Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι λες καλέ! Ακούς εκεί μας ζαλίζεις! Θα τρελαθούμε; Εμείς περιμένουμε πως και πως να ακούσουμε ευχάριστα! Μην κοιτάς δεν σε ρωτάμε κάθε μέρα, προσπαθούμε να μην σε πιέζουμε κι άλλο! Υπομονή και προσπάθησε να σκέφτεσαι πως είσαι ήδη έγκυος 🤞

Το περπάτημα καλό θα σου κάνει, θα σε βοηθήσει και ψυχολογικά, ίσως μία βόλτα οικογενειακά και ήρεμα τώρα που είστε καλύτερα ❤️ 

Και να συμπληρώσω εγώ στην μία και μόνη φυσική μου εγκυμοσύνη το είδα το αίμα εμφύτευσης και στο τέλος δεν ήταν καν εμφύτευση, οπότε μην τα σκέφτεσαι αυτά! Ας σκεφτόμαστε πως θα πάνε όλα καλά!

Μακάρι κορίτσι μου.. και σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον κ τα καλά σου λόγια! Ανυπομονώ κι εγώ για τη χοριακή και ελπίζω για το καλύτερο. Ο γιατρός μου είπε ότι εφόσον τα έμβρυα είναι άριστα, το ενδομήτριο άψογο, κ η ετ έγινε εύκολα, έχουμε πολλές ελπίδες. Εξαρτάται μόνο αν έχουμε υγιές έμβρυο. Για αυτό έβαλα δύο. Δεν είχα κάνει προεμφυτευτικο. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα και από εμένα!

Ελενίτσα μου μια χαρα ειμαστε εμεις δόξα τω θεω :P

στο γραφειο είμαι και προσπαθω κλασσικα να βάλω σε μια τάξη τα ασυμάζευτα.

εχθές ήταν και το Δικαστηριο για την περιπτωση της φιλης μου που σας ελεγα. 3 μήνες ήταν η ποινή του, ασκησε εφεση και αφέθηκε ελευθερος. της εδωσε 3 (!!!!) μερες προθεσμια να φύγει από το σπίτι και το γραφειο (γιατι ειναι δικα του) και τωρα ψαχνουμε γραφειο και σπιτι φυσικα. Γραφειο μάλλον θα κλεισει ενα απέναντι από το δικο μου οπότε θα την εχω και κοντα.Πάντως λεω δεν σκεφτεται το παιδι του που ειναι στην εφηβεια (13 ετών) καθολου. τους διωχνει από το σπίτι μεσα σε 3 μερες, το παιδι εχει σχολειο, φροντηστηρια, χωρια που όσο διαρκουσαν οι απειλες μανα και γιος κοιμόντουσαν σε ξενα σπίτια. πώς να αποδώσει αυτο το παιδι πρώτη χρονια στο γυμνασιο;

τον εχει τυφλωσει η ζηλια και παραλογιζεται. εχει αδικαιολογητο μενος κατα της φιλης μου και την πληρωνει και το παιδι γμτ!

Λιάκι αν πας στο γιατρο πες μου τι θα σου πει γιατι το βηχα τον εχω και εγω κανα 20ημερο :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜακΜαρακι μου γλυκο......χαιρομαι που ειστε καλα!!!για την φιλη σου τι να πω....τουλαχιστον θα κανει μια καινουργια αρχη απο δω και περα με το παιδι της, θα ταλαιπωρηθει λιγο αλλα πες της πανω απ ολα το παιδι της!!!!να ειναι διπλα του....οι υπολοιπες που ειστε βρε?

Bonjour κοριτσάκια μου!!!

τώρα έκατσα λίγο που κοιμήθηκε η μικρή!!!

πλυντήρια, απλώματα, μαγειρέματα....κλασικά...

ωχ Ελευθερία 2ωράκι ξύπνιος ο μικρός???

μήπως βγάζει κανένα δοντάκι???

τουλάχιστον όμως πρόλαβες νούμερα στο μαντκο!!!!;)

καλά συμπεθεράκι τι να πω....

εγώ νόμιζα οτι δεν είχαν παιδί....

τι φταίει το κακομοιρο ρε γμτ....

