Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω αυριο θα στολισω...δυστυχως τα στολιδια απο Αθηνα δεν τα πηρα.που και να τα παιραν δεν τα βαζα με τπτ γιατι ειναι ολα κρυσταλακια...Θα παω τζαμπο κ θα παρω καινουργια παιδικα,,,πηγε καμια σας να δει αν εχει τπτ της προκοπης??

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ Λια μου ποπο σε ποναει τωρα το κεφαλι σου.....ειδες κατι φορες εκει που δεν το περιμενεις "σου 'ρχεται ο ουρανος στο κεφαλι".........οτι να ναι απο γλυκο...για αυριο το θελω που γιορταζει ο Ανδρεας μου.....και δεν ξερω τι να φτιαξω.

την έπεσε για ύπνο πάλι το αστέρι μου!!!

το Σάββατο το βράδυ κοιμήθηκε στις 21:45, ξύπνησε στις 6:30

για γάλα και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 11:15!!!

πόσο μαζόχα είμαι που στεναχωρήθηκα που 2 μέρες τώρα, έκοψε τον ένα βραδυνό θηλασμό που έκανε γύρω στις 3????????????

καλημερα!!!οσες ειστε σπιτι βαλτε την Μενεγακη να δειτε τι λεει ο παιδιατρος!!!περαστικα σε οσες ειναι αρρωστες.....και στα ζουζουνακια σας!!!βρε Μαριαννα μου μουτζωμενους σας εχουν?τι κακο και αυτο με εσας.....δεν λετε να γινεται καλα......Εμεις στολισαμε....αλλαξε η διαθεση αμεσως.....ο μικρος παντως τραβουσε τις μπαλες απο το δεντρο....αλλα το φυγαδευσαμε!!!!για πεστε μου καμια ιδεα για γλυκο?

τι έλεγε ο παιδίατρος Ελενάκι??????

δεν ανοίγω τηλεόραση γιατί κολλάει η μικρή...

τι γλυκάκι θες να φτιάξεις??????

εγώ πάντως την έχω καταβρεί με αυτό:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/boston-cream-pie.html

πανεύκολη και πεντανόστιμη!!!!!!!!

Εγω αυριο θα στολισω...δυστυχως τα στολιδια απο Αθηνα δεν τα πηρα.που και να τα παιραν δεν τα βαζα με τπτ γιατι ειναι ολα κρυσταλακια...Θα παω τζαμπο κ θα παρω καινουργια παιδικα,,,πηγε καμια σας να δει αν εχει τπτ της προκοπης??

εγώ πήγα τζάμπο Λιάκι για να προμηθευτώ στολιδάκια!

βασικά τα ίδια που έχει κάθε χρόνο έχει νομίζω αλλά παρατήρησα οτι για καλή μου τύχη είχε μεγαλύτερη ποικιλία στα μαλακά στολιδάκια τύπου μαξιλαράκι, που ήταν ακριβώς οτι ήθελα να αγοράσω!!!

οπότε πήρα μπόλικα τέτοια, πήρα και μερικά ψεύτικα λουλούδια λευκά με χρυσό και κόκκινα με χρυσό για να γεμίζουν τα κενά και βγήκε σούπερ!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

.Θα παω τζαμπο κ θα παρω καινουργια παιδικα,,,πηγε καμια σας να δει αν εχει τπτ της προκοπης??

ναι εχει αυτα που λεει και η fairytale μαξιλαροεειδή τα πηρε η κοπελα που πηγαμε χθες να στολισουμε το δεντρο της. και ειναι πολυ ομορφα!!! αφου τα ζηλεψα αλλα εμεις πηραμε περσι πολλα στολιδια κ δε νομιζω να παρουμε κ φετος!

