Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα και απο εμας.τι κανετε?εμεις καλα.ειχαμε σχετικα ηρεμη νυχτα.ξυπνησε μονο2 φορες και μετα κοιμηθηκε αμεσως.νομιζω κοριτσια οτι τελικα φοβαται κατι ,αλλα τι?οταν τον σηκωνω αγκαλια οταν ξυπναει με κοιταει με βλεμμα χαμενο και η καρδουλα του κανει σαν τρελλη:(ησυχα ειμαστε σημερα ,βρεχει παλι και κανει λιγο κρυο.Αντε να φτιαξει ο καιρος,θελω να βαψουμε ολο το σπιτι και να στολισω σιγα σιγα:D

Ευμορφια μου σκετος γοης ο Παντελακος.υπεροχα τα μποτακια,καλοφορετα.οι υπολοιπες τι κανετε?Μαρακι που εισαι?τι κανει ο Νικολης?

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέεεεε δεν κάνω δεύτερο!

Απαπαπα μην σκεφτεί κανείς κάτι, ταμπέλα του βάζετε:)

Μια σκέψη έκανα αλλά 2-3 σοβαρούς λόγους θα το αναβάλλω, όσο και αν το θέλω και αν μου ταιριάζει ο Αύγουστος!

Σοφάκι του έχω δώσει ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΛΥΜΠΟΣ και ΔΕΛΤΑ ADVANCE που μου τα έφτυσε. Τώρα με το neslac κάτι γίνεται, ήπιε και σήμερα 70μλ το μεσημέρι αλλά μόλις γύρισα όρμησε πάνω μου, θήλασε και κοιμήθηκε. Σκόνη ή κουτί δεν του έχω δώσει καθόλου.

Ευμορφάκι με γειές το μποτίκι. Πολύ σικάτο, μπράβο στο γούστο σου!

Συμπεθερούλα τον καφέ πότε θα τον πιούμε? Τώρα που θα ηρεμήσεις από το σχολείο λόγω εορτών κανόνισέ το. Η Μαριάννα που είναι???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμας τους εξαφανισμενους

Παει το πηρα αποφαση οτι αυτον τον χειμωνα θα τον βγαλουμε ολο αρρωστοι. Με το που λεω οκ ημαστε καλα ολο και κατι θα σκασει, αυτην την εβδομαδα παλι καλα ο Ανδρεας ειναι οκ αλλα εγω ειμαι χαλια με αφορητους πονους σε κοιλια και στομαχι , ιωση με εντερικα ειπε ο γιατρος , το θεμα ειναι οτι φοβαμαι μην κολλησει το παιδι γιατι εγω και κλαιω απο τους πονους ποσο περισσοτερο αυτος.

Παω να διαβασω κανενα νεο σας γιατι εχω χασει πολλα επεισοδια...

Ελπιζω τα μπεμπακια σας να ειναι καλα και ...πολλα φιλια στις μαμαδες

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

τελικα θα μπαινουμε για να εξιστορουμε τις αρρωστιες μας ολο το χειμωνα !!!! δε ξερω αν με κολλησανε παντως ημουν τηπροηγ. βδομαδα, κι εκει που συνερχομουνα,τη κυριακη, τσουπ εχθες το χαλι το μαυρο!!!!εκλαψε η μικρη το πρωι και πηγα κ τη πηρα στο κρεββατι μας, και τα χε κάνει!!!! φυσικα εγω δε μυρισα τιποτα κι ο αντρας μου ξυπνησε απο τη μπόχα!!!! τοσο χαλια εχω χρονια να ζησω κρυωμα. σας μιλαω πως απο οσφρηση και γευση απολυτο μηδεν... ουτε ορεξη για φαι...τιποτα!!!:(:(:(:(:(:(:(

καλησπερα...χαθηκαμε σημερα, εμ λογικο ειναι σαββατοκυριακο περναμε οικογενειακα....εγω ξεκινησα αντιβιωση, ειναι η 3η μερα χωρις οσφρηση κ γευση και η αδερφη του αντρα μου που ειναι πνευμονολογος μου ειπε να ξεκινησω, γιατιβμαλλον εχω καποια λοιμωξη ανω αναπνευστικου. εννοειται πως οτι παθαινουμε σαυτο το σπιτι γινεται σαββατοκυριακο που δεν ειναι πολυ ευκαιροι κ οι γιατροι!!!!!