να ξεσπιτώνεται και να βλέπει τέτοιες καταστάσεις...

Μα καλά κι αυτός ούτε το παιδί του δε σέβεται...άκου εκεί σε 3 μέρες να έχουν φύγει....δεν του κάνει κανένα ντου η φίλη σου να διεκδικήσει καμια περιουσία του ηλίθιου?????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γεια σας κοριτσιαααα!!!

νομιζω πως πρεπει να μετονομασουμε το καφε "ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ v & a KAI ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ"...Αν σας πω πως χθες επεσε η μικρη και χτυπησε στα πανω χειλη (μαλλον τα κοψε με τα δοντια της απο μεσα) και γεμισε το στομα της αιματα, τι θα μου πειτε??? ευτυχως ηρεμησε σχετικα γρηγορα, σταματησε το αιμα, πιπιλαει τη πιπιλα της και σημερα μαλλον δε το πολυθυμαται, αλλα τα ουλα της ειναι πανω χαλια μελανιασμενα... :( αχ παναγια μου τι αλλο θα συμβει πια φετος!!!!!

Εσεις τι κανετε?

makarinaerthei τι να πω για τη φιλη σου. πρεπει ναχει γερα νευρα και υποστηριξη κυριως ψυχολογικη...εχει μεγαλο δρομο μπροστα της!

καλο απογευμα να εχουμε!

Μαριάννα μήπως να ξανασκεφτείς εκείνο το ευχέλαιο που λέγαμε???

Δεν σας φτάνουν οι ιώσεις έχετε και τα πεσίματα!!!

Σοφία δεν ήταν από δόντια, δεν έκλαιγε. Απλά δεν του κολλούσε ύπνος. Πώς ξυπνάμε και εμείς και δεν μπορούμε να κοιμηθούμε καμιά φορά??Ε ένα τέτοιο πράμα. Και λέω μήπως είχε πανσέληνο γιατί με επηρεάζει και εμένα.

Μακ κουράγιο στην φίλη σου. Ας λήξει η ιστορία αισίως και θα την βρει την άκρη. Όσο για το παιδί κρίμα γιατί είναι μεγάλο και καταλαβαίνει. Κάποια στιγμή θα τα βρει μπροστά του ο κύριος, τα παιδιά είναι οι πιο αυστηροί κριτές!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Καλημερα

Αν και καθηστερημενα ευχαριστουμε πολύ για τις ευχες σας, να ειναι καλα ολ ατα παιδακια μια και πανω απο ολα υγεια κοριτσια όλα τα αλλα ερχονται.....

Εμείς εχουμε εξαφανισθεί γιατι στο γραφειο πολυ δουλεια και στο σπιτι παρόλο που ο Ανδρέας κοιμαται απο τισ 8-9 μετα έχω ν ακανω ένα σωρο δουλειές και πεφτω ξερη για ύπνο κατα τις 12 .

Απο οσο διαβασα στα γρηγορα τα μπεμπακια μας ειναι μια χαρα ε? Ευμορφίτσα τις τουμπες πλεον τις τρωνε μπρος στα ματιαμας και ας ημαστε απο δίπλα....Εχω παρει απο την poofomania μια πολυθρονοκρεβατι και σκαρφαλωνει και πηδαει απο εκει βεβαια ξερει πολυ καλαπως να κατεωβει και απο τον καναπε και απο το κρεβατι απο παντου αλλα καποιες φορες θελουμε και το διαφορετικο...παω προς το δωματιο του και τον βλεπω την ωρα που πεφτει απο εκει και με κοιταει χωρις να κλαιει και του λεω με ενα υφος Επεσες? Καλα να παθεις καιτι έκανε σηκωθηκε και συνεχισε το παιχνιδι....Δεν παιζονται με τίποτα

ΜακΜαρακι μου τι επαθε η φιλη σου παιδακι μου? Παναγια μου ...τι φταιει το παιδακι μωρε?

Λιακι πωε παει το κ αρουμπαλο? Τι μπορείς να παθεις απο το πουθενα ε? περαστικουλιακοριτσακι.

