξε με τα πυροτεχνήματα αλλά εδώ τρόμαξα εγώ, το μωρό δε θα τρόμαζε???

απο ψώνια δεν πρόλαβα σχεδόν τίποτα! μόνο για τις 2ανιψιές πρόλαβα να πάρω απο ένα παλτουδάκι τύπου μοντγκόμερι, φούξια στη μια και λαχανί στην άλλη, απο τα benetton (αχ 90 ευρώ το καθένα...).

Και πήρα και μια μάλλινη κουβερτούλα για τη μπέμπα για το καρότσι!

τίποτα άλλο!

χαζέψαμε με τις εκδηλώσεις, πήγαμε και για καφέ και μετά έπιασε και βροχούλα, οπότε τα υπόλοιπα απο εβδομάδα!

Σοφάκι να σου ζήσει η μπουμπούκα σου!!!

Σήμερα θα στολίσω επιτέλους!!!

Κοριτσάκια που μπουκώνουν τα μπεμπουδάκια σας μάλλον λόγω αλλεργίας, να αερίζετε το σπίτι κάθε μέρα και το στρωματάκι που κοιμούνται, μια φορά την εβδομάδα οπωσδήποτε!

Και εννοείται οτι απαγορεύονται τα λούτρινα παιχνίδια!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Να σου ζησει κιολας..4 μηνων το μπουμπουκακι σου,πως περνανε οι μηνες!!!

Ευχομαι να ναι γερο και ευτυχισμενο!!!

σ ευχαριστω πολυ λια μου να σαι καλα!οσο για την κρεμα την εχουμε δοκιμασει(2 διαφορετικες) αλλα δεν κανουν τπτ...ασε που διαβασα οτι σκληραινουν τα ουλα κ μετα πονανε περισσοτερο.

σοφακι μου σε ευχαριστω πολυ!με το καλο να στολισεις!κανω κ εγω οσα λες με τον αερισμο αλλα της ειχα 2 λουτρινα παιχνιδια...μαλλον να τα πεταξω καλυτερα ε?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλησπερα...Ειμαι αρρωστη, πηγα σε μια ιδιωτικη κλινικη και ο γιατρος μου ειπε οτι εχω ιωση. Δεν εχω πυρετο, ποναει ο λαιμος μου και εχω μυξουλες. Αγχωνομαι μηπως εχω κολλησει ή θα κολλησω τη μικρη. Φοραω μασκα αλλα την εβαλα το πρωι, ενω με πονουσε λιγακι ο λαιμος απο χθες το βραδυ. Σοφια δε νομιζω να ειναι νωρις για κρεμες γιατι οταν κλεισει τον 5ο και μπαινει στον 6ο λογικα αρχιζουν ετσι δεν ειναι;; Δε μου ειπε τι κρεμα. Ελευθερια εννοω οτι σαν να θελει να κανει εμετο, αλλα στην ουσια το κανει ψεματα αφου με λιγη επιμονη το πινει κανονικοτατα.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

καλησπερα...Ειμαι αρρωστη, πηγα σε μια ιδιωτικη κλινικη και ο γιατρος μου ειπε οτι εχω ιωση. Δεν εχω πυρετο, ποναει ο λαιμος μου και εχω μυξουλες. Αγχωνομαι μηπως εχω κολλησει ή θα κολλησω τη μικρη. Φοραω μασκα αλλα την εβαλα το πρωι, ενω με πονουσε λιγακι ο λαιμος απο χθες το βραδυ. Σοφια δε νομιζω να ειναι νωρις για κρεμες γιατι οταν κλεισει τον 5ο και μπαινει στον 6ο λογικα αρχιζουν ετσι δεν ειναι;; Δε μου ειπε τι κρεμα. Ελευθερια εννοω οτι σαν να θελει να κανει εμετο, αλλα στην ουσια το κανει ψεματα αφου με λιγη επιμονη το πινει κανονικοτατα.

καλησπερα αννα!περαστικα ευχομαι.ν αεριζεις καλα το δωματιο της μικρης αν κοιμαστε μαζι.καλα εκανες κ εβαλες μασκα ελπιζω να μη κολλησει η μικρη.

