Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα και απο μενα!!!σπιτι σημερα γιατι εχω κοπελα να καθαρισει!!!!ειναι τοοοοοοσο καλη μιλαμε σουπερ ντουπερ αλλα δυστυχως ερχεται τελευταια φορα γιατι πρεπει να παει καπου αλλου να δουλεψει!!!μιλαμε εχω στεναχωρηθει πολυ!!!δεν βρισκεις ευκολα να σου κανουν τοσο καλα δουλειες!καθαριζει τα παντα με σειρα κ σβελτα!τελοσπαντων.....

η αννουλα ναι χαθηκε η μαριανθουλα η ζωιτσα μας!!!αντε καλε ελατε να μας πειτε τα νεα σας!

ελενιτσα υπομονη!εχω εχω βγαλει 3!!!και ηταν μεσα στο ουλο κιολας!κανονικο χειρουργειο με ραματα κλπ.ολα περνανε κοπελα μου!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εεεεε.... χμμμμ.... εδω ειμαι και εγω,καλησπερα σας!

τι μου κανετε; ψιλοχαθηκαμε ε; εγω τρεχω με την δουλεια, με τον μπέμπη (πάλι δοντια γκρρρρ παλι ξενυχτια γκρρρρ) καταλαβαινετε τι να λεω!

σημερα ειχαμε παει παιδιατρο, καναμε 2η δοση αντιγριππικου και κανονισαμε mmr για 10/12 ετσι ωστε αν τον πιασει πυρετουλης στο 10ημερο να μην πεσουμε μεσα στις γιορτες. κατα τα αλλα ειμαστε σουπερ, 82εκ, 11.500 κιλα, δοξα τω θεω να λεμε. μου ειπε να του ξεκινησω και φρεσκο αν θελω (που θελω δηλαδη) αλλα να ρωτησω βρε κοριτσια εσας που δινετε φρεσκο: το δεχτηκαν ευκολα τα μικρα σας; δεν σας δυσκολεψαν; το ηπιαν ανετα την πρωτη φορα; εχω αγχος πώς θα το δεχτει :confused:. λεω να του παρω το ολυμπος επιλεγμενο. το δινει καμια σας αυτο;

Καλησπέρα!!!

μάλλον μόνη μου είμαι εεε???

συμπεθεράκι ταλαιπωρείται πάλι ο γαμπρούλης μου με τα δοντάκια μωρέ???

για το γαλατάκι δεν ξέρω να σου πω...

πάντως απο ανάπτυξη τέλειος είναι!!!

η δικιά μου η τσιλιμπίθρα με το ζόρι τα βάζει τα κιλάκια!!!

και να πω οτι δεν τρώει...πριν μου έφαγε το μπιφτέκι μου!!!!:D

κορίτσια μια και η οικονομική κρίση καλά κρατεί και επειδή δεν ξέρω αν παρακολουθείτε το θέμα των αγορών μέσω ίντερνετ, να σας πληροφορήσω οτι το www.amazon.co.uk πουλάει pampers σε πολύ καλές τιμές συν το γεγονός οτι για αγορές πάνω απο 25 λίρες έχει δωρεάν μεταφορικά!!!

εγώ πήρα 4 μεγάλα πακέτα simply dry, 9 πακέτα μωρομάντηλα pampers και 1 οδοντόβουρτσα σιλικόνης της μικρής, σύνολο 35 ευρώ!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπέρα. Ευχαριστούμε για τα περαστικά. Σοφία δεν είναι απαραίτητο να κάνει άλλα συμπτώματα η βρογχίτιδα. Ο γιατρός είναι εμπειρότατος, δεν υπάρχει περίπτωση λάθους.

Αχ Παναγίτσα μου τι λες? 8 μέρες πριν γεννήσει να χάσει το παιδάκι της? Ρε κορίτσια τι τραγικά είναι αυτά. Μια φορά διάβασα μια τέτοια ιστορία στο πάρεντς και έκανα μέρες να συνέλθω. Παναγιά μου φύλαγε όλες τις εγκυούλες του κόσμου.

Όντως η Άννα χάθηκε...Να μην είναι καλά λέτε? Αν δεν φανεί σε 2-3 μέρες θα της χτυπήσω τηλ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!!!!

