Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι λες καλέ! Ακούς εκεί μας ζαλίζεις! Θα τρελαθούμε; Εμείς περιμένουμε πως και πως να ακούσουμε ευχάριστα! Μην κοιτάς δεν σε ρωτάμε κάθε μέρα, προσπαθούμε να μην σε πιέζουμε κι άλλο! Υπομονή και προσπάθησε να σκέφτεσαι πως είσαι ήδη έγκυος 🤞

Το περπάτημα καλό θα σου κάνει, θα σε βοηθήσει και ψυχολογικά, ίσως μία βόλτα οικογενειακά και ήρεμα τώρα που είστε καλύτερα ❤️ 

Και να συμπληρώσω εγώ στην μία και μόνη φυσική μου εγκυμοσύνη το είδα το αίμα εμφύτευσης και στο τέλος δεν ήταν καν εμφύτευση, οπότε μην τα σκέφτεσαι αυτά! Ας σκεφτόμαστε πως θα πάνε όλα καλά!

Μακάρι κορίτσι μου.. και σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον κ τα καλά σου λόγια! Ανυπομονώ κι εγώ για τη χοριακή και ελπίζω για το καλύτερο. Ο γιατρός μου είπε ότι εφόσον τα έμβρυα είναι άριστα, το ενδομήτριο άψογο, κ η ετ έγινε εύκολα, έχουμε πολλές ελπίδες. Εξαρτάται μόνο αν έχουμε υγιές έμβρυο. Για αυτό έβαλα δύο. Δεν είχα κάνει προεμφυτευτικο. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελενίτσα, Λιτσάκι και συνονοματη να χερεστε τα παιδακια σας!Ευχομαι να ναι γερα και ευτυχισμενα μια ζωη!!

Τι κανετε?

Εγω ειμαι ψιλοχαλια...πολυ βηχα λεμε...ολη νυχτα δεν κοιμηθηκα!

Μαλλον θα παω γιατρο..δεν λεει αλλο!Πηγα πηρα πριν απο μερες ενα σιροπι απο τλ φαρμακειο αλλα δεν εκανε τπτ,,,η αληθεια ειναι πως καπνιζω κιολας και μαλλον επιβαρυνει την κατασταση!!!Οταν τρωω ιδιως βηχω σαν να μην πω....

Σοφακι και εγω σχεδον τοσο καιρο ειχα να παω κομμωτηριο..τα μαλλια μου ειχαν μεσα 10 χρωματα,ξανθο πορτοκαλι,καστανο κτλ κτλ..τα ειχα βαψει με φυτικη βαφη στην εγκυμοσυνη κ ειχαν γινει οτι να ναι...110 ευρω πληρωσα για να επανελθουν..το μονο καλο ειναι πως μεγαλωσαν πολυ,σε φαση να νομιζουν ολοι πως φοραω τρεσα!!!

Τα μονο χαλια αυτη την στιγμη ειναι τα χερια μου...δεν ξερω ποτε θα προλαβω να τα πέριποιηθω.ισα που προλαβαινω να τα λιμαρω

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα ειναι η μικρη ελενιτσα...μολις την πηρε ο αντρας μου για να σιδερωσω τα υπολοιπα ρουχακια..δεν ξερω πως μαζευετε τοσο ρουχο!!

Να χερεσαι το πιτσουνακι σου,χθες μπηκα για λιγο αλλα η μικρη δεν μαφησε να γραψω και να ευχηθω!!Καλιο αργα παρα ποτε!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημερούδια!!!

μα τι καιρός είναι αυτός!!!

συννεφιά και μαυρίλα αλλά η ζέστη ζεστη!!!

ε ειστε τρελες!!!!!!!!!!!!!