κ εγω απ τον 6 μηνα ξερω οτι αρχιζουν τις κρεμες γ αυτο σου ειπα οτι ο 4ος μου φαινεται λιγακι νωρις.οταν σου πει ο παιδιατρος τι κρεμες να δωσεις πες κ σε μενα να ξερω.αυτο με το δηθεν εμετο μου το χει κανει ουκ ολιγες φορες σε καταλαβαινω.

καλα οι αλλες που ειναι σημερα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπέρα ! Αννούλα περαστικά , είσαι μάλλον στην αρχή της ίωσης και δεν νομίζω ότι έχεις κολλήσει τη μικρή σου, πρόσεχε από εδώ και πέρα.

Σοφακι και του χρόνου , Λία – Ελευθερία, να χαίρεστε τους άντρες σας αν και αύριο είναι το επίσημο , δεν πειράζει εσείς να τους χαίρεστε από σήμερα !!!

Βρε κορίτσια να κάνω μια χαζή ερώτηση (μη με κράξετε :rolleyes: ) τα μωράκια μας είναι αβάπτιστα ακόμη κάνει να τους λέμε-δεχόμαστε χρόνια πολλά για ονομαστική γιορτή ???

XwAPp3.png

Γεια σας φιλεναδιτσες!

Μου εχετε λειψει πολυ!Διαβαζω τα νεα σας καθε πρωι αλλα δεν προλαβαινω να σας γραψω και πολλα γιατι το 24ωρο δεν μου φτανει πια.

Σημερα γιορταζει ο γλυκος μου ο αντρουλης και δεν θα κανουμε τιποτα.Αφου εγω θα ερθω κατα τις 9.30 απο τη δουλεια,θα πρεπει να θηλασω,να φαω,να κανω μπανιο τον μικρο,να ξαναθηλασω και να βγαλω γαλα.Και μετα να κοιμηθω για να ξυπνησω παλι να παω στη δουλεια.Αστα να πανε.

Σοφακι να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!Να ειναι γερο κι ευτυχισμενο!

Λια να χαιρεσαι κι εσυ τον αντρουλη σου!

Αννουλα περαστικα!

Εμενα το δεντρο μου το στολισανε η πεθερα μου κι ο αντρας μου.Εγω δεν εχω καθολου κουραγιο και χρονο.

Να σας πω και το αλλο.Ειμαι πολυ στεναχωρεμενη γιατι πηγαμε χθες στον παιδιατρο για το εμβολιο και ειδε οτι ο μικρος εβαλε μονο 270 γρ.τον τελευταιο μηνα κι οτι θα πρεπει να του δωσω και συμπληρωμα με ξενο.Εγω τρελαθηκα.Αυτος μου μιλουσε κι εγω δακρυζα.Μου ειπε οτι ενω εχω γαλα ειναι φτωχο θερμιδικα και μου ειπε να τρωω πολυ και καθε μερα κρεας και ψαρι για να παιρνω πρωτεινες.

Μου ειπε να ξαναπαμε σε 10 μερες να τον ζυγισει κι αν δεν βαλει αυτο που πρεπει θα του δωσω και ξενο.

Δεν ξερω τι να κανω.Δεν θελω με τιποτα να του δωσω ξενο (χωρις να θελω να θιξω τις μανουλες που δινουν ξενο στα παιδακια τους).Εσεις τι τρωτε και αναπτυσονται μια χαρα τα παιδακια σας?

Ειδικα εσυ Μαρια που τα μωρακια μας ειναι κοντα και ξερω οτι τον θηλαζεις αποκλειστικα.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Είχαμε πάει για ψώνια σήμερα (ο κακός χαμός σε mall και golden hall)! Πήραμε δωράκι του πεθερού μου, ένα δωράκι της μαμάς μου και εμένα μου πήρε ο αντρούλης μου μια υπέροχη τσάντα! Α πήραμε και δώρα στα βαφτιστήρια!

Καλημέρα σας!

πωπω τι παλιόκαιρος σήμερα...

Πάντως χθες περάσαμε καταπληκτικά!

Χθες άναψε ο δήμαρχος το δέντρο και είχε διάφορες εκδηλώσεις. χορωδίες έλεγαν χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια, έχει φέρει και καρουζέλ!

τέλεια!

η μπέμπα μου κοίταζε δεξιά αριστερά ενθουσιασμένη!