Καλησπέρα. Ευχαριστούμε για τα περαστικά. Σοφία δεν είναι απαραίτητο να κάνει άλλα συμπτώματα η βρογχίτιδα. Ο γιατρός είναι εμπειρότατος, δεν υπάρχει περίπτωση λάθους.

Αχ Παναγίτσα μου τι λες? 8 μέρες πριν γεννήσει να χάσει το παιδάκι της? Ρε κορίτσια τι τραγικά είναι αυτά. Μια φορά διάβασα μια τέτοια ιστορία στο πάρεντς και έκανα μέρες να συνέλθω. Παναγιά μου φύλαγε όλες τις εγκυούλες του κόσμου.

Όντως η Άννα χάθηκε...Να μην είναι καλά λέτε? Αν δεν φανεί σε 2-3 μέρες θα της χτυπήσω τηλ.

ναι βρε! δεν αμφισβήτησα το γιατρό απλά μου έκανε εντύπωση...

εκεί που νομίζεις οτι το παιδάκι άντε το πολυ να έχει κρύωμα, να σου λένε βρογχίτιδα....

άσε με την κοπέλα τα'χασα...και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι μάλλον δεν έχει συνηδειτοποιήσει τι της συνέβη γιατί αφού πέρασε όλο αυτό, ζήτησε απο τις κοπέλες του καφέ, αν θέλουν να συζητήσουν μαζί της γιαυτό το θέμα, καλύτερα να το κάνουν μέσω πμ! εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση της (φτου φτου μακριά) όχι να το συζητήσω μέσω πμ αλλά ούτε να δω άνθρωπο δε θα ήθελα...

και η Άννα χάθηκε και η Μαριάνθη και η Κατερίνα μας (Daffy) που γιορτάζει σήμερα και η Γιώτα και....και....πολλές....

κάποιες ξέρω γιατί....για κάποιες άλλες όμως όχι!

άντε κορίτσια!!! εμφανιστείτε!!!

η μικρούλα μου κοιμάται ακόμα...

άντε αν ξυπνήσει γιατί έχω ένα σωρό δουλειές σήμερα....περιμένω επισκέψεις το απογευμα και πρέπει να ετοιμάσω το κατιτίς μου και να βάλω καμια σκούπα γιατί χθες η Βαλέρια κυκλοφορούσε με ενα κομμάτι ψωμί στο σπίτι και καταλαβαίνετε....πρώτη φορά της επέτρεψα να φάει εκτός κουζίνας και.....τελευταία!!!

έχω αρχίσει και της μαθαίνω να μαζεύει τα παιχνίδια της σιγά σιγά....καλά ανταποκρίνεται προς το παρόν...για να δούμε στη συνέχεια!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

άσε με την κοπέλα τα'χασα...και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι μάλλον δεν έχει συνηδειτοποιήσει τι της συνέβη γιατί αφού πέρασε όλο αυτό, ζήτησε απο τις κοπέλες του καφέ, αν θέλουν να συζητήσουν μαζί της γιαυτό το θέμα, καλύτερα να το κάνουν μέσω πμ! εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση της (φτου φτου μακριά) όχι να το συζητήσω μέσω πμ αλλά ούτε να δω άνθρωπο δε θα ήθελα...

και η Άννα χάθηκε και η Μαριάνθη και η Κατερίνα μας (Daffy) που γιορτάζει σήμερα και η Γιώτα και....και....πολλές....

κάποιες ξέρω γιατί....για κάποιες άλλες όμως όχι!

άντε κορίτσια!!! εμφανιστείτε!!!

η μικρούλα μου κοιμάται ακόμα...

άντε αν ξυπνήσει γιατί έχω ένα σωρό δουλειές σήμερα....περιμένω επισκέψεις το απογευμα και πρέπει να ετοιμάσω το κατιτίς μου και να βάλω καμια σκούπα γιατί χθες η Βαλέρια κυκλοφορούσε με ενα κομμάτι ψωμί στο σπίτι και καταλαβαίνετε....πρώτη φορά της επέτρεψα να φάει εκτός κουζίνας και.....τελευταία!!!

έχω αρχίσει και της μαθαίνω να μαζεύει τα παιχνίδια της σιγά σιγά....καλά ανταποκρίνεται προς το παρόν...για να δούμε στη συνέχεια!!!