ελενιτσα, τι ελεγε ο παιδιατρος στη μενεγακη, τι θεμα ειχε? εμεις που μαστε στη δουλεια δε παιζει να δουμε:D

ωραια η συνταγη.....θα την δοκιμασω!!!λοιπον στην Μενεγακη ελεγε για τα παιδακια που σηκωνουν πυρετο τι πρεπει να κανουν οι μαμαδες....ελεγε λοιπον πως οταν εχουν υψηλο πυρετο πρεπει να τα γδυνουμε τελειως για να φυγει η πολλη θερμοτητα επειδη εαν ειναι πολυ ντυμενα ανεβαινει η θερμοκρασια στον εγκεφαλο με αποτελεσμα να υπερθερμενεται και να δημιουργουνται προβληματα στο νευρικο συστημα......και πιστεψτε το γιατι εχω ξαδερφη που το εχει παθει αυτο και δεν μπορει να περπατησει καλα!!!ελεγε και γενικα για τις διαρροιες και αλλα ενδιαφερον θεματα....λεω κατι ωρες να τον επισκεφθω αυτον τον παιδιατρο να συζητησω μαζι του καποια θεματα......

Διαφημίσεις

ωραια η συνταγη.....θα την δοκιμασω!!!λοιπον στην Μενεγακη ελεγε για τα παιδακια που σηκωνουν πυρετο τι πρεπει να κανουν οι μαμαδες....ελεγε λοιπον πως οταν εχουν υψηλο πυρετο πρεπει να τα γδυνουμε τελειως για να φυγει η πολλη θερμοτητα επειδη εαν ειναι πολυ ντυμενα ανεβαινει η θερμοκρασια στον εγκεφαλο με αποτελεσμα να υπερθερμενεται και να δημιουργουνται προβληματα στο νευρικο συστημα......και πιστεψτε το γιατι εχω ξαδερφη που το εχει παθει αυτο και δεν μπορει να περπατησει καλα!!!ελεγε και γενικα για τις διαρροιες και αλλα ενδιαφερον θεματα....λεω κατι ωρες να τον επισκεφθω αυτον τον παιδιατρο να συζητησω μαζι του καποια θεματα......

είναι πανεύκολη η συνταγή!!!

μόνο να σου πω 2 πραγματάκια να έχεις υπόψιν σου:

-στις οδηγίες για το παντεσπάνι, δεν αναφέρει ότι ρίχνεις και το γάλα! οπότε όταν βάλεις το λάδι, βάλε και το γάλα.

-και για τη ganache, εγώ λόγω αποχής στα γαλακτοκομικά βάζω γάλα αντί για κρέμα γάλακτος και ίσως γιαυτό μου βγαίνει λίγο αραιή...αν τη δεις αραιή, πρόσθεσε λίγη παραπάνω κουβερτούρα...

αχ πως τον φοβάμαι τον πυρετό....

όχι τίποτα άλλο αλλά δεν κάθεται η Βαλέρια και να της βάλω θερμόμετρο!

έδωσα 80 ευρώ και πήρα θερμόμετρο αυτιού που υποτίθεται οτι είναι πιο εύκολο και πιο γρήγορο αλλά η παιδίατρος μου είπε οτι δεν είναι αξιόπιστο....θκατούλες!!!

πάνε τα 80 ευρουλάκια μου!!!:evil:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

είναι πανεύκολη η συνταγή!!!

μόνο να σου πω 2 πραγματάκια να έχεις υπόψιν σου:

-στις οδηγίες για το παντεσπάνι, δεν αναφέρει ότι ρίχνεις και το γάλα! οπότε όταν βάλεις το λάδι, βάλε και το γάλα.

-και για τη ganache, εγώ λόγω αποχής στα γαλακτοκομικά βάζω γάλα αντί για κρέμα γάλακτος και ίσως γιαυτό μου βγαίνει λίγο αραιή...αν τη δεις αραιή, πρόσθεσε λίγη παραπάνω κουβερτούρα...

αχ πως τον φοβάμαι τον πυρετό....

όχι τίποτα άλλο αλλά δεν κάθεται η Βαλέρια και να της βάλω θερμόμετρο!

έδωσα 80 ευρώ και πήρα θερμόμετρο αυτιού που υποτίθεται οτι είναι πιο εύκολο και πιο γρήγορο αλλά η παιδίατρος μου είπε οτι δεν είναι αξιόπιστο....θκατούλες!!!

πάνε τα 80 ευρουλάκια μου!!!:evil:

σε ευχαριστω για τις λεπτομερειες!!!εγω πηρα θερμομετρο μετωπου απο τα premaman με 100 ευρω. το ειχαν στο Ιασω οταν γεννησα τον Ανδρεα.....ειναι πολυ καλο γιατι μετρας την θερμοκρασια οπου θες και οποτε θες.