λίγο τρόμαξε με τα πυροτεχνήματα αλλά εδώ τρόμαξα εγώ, το μωρό δε θα τρόμαζε???

απο ψώνια δεν πρόλαβα σχεδόν τίποτα! μόνο για τις 2ανιψιές πρόλαβα να πάρω απο ένα παλτουδάκι τύπου μοντγκόμερι, φούξια στη μια και λαχανί στην άλλη, απο τα benetton (αχ 90 ευρώ το καθένα...).

Και πήρα και μια μάλλινη κουβερτούλα για τη μπέμπα για το καρότσι!

τίποτα άλλο!

χαζέψαμε με τις εκδηλώσεις, πήγαμε και για καφέ και μετά έπιασε και βροχούλα, οπότε τα υπόλοιπα απο εβδομάδα!

Σοφάκι να σου ζήσει η μπουμπούκα σου!!!

Σήμερα θα στολίσω επιτέλους!!!

Κοριτσάκια που μπουκώνουν τα μπεμπουδάκια σας μάλλον λόγω αλλεργίας, να αερίζετε το σπίτι κάθε μέρα και το στρωματάκι που κοιμούνται, μια φορά την εβδομάδα οπωσδήποτε!

Και εννοείται οτι απαγορεύονται τα λούτρινα παιχνίδια!!!

Και του χρόνου να την κυνηγάς γύρω γύρω στο δέντρο :) Μα τι κρίμα να το χάσει η πεθερούλα μου, μέχρι χθες εκεί ήταν :tongue:

Κάθε μέρα αερίζω, τινάζω, ξεσκονίζω...και δεν έχουμε ούτε ένα λούτρινο!

καλημερα λια να χαιρεσαι κ εσυ τον αντρα σου!

κοριτσια εμεις ειχαμε δυσκολο βραδυ.την ταισα στις 12.30 με το ζορι εφαγε 60μλ(ουτε στις 9.30 ειχε φαει καλα) εσπρωχνε συνεχεια το μπουκαλι κ εβαζε ποτε το χερι της κ ποτε τη σαλιαρα στο στομα πολυ γκρινια τελικα κοιμηθηκε 1.30 και ξαναξυπνησε 2 και παλι κλαμα κ χερια στο στομα τη ξαναταισα κατα τις 3 δεν εφαγε παλι(λιγο μονο)κ κοιμηθηκε στις 4 μεχρι 7.30 που της εδωσα πιπιλα.ξεραθηκε για λιγο κ τωρα παλι ξυπνησε.της εδωσα λιγο ντεπον το βραδυ(με οδηγιες του γιατρου)αλλα δε μπορω να της δινω καθε φορα που θα πονανε τα ουλα της τι να κανω?κλεισαμε κ 4 μηνες σημερα, ελπιζω να τα βγαλει συντομα να μην ταλλαιπωρηθει πολυ ακομα.

εσας πως ηταν το βραδυ σας?

Να την χαίρεσαι Σοφάκι να τους διπλοχιλιάσει τους μήνες και να είναι ηλιόλουστοι και γεμάτοι αγάπη και χαρά!

καλησπερα...Ειμαι αρρωστη, πηγα σε μια ιδιωτικη κλινικη και ο γιατρος μου ειπε οτι εχω ιωση. Δεν εχω πυρετο, ποναει ο λαιμος μου και εχω μυξουλες.

Περαστικά μικρή μου!

Γεια σας φιλεναδιτσες!

Μου εχετε λειψει πολυ!Διαβαζω τα νεα σας καθε πρωι αλλα δεν προλαβαινω να σας γραψω και πολλα γιατι το 24ωρο δεν μου φτανει πια.

Σημερα γιορταζει ο γλυκος μου ο αντρουλης και δεν θα κανουμε τιποτα.Αφου εγω θα ερθω κατα τις 9.30 απο τη δουλεια,θα πρεπει να θηλασω,να φαω,να κανω μπανιο τον μικρο,να ξαναθηλασω και να βγαλω γαλα.Και μετα να κοιμηθω για να ξυπνησω παλι να παω στη δουλεια.Αστα να πανε.

Αννουλα περαστικα!

Εμενα το δεντρο μου το στολισανε η πεθερα μου κι ο αντρας μου.Εγω δεν εχω καθολου κουραγιο και χρονο.