καλημερα!!τι κανετε?εγω ειμαι σε μαυρο χαλι απο χθες το μεσημερι με το δοντι μου......αφου ειπα καλυτερα να γεννουσα παρα αυτος ο πονος......ηπια και δυο διαφορετικα παυσιπονα και εκει που ηρεμησε το δοντι με επιασαν τα νεφρα μου......ο Κ. τρελαθηκε.......σπαρταρουσα σαν το ψαρι στην κυριολεξια......μεχρι τωρα δεν με ξαναενοχλησε αλλα στις 11:30 θα παω να τον βγαλω......εχω κανονισει να μου κρατησει και η μαμα μου τον Μαρινουλη και στα μεγαλα ειπα πως για 2 μερες δεν θα βγαλει αχνα κανενας......τα καημενα τρομοκρατηθηκαν!!!Τωρα για την κοπελα που εχασε το παιδακι της οντως δεν εχει καταλαβει τι εχει γινει.....και εγω Σοφακι θα ειχα πεσει σε βαρια καταθλιψη.Και εγω ξερω για καποιες για ποιο λογο δεν μπαινουν αλλα τους λεω πως μας λειπουν.....να ξαναρθειτε βρε!!!!αντε πια.......

Καλημέρα και από εδώ.

Παιχνίδια μαζεύει το Βαλεράκια? Εμένα γιατί με γράφει ο γαιδαράκος μου ό,τι και αν του πω??? Προσπαθώ καιρό να του μάθω να μαζεύει τα παιχνίδια, αλλά μπα....Άντρες παιδί μου, βαριούνται από μωρά!

Ελενίτσα περαστικά σου. Και εγώ έχω βγάλει 4 φρονιμήτες και μάλιστα 2 κάθε φορά για να μην μου στραβώσουν τα δόντια, όχι πως ήταν χαλασμένοι αλλά ήταν ζόρι.

Κατερίνες χρόνια πολλά και σε εσάς εδώ!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

μια καλημερα στα γρηγορα γιατι εχω δουλιτσα και χαζολογησα. μου περασε η μερα ;)

Καλησπέρα!!!

μάλλον μόνη μου είμαι εεε???

συμπεθεράκι ταλαιπωρείται πάλι ο γαμπρούλης μου με τα δοντάκια μωρέ???

για το γαλατάκι δεν ξέρω να σου πω...

πάντως απο ανάπτυξη τέλειος είναι!!!

η δικιά μου η τσιλιμπίθρα με το ζόρι τα βάζει τα κιλάκια!!!

και να πω οτι δεν τρώει...πριν μου έφαγε το μπιφτέκι μου!!!!:D

κορίτσια μια και η οικονομική κρίση καλά κρατεί και επειδή δεν ξέρω αν παρακολουθείτε το θέμα των αγορών μέσω ίντερνετ, να σας πληροφορήσω οτι το www.amazon.co.uk πουλάει pampers σε πολύ καλές τιμές συν το γεγονός οτι για αγορές πάνω απο 25 λίρες έχει δωρεάν μεταφορικά!!!

εγώ πήρα 4 μεγάλα πακέτα simply dry, 9 πακέτα μωρομάντηλα pampers και 1 οδοντόβουρτσα σιλικόνης της μικρής, σύνολο 35 ευρώ!!!

χαλαρα θα παραγγειλω ενα φορτηγο πάνες!:P

περαστικουλια σας Ελευθερια μου! ο Μανος δεν μασαει όμως ετσι; σαν κρυωματακι την περναει την βρογχιτιδα το θηριο!:P

Καλημέρα!!!!

εχεις το ΤΕΛΕΙΟ παιδι μου φαινεται και εγω την ΤΕΛΕΙΑ νυφη! ζηλεια αγορομανες :tongue:

