Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφία και εγώ τον πήρα κάμποσα βράδια γιατί δεν κοιμόταν με τίποτα αλλά μετά το έκοψε από μόνος του. Επίσης και τα μεσημέρια τον κοίμιζα στο κρεβάτι του και ενώ τον έκανα μεταφορά στην κούνια και μια χαρά, τον τελευταίο καιρό ξυπνούσε στην μεταφορά. Ε καμιά βδομάδα κράτησε και αυτό και τώρα τον μεταφέρω πάλι όπως πριν.

Μην ανησυχείς. Τα παιδιά αλλάζουν συχνά συνήθειες αλλά επανέρχονται στις φυσιολογικές του. Κάνε του αγκαλίτσες, θα τις έχει ανάγκη για να τις ζητάει τόσο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κουκλες!!!!!! χαθηκα και με γυρευετε ε;;;; σας διαβασα επιτελους και μιας και η μικρη κοιμαται με τον μπαμπα της εδω καμια ωρα και αφου τελειωσα τις δουλειες μου, θα αφιερωθω στο να σας γραψω τα νεα μας και να σχολιασω τα δικα σας...τα νεα μας ειναι μια χαρα, ειμαστε -παραδοξως- πολυ καλα, σημερα ειχαμε παιδιατρο καναμε το αντιγριπικο την 1η δοση και την αλλη βδομαδα θα κανουμε το μμρ και της ανεμοβλογιας μαζι. Η Ειρηνη μας εχει παρει τα μυαλα κανει ο,τι μπορειτε να φανταστειτε και μας αποτρελαινει...νομιζω οτι ειναι η καλυτερη τους ηλικια αυτη, και εχει ενα μονιμο χαμογελο ρε κοριτσια που την κοιταζω και λιωνω....μακαρι να ειναι ετσι γελαστη και χαρουμενη σε ολη της τη ζωη...Να πω χρονια πολλα στο αγαπημενο μου Μαρακι που δεν του ευχηθηκα!!!!!!!!!!!!!! Να χαιρεσαι το σουργελακι σου και να σε χαιρονται οι αγαπημενοι σου...Ελευθερια μου περαστικα σας...το συνδυασμο αερολιν και φλιξοταιντ τον εχουμε παρει και μεις, ειναι ο,τι καλυτερο. Εμενα ποτε δεν την επηρεασε το αερολιν, εννοω δεν της δημιουργησε ποτε νευρικοτητα, οποτε μην το θεωρεις δεδομενο. Ελενιτσα περαστικα με το δοντι, τρεμω στην ιδεα του οδοντιατρου. Δε θυμαμαι αν ηθελα να σχολιασω τιποτε αλλο...Α ναι αυτο που ειπες Σοφια για την ανησυχια του μικρου, θα συμφωνησω με τα κοριτσια, παρτον στο κρεβατι σου καποιες μερες και κανε του αγκαλιτσες, μπορει απλα να νιωθει μοναξια. Και μεις 3 μερες τωρα την εχουμε μαζι μας αφου ξυπναει τα ξημερωματα και κλαιει, περναει τη φαση της. Το εχει ξανακανει, περνανε 3-4 μερες και μετα οκ, ξαναγυριζει στις παλιες της συνηθειες, στην κουνια της εννοω. Εγω παντως δε θυσιαζω ουτε το δικο της υπνο ουτε τον δικο μου μεσα στη μαυρη νυχτα για να μην τυχον και μαθει στο κρεβατι μου. Και αν συνηθισει θα ξεσυνηθισει καποια στιγμη, πού θα παει. Αποψη μου βεβαια...Σας επρηξα με το τεραστιο μνμ μου...σας καληνυχτω και σας σκεφτομαι απλα ειναι περιοδος διαγωνισματων και εχω μαζεψει στιβες στο σπιτι και καθε μερα διορθωνω οση ωρα μου περισσευει...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Συμπεθερούλα να βάζεις καλούς βαθμούς ακούς!!!!!

Με το δικό σου θεματάκι οκ? Πέρασε???

Μπράβο στην Ειρήνη μας! Είναι να τα φας τα άτιμα σε αυτή την ηλικία! Όλο σκανδαλιές αλλά γλυκές σκανδαλιές!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!!!

πάλι βροχερή μέρα σήμερα....όχι τίποτα άλλο αλλά θέλω να πάω τζάμπο να πάρω στολιδάκια για να στολίσω την Κυριακή!!!

