Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

χρόνια πολλά στους εορτάζοντες πιτσιρίκους!!!

Ελενίτσα, Λιτσάκι και Λία2 να χαίρεστε τα αντράκια σας!!!

πάντα γερά και χαμογελαστά να είναι!!!!

καλά κορίτσια η Βαλέρια δεν παίζεται....

Το βράδυ ξύπνησε στις 2:30 και τη θήλασα και ξαναξύπνησε στις 9....τη θήλασα πάλι και την άφησα στην κούνια για να πάω να πλυθώ και μέχρι να γυρίσω ξανακοιμήθηκε!!!!

και χθες πάλι έλιωσε στον ύπνο.....κοιμήθηκε για μεσημέρι 4-7!!!!

καλά τι κλάμα έριξα στο Νησί....το είδατε???????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το είδα από τις 10 και 20 και μετά γιατί θήλαζα τον μικρό να κοιμηθεί και το ξέχασα πάλι!!! Στο τέλος βούρκωσα και ο μικρός ταλιμπάν που ήταν ξύπνιος με κοιτούσε καλά καλά!!! Εεε ποτέ πια με αυτό το έργο!

Καλημέρα Σοφάκι. Φτου σκόρδα στην Βαλέρια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!!!

χρόνια πολλά στους εορτάζοντες πιτσιρίκους!!!

Ελενίτσα, Λιτσάκι και Λία2 να χαίρεστε τα αντράκια σας!!!

πάντα γερά και χαμογελαστά να είναι!!!!

καλά κορίτσια η Βαλέρια δεν παίζεται....

Το βράδυ ξύπνησε στις 2:30 και τη θήλασα και ξαναξύπνησε στις 9....τη θήλασα πάλι και την άφησα στην κούνια για να πάω να πλυθώ και μέχρι να γυρίσω ξανακοιμήθηκε!!!!

και χθες πάλι έλιωσε στον ύπνο.....κοιμήθηκε για μεσημέρι 4-7!!!!

καλά τι κλάμα έριξα στο Νησί....το είδατε???????

Σας ευχαριστω πολυ......Σοφια και Ελευθερια!!!!ωραια η Βαλερια...το ΄χει ριξει στον υπνο για τα καλα!!!!το ειδα το Νησι.....ηταν πολυ συγκινητικο το επεισοδιο.

Το είδα από τις 10 και 20 και μετά γιατί θήλαζα τον μικρό να κοιμηθεί και το ξέχασα πάλι!!! Στο τέλος βούρκωσα και ο μικρός ταλιμπάν που ήταν ξύπνιος με κοιτούσε καλά καλά!!! Εεε ποτέ πια με αυτό το έργο!

Καλημέρα Σοφάκι. Φτου σκόρδα στην Βαλέρια!

εγώ το έβλεπα μαζί με τη Βαλέρια στο κρεβάτι μου και μόλις με είδε και έκλαιγα, ανέβηκε πάνω μου για να με κάνει να γελάσω το ψυχάκι μου μωρέ!!!!

πάντως το έχουν πετσοκόψει το βιβλίο....οτι να'ναι κάνουν μου φαίνεται οι σεναριογράφοι....

Ελευθερία τώρα διάβασα στο Αυγουστοκαφέ για τον ύπνο του Μάνου...

του δίνεις βραδυνό φαγητό ε?

εγώ ρώτησα την παιδίατρο την προηγούμενη εβδομάδα και μου είπε όχι!

Έίπε να της δίνω το απογευματινό της και αν αργότερα πεινάσει και ζητάει μαμ το πολύ να της δίνω καμιά φετούλα ψωμί με λαδάκι να φάει...

Βέβαια αυτή δεν το είπε γιατί και καλά θα της πέσει βαρύ αλλά γιατί θεωρεί οτι είναι κακή συνήθεια....

και της είπα εγώ:

καλά...αυτή την κακή συνήθεια στάνταρ θα την αποκτήσει η Βαλέρια....εμείς τρώμε πάντα βραδυνό και πάντα πολύ αργά...μετά τις 10:30 και τρώμε κανονικά φαγητά....απο μακαρονάδα μέχρι γιουβέτσι!!!

