Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κατι πατησα και μου το δημοσιευσε.

Και συνεχιζω...θα κοιμοταν εκει.Πριν παμε στο γλεντι περασαμε να τον δουμε.Καποια στιγμη εκει που μιλαω με τον Σαββα,ενα βημα πιο εκει ,βλεπω τον Παντελη να ανεβαινει στον καναπε και μολις παω να κανω το βημα για να τον φτασω,γυρναει και παρ'τον κατω με τα μουτρα.Τον σηκωνω,κλαιει για λιγο και βλεπω οτι στο αριστερο του ματι εχει γυρω γυρω μια κοκκινιλα και ενα μικρο γδαρσιμο.Η κοκκινιλα εχει στρογγυλο σχημα και μαλλον στο πεσιμο οπως κρατουσε το εργαλειο που σερβιρουμε παγωτο,επεσε πανω

του.Απο χθες τον βλεπω οτι σε εκεινο το σημειο εχει μελανια.Ευτυχως δεν ηταν τιποτα χειροτερο.Πως ξεγλιστρανε τα ατιμα...δεν τα προλαβαινεις...

Την Κυριακη ημασταν καλεσμενοι σε ενα παιδικο παρτυ.Περασαμε πολυ ωραια και ειδικα ο Σαββας που ηπιε τις μπυριτσες του και τα ειπε με τα φιλαρακια του.Εγω ετρεχα μονιμως πισω απο εναν Παντελη.Ηταν ο μικροτερος.Μια κουβεντα δεν μπορεσα να αλλαξω με τις φιλες μου.Χαλαλι του ομως γιατι το ευχαριστηθηκε.

Τι εκανε που με κουφανε?Η εορταζουσα ειναι κολλημενη με τον μικυ μαους και ολη την παρεα του.Η τουρτα της ειχε αυτο το θεμα.Αφου εσβησε τα κερακια ζητησε τα παιχνιδακια(τους ηρωες),τα πηρε και πηγε στο δωματιο της σε μια γωνια και τα επαιζε.Πηγε και ο Παντελης και της πηρε ενα.Αυτη τον μαλωσε και του το πηρε.Αυτος δεν ξανασχοληθηκε.

Καποια στιγμη η μικρουλα τα αφησε πανω στον καναπε στο σαλονι.Τα βλεπει ο δικος μου,τα τσακωνει και τα πηγε σ'εκεινη την γωνια στο δωματιο που τα επαιζε πιο πριν

η μικρη.Μιλαμε κουφαθηκα εκεινη την ωρα.

Αυτα...πολλα ειπα

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι κοιμάται αρκετά το μεσημέρι αλλά τι να τον κάνω? Να τον ξυπνάω ρε γμτ? Το ίδιο κοιμόταν και πριν 2 βδομάδες αλλά στις 10 το βράδυ ξεραινόταν. Θα δω πως θα πάει με 2-3 αλλαγές και θα δω. Μπορεί να τον ξυπνάω στις 2,5 ώρες πάνω.

Σοφάκι έχεις κάνει καμιά προσπάθεια να αποθηλάσεις? Εννοώ ξεκίνησες να κάνεις κάτι, να κόβεις θηλασμό, να δίνεις άλλο γάλα??

Εμένα πάντως ναυάγησαν όλες οι προσπάθειες προς το παρόν.

αχ τι είπες τώρα Ελευθερία μου....

προσπάθεια να αποθηλάσω???????

αφού δε θέλωωωωωω........

αναγκαστικά θα αποθηλάσω επειδή θέλω και 2ο μπεμπέ....

είναι η παλιοαλλεργία στη μέση που με αγχώνει...

αν δεν ήταν η αλλεργία, θα ήμουν πιο ήσυχη...θα έπινε φρέσκο γάλα και μια χαρά....(νομίζω....)

ενώ τώρα αν δε φύγει η αλλεργία, θα πρέπει να της δώσω σκόνη υποαλλεργικό....αποφύγαμε τη σκόνη τόσο καιρό ρε γμτ...

Πάντως απο μόνη της έκοψε τις τελευταίες μέρες τον βραδυνό θηλασμό που έκανε γύρω στις 2-3...πλέον κοιμάται 10 και ξυπνάει 6-7 το πρωί πάλι για γάλα.

Εγώ φυσικά επειδή είμαι ψυχοπαθής:tongue:, της πρόσθεσα έναν απογευματινό θηλασμό, τώρα που χάνει τον βραδυνό για να κάνει τουλάχιστον 5 τη μέρα...