καλημερα!!τι κανετε?εγω ειμαι σε μαυρο χαλι απο χθες το μεσημερι με το δοντι μου......αφου ειπα καλυτερα να γεννουσα παρα αυτος ο πονος......ηπια και δυο διαφορετικα παυσιπονα και εκει που ηρεμησε το δοντι με επιασαν τα νεφρα μου......ο Κ. τρελαθηκε.......σπαρταρουσα σαν το ψαρι στην κυριολεξια......μεχρι τωρα δεν με ξαναενοχλησε αλλα στις 11:30 θα παω να τον βγαλω......εχω κανονισει να μου κρατησει και η μαμα μου τον Μαρινουλη και στα μεγαλα ειπα πως για 2 μερες δεν θα βγαλει αχνα κανενας......τα καημενα τρομοκρατηθηκαν!!!Τωρα για την κοπελα που εχασε το παιδακι της οντως δεν εχει καταλαβει τι εχει γινει.....και εγω Σοφακι θα ειχα πεσει σε βαρια καταθλιψη.Και εγω ξερω για καποιες για ποιο λογο δεν μπαινουν αλλα τους λεω πως μας λειπουν.....να ξαναρθειτε βρε!!!!αντε πια.......

ο πονοδοντος δεν παλευεται! παναγιτσα μου! Ελενακι πονσταν ηπιες εμενα αυτο μου τσακισε μια φορα τα νεφρα και εκτοτε ΔΕΝ.....:confused:

Δεν το πέρασε καν σαν κρυωματάκι καλέ. Απλά έχει λίγο βραχνά.

Πάντως μου είπε ό,τι η βρογχίτιδα μπορεί να είναι από 3 αιτίες.

1ον από ίωση που κυκλοφορεί τελευταία

2ον από κρύωμα

3ον από αλλεργία σε χνουδωτά και χαλιά

Εγώ πιστεύω ό,τι είναι κρύωμα γιατί και εγώ έτσι ήμουν και χειρότερα εφόσον είχα και μπούκωμα αλλά ακόμα έχω τον βραχνά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δεν το πέρασε καν σαν κρυωματάκι καλέ. Απλά έχει λίγο βραχνά.

Πάντως μου είπε ό,τι η βρογχίτιδα μπορεί να είναι από 3 αιτίες.

1ον από ίωση που κυκλοφορεί τελευταία

2ον από κρύωμα

3ον από αλλεργία σε χνουδωτά και χαλιά

Εγώ πιστεύω ό,τι είναι κρύωμα γιατί και εγώ έτσι ήμουν και χειρότερα εφόσον είχα και μπούκωμα αλλά ακόμα έχω τον βραχνά.

ΑΚΌΜΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ!:P

θηριο παιδι μου σου λεω, καλα να ειναι το παιδακι σου!

Διαφημίσεις

επανηλθα.....δεν ποναω ακομα. στην διαρκεια της ημερας θα δουμε...αλλα μου ειπε πως θα πρεπει να πιω αντιβιωση. Μακ ποσταν ειχα πιει αλλα σιροπι γιατι με το χαπι θα πεθανω....ειναι πολυ δυνατο για μενα.εσεις πως ειστε?

καλησπερα απο την βροχερη Κερκυρα!!!!:mad:παλι βρεχει πολυυυυυυυυ,πνιγηκαμε ,φτανει πια με την βροχη .θελω λιγο ηλιοοοοοοοοοοοοοοοοοο.εσεις?ολοι καλα?εμεισ 3 μερες τωρα εχουμε απελπιστει.μια χαρα κοιμοταν συην κουνια του μονος του ο Αναστασης,Τωρα ....μην τη δει .πανικος πεφτει κατω και χτυπιεται.ουτε για μεσημεριανο υπνο.τιποτα.δεν ξερω τι να κανω.δεν εχουμε αλλαξει τιποτα απο τις συνηθειες του γι αυτο μου κανει πολλη εντυπωση.με το που βγαινω απο την εξωπορτα η παω σε αλλο δωματιο ουρλιζει και κλαιει με αναφιλητα:-(αγχος αποχωρισμου μου μυριζει.εχω να κοιμηθω 3 μερες.τα νευρα μου κροσια.τι να κανω για πειτε ,να τον αφηνω να κλαιει η οχι?και αν οχι μηπως γινει χειροτερη η κατασταση μετα?τον αντρα μου ουτε να τον δει την ωρα του υπνου.εχω διασβασει ενα καρο αρθρα αλλα λυση δεν δινουν.μονο οτι κραταει μεχρι τα 2:shock:......και βλεπουμε.αυριο θα παμε παιδιατρο για μμρ και θα τον ρωτησω.μηπως μπορει να βοηθησει λιγο.