περαστικα μας και σε ολα τα αρρωστα μπεμπακια!:P

καλησπερα και απο μενα...Μαριαννα περαστικα σου παιδι μου...καλα εκανες και ξεκινησες αντιβιωση να σου περασει μπαμ μπαμ. Εμεις σημερα πηγαμε λαικη και σουπερ μαρκετ, φουλαραμε σε τροφιμα και γυρισαμε. Ηθελα να παω και τζαμπο να παρω της μικρης τραπεζακι με καρεκλες να μαθαινουμε σιγα σιγα να καθομαστε μονες μας αλλα ειχε τοσο κοσμο που δεν βρηκαμε ουτε να παρκαρουμε και φυγαμε. Λεω να στολισω την τριτη αφου την τεταρτη ερχεται η κοπελα να μου φτιαξει το σπιτι να μαζεψει και το χαμο απο το στολισμα. Ιδωμεν...ελπιζω να μεινει το δεντρο και να μην το ριξει στο κεφαλι της η μικρα...θα την παω στη μαμα μου και θα στολισουμε γιατι δεν προκειται να μας αφησει, θα ερθει και θα δει ολα αυτα τα φωτακια αναμενα και το μπαλκονι στολισμενο, θα τρελαθει...τωρα κοιμαται και ετοιμαζομαστε για dvd με τον αντρουλη μου...καληνυχτω!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Περαστικα Μαριαννα...Και εγω εχω ενα βρωμοβηχα εδω κ πολυ καιρο κ δεν λεει να φυγει,με πιανει τα βραδυα κ για μιση ωρα ειμαι ορθια κ κλεισμενη στο σαλονι για να μην ξυπνησω την μικρη!!

Λοιπον και εγω ξαναψιλοχαθηκα..ειχα την αδερφουλα μου εδω λιγες μερουλες,σημερα εφυγε!!Εκτος αυτου,την Πεμπτη ετρεχα στα νοσοκομεια γιατι χτυπησα αρκετα το κεφαλι μου!Ημουνα στο WC(το μικρο) και πηγα να ανοιξω το παραθυρο(αυτα που ανοιγουν απο επανω)ξεροντας πως ανοιγει μονο λιγο το τραβαω και το αφηνω,ελα που χαλασε ο μηχανισμος και επεσε με δυναμη στο κεφαλι μου!!Τον πονο που τραβηξα δεν περιγραφεται,μαυρισαν τα ματια μου και γονατισα κατω...η μικρη απο διπλα μου ακριβως να με κοιτα φοβησμενη κ ετοιμη να κλαψει!!Νααα το καρουμπαλο!!Φυγαμε γοα νοσοκομειο κατευθειαν.,εγω να κλαιω,οχι γιατι πονουσα,αλλα γιατι φοβομουνα μην παθω τπτ(εσωτερικη αιμοραγια κτλ)!!Με ρωτανε οι γιατροι τι επαθα...και μολις τους λεω επεσε το παραθυρο στο κεφαλι μου αρχισα να γελαω,ακουστηκε γελοιο!!!Τεσπα εκανα ακτινογραφιες,,ευτυχως δεν εδειξε τπτ,εμεινα εκει 3 ωρες για παρακολουθηση,μηπως κανω εμετο,ζαλιστω κτλ!!Τελικα ειμαι καλα :):D!!!

Την Χρυσοβαλαντου την πηγαμε παιδιατρο..καναμε και το mmr!

Εχει φτασει 82 ποντακια και 11κιλακια..τωρα θα μας ξαναδει 18μηνων!!!

Τι αλλο?

Αυτα προς το παρον

Φιλακια σε ολα τα μωρακια μας!

Καληνυχτα!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Καλέ μετά από τα παιδάκια, οι αρρώστιες και τα ατυχήματα χτυπήσανε τις μανούλες?

Μαριάννα και πάλι περαστικά. Εγώ είμαι γενικά κατά των αντιβιώσεων, έχω να πάρω πάνω από 3 χρόνια (μετά τον τοκετό παίρνουμε?δεν θυμάμαι) αλλά καμιά φορά χρειάζεται!

Λία να προσέξεις τον βήχα κοπέλα μου. Η κουμπάρα μου είχε βήχα, πήγε γιατρό και ήταν ακροαστικά. Αν επιμείνει κάνε μια επίσκεψη για εξέταση. Όσο για το 'παράθυρο στο κεφάλι σου' εμένα μου ακούγεται άουτς!!!! Ευτυχώς που ήταν κάτι επιφανειακό.

Κορίτσια σας αφήνω, έχει ξυπνήσει από τις 6μιση και πριν ήθελε να μπει πάρκο για να τα πετάξει όλα έξω!! Γκρρρρρ

Συμπεθεράκι με το καλό να στολίσετε!! Εγώ μάλλον το άλλο ΣΚ.

Μαράκι φιλεναδίτσα που είσαι βρε παιδί? Περιμένουμε φώτο από το στολισμένο σου σπιτάκι και φυσικά το μπεμπέ!!!

Μάκια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!!!

καλή εβδομάδα!!!

καλημερα και απο εμας.τι κανετε?εμεις καλα.ειχαμε σχετικα ηρεμη νυχτα.ξυπνησε μονο2 φορες και μετα κοιμηθηκε αμεσως.νομιζω κοριτσια οτι τελικα φοβαται κατι ,αλλα τι?οταν τον σηκωνω αγκαλια οταν ξυπναει με κοιταει με βλεμμα χαμενο και η καρδουλα του κανει σαν τρελλη:(ησυχα ειμαστε σημερα ,βρεχει παλι και κανει λιγο κρυο.Αντε να φτιαξει ο καιρος,θελω να βαψουμε ολο το σπιτι και να στολισω σιγα σιγα:D

μπορεί να βλέπει κανένα όνειρο και να τρομάζει...ποιός ξέρει....κάνε του πολλές αγκαλίτσες να ηρεμεί!

