Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρες!!!!

τι κάνετε κοπέλες????

πρωινές πρωινές σας βλέπω!!!

εμείς χθες είχαμε παιδίατρο!!!

λοιπόν το Βαλεριάκι μου θέλει να γίνει μοντέλο απ'οτι φαίνεται!!!

9,5 κιλάκια είναι μάλλον....και λέω μάλλον γιατί έσκουζε και πήδαγε απο τη ζυγαριά οπότε η παιδίατρος τη ζύγισε μπακαλίστικα...ανέβηκε μαζί της στη μεγάλη ζυγαριά και μετά ζυγίστηκε μόνη της και κάναμε την αφαίρεση!!!

επίσης ψηλώσαμε! πήγε 81 εκατοστά η κοπελάρα μου!!!

αλλά τη χάζευαν χθες όλοι στην αίθουσα αναμονης!!! όλο χόρευε!!!

μόλις είδε την παιδίατρο χαλάστηκε αλλά τι να την κάνω!!!

το μμρ θα το κάνουμε μετά τις γιορτές ευτυχώς μαζί με το δοκιμαστικό του μαντού.

Επίσης να πω οτι είμαι πολύ άσχετη μάνα!!!

το παιδί μου έχει βγάλει τραπεζίτες και δεν πήρα χαμπάρι!!!

είχε λίγη ανησυχία 2 βράδια αλλά νόμιζα οτι την έχει επειδή ετοιμάζονται να σκάσουν τα πλαινά πάνω!

αιντέεεε.....οτι να'ναι....

επίσης απο χθες είμαι λίγο στεναχωρημένη γιατί όσο πάει και πλησιάζει ο καιρός που θα αποθηλάσουμε και δε θέλω.......

κόμπος στο στομάχι με πιάνει μόνο που το σκέφτομαι....:(

πωπω....πολύ μάτι έπεσε βρε παιδιά....

εγώ μέχρι πριν κανένα 2μηνο ματιαζόμουν συχνά...μετά όμως έκανα μια συζήτηση με τον εαυτό μου και αποφάσισα οτι δε θα πιστεύω στο μάτι και έκτοτε είμαι μια χαρά!!!

αν με πιάνει κανένας πονοκέφαλος το αποδίδω σε κούραση πλέον και όχι σε μάτι...

οπότε μάλλον αυθυποβαλλόμαστε και λίγο....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ισως το σ/κ......εαν προλαβω!!!αλλα θα μου τα βροντηξει κατω ο Μαρινουλης....!!Τατι σε πιστευω....αμα εχεις κοιμηθει ματιασμενη ειναι ακομα χειροτερα.....

εγώ Ελενίτσα θα το δέσω στο καλοριφέρ το δέντρο για να είμαι σίγουρη!!!! αν και η Βαλέρια το πολύ πολύ να μου ξεκρεμάει τα στολίδια που θα φτάνει....

Καλημέρα κορίτσια.

Τάτι καλοφόρετα τα ρουχαλάκια σας!!!

Ξύπνησε ο μικρός από τις 7 παρά σήμερα και σέρνεται. Να δω τι πρόγραμμα θα μου κάνει σήμερα. Συνήθως κοιμάται 2-3 για 3-4 ώρες, σήμερα δεν βλέπω να αντέχει μέχρι τις 2. Το θέμα είναι ό,τι αργεί να κοιμηθεί και το βράδυ, κατά τις 11 ρε γμτ και όσο και αν τον βάζω πιο νωρίς δεν κοιμάται αφού βέβαια ξυπνάει 6-7 το απόγευμα.

Σήμερα θα πάμε για το εμβόλιο της ανεμοβλογίας.

Χμμμ μύρισε ο καφές, θέλει καμιά????

κοιμάται 3-4 ώρες για μεσημέρι??????????

τι λες τώρα!!!!

εμένα κοιμάται με χρονοδιακόπτη...1 ωρα και 25 λεπτά συνήθως....ούτε λεπτό παραπάνω!!!

αν και χθες κοιμήθηκε 2,5 ωρίτσες!!!

εγώ θέλω καφέ!!!!

πίνεις ντεκαφεινέ ή κανονικό????

εγώ ντεκαφεινέ λόγω θηλασμού....επίσης σοκολάτα ελάχιστη γιατί την επηρρεάζει πολύ τη μικρή!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφάκι εννοείται ντεκαφεινέ. Δεν ξέρω αν τον επηρεάζει, έχω καιρό να πιω κανονικό καφέ αλλά δεν θέλω να μάθω! Τον έπιανε υπερένταση παλιά.