να σας πω την αμαρτια μου χθες το βραδυ αφου παραπατουσα απο το πηγαινε-ελα τον αφησα να κλαιει.μετα απο λιγο που πηγα μεσα δεν ειχε ουτε ενα δακρυ και με το που με ειδε αρχισε να γελαει.αυτο στις 4 το πρωι.κλαιει ψευτικα και τα αναφιλητα κοβονται σπαθι μολις με βλεπει.

ααααααα επισησ θελει να κοιμαται μονο στην αγκαλια μου.

συγνωμη δεν θυμαμαι να σχολιασω τιποτα.το μυαλο μου ειναι τυροπιτα απο την αυπνια και την γκρινια.

XWF8p2.png

ουφ επιτέλους να κάτσω λίγο!!!

μπαμπάς και κόρη κοιμούνται, εγώ έκανα τις δουλίτσες μου και είμαι έτοιμη για τις επισκέψεις το απόγευμα!

Καλημέρα και από εδώ.

Παιχνίδια μαζεύει το Βαλεράκια? Εμένα γιατί με γράφει ο γαιδαράκος μου ό,τι και αν του πω??? Προσπαθώ καιρό να του μάθω να μαζεύει τα παιχνίδια, αλλά μπα....Άντρες παιδί μου, βαριούνται από μωρά!

Ελενίτσα περαστικά σου. Και εγώ έχω βγάλει 4 φρονιμήτες και μάλιστα 2 κάθε φορά για να μην μου στραβώσουν τα δόντια, όχι πως ήταν χαλασμένοι αλλά ήταν ζόρι.

Κατερίνες χρόνια πολλά και σε εσάς εδώ!!!

μη φανταστείς οτι μαζεύει τα πάντα!

απλά στο δωμάτιο της της έχω 2 κουτιά με ροδάκια απο το Ικεα που βάζουμε τα παιχνίδια της...και αφού πρώτα με βάλει να αδειάσω όλο το κουτί στο χαλί, μου ζητάει να τη βάλω μέσα στο κουτί και να την τραβολογάω μέσα στο σπίτι γύρω γύρω!

ε αφού τελειώσουμε αυτό το παιχνίδι παίζουμε ένα άλλο:

"η Βαλέρια μαζεύει τα παιχνίδα και η μαμά κάνει σαν τσιρλίντερ και φωνάζει μπράβο!".

για κάθε παιχνίδι που βάζει μέσα στο κουτί της λέω μπράβο και τη χειροκροτώ οπότε παίρνει θάρρος και τα μαζεύει όλα!

α εμένα οι φρονιμήτες δεν έχουν καν φυτρώσει!!!

δε θα φρονιμέψω ποτέ!!! χαχαχαχαχα!!!

εχεις το ΤΕΛΕΙΟ παιδι μου φαινεται και εγω την ΤΕΛΕΙΑ νυφη! ζηλεια αγορομανες :tongue:

QUOTE]

φροντίζω εγώ για να τον έχει πασά το γαμπρούλη μου!!!

όχι τίποτα άλλο αλλά αν τον στεναχωρήσει, μπορεί η συμπεθέρα να μου στείλει και κανένα εξώδικο μια και είναι μέσα στα κόλπα!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

επανηλθα.....δεν ποναω ακομα. στην διαρκεια της ημερας θα δουμε...αλλα μου ειπε πως θα πρεπει να πιω αντιβιωση. Μακ ποσταν ειχα πιει αλλα σιροπι γιατι με το χαπι θα πεθανω....ειναι πολυ δυνατο για μενα.εσεις πως ειστε?

ωχ περαστικά βρε Ελενάκι....

πονάω μόνο που το σκέφτομαι...