περαστικά στις μανούλες!!! Λιάκι πρέπει να πόνεσε πολύ αυτό....

Εγώ το Σάββατο στόλισα!!! βασικά μόνο το δέντρο....μένει να σιδερώσω τα χριστουγεννιάτικα τραπεζομάντηλα μου και να πάω τζάμπο για 2-3 πραγματάκια....

Η Βαλέρια όταν ξύπνησε και είδε το δέντρο στολισμένο το κοίταζε 5 λέπτά να καταλάβει και μετά.....το αγνόησε τελειως!!!

ούτε να το φτύσει!!!

λίγο έπαιξε με ένα στολιδάκι μαξιλαρακι σε σχήμα ελαφάκι και τέλος!!!

οπότε μια χαρά! θα επιζήσει το δέντρο μας φέτος!!!

και όχι να το παινευτώ αλλα βγήκε και πολύ ωραίο! το έχω στολίσει μόνο με παιχνιδάκια και φιογκάκια...μπάλες ζήτημα να έχω βάλει 6-7!!!

ωχ ξύπνησε!!!

πάωωωωωω!!!!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σας!!!!

σημερα εχω ψιλοσυνελθει, ναι μετα τον τοκετο παιρνουμε αντιβιωση...ειχα παρει παλι με το αυτι μου το μαιο που χα ωτιτιδα. Αλλα δε το τελειωσα το κουτι μολις ενιωσα καλυτερα σταματησα ( η μαλλον τα ξεχνουσα) και παιρνω τωρα απο το ιδιο κουτι την υπολοιπη. αλλα καλο ειναι να τελειωνεις λεει το κουτι για να πεις πως τελειωσες τη θεραπεια. μας τα λεει η αδερφη του αντρα μου που δεν εχει κανενα συμφερον, (ουτε μας γραφει ποτε πχ φαρμακα και τετοια)απλα μας λεει τι ειναι το σωστο βαση ιατρικης. οποτε δε μπορω να μην το εμπιστευτω.

Τελοσπαντων εμεις εχθες πηγαμε σε ενα στολισμο δεντρου... μαζευτηκαμε 4 οικογενειες (ολοι απο ενα παιδακι εμεις 2) στολισαμε το δεντρο και μετα η Αννουλα τραβουσε εβγαζε τις μπαλες και τις δαγκωνε....ωχ λεω δε θα τα παμε καλα!!!!

Ευτυχως τη διαφορα την εκανε το παιδακι του σπιτιου (αγορακι 3μισι ετων) που τελικα τράβα τράβα το εριξε πανω του. Δεν ειχαν ξαναστολισει δεντρο επειδη τον θεωρουσαν μικρο+επικινδυνο...δε ξερω αν τελικα ειναι καλο να μη στολιζουμε επειδη ειναι μικρα τα μωρα. Αμα τους κανει μου φαινεται οταν ειναι μεγαλυτερα εντυπωση, ειναι χειροτερα!!!! Απο μικρα να το συνηθιζουνε!!!! απλα μετα απο λιγες μερες δε θα τους κανει εντυπωση. Εγω βοβαμαι που θα παμε στη μαμα μου τις γιορτες που χει δεντρο 2 μισι μετρα τεραστιο...γιατι αμα της πεσει το δικο μας στο κεφαλι, παει κ ερχεται. αμα της πεσει το αλλο.....(παραφορτωμενο κιολας καθε χρονια)!!!!!

αυτα! καλημερα!!!!!

καλημερα!!!οσες ειστε σπιτι βαλτε την Μενεγακη να δειτε τι λεει ο παιδιατρος!!!περαστικα σε οσες ειναι αρρωστες.....και στα ζουζουνακια σας!!!βρε Μαριαννα μου μουτζωμενους σας εχουν?τι κακο και αυτο με εσας.....δεν λετε να γινεται καλα......Εμεις στολισαμε....αλλαξε η διαθεση αμεσως.....ο μικρος παντως τραβουσε τις μπαλες απο το δεντρο....αλλα το φυγαδευσαμε!!!!για πεστε μου καμια ιδεα για γλυκο?

Καλημερουδια!!!

Σοφακι και ελευθεριτσα πονεσε αρκετα...γιατι αν σκεφτειτε πως τραβας με δυναμη το παραθυρο απο επανω για να ανοιξει,το αφησα με την σκεψη πως θα μεινει σε ενα σημειο κ επεσε με δυναμη στο κεφαλι μου!!Καλα,σκεφτομαι κ τα χειροτερα.να φευγε ολοκληρο το παραθυρο,η να σπαγε...ηταν κ η μικρη απο διπλα μου...δεν θελω να το σκεφτομαι!!Τι να πω,ανα πασα στιγμη και μεσα στο σπιτι μπορεις να παθεις πολλα!Θελει προσοχη!!

Τι γλυκο βρε ελενιτσα?Σοκολατενιο?Σιροπιαστο?

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...