ΜακΜαρακι ακομα δοντια ε??? κι εμεις , εχουμε βγαλει 8 πανω και 4 κατω και αλλα 4 κατω ειναι ετοιμα και κλαει στον υπμο του 2 βραδια αυπνη ημουν , χθες ελιωσα ομως απο τισ 10 μεχρι σημερα στις 6 που γκρινιαξε γιατι ειναι η ωρα του φαγητου μας...αλλος ανθρωπος μετα απο συνεχομενες 8 ωρες υπνο.

Σοφακι τι κανει το Βαλεριακι μας?Συνεχιζει η αλλεργια ε? Ο Α νδρεας την εχει ξεπερασει εδω και πολλου ςμηνες και τρωμε τα παντα τωρα.Και ενα πραγμα ημαστε 9.7 αλλα αν δειτε τι τρωμε.... φτου φτου το παιδακι μου , στον παιδικο τρωει ολα τα φαγητα(γιατι εγω δεν τα μαγειρευω ολα γιατι δεν τρωω οσπρια) και απο την στιγμη που ερχεται σπιτι μπορει να φαει φαγητο αν τρωμε εμεις , τρωει μπισκοτακια (nutricia) και πολυ τσουρεκι και ψωμι. Θελει να μασουλαει συνεχεια . Θελει τσουρεκι παει εκει που το εχω και το δειχνει , θελει μπισκοτο παει εκει και δειχνει...πολυ γελιο

Οσο για τα κεφτεδακια της μανουλας απο το παρεντς τα χρειασθηκα μονο που το διαβασα γιατι και ο Ανδρεας γενικα ειναιπολυ λαιμαργος.

Οι αρρωστιες λογω του παιδικου σενεχιζουν ...αλλα αυτα πλεον ειναι τα περαστικα

Φιλια πολλα σε όλες σας και σε ολα τα μπεμπε μας

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

καλημέρα!!!

πωπω Μαριάννα μου φαίνεται έχει δίκιο η Ελευθερία....ένα ευχέλαιο και γρήγορα!!!

Ελευθερία φάση περνάει ο μικρός....θα επανέλθει σύντομα...θα δεις!

Καλώστο το λιτσάκι!!!

φωτο απο τα μυστήρια περιμένουμε εεεεεεεε????????????

τρώει ο Αντρίκος εεε????? μια χαρά!!!

που να τους μείνει κανένα γραμμάριο όμως που τρέχουν όλη τη μέρα!

καλά τη Βαλέρια την εξαιρώ γιατί απο το 24ωρο, 8 ώρες μόνο είναι ξύπνια!!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

αλλά δεν παίρνει κιλά μάλλον λόγω γονιδίων!!!

πάω γιατί ξύπνησε το αστέρι μου!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλά ο Ανδρέας δεν εχει γονιδια ολοι ημαστε ....αν παρει αυτα τα γονίδια πρεπει να γίνει ...αστα.

Όσο για ύπνο ο Ανδρεας τις καθημερινές κοιμαται 20:00-7:00 και 12:00-14:00 και το σκ 22:00-08:30 και 11:00-13:00 και 16:00-19:00 , για πολυ υπνο αλλα οταν ειναι ξυπνιος....λυσα λεμε.

Θα βαλω μεσα στο profil εχω βαλει fb αλλα δεν εχετε ολες ε?

Μαριαννα ευχελαιο και γρηγορα κιόλας

Τα pampers απο Amazon ήρθαν???

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

καλημερα....βρε τι χουζουρικα παιδακια εχετε?εμενα τα δικα μου πλην της Ευης δεν ειναι και πολυ του υπνου......αλλα βεβαια υπαρχουν και οι περιπτωσεις που ειναι τοοοοσο εξαντλημενα που κοιμουνται ατελειωτες ωρες.......τι νεα?πως ειστε σημερα?βρε Μαριαννα κανε κατι αμεσα.....οπως ειπαν και τα κοριτσια ευχελαιο γρηγορα και προσεχε ποιος θα σου κανει ποδαρικο την πρωτοχρονια.....γιατι φαινεται ο περσινος ηταν λιγο κατσικοποδαρος(χιχιχιχιχι:tongue:)!!!!οι υπολοιπες καλα?