χθες είδα τη Βαλέρια πρώτη φορά πως αντέδρασε ενώ κρατούσα άλλο μωρό...

τα παιδιά που είχαν έρθει επίισκεψη έχουν μια μπουμπού 5 μηνών....και την πήρα αγκαλίτσα για να μπορέσει και η μαμά της να φάει το γλυκό της...

ε στην αρχή η Βαλέρια με κοιτούσε που την κρατούσα και γελούσε...όσο περνούσε η ώρα και συνέχιζα να την έχω αγκαλιά, η Βαλέρια ερχόταν και τριβόταν πάνω μου...εγώ είχα κάτσει κάτω στο χαλί για να μην αισθάνεται οτι την έχω αποκόψει εκείνη...

Προσπαθούσε να χαιδέψει και το μωρό και κάποια στιγμή έβαλε το κεφαλάκι της στην πλατούλα του για να του δείξει οτι το αγαπάει!!!

αχ έλιωσα λέμε......

ε μετά η αλήθεια είναι οτι προσπαθούσε να του κάνει κουπεπέ,κλπ αλλά ερχόταν πολύ κοντά στα μάτια της μπέμπας και κρατούσε και ένα σωληνάριο κρέμα, οπότε επέστρεψε τη μικρή στη μαμά της μη του βγάλουμε κανένα μάτι του παιδιού!!!

Σοφια μου το σκεφτηκα και αυτο αλλα αν μετα του αρεσει στο κρεβατι μας και δεν θελει να ξανακοιμηθει στο δωματιο και στην κουνια του?αν και κατα εκει μας βλεπω γιατι ποση αυπνια να αντεξω?

σώπα βρε...θα κοιμηθεί λίγες μέρες και μετά αν δεν το κόψει μόνος του, θα του το κόψεις εσύ με τρόπο...τώρα δείχνει να φοβάται να μείνει μόνος του...καλύτερα δεν είναι να κοιμηθεί λίγο μαζί σας και να ξεκουράζεστε όλοι απο το να έχετε κλάματα και αυπνίες????

Ελευθερίτσα.....κάτι πήρε το μάτι μου για σκέψεις για αυγουστιάτικο μωρό??????? άντε βάλε μπρος!!!

θα μου πεις και με το θηλασμό τι θα κάνεις....:rolleyes:

έχεις δοκιμάσει να του δώσεις φρέσκο γάλα? δηλαδή να προσπαθήσεις να αντικαταστήσεις έναν θηλασμό τουλάχιστον με ένα ποτήρι φρέσκο?

αχ εγώ να δεις πως αγχώνομαι που δεν έχουμε καν την εναλλακτική του φρέσκου....:(

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα!!!!τι μου κανετε????παρασκευη σημερα,μεγαλη χαρα για εμας τις εργαζομενες!!!!

αννουλα καλως ηρθες...τωρα θυμηθηκα οτι αυτο που ειχες παθει το ειχα παθει κ εγω ενα πασχα νομιζω το 2008 ηταν.εγω δεν πηρα αντιβιωση (ειμαι και πολυ κατα των αντιβιωσεων) γιατι ηταν λιγο το υγρο και το αφησαμε να περασει ετσι απλα πηγαινα μερα παρα μερα κ με εβλεπε η γυναικολογος,μου ειχε πει οτι συνηθως απορροφαται η φευγει σιγα σιγα μονο του,και οντως σιγα σιγα μειωθηκε αλλα πολυ πονο λεμε....συμβαινει κοντα στην ωορηξια δεν ειναι ωορηξια ομως ειναι κυστουλες που σπανε τουλαχιστον σε εμενα μαλλον αυτο ηταν....αχ περαστικα ειναι πια ολα αυτα!!!

αντε ελευθερια βαλε μπρος για μωρακι!!!εγω τι να σας πω?δεν το αποφασιζω ακομα...θα με πειτε τρελλη αλλα θελω να παει 3-4 η ραφαελα πρωτα...μπορει να ειναι κ πιο δυσκολα ετσι αλλα νομιζω ο καθε ανθρωπος εχει καποιες δυνατοτητες κ καποια πραγματα στο μυαλο του,εγω θεωρω λοιπον οτι τοτε θα ηταν μια καλη εποχη για μενα...βεβαια λογαριαζω κ χωρις τον ξενοδοχο γιατι δεν μπορει οταν μουρθει εμενα να το κανω κιολας....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

hello τατιανάκι!!!

γιατί να σε πούμε τρελή καλέ?????