Πολύ φοβάμαι οτι όταν έρθει η ώρα του αποθηλασμού η Βαλέρια θα το πάρει ψύχραιμα κι εγώ θα περάσω μεγάλη στεναχωρια...:(

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ελευθερια μου όταν γυρισει η βιδα τα πραγματα μπορουν να γινουν πολύ επικινδυνα και ναι το πιστευω ότι μπορει να της κανει κακο γιατι ΟΛΟΙ μπορουμε κατω από συγκεκριμενες συνθηκες! θεωρω ότι ολοι κρυβουμε εναν εν δυναμει δολοφονο μεσα μας. το θεμα ειναι αν θα ξυπνησει ή οχι....

μωρε μπραβο υπνο!

στο "κοιμησου παιδι μου" διαβασα ότι στην ηλικια των μωρων μας και νομίζω μεχρι 18 μηνων ο συνήθης υπνος ειναι κατα τις 12 το μεσημερι για 1-3 ωρες! οποτε ενταξει... ξυπνα τον στις 3 ωρες :P

κανε το τεστ της αλλεργια της μικρης πρωτα και βλεπεις μωρε... παντως καποια λυση θα υπαρχει για τα αλλεργικα μωρακια, δεν μπορει. η Ζωούλα τι δινει στον Τεό; εχετε μιλησει;

άρα η Βαλέρια είναι υπναρού για την ηλικία της σύμφωνα με το βιβλίο ε?????

ξυπνάει 10, ξανακοιμάται 12-1:30 και ξανακοιμάται 4-7!!!!

μωρέ γαλατάκι υποαλλεργικό υπάρχει αλλά σε σκόνη....ε δε θέλω 18 μηνών να αρχίσει να πίνει σκόνη που δεν έχει πιεί ποτέ της!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κοίτα Σοφία. Πρέπει να το πάρεις απόφαση και να μην κάνεις πισωγυρίσματα. Εφόσον η μικρή έκοψε έναν θηλασμό αυτό σε βολεύει γιατί οδηγήσε ευκολότερα στο επιθυμητό αποτέλεσμα (ποιο είναι αυτό άραγε??Έλα ντε?).

Τώρα τι να σου πω και εγώ...Σάμπως ξέρω??? Ο Μάνος θηλάζει 7-8 φορές σίγουρα, άλλες φορές 7 άλλες 9-10.

Ερώτηση...Είσαι σίγουρη ό,τι στην Βαλέρια θα αρέσει κάποιο άλλο γάλα και δεν θα ζητήσει το δικό σου? Δηλαδή το παρουσιάζεις πολύ εύκολα, πιθανολογείς ό,τι η μικρή θα συνεργαστεί άψογα άσχετα με τις δυσκολιές που προκαλεί η αλλεργία...Είσαι σίγουρη σε αυτό?

Επίσης...Φρέσκο κατσικίσιο δεν μπορεί να πιει αν έχει αλλεργία?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Μακ ξέχασα να σχολιάσω. Σίγουρα καθένας μας μπορεί να γίνει επικίνδυνος και να 'γυαλίσει το μάτι του' αλλά εννοώ ο τύπος μήπως το κάνει μόνο για να απειλήσει...

Να σου πω...έχω ζήσει τέτοια κατάσταση, εγώ προσωπικά. Με έναν τύπο που με απειλούσε ό,τι θα αυτοκτονήσει αν τον χωρίσω και δεν ήταν καθόλου αστείο. Το παιδί έπαιρνε χάπια, το ήξερα, και ο ψυχίατρος με είχε συμβουλέψει να μην σκεφτώ καν να τον αφήσω γιατί είναι ικανός για όλα...

Όμως όταν το πήρα απόφαση, το πήρε και αυτός. Δεν του άφησα κανένα περιθώριο (είχα προσπαθήσει πάρα πολλές φορές να φύγω σε 1 χρόνο μέσα) και όταν του είπα ΄εγώ φεύγω, κάνε ό,τι νομίζεις' έκλαψε, πόνεσε, ενοχλούσε αρκετό καιρό μετά, με χτύπησε, μου μίλησε άσχημα αλλά ΤΕΛΙΩΣΕ!!!

Θέλω να πω πως καμιά φορά ο άλλος αντιδράει βίαια μπρος στην απελπισία του και όταν συνηδητοποιεί ό,τι το πουλί πέταξε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοίτα Σοφία. Πρέπει να το πάρεις απόφαση και να μην κάνεις πισωγυρίσματα. Εφόσον η μικρή έκοψε έναν θηλασμό αυτό σε βολεύει γιατί οδηγήσε ευκολότερα στο επιθυμητό αποτέλεσμα (ποιο είναι αυτό άραγε??Έλα ντε?).

Τώρα τι να σου πω και εγώ...Σάμπως ξέρω??? Ο Μάνος θηλάζει 7-8 φορές σίγουρα, άλλες φορές 7 άλλες 9-10.