πάντως δοκίμασε στο Μάνο να του δίνεις λιγότερο φαγάκι....μπορεί όντως να του πέφτει βαρύ!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ευχαριστώ Σοφάκι. Θα του δίνω απόγευμα φαγητό και το βραδάκι γιαούρτι ή κρέμα. Δεν μπορώ μωρέ να τον αφήνω νηστικό από τις 5μιση μέχρι τις 10 που κοιμάται.

Επίσης εμένα μου το είχε συστήσει αυτό ο παιδίατρος να το κάνω από τον 11ο μήνα γιατί μου είπε ό,τι το παιδί ξυπνάει γιατί πεινάει. Και όντως βελτιώθηκε ο βραδινός του ύπνος. Ο παιδίατρος είχρ πει να του δίνω φαγητο κατά τις 8 βέβαια αλλά δεν βγαίνει το πρόγραμμα έτσι.

Το θέμα είναι ό,τι κοιμάται 3,5 ώρες σερί και μας πάει πίσω στο πρόγραμμα.

Πάω!! Φύγαμε για βόλτα, έχει τρελλή λιακάδα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

να'μαι και εγω , καλημερα!

εχω πολύ καιρο να μπω αλλα μ'αυτα και μ'αυτα εχω μπλεξει και χαθηκα :-(.

ο μικρος μου ειναι καλα τραβαει βεβαια την γνωστη ταλαιπωρια με τα δοντια του αλλα λίγο με το ντεπον λίγο με το παιχνιδι ξεχνιεται.

θελω να ευχηθω χρονια πολλά και καλά στους Αντρικους μας! Μανουλες να χαιρεστε τα καμαρια σας, μόνο χαρες να σας δινουν!

Λιάκι μου ακόμα πονάω με αυτο που επαθες! καλα που εισαι "ξεροκεφαλη" (από ότι αποδειχτηκε και αποφυγαμε τα χειροτερα χα χα χα χα χα χα:tongue:

Μαριάννα μου περαστικα σας και αγυριτσα ευχομαι. εχετε ταλαιπωρηθει πολύ όλοι σας γμτ

Συμπεθερακι η Βαλερια ειναι υπναρού ε; τι τυχερη που εισαι; στο εχω ξαναπει ότι εχεις το τελειο παιδι, μην επαναλαμβανομαι.

Μαρακι μου εσυ που εισαι; ειστε καλα; ανησυχω λιγακι, αν θες γραψε μονο ότι ειστε καλα και όταν βρεις χρονο μας γραφεις τα νεα σου οκ?

βρε κοριτσια ειμαι πολύ στεναχωρημενη με ενα θεμα.