κάθε άνθρωπος σκέφτεται τα πράγματα και τα κανονίζει όπως θεωρεί οτι βολεύουν!

εγώ για παράδειγμα θα ήθελα να κάνω το 2ο όσο γίνεται νωρίτερα...αλλά ας όψεται η αλλεργία της μικρής...ίδωμεν...

αχ αυτό με τις κύστες το έχω πάθει κι εγώ!

και μάλιστα είχα μια μεγάλη η οποία έσπασε όταν ήμουν μέσα στο λεωφορείο και γυρνούσα ένα βράδυ απο τη σχολή...γονάτισα μέσα στο λεωφορείο απο τον πόνο...και ήρθε μια φίλη μου με τον πατέρα της και με μαζέψανε ευτυχώς και με πήγαν στο Ιατρικό κέντρο στο Φάληρο όπου ο γιατρός επέμενε οτι έπρεπε να κάνω αφαίρεση σκωλήκοείδιτιδας!!! ζντοινγκ!!!

άρον άρον έφυγα απο κει μέσα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα!

Ελενιτσα πως εισαι σημερα?Πονας καθολου?

Σοφακι φαση περναει ο Αναστασης.Θα του περασει...χθες πως κοιμηθηκατε?

Σοφακι η Βαλερια ειναι πολυ μπροστα...ζωγραφιζει κυκλους και συμμαζευει...μπραβο!

Οσο για την κοπελα που εχασε το μωρακι της,εχω μεινει...δεν ξερω τι να πω...πως να παρηγορησεις μια μανουλα που εχει χασει το παιδακι της...Δεν τολμησα καν να μπω στην διαδικασια να το διαβασω γιατι θα χαλαστω πολυ.Μετα την μητροτητα εχω γινει πολυ ευαισθητη.

Αννουλα που εισαι εσυ καλε?Μπραβο στην Ειρηνουλα...ετσι να ειναι στην ζωη της...παντα χαμογελαστη και χαρουμενη και να σας κανει παντα περηφανους.

Παρηγγειλα κι εγω πανες απο το αμαζον.Μενει να παει ο Σ. να βαλει λεφτα στην προπληρωμενη.

Χθες πηγαμε βολτα στο cosmos.Χτυπησα ενα γουνινο γιλεκο απο zara και μποτακια http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/11708/el/zara-sales/11024/108518/%CE%9C%CE%A0%CE%9F%CE%A4%CE%99%CE%9D%CE%99%2B%CE%93%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%91%2B%CE%91%CE%93%CE%9A%CE%A1%CE%91%CE%A6%CE%91

Χθες ενιωσα πολυ περηφανη μανα.Στην βολτα μας συναντησαμε 2 κοπελιες και ο Παντελης τις πλησιασε.Η μια του ειπε να της κανει μια αγκαλιτσα και αυτος το εκανε.Τοτε γυρναει και μας λεει η κοπελα "Τα ματια του βγαζουν σπιθες!Ολα τα κοριτσια θα λιωνουν στο βλεμμα του!"Εμενα τι με θες...κουκουβαου!Μου το εχουν ξαναπει κι αλλοι οτι το βλεμμα του ειναι διαπεραστικο...κουκουβαου!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημερα!

Σοφακι η Βαλερια ειναι πολυ μπροστα...ζωγραφιζει κυκλους και συμμαζευει...μπραβο!

Οσο για την κοπελα που εχασε το μωρακι της,εχω μεινει...δεν ξερω τι να πω...πως να παρηγορησεις μια μανουλα που εχει χασει το παιδακι της...Δεν τολμησα καν να μπω στην διαδικασια να το διαβασω γιατι θα χαλαστω πολυ.Μετα την μητροτητα εχω γινει πολυ ευαισθητη.

Αννουλα που εισαι εσυ καλε?Μπραβο στην Ειρηνουλα...ετσι να ειναι στην ζωη της...παντα χαμογελαστη και χαρουμενη και να σας κανει παντα περηφανους.

Παρηγγειλα κι εγω πανες απο το αμαζον.Μενει να παει ο Σ. να βαλει λεφτα στην προπληρωμενη.