Ερώτηση...Είσαι σίγουρη ό,τι στην Βαλέρια θα αρέσει κάποιο άλλο γάλα και δεν θα ζητήσει το δικό σου? Δηλαδή το παρουσιάζεις πολύ εύκολα, πιθανολογείς ό,τι η μικρή θα συνεργαστεί άψογα άσχετα με τις δυσκολιές που προκαλεί η αλλεργία...Είσαι σίγουρη σε αυτό?

Επίσης...Φρέσκο κατσικίσιο δεν μπορεί να πιει αν έχει αλλεργία?

εννοείται οτι ΔΕΝ είμαι σίγουρη οτι θα συνεργαστεί εύκολα η Βαλέρια....

ναι φρέσκο κατσικίσιο κάνει να πιεί....αλλά εγώ που να το βρώ???????

πως να προσπαθήσω να την κάνω να πιεί ένα γάλα που τους περισσότερους μήνες του χρόνου δεν το βρίσκω πουθενά?????

αυτό είναι κυρίως το θέμα μου...

Προς το παρόν δεν είμαι καθόλου έτοιμη να αποθηλάσω και ούτε το προσπαθώ...

απλά αρχίζω να το συζητάω για να ωριμάσει σαν ιδέα στο μυαλό μου...και συγχρόνως εύχομαι να εξαφανιστεί και η αλλεργία....όχι τίποτα άλλο αλλά για αν μηνδυσκολεύεται η μικρή μου γενικά...σκέψου τώρα να τρώνε τα άλλα παιδάκια μπισκότα και εκεινη να μην κάνει να φάει...χάλια....και πως να της το εξηγήσεις όταν θα ζηλεύει....

οπότε απλά ελπίζω να εξαλειφθεί....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπερα!!!

Ειμαι μονη και απολαμβανω το καφεδακι μου σερφαρωντας.Εστειλα τον μικρο και τον αντρα μου βολτα.

Χρονια πολλα στους Αντρικους μας!!!!Ελενιτσα,Λιτσα και Λια να τους χαιρεστε!Να ειναι παντα γερα τα καμαρια σας και να τα καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!!!

Μαριαννα περαστικα σας κοπελα μου για αλλη μια φορα...παρε αντιβιωση να συνελθεις βρε:P

Λια πονεσα μονο που το διαβασα...φαντασου να επεφτε στο κεφαλι μου.Αφου το αναμνηστικο που εχεις ειναι μονο ενα καρουμπαλο...φθηνα την γλυτωσες...:P

Το νησι το βλεπω κι εγω φανατικα και συμφωνω μαζι σου Σοφια οτι το εχουν πετσοκοψει.Τον Παντελη τον ειχαμε στο παρκο και το βλεπαμε με τον Σαββα.Εγω εκλαιγα και αυτος να μου λεει αστεια για να γελασω(δεν θελει να με βλεπει να κλαιω) ωσπου του λεω:"Ασε με βρε παιδι μου να το νιωσω το εργο.Μην με κοβεις"Και κλαμα η Μορφια...

Λοιπον αλλα νεα...βγηκαμε το Σαββατο με τον Σαββα οι δυο μας μετα απο 15 μηνες.Μην φανταστειτε,μας ειχαν καλεσμενους σε γαμο.Τον μικρο τον αφησαμε στην πεθερα μου.

μια χαρά σε βρίσκω Ευμορφάκι!!!

καφεδάκι μοναχούλα και έξοδο και με τον αντρούλη!!!

τέλεια!!!

εγώ έκλεισα ραντεβού το Σάββατο για κούρεμα μετά απο......κρατηθείτε.....19 μήνες!!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!

καλά για να βγω μόνη μου με τον συζυγο....χμμμ....σε καμιά 10αριά χρόνια μάλλον....και λίγα λέω....

αχ σπαστικό δεν είναι να θες να συγκινηθεις με την ησυχία σου με το έργο και να στο κόβουν?????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μα η αλλεργία περνάει ρε συ, δεν θα μείνει μια ζωή. Πότε θα κάνετε το τεστ?

Κατσικίσιο δεν έχει κάποιους μήνες, τους μήνες που εγκυμονούν οι κατσίκες. Τώρα τι να σου πω και εγώ? Σάμπως ξέρω? Ξεκίνα με αυτό όταν επανέλθει στην διάθεση και βλέπεις τι κάνεις όταν εξαφανιστεί πάλι. Καλά και αυτές όλες μαζί γκαστρώνονται???:)

Είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση. Και εγώ σκέφτομαι τον αποθηλασμό για πολλούς λόγους αλλά κάνω ένα βήμα μπρος και 2 πίσω που λένε. Καταβάθος δεν είμαι έτοιμη, το ξέρω και όταν ο μικρός πχ δεν ζητήσει στήθος όταν ξυπνήσει το απόγευμα έχω περίεργα συναισθήματα. Πιστεύω βρε Σοφία ότι είναι λίγο εππιβεβαίωση για μας...ό,τι μας έχουν ανάγκη και ό,τι μας αγαπάνε...ίσως να είναι άσχημο ρε γμτ αλλά νομίζω ό,τι συμβαίνει. Το νιώθεις εσύ έτσι?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μα η αλλεργία περνάει ρε συ, δεν θα μείνει μια ζωή. Πότε θα κάνετε το τεστ?