για δεσιμο :tongue: χα χα χα

για μένα το ξέρω συμπεθεράκι....χρόοοοοονια τωρα!!!!:tongue:

καλημερα.......σας ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες!!!αχ Μακ μαλλον ο κυριος την θεωρουσε "δεδομενη" την γυναικα του και γι αυτο αντιδραει ετσι.....επειδη τωρα βλεπει πως και αυτη ανοιγει τα φτερα της για αλλου...του κακοφανηκε!!!!Μανουλες Ελευθερια και Σοφια(κυριως εσυ!!!!) ειναι δυσκολη η φαση του αποθηλασμου, προσπαθω να σας κατανοησω βεβαια....αλλα Σοφακι μου μαλλον εσυ εχεις το θεμα....η Βαλερια οπως ειδες ηδη εχει κοψει το εναν θηλασμο και σε λιγο θα αποκοβει απο μονη της.Τωρα με το θεμα της αλλεργιας....δεν ξερω αν ειναι παρομοιο με το δικο μας αλλα και ο Μαρινουλης ειχε αλλεργια και επινε σκονη υποαλλεγικη αλλα τωρα το ξεπερασε σε ενα βαθμο και πινει υγρης μορφης γαλα.Σιγουρα θα υπαρχει λυση....μην αγχωνεσαι σιγα σιγα ολα θα γινουν.οι υπολοιπες καλα?

το ξέρω Ελενίτσα μου οτι εγώ το έχω το θεματάκι...

γιαυτό αρχιζω να το επεξεργάζομαι απο τωρα, ώστε σε ένα 4μηνο που σκοπεύω να το υλοποιήσω, να είμαι λίιιιιγο πιο χαλαρή....

Ο Μαρινούλης έχει διαπιστωμένη αλλεργία με ραστ???

καλά για τη σκόνη την υποαλλεργική το ξέρω και αυτό είναι που θέλω να αποφύγω...αυτό είναι που με αγχώνει κυρίως...

συγνώμη βρε κορίτσια αν σας κούρασα με τις ανησυχίες μου....:(

Ελενίτσα, Λιτσάκι και συνονοματη να χερεστε τα παιδακια σας!Ευχομαι να ναι γερα και ευτυχισμενα μια ζωη!!

Τι κανετε?

Εγω ειμαι ψιλοχαλια...πολυ βηχα λεμε...ολη νυχτα δεν κοιμηθηκα!

Μαλλον θα παω γιατρο..δεν λεει αλλο!Πηγα πηρα πριν απο μερες ενα σιροπι απο τλ φαρμακειο αλλα δεν εκανε τπτ,,,η αληθεια ειναι πως καπνιζω κιολας και μαλλον επιβαρυνει την κατασταση!!!Οταν τρωω ιδιως βηχω σαν να μην πω....

Σοφακι και εγω σχεδον τοσο καιρο ειχα να παω κομμωτηριο..τα μαλλια μου ειχαν μεσα 10 χρωματα,ξανθο πορτοκαλι,καστανο κτλ κτλ..τα ειχα βαψει με φυτικη βαφη στην εγκυμοσυνη κ ειχαν γινει οτι να ναι...110 ευρω πληρωσα για να επανελθουν..το μονο καλο ειναι πως μεγαλωσαν πολυ,σε φαση να νομιζουν ολοι πως φοραω τρεσα!!!

Τα μονο χαλια αυτη την στιγμη ειναι τα χερια μου...δεν ξερω ποτε θα προλαβω να τα πέριποιηθω.ισα που προλαβαινω να τα λιμαρω

περαστικά βρε Λιάκι αλλά πήγαινε και σε ένα γιατρό βρε παιδί μου....

ο βήχας βήχας αλλά το τσιγάρο τσιγάρο εεε?????????

:tongue:

α καλά....είπες εσύ κουβέντα για τα χέρια....εγώ ανατριχιάζω τρελά με το λιμάρισμα!!! μπρρρρρρ!!!!!!!!!

γενικά δεν είμαι της περιποίησης σε αυτά.....το καλοκαίρι τα βάφω και πολύ μου φαίνεται!!!

δεν το έχω κιόλας....