ενα πολύ φιλικο μου ζευγαρι ειναι στα μαχαιρια. ο αντρας ειχε μπλεξει προ 12 ετιας (!!!) με ενα τσοκαρο (:mad:) που βαλθηκε να τους χωρισει. η σχεση των παιδιων περασε από 40 κυματα αλλα με την υπερπροσπαθεια της φιλης μου η σχεση τους παρεμεινε πολύ καλη αν και εδω και 2 χρονια βρισκονται σε διασταση πια. η φιλη μου, όπως ειναι λογικό πριν λίγο καιρο συναψε δεσμο με κάποιον άλλον και ζητησε από τον εν διαστασει συζυγο διαζυγιο, ττα τυπικα δηλαδη μιας και η σχεση ειχε τελειωσει εδω και καιρο. ήρθαν μαζι στο γραφειο μου και μου ζητησαν λόγω της σχεσης μας να τους το εκδώσω εγω (τι ωραια ε; να χωριζω τους φιλους μου, τεσπα). ο συζυγος εμεινε και λίγπο παραπανω στο γραφειο μου μιλησαμε, μου ειπε ότι αυτος φταιει 150%, ότι πρεπει η κοπελα να συνεχισει την ζωη της παρα ταυτα την αγαπαει και πολύ ποναει που χωριζουν. μεχρι εδω καλα καταθεσαμε και την αιτηση και όλα πηραν τον δρομο τους. ελα όμως που πριν 2 μερες του γυρισε το ματι αναπαοδα, ξεκινησε να την απειλει, βγηκε εκτος εαυτου, θελει να την σκοτωσει, την βριζει ασυστολα και τη στηνει εξω από το σπιτι "του άλλου" για να πεσει επανω του με το αυτοκινητο; τα πραγματα εγιναν τοσο ασχημα που εχθες η φιλη μου (η οποια κρυβεται σε ενα σπιτι κατατρομαγμενη) κατεθεσε μηνυση για απειλη, τον συνελαβαν τον αντρα της η αστυνομικοι και σημερα περναει αυτοφωρο. αυτος δε ειναι τόσο εξαλλος που ακομα και μεσα από το κρατητηριο της στελνει απειλητικα μηνυματα. στους δε αστυνομικους ειπε ότι όλα οσα γραφονται μεσα στη μηνυση ειναι αληθινα και δεν τα αρνειται!!!!!!!!!!! κοριτσια το μονο που τον νοιαζει ειναι να βγει εξω και να την σκοτωσει. δεν ξερω τι να κανω ειλικρινα. μιλαω συνεχεια με τη φιλη μου, τον αδερφο του αντρα της κλπ κλπ και προσπαθουμε να βρουμε λυση αλλα αυτος ειναι σε αμοκ! χριστε μου ας τελειωσουν όλα ομαλα αλλα φοβαμαι πολυ :-(

Ευχαριστώ Σοφάκι. Θα του δίνω απόγευμα φαγητό και το βραδάκι γιαούρτι ή κρέμα. Δεν μπορώ μωρέ να τον αφήνω νηστικό από τις 5μιση μέχρι τις 10 που κοιμάται.

Επίσης εμένα μου το είχε συστήσει αυτό ο παιδίατρος να το κάνω από τον 11ο μήνα γιατί μου είπε ό,τι το παιδί ξυπνάει γιατί πεινάει. Και όντως βελτιώθηκε ο βραδινός του ύπνος. Ο παιδίατρος είχρ πει να του δίνω φαγητο κατά τις 8 βέβαια αλλά δεν βγαίνει το πρόγραμμα έτσι.

Το θέμα είναι ό,τι κοιμάται 3,5 ώρες σερί και μας πάει πίσω στο πρόγραμμα.

Πάω!! Φύγαμε για βόλτα, έχει τρελλή λιακάδα!

ε ναι....αν είναι ξύπνιος απο τις 5:30 είναι πολλές οι ώρες για να μη φάει ενδιάμεσα κάτι...

έχεις δοκιμάσει αφού ξυπνάει 5:30, να τον θηλάσεις κατά τις 6-6:30 και να του δώσεις φαγάκι κατά τις 7-7:30?

οπότε μετά δε θα χρειαστεί άλλο γεύμα...

εμένα η Βαλέρια τρώει αργά απογευματινό οπότε και να ήθελα, δε χωράει βραδυνό στο πρόγραμμά μας!!!

χθες έφαγε απογευματινό στις 8 παρά τέταρτο!!!

καλά μετά που τρωγαμε εμείς μακαρονάδα κατά τις 10, ζήτησε αλλά της έδωσα καναδυο μακαρόνια να χαζέψει!

πωπω συμπεθεράκι δύσκολη φάση περνάει η φίλη σου....

πραγματικά όταν ο άλλος παθαίνει τέτοιο αμόκ, δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσει...

μήπως να του έκανε και ασφαλιστικά μέτρα? όχι οτι θα τον κρατήσουν μακριά αλλά για να αισθάνεται πιο ήσυχη ώστε αν την πλησιάσει σε άσχετη στιγμή, να μπορεί πιο εύκολα να απευθυνθεί στην αστυνομία...

έχω διαβάσει και στο πάρεντς κάτι παρόμοια θέματα και φρίκαρα...