Διαφημίσεις

Καλά ο Ανδρέας δεν εχει γονιδια ολοι ημαστε ....αν παρει αυτα τα γονίδια πρεπει να γίνει ...αστα.

Όσο για ύπνο ο Ανδρεας τις καθημερινές κοιμαται 20:00-7:00 και 12:00-14:00 και το σκ 22:00-08:30 και 11:00-13:00 και 16:00-19:00 , για πολυ υπνο αλλα οταν ειναι ξυπνιος....λυσα λεμε.

Θα βαλω μεσα στο profil εχω βαλει fb αλλα δεν εχετε ολες ε?

Μαριαννα ευχελαιο και γρηγορα κιόλας

Τα pampers απο Amazon ήρθαν???

α είναι και ο Αντρίκος υπναράς ε?????

χαχαχαχαχαχα!!!!

τέλειες οι φωτό!!!

όλα είναι πανέμορφα Λιτσάκι!!!

εννοείται οτι την παράσταση έκλεψε ο....μικρός γαμπρός έτσι????

κούκλος!!!!

καλά και η μαμά νύφη έσκιζε αλλά εγώ χάζευα το αντράκι σου!!!!

τα πάμπερς δεν τα παρέλαβα ακόμα....βασικά δεν τα έχουν στείλει ακόμα...

πριν 4 μέρες έστειλαν την οδοντόβουρτσα σιλικόνης και ακόμα δεν έχω παραλάβει....αλλά μάλλον έρχεται με ταχυδρομείο....

και χθες έστειλαν τα μωρομάντηλα και απο οτι είδα είναι ήδη στο Κορωπί σήμερα!!!

καλημερα....βρε τι χουζουρικα παιδακια εχετε?εμενα τα δικα μου πλην της Ευης δεν ειναι και πολυ του υπνου......αλλα βεβαια υπαρχουν και οι περιπτωσεις που ειναι τοοοοσο εξαντλημενα που κοιμουνται ατελειωτες ωρες.......τι νεα?πως ειστε σημερα?βρε Μαριαννα κανε κατι αμεσα.....οπως ειπαν και τα κοριτσια ευχελαιο γρηγορα και προσεχε ποιος θα σου κανει ποδαρικο την πρωτοχρονια.....γιατι φαινεται ο περσινος ηταν λιγο κατσικοποδαρος(χιχιχιχιχι:tongue:)!!!!οι υπολοιπες καλα?

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

α ρε Ελενάκι!!!

ακου εκεί κατσικοπόδαρος!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα. Ανήσυχο ύπνο είχε πάλι ο μικρός χθες, κλαψούριζε στον ύπνο του. Τα δόντια κάνουν πάλι το θαύμα τους!

Λίτσα κάνε με φίλη να δω και εγώ τις φώτο σας και να σας καμαρώσω!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα...

τα παιδια κανανε ποδαρικο περσι :P

θα ψαξω καλα τα ποδια τους σημερα αλλα δεν νομιζω να ειναι κατσικισια!!!!:P:p:p:p:p:p

Χθες πηγαμε γιατρο. 2 μηνες καθυστερηση απο το προκαθορισμενο, αλλα επρεπε να ειμαστε καλα απο μυξες!!!!

Πορισμα: 90 ποντους η μικρη 9μισι κιλα:tongue: πσσσσσ ψωνισαμε απο σβερκο.

Καναμε ενα εμβολιο στη καθεμια που δε τα θυμαμαι (παλι) και η 3η δοση ηπατιτιδας εχει ελλειψη εδω κ καιρο λεει και δε την καναμε στη μικρη. Μολις μπει ο νεος χρονος θα κανουμε το τριπλο κι ο θεος βοηθος, γιατι στο ιδιο εμβολιο η μεγαλη ειχε κανει πυρετο.

Μετα το γιατρο πηγαμε τζαμπο για χριστουγεννιατικα για την αδερφη του αντρα μου-νονά, που πηγε 1η φορα σε δικο της σπιτι και επειδη δε της εχουμε παρει τιποτα της καναμε εκπληξη δεντρο και στολιδια και λοιπα που δεν ειχε τιποτα... Στολισαμε ολοι μαζι και η μικρη πηγαινε και εβγαζε τις μπαλες και τις εβαζε σε μια λεκανιτσα. Οποτε εχω μια ιδεα τι θα κανει και στο δικο μας δεντρο!!!!!

