Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι λες καλέ! Ακούς εκεί μας ζαλίζεις! Θα τρελαθούμε; Εμείς περιμένουμε πως και πως να ακούσουμε ευχάριστα! Μην κοιτάς δεν σε ρωτάμε κάθε μέρα, προσπαθούμε να μην σε πιέζουμε κι άλλο! Υπομονή και προσπάθησε να σκέφτεσαι πως είσαι ήδη έγκυος 🤞

Το περπάτημα καλό θα σου κάνει, θα σε βοηθήσει και ψυχολογικά, ίσως μία βόλτα οικογενειακά και ήρεμα τώρα που είστε καλύτερα ❤️ 

Και να συμπληρώσω εγώ στην μία και μόνη φυσική μου εγκυμοσύνη το είδα το αίμα εμφύτευσης και στο τέλος δεν ήταν καν εμφύτευση, οπότε μην τα σκέφτεσαι αυτά! Ας σκεφτόμαστε πως θα πάνε όλα καλά!

Μακάρι κορίτσι μου.. και σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον κ τα καλά σου λόγια! Ανυπομονώ κι εγώ για τη χοριακή και ελπίζω για το καλύτερο. Ο γιατρός μου είπε ότι εφόσον τα έμβρυα είναι άριστα, το ενδομήτριο άψογο, κ η ετ έγινε εύκολα, έχουμε πολλές ελπίδες. Εξαρτάται μόνο αν έχουμε υγιές έμβρυο. Για αυτό έβαλα δύο. Δεν είχα κάνει προεμφυτευτικο. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

To ξερω Σοφακι οτι την παράσταση την εκλεψε ο γιος μου ...και αυτό ηθελα...λιγοτερα φωτα σε εμας...χαχα

Ηταν απιστευτος με το κοστουμι και την γραβατα...

Ελευθυθεριτσα 2 βραδια αυπνη ημουν ετσι εκανε και ο Ανδρεας αλλά ήρθε προχθές ο παιδίατρος για εμβολιο και μας ειπε οτι ημαστε στα προθυρα ωτίτιδας και γι αυτο μπορει να κλαψουριζε το βραδυ , ξεκινησαμε χθες σταγονες κι ελπιζω να γλυτωσουμε την αντιβιωση . Αλλα δν ειχε δειγμα οτι τον ενοχλούσαν τα αυτιά του ...επομενως παλι καλα που ετυχε και ηρθε ο γιατρός .

Εγω ήθελα να στολίσω αλλά Σοφακιιιιιιιιιιιιιι ερχόμαστε ΣΚ κατω να δουμε τους νονούς μας, δεν ερχεστε καμια βολτα να σας δούμε???φεύγουμε σημερα το βραδυ μολις γυρίσει ο μπαμπας μας

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

4,5 δόντια έχουμε Σοφία και έχει σκάσει και το 6ο. Τραπεζίτες κανένα.

Μαριάννα πολύ ψηλή η κορούλα σου ρε συ! Ίσα με τον Μάνο περίπου! Φτου φτου!

πάω για μαμ και νάνι!

Καλό μεσημέρι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Λιτσάκι κουκλί ο μικρός. Και τα βιβλία πολύ όμορφα, εσύ τα επιμελήθηκες???

Να σας ζήσει και πάλι και να είστε ευτυχισμένοι!

Ευχαριστουμε Ελευθεριτσα!!!

Ναι εγω τα εφτιαξα , και τις μπομπο (παιδικες και των μεγαλων)

Διαφημίσεις

xxaxaxaxa οτι μας λειπει σε δοντια και κιλα το εχουμε σε υψος!!!! Τωρα βγαζουμε τα 2 πρωτα επανω ταυτοχρονα (κατω εχουμε μεινει με ενα!)...Αλλα δε γκρινιαζει ετσι οπως διαβαζω που γραφετε εσεις!!! Ελευθερια υπομονη, τι να σου πω (δωσε λιγο ρακη να δεις πως ανακουφιζεται και κοιμαται χχιχιχιιχιχχ)

Ουτε η μεγαλη μου ποτε εμεινε ξυπνια για τα δοντια, και ουτε αυτη προς το παρον, και παρολο που αργησε και θεωρητικα θα ταν πιο δυσκολα (ετσι μου λεγανε)....μια χαρα κοιμομαστε μη τα ματιασω!!!! Εμεισ εχουμε αλλα προνομια:evil: τα χτυπηματα!

litpot εγω που θα δω φωτοοοο? (ζηλεια που ολες ειδανε:tongue:)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ!!!!!