μια κοπέλα ο άντρας της τη χτυπούσε ακόμα και όταν ήταν έγκυος ή όταν είχε αγκαλιά το νεογέννητο παιδάκι τους και τον παρακαλούσε να την αφήσει να ακουμπήσει πρώτα κάπου το παιδί και μετά ας τη χτυπήσει....τραγικά πράγματα....

Πάντως η φίλη σου να προσπαθήσει για ένα διάστημα να μην πηγαίνει πουθενά μόνη της....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφάκι πάντα θηλάζει όταν ξυπνάει και μετά από 10 λεπτά φωνάζει μαμ. Το τζιτζί το έχει ορεκτικό!!! Ανοίγει το ψυγείο και μου δείχνει το γιαούρτι ή την τροφιμαποθήκη και μου δείχνει τα μπισκότα.

Σήμερα ευτυχώς κοιμήθηκε κατά τις 2, οπότε μόλις ξυπνήσει θα φάει φαγάκι ξανά και πιο βράδυ γιαούρτι που είναι πιο ελαφρύ.

Βρε Μακ τι είναι τούτα τα πράγματα? Όχι πως δεν συμβαίνουν δηλαδή...

Προφανώς ο κύριος άρχισε να αντιλαμβάνεται ό,τι την χάνει και γύρισαν τα μυαλά του. Το βασικό μου ερώτημα είναι...πόσο ικανό τον κρίνεται να κάνει κακό στην κοπέλα? Εννοώ θα μείνει μόνο στα λόγια ή θα το προχωρήσει??? Σε τη ψυχολογική κατάσταση είναι, τον εξέτασε ειδικός?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

μα τι χαζομάρα είπα βρε Ελευθερία....

που να χορτάσει ολόκληρος άντρας μόνο με τζιτζογαλατάκι!!!

εδώ η Βαλέρια και το έχει για σνακ!

καμιά ιδέα για κανένα εύκολο γλυκάκι να φτιάξω έχετε????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

2 κοιμήθηκε αλλά ξύπνησε 6!!! Μάλιστα τον ξύπνησα! Σε λίγο θα φάει φαγάκι και βλέπουμε!!!

Σοφάκι δεν τον χορταίνει πια το γάλα, νομίζω κανένα παιδί σε αυτή την ηλικία!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

2 κοιμήθηκε αλλά ξύπνησε 6!!! Μάλιστα τον ξύπνησα! Σε λίγο θα φάει φαγάκι και βλέπουμε!!!

βρε μήπως γιαυτό αργεί το βράδυ να κοιμηθεί???

αν χτυπάει 4ωράκι το μεσημέρι, έχει πολλές δυνάμεις μετά!!!

έχω αγχωθεί με τον αποθηλασμό ρε γμτ....

βασικά με το θέμα της αλλεργίας να δω τι θα γίνει...

μπέρδεμα....

ίσως το 2ο μωράκι να πάρει παράταση....

οτι να'ναι λέω ε??? τον πόνο μου....:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ναι κοιμάται αρκετά το μεσημέρι αλλά τι να τον κάνω? Να τον ξυπνάω ρε γμτ? Το ίδιο κοιμόταν και πριν 2 βδομάδες αλλά στις 10 το βράδυ ξεραινόταν. Θα δω πως θα πάει με 2-3 αλλαγές και θα δω. Μπορεί να τον ξυπνάω στις 2,5 ώρες πάνω.

Σοφάκι έχεις κάνει καμιά προσπάθεια να αποθηλάσεις? Εννοώ ξεκίνησες να κάνεις κάτι, να κόβεις θηλασμό, να δίνεις άλλο γάλα??

Εμένα πάντως ναυάγησαν όλες οι προσπάθειες προς το παρόν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σοφάκι πάντα θηλάζει όταν ξυπνάει και μετά από 10 λεπτά φωνάζει μαμ. Το τζιτζί το έχει ορεκτικό!!! Ανοίγει το ψυγείο και μου δείχνει το γιαούρτι ή την τροφιμαποθήκη και μου δείχνει τα μπισκότα.