Τι αλλα απο εσας?

Καλημέρα. Ανήσυχο ύπνο είχε πάλι ο μικρός χθες, κλαψούριζε στον ύπνο του. Τα δόντια κάνουν πάλι το θαύμα τους!

Λίτσα κάνε με φίλη να δω και εγώ τις φώτο σας και να σας καμαρώσω!!

δοντάκια ε???

πόσα έχετε Ελευθερία?

εμείς έχουμε κανονικά και 2 μισούς τραπέζίτες!!!

καλημερα...

τα παιδια κανανε ποδαρικο περσι :P

θα ψαξω καλα τα ποδια τους σημερα αλλα δεν νομιζω να ειναι κατσικισια!!!!:P:p:p:p:p:p

Χθες πηγαμε γιατρο. 2 μηνες καθυστερηση απο το προκαθορισμενο, αλλα επρεπε να ειμαστε καλα απο μυξες!!!!

Πορισμα: 90 ποντους η μικρη 9μισι κιλα:tongue: πσσσσσ ψωνισαμε απο σβερκο.

Καναμε ενα εμβολιο στη καθεμια που δε τα θυμαμαι (παλι) και η 3η δοση ηπατιτιδας εχει ελλειψη εδω κ καιρο λεει και δε την καναμε στη μικρη. Μολις μπει ο νεος χρονος θα κανουμε το τριπλο κι ο θεος βοηθος, γιατι στο ιδιο εμβολιο η μεγαλη ειχε κανει πυρετο.

Μετα το γιατρο πηγαμε τζαμπο για χριστουγεννιατικα για την αδερφη του αντρα μου-νονά, που πηγε 1η φορα σε δικο της σπιτι και επειδη δε της εχουμε παρει τιποτα της καναμε εκπληξη δεντρο και στολιδια και λοιπα που δεν ειχε τιποτα... Στολισαμε ολοι μαζι και η μικρη πηγαινε και εβγαζε τις μπαλες και τις εβαζε σε μια λεκανιτσα. Οποτε εχω μια ιδεα τι θα κανει και στο δικο μας δεντρο!!!!!

Τι αλλα απο εσας?

90 πόντους η μικρή??????????????????

καλέ είναι πολύ ψηλή!!!!

φτου φτου!!!

μοντέλο η ζουζουνίτσα σου!!!

απο κιλά στα ίδια είμαστε αλλά εμείς είματε και 9 εκατοστά παρακάτω!!!!

εγώ το δέντρο μας το στόλισα μόνο με κουκλάκια αγιοβασιλάκια, ταράνδους,κλπ και έτσις όπως τα έχω βάλει στα κλαδιά και να θέλει(που δεν θέλει!) δε μπορεί να τα ξεκρεμάσει!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κοιταζοντας της μεγαλης τις μετρησεις μας ειπε πως στην ιδια ηλικια η μεγαλη μου ηταν 10.300 αλλα δεν ειδα υψος το ξεχασα, Κι ο γιατρος μας ειπε πως ειναι πολυ ψηλη, αλλα ειναι στα κατωτερα ορια βαρους ΑΛΛΑ αφου τρωει δεν ανησυχουμε . του ειπα τι τρωει και ποσοτητες, και προφανως δεν υπαρχει θεμα. 200 γαλα πρωι, αυγο, μια γαβαθα φρουτα με μπισκοτο, μετα αλλη μια μεγαλη γαβαθα κρεας με λαχανικα και φιδε, το απογευμα κρεμα 4 φορες τη βδομαδα κ τις αλλες γιαουρτι και αν δεν εχει σκασει απο το φαι, πινει κι αλλα 100 περιπου γαλα με 150. αν εχει φαει κρεμα αργα δε θελει γαλα. Και ξερω πως η πεθερα μου τη μπουκωνει για τα καλα... οι εξετασεις μας οταν ειχαμε κανει ηταν οκ...ε τι αλλο να κανω, απλα το παιδι ειναι αδυνατο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...