Καταρχην να σχολιασω τον μικρο Ανδρεα...ειναι ενας κουκλος και πολυ κυριος και τζεντλεμαν με το κουστουμακι του!Εκλεψε ολη την παρασταση οντως.Η μαμα και ο μπαμπας κι αυτοι πολυ ωραιοι αλλα σας εφαγε ο μικρος :P Ολα ηταν υπεροχα Λιτσακι!Μπραβο σε σενα και στον αντρουλη σου!

Περαστικα στον Αντρικο!Ευτυχως που το προλαβατε νωρις.

Μαριαννα μου την φαγατε κι εσεις την τουμπα σας ε?Περαστικα.

Κι εμεις σημερα χτυπησαμε στο τραπεζακι του σαλονιου το κεφαλι,πισω απο το αυτι.Του εβαλα αμεσως βιταμ.Τον ετριψα και τωρα ειναι λιγο πρησμενο και μελανιασμενο.Εγω μαγειρευα και ο Σαββας επαιζε μαζι του...και πανω στο παιχνιδι εγινε το κακο.Εκλαψε για λιγο και μετα το ξεχασε.Τον Σ.τον πιασανε οι τυψεις του τυπου ειμαι αχρηστος πατερας και τετοια...Τι να κανεις...συμβαινουν αυτα...παιδια ειναι,θα χτυπησουν... απλα να ειναι επιπολαια τα χτυπηματα μωρε.

Καλα ε,εχουμε κι αλλο μοντελακι στο καφε μας εκτος απο το Βαλεριακι ε?

Την Βικουλα.Μας ριχνετε 8 ποντους,μπραβο!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

την Άννα!!!!!:oops: κι εμενα με πιασαν τυψεις γιατι τη μαλωσα που επαιζε με τον ψυκτη και της φωναξα να φυγει απο κει γιατι γεμισε το τοπο νερα, και φευγοντας επεσε...τυψεις μετα τι να σου πω!!!:(:(:(:( (αμα δε τη μαλωνα δε θα χε πεσει! και τετοια)

την Άννα!!!!!:oops: κι εμενα με πιασαν τυψεις γιατι τη μαλωσα που επαιζε με τον ψυκτη και της φωναξα να φυγει απο κει γιατι γεμισε το τοπο νερα, και φευγοντας επεσε...τυψεις μετα τι να σου πω!!!:(:(:(:( (αμα δε τη μαλωνα δε θα χε πεσει! και τετοια)

Αχ,ναι βρε Μαριαννα μου...την Αννουλα:oops:

sorry:p

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ............

Παλι επεσε και χτυπησε.Αυτη τη φορα στα χειλακια του.

Εγω και παλι επλενα τα πιατα και ο Σ.εκανε τοστ.Ο μικρος ητανε στα ποδια του και παραπατησε και βρηκαν τα χειλακια του στο χερουλι απο το συρταρι.

Αποτελεσμα...να εχουμε μια πληγη μεσα απο το χειλακι και μια πληγη κατω απο το χειλακι.

ΑΜΑΝ ΠΙΑ....

Διαφημίσεις

Καλησπέρες!!!

καμία εδώ εεε????

εμείς πήγαμε βολτίτσα το απόγευμα...βασικά βραδάκι μας έπιασε μέχρι να ξυπνήσει η χουζουρίτσα αλλά χαλάλι!

σήμερα είχαν εκδήλωση στην πλατεία γιατί άναβαν το δέντρο και ήταν πολύ όμορφα!!!

Η Βαλέρια σκιάχτηκε λίγο με τα βεγγαλικά αλλά μόλις είδε το καρουζέλ με τα παιδάκια πάνω τα ξέχασε όλα!!!

χαμός γινόταν και είχε τεράστια ουρά ρε γμτ....ελπίζω αύριο μεθαύριο να καταφέρουμε να πάμε για να ανέβει και το αστεράκι μου (κι εγώ φυσικά,μην ξεχνιόμαστε;)!!!).

To ξερω Σοφακι οτι την παράσταση την εκλεψε ο γιος μου ...και αυτό ηθελα...λιγοτερα φωτα σε εμας...χαχα

Ηταν απιστευτος με το κοστουμι και την γραβατα...

Ελευθυθεριτσα 2 βραδια αυπνη ημουν ετσι εκανε και ο Ανδρεας αλλά ήρθε προχθές ο παιδίατρος για εμβολιο και μας ειπε οτι ημαστε στα προθυρα ωτίτιδας και γι αυτο μπορει να κλαψουριζε το βραδυ , ξεκινησαμε χθες σταγονες κι ελπιζω να γλυτωσουμε την αντιβιωση . Αλλα δν ειχε δειγμα οτι τον ενοχλούσαν τα αυτιά του ...επομενως παλι καλα που ετυχε και ηρθε ο γιατρός .