καλησπερα απο την βροχερη Κερκυρα!!!!:mad:παλι βρεχει πολυυυυυυυυ,πνιγηκαμε ,φτανει πια με την βροχη .θελω λιγο ηλιοοοοοοοοοοοοοοοοοο.εσεις?ολοι καλα?εμεισ 3 μερες τωρα εχουμε απελπιστει.μια χαρα κοιμοταν συην κουνια του μονος του ο Αναστασης,Τωρα ....μην τη δει .πανικος πεφτει κατω και χτυπιεται.ουτε για μεσημεριανο υπνο.τιποτα.δεν ξερω τι να κανω.δεν εχουμε αλλαξει τιποτα απο τις συνηθειες του γι αυτο μου κανει πολλη εντυπωση.με το που βγαινω απο την εξωπορτα η παω σε αλλο δωματιο ουρλιζει και κλαιει με αναφιλητα:-(αγχος αποχωρισμου μου μυριζει.εχω να κοιμηθω 3 μερες.τα νευρα μου κροσια.τι να κανω για πειτε ,να τον αφηνω να κλαιει η οχι?και αν οχι μηπως γινει χειροτερη η κατασταση μετα?τον αντρα μου ουτε να τον δει την ωρα του υπνου.εχω διασβασει ενα καρο αρθρα αλλα λυση δεν δινουν.μονο οτι κραταει μεχρι τα 2:shock:......και βλεπουμε.αυριο θα παμε παιδιατρο για μμρ και θα τον ρωτησω.μηπως μπορει να βοηθησει λιγο.

να σας πω την αμαρτια μου χθες το βραδυ αφου παραπατουσα απο το πηγαινε-ελα τον αφησα να κλαιει.μετα απο λιγο που πηγα μεσα δεν ειχε ουτε ενα δακρυ και με το που με ειδε αρχισε να γελαει.αυτο στις 4 το πρωι.κλαιει ψευτικα και τα αναφιλητα κοβονται σπαθι μολις με βλεπει.

ααααααα επισησ θελει να κοιμαται μονο στην αγκαλια μου.

συγνωμη δεν θυμαμαι να σχολιασω τιποτα.το μυαλο μου ειναι τυροπιτα απο την αυπνια και την γκρινια.

Σοφάκι γιατί δεν δοκιμάζεις να τον πάρεις στο κρεβάτι σας 2-3 μέρες να κοιμάται μαζί σας?

μπορεί να έχει φοβηθεί κάτι και αν κοιμηθεί λίγο μαζί σας να ηρεμήσει...

ακόμα και ψέμματα αν το κάνει, μπορεί να το κάνει απο ανασφάλεια...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ουφ επιτέλους να κάτσω λίγο!!!

μπαμπάς και κόρη κοιμούνται, εγώ έκανα τις δουλίτσες μου και είμαι έτοιμη για τις επισκέψεις το απόγευμα!

μη φανταστείς οτι μαζεύει τα πάντα!

απλά στο δωμάτιο της της έχω 2 κουτιά με ροδάκια απο το Ικεα που βάζουμε τα παιχνίδια της...και αφού πρώτα με βάλει να αδειάσω όλο το κουτί στο χαλί, μου ζητάει να τη βάλω μέσα στο κουτί και να την τραβολογάω μέσα στο σπίτι γύρω γύρω!

ε αφού τελειώσουμε αυτό το παιχνίδι παίζουμε ένα άλλο:

"η Βαλέρια μαζεύει τα παιχνίδα και η μαμά κάνει σαν τσιρλίντερ και φωνάζει μπράβο!".

για κάθε παιχνίδι που βάζει μέσα στο κουτί της λέω μπράβο και τη χειροκροτώ οπότε παίρνει θάρρος και τα μαζεύει όλα!

α εμένα οι φρονιμήτες δεν έχουν καν φυτρώσει!!!

δε θα φρονιμέψω ποτέ!!! χαχαχαχαχα!!!

QUOTE]

φροντίζω εγώ για να τον έχει πασά το γαμπρούλη μου!!!

όχι τίποτα άλλο αλλά αν τον στεναχωρήσει, μπορεί η συμπεθέρα να μου στείλει και κανένα εξώδικο μια και είναι μέσα στα κόλπα!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

ωχ περαστικά βρε Ελενάκι....

πονάω μόνο που το σκέφτομαι...

Σοφάκι γιατί δεν δοκιμάζεις να τον πάρεις στο κρεβάτι σας 2-3 μέρες να κοιμάται μαζί σας?

μπορεί να έχει φοβηθεί κάτι και αν κοιμηθεί λίγο μαζί σας να ηρεμήσει...

ακόμα και ψέμματα αν το κάνει, μπορεί να το κάνει απο ανασφάλεια...

Σοφια μου το σκεφτηκα και αυτο αλλα αν μετα του αρεσει στο κρεβατι μας και δεν θελει να ξανακοιμηθει στο δωματιο και στην κουνια του?αν και κατα εκει μας βλεπω γιατι ποση αυπνια να αντεξω?

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...