σε ευχαριστω για τις λεπτομερειες!!!εγω πηρα θερμομετρο μετωπου απο τα premaman με 100 ευρω. το ειχαν στο Ιασω οταν γεννησα τον Ανδρεα.....ειναι πολυ καλο γιατι μετρας την θερμοκρασια οπου θες και οποτε θες.

με φως??? δηλαδή?

το έχεις δει πουθενά στο ίντερνετ να μου το δείξεις?

η ένσταση της παιδιάτρου μας είναι οτι οτιδήποτε ψηφιακό δεν είναι αξιοπιστο....

και η αληθεια είναι οτι όσες φορές έχω τσεκάρει το ψηφιακό με το απλό, πάντα βρίσκω διαφορά...απο 2 δέκατα μέχρι και ένα ολόκληρο βαθμό έχει τύχει!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ακου μπες στην σελιδα www.tecnimed.it/thermofocus.html αυτο εχω παρει!!!!πολυ αξιοπιστο.....μετραει την θερμοκρασια του μπιμπερο, του φαγητου και την θερμοκρασια του δωματιου!!!!πολυ καλο......μετωπου το λενε

Μαριαννα και εγω αυτα θελω...Σοφακι για τι τιμες μιλαμε?Θυμασαι?απο 99 λεπτα?Κατι μου ειπαν κ για 50 λεπτα!!

Ελενιτσα ενα ευκολο,απλο κ νοστιμο που το κανω ειναι αυτο http://syntagesapospiti.blogspot.com/2010/01/blog-post_4072.html.,,απλα μερικες φορες αντι για κουβερτουρα απο επανω ριχνω τρουφα(μετα το σιροπιασμα)με την κουβερτουρα ομως ειναι πιο νοστιμο

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

η ένσταση της παιδιάτρου μας είναι οτι οτιδήποτε ψηφιακό δεν είναι αξιοπιστο....

και η αληθεια είναι οτι όσες φορές έχω τσεκάρει το ψηφιακό με το απλό, πάντα βρίσκω διαφορά...απο 2 δέκατα μέχρι και ένα ολόκληρο βαθμό έχει τύχει!!!!

συμφωνω...κι αν σου πεσει και 2-3 φορες κατω αλλα αντι αλλων δειχνει μετα

κοριτσια αποφασισαμε να πουλησουμε το καροτσι μας....δε το χρησιμοποιουμε πια εγω βεβαια εχω δεθει συναισθηματικα μαζι του αλλα μας πιανει χωρο κυριολεκτικα... αν εχετε καποιον υποψιν να ψαχνει ενα τετοιο και τα αξεσουαρ του ενημερωστε τον.ειναι κριμα να μεινει ειχαμε δωσει πολλα $$$$ για ολα αυτα που τωρα μας ειναι αχρηστα.

εβαλα το θεμα κι εδω

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1813351#post1813351

Καλημέρα κορίτσαι. Έχω χαθεί τελευταία αλλά οι απαιτήσεις της δουλειάς αυξημένες και ελάχιστος ο ελεύθερος χρόνος...σας διαβάζω που και που αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω.

Να ευχηθώ σε όλες και όλους όσους γιόρταζαν το τελευταίο 10ημερο (άρχισε ο χορός των μηνών με τις πολλές γιορτές) χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευτυχισμένα.

Να ευχηθώ στην Ελενίτσα να χαίρεται και αυτή τον Αντρίκο της και σε μια ακόμη κοπέλα που έχει και αυτή Αντρίκο (να με συγχωρέσει που δε θυμάμαι το όνομά της) να τους χαίρονται, να τους χαιρόμαστε και να χαιρόμαστε όλες μας τα παιδάκια μας.

Περαστικά συνονόματη Λία (ευτυχώς δεν έγινε μεγαλύτερο κακό με το παράθυρο) και σε όλες όσες είναι αρρωστούλες και σε όλα τα μικρούλια μας.

Εμείς έχουμε γίνει ταλιμπανάκια, ανεβαίνει μόνος του πλέον στον καναπέ που είναι αρκετά ψηλός για τον Ανδρέα, πηγαίνουμε στις κατσαρόλες και στα απαγορευμένα γενικότερα.

Ελπίζω να είστε όλες καλά...φιλάκια πολλά!

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...