Σήμερα ευτυχώς κοιμήθηκε κατά τις 2, οπότε μόλις ξυπνήσει θα φάει φαγάκι ξανά και πιο βράδυ γιαούρτι που είναι πιο ελαφρύ.

Βρε Μακ τι είναι τούτα τα πράγματα? Όχι πως δεν συμβαίνουν δηλαδή...

Προφανώς ο κύριος άρχισε να αντιλαμβάνεται ό,τι την χάνει και γύρισαν τα μυαλά του. Το βασικό μου ερώτημα είναι...πόσο ικανό τον κρίνεται να κάνει κακό στην κοπέλα? Εννοώ θα μείνει μόνο στα λόγια ή θα το προχωρήσει??? Σε τη ψυχολογική κατάσταση είναι, τον εξέτασε ειδικός?

Ελευθερια μου όταν γυρισει η βιδα τα πραγματα μπορουν να γινουν πολύ επικινδυνα και ναι το πιστευω ότι μπορει να της κανει κακο γιατι ΟΛΟΙ μπορουμε κατω από συγκεκριμενες συνθηκες! θεωρω ότι ολοι κρυβουμε εναν εν δυναμει δολοφονο μεσα μας. το θεμα ειναι αν θα ξυπνησει ή οχι....

μωρε μπραβο υπνο!

στο "κοιμησου παιδι μου" διαβασα ότι στην ηλικια των μωρων μας και νομίζω μεχρι 18 μηνων ο συνήθης υπνος ειναι κατα τις 12 το μεσημερι για 1-3 ωρες! οποτε ενταξει... ξυπνα τον στις 3 ωρες :P

βρε μήπως γιαυτό αργεί το βράδυ να κοιμηθεί???

αν χτυπάει 4ωράκι το μεσημέρι, έχει πολλές δυνάμεις μετά!!!

έχω αγχωθεί με τον αποθηλασμό ρε γμτ....

βασικά με το θέμα της αλλεργίας να δω τι θα γίνει...

μπέρδεμα....

ίσως το 2ο μωράκι να πάρει παράταση....

οτι να'ναι λέω ε??? τον πόνο μου....:(

κανε το τεστ της αλλεργια της μικρης πρωτα και βλεπεις μωρε... παντως καποια λυση θα υπαρχει για τα αλλεργικα μωρακια, δεν μπορει. η Ζωούλα τι δινει στον Τεό; εχετε μιλησει;

Καλησπερα!!!

Ειμαι μονη και απολαμβανω το καφεδακι μου σερφαρωντας.Εστειλα τον μικρο και τον αντρα μου βολτα.

Χρονια πολλα στους Αντρικους μας!!!!Ελενιτσα,Λιτσα και Λια να τους χαιρεστε!Να ειναι παντα γερα τα καμαρια σας και να τα καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!!!

Μαριαννα περαστικα σας κοπελα μου για αλλη μια φορα...παρε αντιβιωση να συνελθεις βρε:P

Λια πονεσα μονο που το διαβασα...φαντασου να επεφτε στο κεφαλι μου.Αφου το αναμνηστικο που εχεις ειναι μονο ενα καρουμπαλο...φθηνα την γλυτωσες...:P

Το νησι το βλεπω κι εγω φανατικα και συμφωνω μαζι σου Σοφια οτι το εχουν πετσοκοψει.Τον Παντελη τον ειχαμε στο παρκο και το βλεπαμε με τον Σαββα.Εγω εκλαιγα και αυτος να μου λεει αστεια για να γελασω(δεν θελει να με βλεπει να κλαιω) ωσπου του λεω:"Ασε με βρε παιδι μου να το νιωσω το εργο.Μην με κοβεις"Και κλαμα η Μορφια...

Λοιπον αλλα νεα...βγηκαμε το Σαββατο με τον Σαββα οι δυο μας μετα απο 15 μηνες.Μην φανταστειτε,μας ειχαν καλεσμενους σε γαμο.Τον μικρο τον αφησαμε στην πεθερα μου.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...