μάλλον στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν άντρας!!!! ίσως νταλικέρης!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!:cool:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τι λες βρε χαζουλι?γι αυτο ειμαστε εμεις εδω ....για να βοηθαμε η μια την αλλη!!!!και εγω με το θεμα της περιποησης των χεριων.....δεν πολυ ασχολουμαι...και επισης ανατριχιαζω με την λιμα.....!!!τι κανει το χουζουρικο Βαλεριακι?

Διαφημίσεις

τι λες βρε χαζουλι?γι αυτο ειμαστε εμεις εδω ....για να βοηθαμε η μια την αλλη!!!!και εγω με το θεμα της περιποησης των χεριων.....δεν πολυ ασχολουμαι...και επισης ανατριχιαζω με την λιμα.....!!!τι κανει το χουζουρικο Βαλεριακι?

Το Βαλεριάκι κλασικά.....κοιμάται πάλι!!!

ξύπνησε στις 10 και ξανακοιμήθηκε στις 12:30!!!

στην ανιψιά μου που γίνεται 3 στις 19 του μήνα (καλέ καλό μήνα σας είπα?? ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!), τι δώρο να πάρω??????????

μου ζήτησε barbie αλλά σκέφτομαι κάτι πιο εκπαιδευτικό....που ίσως να βοηθήσει λίγο την ομιλία της....καμιά ιδέα????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

όντως....κι εγώ δεν τα λέω και σε κανέναν παραέξω γιατί ήδη με θεωρούν τρελή που θηλάζω ακόμα....που να τα πω τι θα λένε!!!

απόλυτα σωστό αυτό...πρώτα να αποθηλάσει η μητέρα....

ωχχχχ Παναγία μου....

πάλι με κόμπο στο στομάχι θα κοιμηθώ....

Πάω Ελευθερίτσα μου....

Καληνύχτα!!!

(δε μπορείς να φανταστείς πόσο με ανακουφίζει που με καταλαβαίνεις....)

Και εμένα με ανακουφίζει που με κατανοείς αλλά και οι δυο μαζί θα τραβήξουμε μεγάλο ζόρι:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σοφία το επόμενό μου παιδάκι όταν έρθει με το καλό, θέλω να είναι σαν το Βαλεριάκι σου, γίνεται????:)

Καλημέρα και από εμάς. Εκτός ήμασταν το πρωί, τώρα που έχει καλό καιρό το εκμεταλλευόμαστε αν και μεταξύ μας δεν βλέπω να χαλάει ο καιρός. Έτσι θα γυρίζουμε σαν την άδικη κατάρα όλο τον χειμώνα!!!

Όλες καλά?

Μακ ψυχή μου η τρέλα δεν πάει στα βουνά, εδώ γύρω τριγυρνάει:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=76191

Διαβαζα αυτο το πρωι και μου κοπηκε η ανασα!

Κοριτσακια θελει μεγαλη προσοχη..τα παιδακια μας κ τα ματια μας 104!!!

Μια φορα την επαθα κ εγω με κορν φλεικς που πεσανε μεσα στο ντουλαπι χωρις να το καταλαβω,,,και ευτυχως η μικρη εβαλε το δαχτυλο της μεσα στο στομα κ τα εβγαλε ολα.ειχε γινει κατακοκκινη!Εγω δε ημουν ετοιμη να λιποθυμησω!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Εγω δεν ανατριχιαζω κοριτσακια,,παιρνω αυτες τις χαρτινες κ μου ειναι μια χαρα!!

Μερικες φορες γινομαι κακια,,,βλεπω μερικες κοπελες με 2 παιδια και ειναι στην τριχα...μαλλι,νυχια,μα πως προλαβαινουν...εγω ενα μαλλι ηθελα να κανω και ειχα ακυρωσει τ ραντεβου 2 φορες!!Σκεφτομαι εγω με ενα και δεν προλαβαινω..τα χερια μου ολη μερα ειναι στις χλωρινες κ στ να πλενω πιατα...το βραδυ παλι θελω να κατσω να ηρεμισω λιγο,να μιλησω με τον αντρουλη μου!!!Παλι καλα που προλαβαινω να τα λιμαρω κ να βαλω μια κρεμα!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Και εμένα με ανακουφίζει που με κατανοείς αλλά και οι δυο μαζί θα τραβήξουμε μεγάλο ζόρι:tongue:

αχ εγώ θέλω να είμαι αισιόδοξη και να πιστεύω οτι με την τακτική "δεν αρνούμαι-δεν προσφέρω" να τα καταφέρουμε όταν έρθει η ώρα....μακάρι να συνεργαστεί το Βαλεριάκι μου!