Χθες πηγαμε βολτα στο cosmos.Χτυπησα ενα γουνινο γιλεκο απο zara και μποτακια http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/11708/el/zara-sales/11024/108518/%CE%9C%CE%A0%CE%9F%CE%A4%CE%99%CE%9D%CE%99%2B%CE%93%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%91%2B%CE%91%CE%93%CE%9A%CE%A1%CE%91%CE%A6%CE%91

Χθες ενιωσα πολυ περηφανη μανα.Στην βολτα μας συναντησαμε 2 κοπελιες και ο Παντελης τις πλησιασε.Η μια του ειπε να της κανει μια αγκαλιτσα και αυτος το εκανε.Τοτε γυρναει και μας λεει η κοπελα "Τα ματια του βγαζουν σπιθες!Ολα τα κοριτσια θα λιωνουν στο βλεμμα του!"Εμενα τι με θες...κουκουβαου!Μου το εχουν ξαναπει κι αλλοι οτι το βλεμμα του ειναι διαπεραστικο...κουκουβαου!

καρδιοκατακτητής ο Παντελάκος λέμε!!!!! βλέμμα που σκοτώνει!!!

καλά το έχω ξαναπεί Ευμορφάκι....εμείς έχουμε το ιδιο γούστο στα ντυσίματα!!! φοβερό το παπούτσι!!!

θέλω φωτο να το φορας όμως ε??????? ;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καρδιοκατακτητής ο Παντελάκος λέμε!!!!! βλέμμα που σκοτώνει!!!

καλά το έχω ξαναπεί Ευμορφάκι....εμείς έχουμε το ιδιο γούστο στα ντυσίματα!!! φοβερό το παπούτσι!!!

θέλω φωτο να το φορας όμως ε??????? ;)

Οταν τα φορεσω θα ανεβασω φωτο.;)

Παω...ξυπνησε.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα!!!!!! σημερα ειχαμε καταληψη και γυρισα νωρις νωρις σπιτι, τη μικρη δεν πηγα να την παρω. Σκουπισα, σφουγγαρισα (μας εχουν πνιξει οι σκουλες απο το καινουργιο μας χαλί) ξεσκονισα λιγακι και θα παω για καφεδακι στη μαμα μου και κατα το μεσημερακι θα παω να την παρω...να χαλαρωσω λιγο και γω. Χθες και εμεις δραμα βραδυ παλι, ξυπνησε στη 1 και με τιποτε δεν ηθελε κουνια οποτε κατεληξε παλι μαζι μας...ας ελπισουμε οτι θα το κοψει σε λιγακι, εγω παντως την κανω την προσπαθεια μου, τη βαζω στην κουνια. Και ολο τον προηγουμενο μηνα ρε παιδια κοιμοτανε το σκατο χωρις να κουνησει και τωρα 4 βραδια μας εχει πεθανει...τεσπα θα περασει και αυτο...

ovvZp2.png

για το θεμα με το υγρα ειμαι πολυ καλυτερα, αδιαθετησα κιολας και ολα οκ. Απλα επειδη καποια στιγμη μου ειχαν βρει πολυκυστικες ωοθηκες με εχει αγχωσει λιγο αυτος ο πονος που σχεδον καθε μηνα τον εχω, οχι στην περιοδο, αλλα τωρα ηταν πολυ εντονος. Θα παω το Δεκεμβρη ξανα στο γιατρο για τεστ παπ και θα το συζητησω διεξοδικα.

ovvZp2.png

Καλημερα!

ζεν πρεμιε ο κυριος ε;;;;;να το χαιρεσαι Ευμορφουλα μου και παντα να σε κανει υπερηφανη ο γιος σου...

ovvZp2.png

Συμπεθερουλα κατι ακουω για 2ο μωρακι;;;;;με το καλο σου ευχομαι, οποτε το θελησετε και το αποφασισετε!!!!!! Αυτο που λεει η Σοφια με το φρεσκο γαλα το δοκιμασες;;;;;Εμενα παιδια τρελαινεται στο Ολυμπος, πινει τρελα μλ, με τη μια οποτε και αν της δωσεις γαλα, ακομα και αν εχει φαει, θα το πιει. Με τη σκονη δεν το εκανε αυτο, επινε βεβαια πολυ αλλα οχι τοσο ουτε με τοση μανια.

ovvZp2.png

καλημερα......Ευμορφακι μου ευτυχως δεν ποναω....μονο το κοκαλο της γναθου και το ουλο με ενοχλει σημερα......εσεις πως ειστε?πολυ ωραιο το παπουτσι σου μεγειες!!!!αχ Σοφακι αυτο με την κυστη το εχω παθει και εγω.....και ημουν εδω στο μαγαζι και ηταν λιγο πριν μεινω εγκυος στον Μαρινουλη.οι υπολοιπες καλα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...