Εγω ήθελα να στολίσω αλλά Σοφακιιιιιιιιιιιιιι ερχόμαστε ΣΚ κατω να δουμε τους νονούς μας, δεν ερχεστε καμια βολτα να σας δούμε???φεύγουμε σημερα το βραδυ μολις γυρίσει ο μπαμπας μας

ρε κοπελιά τι θα γίνει με σένα????????

τάμα το έχεις να κατεβαίνεις όποτε έχω κομμωτήριο?????????

αύριο το απογευματάκι έχω ραντεβού για κούρεμα οπότε σίγουρα δεν προλαβαίνουμε να έρθουμε και τη Κυριακή μας έχουν καλέσει για φαγητό κάτι φίλοι!

οπότε πάπαλα πάλι!!!

ήταν να ανέβω Αθήνα για Χριστούγεννα οπότε έλεγα οτι θα κανονίζαμε τότε κάτι με τις Αθηναίες αλλά τελικά στράβωσε η δουλειά και θα ανέβουμε αυθημερόν αν βρω ραντεβού στην παιδοδερματολόγο...

περαστικά στον Αντρίκο!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ!!!!!

Καταρχην να σχολιασω τον μικρο Ανδρεα...ειναι ενας κουκλος και πολυ κυριος και τζεντλεμαν με το κουστουμακι του!Εκλεψε ολη την παρασταση οντως.Η μαμα και ο μπαμπας κι αυτοι πολυ ωραιοι αλλα σας εφαγε ο μικρος :P Ολα ηταν υπεροχα Λιτσακι!Μπραβο σε σενα και στον αντρουλη σου!

Περαστικα στον Αντρικο!Ευτυχως που το προλαβατε νωρις.

Μαριαννα μου την φαγατε κι εσεις την τουμπα σας ε?Περαστικα.

Κι εμεις σημερα χτυπησαμε στο τραπεζακι του σαλονιου το κεφαλι,πισω απο το αυτι.Του εβαλα αμεσως βιταμ.Τον ετριψα και τωρα ειναι λιγο πρησμενο και μελανιασμενο.Εγω μαγειρευα και ο Σαββας επαιζε μαζι του...και πανω στο παιχνιδι εγινε το κακο.Εκλαψε για λιγο και μετα το ξεχασε.Τον Σ.τον πιασανε οι τυψεις του τυπου ειμαι αχρηστος πατερας και τετοια...Τι να κανεις...συμβαινουν αυτα...παιδια ειναι,θα χτυπησουν... απλα να ειναι επιπολαια τα χτυπηματα μωρε.

Καλα ε,εχουμε κι αλλο μοντελακι στο καφε μας εκτος απο το Βαλεριακι ε?

χαχα Ευμορφάκι και μένα ο Παν. σαν το Σάββα κάνει!!!

αν φάει καμιά τούμπα η μικρή την ώρα που παίζουν, αρχίζει μετά τα "απαπα, δεν την ξανακυνηγάω...",κλπ...

εγώ πάντως είμαι πολύ ψυχραιμη και γιαυτό η Βαλέρια αν πέσει συνήθως σηκώνεται χωρίς να πει τίποτα αφού πρώτα τσεκάρει την αντίδραση μου....εγώ την τσεκάρω αν είναι οκ με την άκρη του ματιού μου και αν είναι καλά, κάνω οτι δεν΄είδα οτι έπεσε οπότε το περνάμε στο ντούκου!

Εγω και παλι επλενα τα πιατα και ο Σ.εκανε τοστ.Ο μικρος ητανε στα ποδια του και παραπατησε και βρηκαν τα χειλακια του στο χερουλι απο το συρταρι.

Αποτελεσμα...να εχουμε μια πληγη μεσα απο το χειλακι και μια πληγη κατω απο το χειλακι.

ΑΜΑΝ ΠΙΑ....

δεν ήταν η μέρα του σήμερα του μικρού εεε?????

αυτά δεν είναι σοβαρά...μην αγχώνεσαι!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερααααα

κολλητικο ειναι???περαστικα σας...

εμεις χθες βγηκαμε κ αργησαμε ως τις 3...και ξυπνησα 9 κ παλι νυσταζω. ειμαστε υπναραδες!

εξαφανισμενες ολες?

Η αληθεια ειναι πως λιγστεψαμε πολυ,χαθηκαν πολλες κοπελες!!Ευχομαι να ναι καλα τουλαχιστον!!

Τα νεα μας!!Η Χρυσοβαλαντου ειναι μια χαρα,μολις την κοιμησα!!Απεκτησε αγαπημενη κουκλιτσα κ δεν την αποχωριζεται,ιδιως οταν ειναι να κοιμηθει!!Πολυ το χαιρομαι!!