Να σας πω και το αλλο.Ειμαι πολυ στεναχωρεμενη γιατι πηγαμε χθες στον παιδιατρο για το εμβολιο και ειδε οτι ο μικρος εβαλε μονο 270 γρ.τον τελευταιο μηνα κι οτι θα πρεπει να του δωσω και συμπληρωμα με ξενο.Εγω τρελαθηκα.Αυτος μου μιλουσε κι εγω δακρυζα.Μου ειπε οτι ενω εχω γαλα ειναι φτωχο θερμιδικα και μου ειπε να τρωω πολυ και καθε μερα κρεας και ψαρι για να παιρνω πρωτεινες.

Μου ειπε να ξαναπαμε σε 10 μερες να τον ζυγισει κι αν δεν βαλει αυτο που πρεπει θα του δωσω και ξενο.

Δεν ξερω τι να κανω.Δεν θελω με τιποτα να του δωσω ξενο (χωρις να θελω να θιξω τις μανουλες που δινουν ξενο στα παιδακια τους).Εσεις τι τρωτε και αναπτυσονται μια χαρα τα παιδακια σας?

Ειδικα εσυ Μαρια που τα μωρακια μας ειναι κοντα και ξερω οτι τον θηλαζεις αποκλειστικα.

ευμορφια σ ευχαριστω πολυ!να χαιρεσαι τον αντρα σου πολυχρονος κ οτι επιθυμειτε!!

στο θεμα του θηλασμου-αν κ δε θηλαζω-εχω να σου πω να κανεις υπομονη δεκα μερες ακομα.μη δωσεις ξενο αν δε το θελεις.δε καταλαβαινω απο που καταλαβε ο γιατρος οτι το γαλα σου δεν ειναι θρεπτικο.ενταξει πηρε μονο 270 αλλα περιμενε να δεις πως θα παει κ τον αλλο μηνα.ποσα κιλα ειναι ο μικρος?

η μαρια θα σε συμβουλευσει καλυτερα.ελπιζω να πανε ολα καλα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Γεια σας φιλεναδιτσες!

Αννουλα περαστικα!

koritsaki xronia polla na ton xairesai ton antrouli!!

oso gia ton thilasmo ego den thilazo apokleistika dino kai simpliroma kalitera na sou pei ontos i maria pou thilazei apkleistika

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Γεια σας φιλεναδιτσες!

Σημερα γιορταζει ο γλυκος μου ο αντρουλης και δεν θα κανουμε τιποτα.

Να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου γλυκιά μου και να είστε αγκαλίτσα μέχρι τα βαθιά γεράματα!

Λοιπόν, τα 270γρ είναι όντως λιγότερα από το μέσο όρο αλλά το παιδί έβαλε βάρος.

Παίζει ρόλο πόσα κιλά γεννήθηκε και τι ανάπτυξη είχε τους 2 προηγούμενους μήνες. Για πες μου τα.

Κοριτσάκι μου, εγώ είμαι πολύ άσχημο παράδειγμα διατροφής. Δεν έχω φάει ποτέ όσπρια, λαχανικά και φρούτα. Βασικά ζω με κρέας (όλα τα κρέατα εκτός από βραστή γίδα-ψητή την τρώω), ζυμαρικά, ρύζι, πατάτες, ζάχαρη, θαλασσινά (όχι τόσο πολύ ψάρια), γάλα, τυριά. Όχι μόνο τώρα, από πάντα. Ειδικά τώρα έχω κόψει τα γαλακτοκομικά γιατί έχει αλλεργία ο μικρός και αντί για γάλα το πρωί, πίνω ένα ποτήρι χυμό. Πίνω ένα καφέ κανονικό και κάνα δυο ντεκαφεινέ. Γι'αυτό δεν πιστεύω αυτό που λένε ότι επηρεάζει η διατροφή της μάνας. Αν ίσχυε, τότε στην δική μου περίπτωση ο Νικόλας θα έπρεπε να λυσσοπεινάει και να χάνει βάρος συνέχεια :confused:

Σου είπε πόσο είναι το βάρος που πρέπει να είχε βάλει; Ξέρει ο γιατρός ότι οι μετρήσεις διαφέρουν για θηλάζοντα και μη θηλάζοντα μωρά;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...