Σοφία το επόμενό μου παιδάκι όταν έρθει με το καλό, θέλω να είναι σαν το Βαλεριάκι σου, γίνεται????:)

Καλημέρα και από εμάς. Εκτός ήμασταν το πρωί, τώρα που έχει καλό καιρό το εκμεταλλευόμαστε αν και μεταξύ μας δεν βλέπω να χαλάει ο καιρός. Έτσι θα γυρίζουμε σαν την άδικη κατάρα όλο τον χειμώνα!!!

Όλες καλά?

Μακ ψυχή μου η τρέλα δεν πάει στα βουνά, εδώ γύρω τριγυρνάει:)

αφού το θες σου εύχομαι το επόμενο παιδάκι σου να είναι σαν τη Βαλέρια!

εσείς όμως Ελευθερίτσα μου την πάτε την βόλτα σας!!!

εμένα η χουζουρίτσα μου ξυπνάει, τρώει, παίζει λίγο και ξανά νάνι....που να την πάω?????

βγαίνουμε βόλτα καροτσάδα στις 8 το βράδυ!!!

αφού ξυπνάει στις 7...μέχρι να τη ντύσω, να την ταίσω....

είδα που ρωτάς για τη dorothy....

όσες φορές έχω ψωνίσει, τα νούμερα τους είναι ακριβώς στις διαστάσεις που δίνει το size guide!!! ακριβώς όμως ε!!!

εγώ συνήθως φοράω το 8 να καταλάβεις και είμαι 1,70 και 50 κιλά (49 βασικά αλλά τα στρογγυλοποιώ!;)).

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφάκι εγώ αυτή την τακτική κρατάω τώρα 3-4 μήνες αλλά ο Πρίγκηψ ξέρει καλά να διεκδικεί! Δεν πιάνει αυτό σε μας, ελπίζω να πιάσει σε εσάς!

Ευχαριστώ για τα μεγέθη. Προς το παρόν θα παραγγείλω από mandco τελικά και την επόμενη φορά από dp. Η ποιότητά τους τι λέει? Από Αγγλία όταν ψώνιζα θυμάμαι είχαν καλές ποιότητες αλλά τσουχτερές τιμές!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σοφάκι εγώ αυτή την τακτική κρατάω τώρα 3-4 μήνες αλλά ο Πρίγκηψ ξέρει καλά να διεκδικεί! Δεν πιάνει αυτό σε μας, ελπίζω να πιάσει σε εσάς!

Ευχαριστώ για τα μεγέθη. Προς το παρόν θα παραγγείλω από mandco τελικά και την επόμενη φορά από dp. Η ποιότητά τους τι λέει? Από Αγγλία όταν ψώνιζα θυμάμαι είχαν καλές ποιότητες αλλά τσουχτερές τιμές!

γιαυτό είμαι αισιόδοξη Ελευθερία μου....γιατί η Βαλέρια σπάνια μου έχει ζητήσει στήθος απο μόνη της....συνήθως απλά το δέχεται ευχαρίστως όταν της το προσφέρω!!!

παλιότερα μου τράβαγε τη μπλούζα αλλά τώρα πλέον μόνο αν τη ρωτήσω αν θέλει γαλατάκι, παίρνει θέση μάχης!!!

απο ποιότητα μια χαρά είναι η ντοροθι!

και παντελόνι λινό που πήρα το καλοκαίρι, βγήκε πολύ καλό!

α το μαντκο έχει αύριο το vip ε?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...