Εγω ημουνα πολυ χαλια 3 μερες,,,πολυ βηχα,σε σημειο να κανω συνεχως εμετο!!

Πηγα χθες σε πνευμονολογο..με εξετασε και κατεληξε πως εχω αλλεργικη ρινιτιδα!2 μηνες σχεδον ειχα βηχα,το πρωι μονο οταν ξυπνουσα ειχα για λιγο βουλωμενη μυτη,μετα ημουνα μια χαρα!3 μερες δεν εκλεισα ματι,μολις ετοιμαζομουνα για υπνο ξεκινουσε οβηχας..τετοιο βηχα δεν ειχα ποτε...αφου εκλαιγα,δεν αντεχα,ηθελα να κοιμηθω και δεν μ αφηνε να ηρεμησω!!Τεσπα..μου δωσε ενα σιροπι,ενα σπρευ για την μυτη και ενα χαπακι το οποιο φερνει τρομερη υπνηλια!!Μεχρι την τεταρτη θα τα παρω,,αν δεν δω αποτ6ελεμα θα ξαναπαω για να να με στειλει μαλλον σε ωτορινολαρυγγολογο,γιατι μου ειπε πως εχω και στραβο διαφραγμα!!

Κατα τ αλλα μου ειπε πως ειμαι μια πολυ γερη κοπελα χα χα χα χα χα!!!

Μαρακι ελπιζω να μην σου βρουν κατι παρομοιο...αλλα μην το αφηνεις πηγαινε για μια εξεταση!!

Σημερα της Αγιας Βαρβαρας,δεν εχυμε καμια κοπελα που να γιορταζει...αυτες οι μερες ειναι σημαδιακες για μενα,,,μου θυμιζουν πολλα....ειναι λιγες μερες πριν πιασω'' το κοριτσακι μου!!Εχουμε και εθιμο εκει στα βορεια να κανουμε ενα γλυκακι,αλλα φετος δεν μπορεσα..η ευμορφια μιας και ειναι απο θεσσαλονικη ισως το κανουν,εμεις στα σερρας το κανουμε :)http://www.sheblogs.eu/2007/12/03/varvara/!!!!

Φιλακια κοριτσακια...φιλακια πολλα στα ζουζυνακια σας!Αρχισα να βηχω παλι(τωρα που ηρεμησα παλι) παω να παρω χαπια-σιροπι!!Καληνυχτα!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλημερα

επιτελους φυσηξε και εριξε κ λιγο βροχουλα...τιποτα φοβερο αλλα κατι ειναι κ αυτο!

Εμεις καλα, γενικα τα ιδια!!!! Πηγαμε χθες βραδυ παιδοτοπο και παλι φυγαμε τελευταιοι! τι πρωτοτυπο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερα και καλη μας εβδομαδα!!!

Ευμορφούλα μου μπροστα στα ματια μας πεφτουν δεν μπορουμε να τα κραταμε συνεχεια θε΄λουν και λιγο αερα τα κακομοιρα. Εγω τον Αντρέα τον έχω λιγο ελευθερο στο σπίτι , μεχρι να μαθει να κατεβαινει απο τοθς καναπεδες-κρεβατια ημουν διπλα και καποιες φορες που πηγαινε να πέσει απλα τον κρατοθσα απο πισω και τον αφηνα να πεσει αλλα οχι να χτυπησει πολυ. Μια δυο τι καλαπου το εχει μαθει , προσεχε τοθ λεω και κατεβαινει κυριος , αν δεν χτυπησουν δεν θα μαθουν(μπορει να με λετε μαζοχα) αλλα εγω αυτο κανω με τον Αντρέα γιατι δεν μπορω να ειμαι συνεχει αδιπλα του.

Λιακι κι εγω ειμαι απο Β.Ελλαδα και κανουμε κι εμεις βαρβαρα ...πωπω και μου αρεσει και εχω να την φαω χρονια!!!

Κατα τα αλλα περασαμε ωραια στην Πυλο το ΣΚ ο μικρός λυσαξε στην εξοχη . πηαγαμε και στις ελιες που μαζευανε οι νονοι και ηταν μεσα στην τρελη χαρα.

Σοφακι που θα παει βρε κοριτσι....καποια στιγμη...εχω χασει και το τηλεφωνο σου γιατι εκανα αναβαθμιση στο δικο μου επειση ειχε χαλασει και δεν εμεινε τιποτα μεσα.

ΜακΜαρακι μου????Where are you???

Να εχουμε μια τελεια εβδομαδα ολες μας

Στολισε καμια???Εγω ειχα πει για τι ΣΚ πουπερασε αλλα λειπαμε και παει για το επομενο μαλλον....δεντράκι δεν στολίζουμε πεομενως δεν ρχω πολυ δουλεια με το καραβι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...