Κατσικίσιο δεν έχει κάποιους μήνες, τους μήνες που εγκυμονούν οι κατσίκες. Τώρα τι να σου πω και εγώ? Σάμπως ξέρω? Ξεκίνα με αυτό όταν επανέλθει στην διάθεση και βλέπεις τι κάνεις όταν εξαφανιστεί πάλι. Καλά και αυτές όλες μαζί γκαστρώνονται???:)

Είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση. Και εγώ σκέφτομαι τον αποθηλασμό για πολλούς λόγους αλλά κάνω ένα βήμα μπρος και 2 πίσω που λένε. Καταβάθος δεν είμαι έτοιμη, το ξέρω και όταν ο μικρός πχ δεν ζητήσει στήθος όταν ξυπνήσει το απόγευμα έχω περίεργα συναισθήματα. Πιστεύω βρε Σοφία ότι είναι λίγο εππιβεβαίωση για μας...ό,τι μας έχουν ανάγκη και ό,τι μας αγαπάνε...ίσως να είναι άσχημο ρε γμτ αλλά νομίζω ό,τι συμβαίνει. Το νιώθεις εσύ έτσι?

18 μηνών θα ξανακάνουμε τεστ....

και άντε και της μαθαίνω να πίνει κατσικίσιο....όταν θα γκαστρώνονται οι κατσίκες τι θα κάνω? θα της δίνω γιαούρτι???????:tongue:

εγώ όχι κατά βάθος, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είμαι ετοιμη να αποθηλάσω...

για μένα δεν είναι ακριβώς επιβεβαίωση....απλά επειδή η Βαλέρια απο νεογέννητο, ήταν και είναι πολύ ανεξάρτητη, δε θέλει πολλά φιλιά, αγκαλιές,κλπ, για μένα οι θηλασμοί είναι οι "στιγμές" μας....πως να το πω....είμαστε οι δυο μας και εκείνη πίνει γάλα και εγώ την απολαμβάνω στην αγκαλιά μου...

ε μετά τι θα κάνω εγώ ?????εεεε?????

ουφ....βούρκωσα μόνο που το σκέφτομαι...:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Να ξερες πόσο σε καταλαβαίνω...

Θα μας διαβάσουν και οι άλλες κοπέλες και θα νομίζουν ό,τι είμαστε τρελλές...

Τελικά πρώτα πρέπει να αποθηλάσει η μητέρα και μετά το παιδί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

όντως....κι εγώ δεν τα λέω και σε κανέναν παραέξω γιατί ήδη με θεωρούν τρελή που θηλάζω ακόμα....που να τα πω τι θα λένε!!!

απόλυτα σωστό αυτό...πρώτα να αποθηλάσει η μητέρα....

ωχχχχ Παναγία μου....

πάλι με κόμπο στο στομάχι θα κοιμηθώ....

Πάω Ελευθερίτσα μου....

Καληνύχτα!!!

(δε μπορείς να φανταστείς πόσο με ανακουφίζει που με καταλαβαίνεις....)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ε ειστε τρελες!!!!!!!!!!!!!

για δεσιμο :tongue: χα χα χα

καλημερα.......σας ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες!!!αχ Μακ μαλλον ο κυριος την θεωρουσε "δεδομενη" την γυναικα του και γι αυτο αντιδραει ετσι.....επειδη τωρα βλεπει πως και αυτη ανοιγει τα φτερα της για αλλου...του κακοφανηκε!!!!Μανουλες Ελευθερια και Σοφια(κυριως εσυ!!!!) ειναι δυσκολη η φαση του αποθηλασμου, προσπαθω να σας κατανοησω βεβαια....αλλα Σοφακι μου μαλλον εσυ εχεις το θεμα....η Βαλερια οπως ειδες ηδη εχει κοψει το εναν θηλασμο και σε λιγο θα αποκοβει απο μονη της.Τωρα με το θεμα της αλλεργιας....δεν ξερω αν ειναι παρομοιο με το δικο μας αλλα και ο Μαρινουλης ειχε αλλεργια και επινε σκονη υποαλλεγικη αλλα τωρα το ξεπερασε σε ενα βαθμο και πινει υγρης μορφης γαλα.Σιγουρα θα υπαρχει λυση....μην αγχωνεσαι σιγα σιγα ολα θα γινουν.οι υπολοιπες καλα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...