Ναι κομάται 3-4 ώρες το μεσημέρι. Συνήθως 3-3,5 αλλά αυτός είναι ο ύπνος του όλη μέρα. Από την στιγμή που θα ξυπνήσει το πρωί δεν ξανακοιμάται αν δεν πάει 2-3 το μεσημέρι, κοιμάται μαζεμένα δηλαδή. Όμως το μεσημέρι τι να κάνω? Άσε που ξαπλώνω γιατί ξυπνάει τώρα 2-3 φορές την νύχτα, κοιμάται 11 και ξυπνάει 7. Οπότε με τόσο λίγο ύπνο θέλω να ξεκουραστώ μια ωρίτσα. Επειδή είμαστε σε διαμέρισμα δεν μπορώ να βάλω σκούπα, να κάνω πολύ φασαρία γενικώς οπότε είναι χαμένος χρόνος για μένα το μεσημέρι.

Μπράβο στην Βαλέρια, ψήλωσε το κορίτσι σου. Όσο για τα κιλά, γυναίκα είναι πρέπει να είναι μοντελάκι:)

Γιατί φτάνει ο καιρός που θα αποθηλάσετε? Και πώς έχεις σκεφτεί να το κάνεις? Εμένα μου φαίνεται βουνό πάντως και δεν το αποφασίζω, άσε που δεν θέλω ακόμη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σοφάκι εννοείται ντεκαφεινέ. Δεν ξέρω αν τον επηρεάζει, έχω καιρό να πιω κανονικό καφέ αλλά δεν θέλω να μάθω! Τον έπιανε υπερένταση παλιά.

Ναι κομάται 3-4 ώρες το μεσημέρι. Συνήθως 3-3,5 αλλά αυτός είναι ο ύπνος του όλη μέρα. Από την στιγμή που θα ξυπνήσει το πρωί δεν ξανακοιμάται αν δεν πάει 2-3 το μεσημέρι, κοιμάται μαζεμένα δηλαδή. Όμως το μεσημέρι τι να κάνω? Άσε που ξαπλώνω γιατί ξυπνάει τώρα 2-3 φορές την νύχτα, κοιμάται 11 και ξυπνάει 7. Οπότε με τόσο λίγο ύπνο θέλω να ξεκουραστώ μια ωρίτσα. Επειδή είμαστε σε διαμέρισμα δεν μπορώ να βάλω σκούπα, να κάνω πολύ φασαρία γενικώς οπότε είναι χαμένος χρόνος για μένα το μεσημέρι.

Μπράβο στην Βαλέρια, ψήλωσε το κορίτσι σου. Όσο για τα κιλά, γυναίκα είναι πρέπει να είναι μοντελάκι:)

Γιατί φτάνει ο καιρός που θα αποθηλάσετε? Και πώς έχεις σκεφτεί να το κάνεις? Εμένα μου φαίνεται βουνό πάντως και δεν το αποφασίζω, άσε που δεν θέλω ακόμη.

α τότε πάσο....αφού δεν κοιμάται όλη την ημέρα λογικό είναι να πέφτει ξερός το μεσημέρι!!!

δηλαδή αν μπορούσες, θα έβαζες σκούπα το μεσημέρι????? δεν ξυπνάει ο Μάνος???????

εμένα η Βαλέρια και για να την σκεπάσω ψιλοταράζεται!!! κάνει πολύ ελαφρύ ύπνο!

φτάνει ο καιρός που θα αποθηλάσουμε γιατί λέμε να βάλουμε μπρος για το 2ο την άνοιξη...δηλαδή θα ήθελα το πολύ μέχρι τον Απρίλη να έχει αποθηλάσει....όσο για το πως θα το κάνω...ουφ πραγματικά δεν ξέρω....

είναι και η παλιοαλλεργία στη μέση και δεν έχω και πολλές εναλλακτικές για άλλο γάλα...δε θέλω και να πιεί σκόνη ρε γμτ...

μπέρδεμα...γιατί άντε και της μαθαίνω να πίνει φρέσκο κατσικίσιο...ξέρεις πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί όλο το χρόνο...

ελπίζω τουλάχιστον να της έχει φύγει η αλλεργία ίόταν θα κάνουμε το επαναληπτικό ραστ για να είναι πιο εύκολα τα πράγματα...

αχ ούτε εγώ θέλω να αποθηλάσω αλλά....

η παιδίατρος χθες με κοιτούσε σαν ούφο όταν της είπα οτι στεναχωριέμαι που θα αποθηλάσω...

να μη σου πω την αντίδραση της όταν της είπα οτι αν δεν καταφέρω να αποθηλάσω εύκολα, σκοπευω να συνεχίσω και τους 2-3 πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης τον θηλασμό....

θέλω να γίνει ομαλά η μετάβαση μωρέ....

μην της το κόψω απότομα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Να σου πω την αλήθεια τρέμω την ώρα που θα πρέπει να μπούμε σε αυτή την διαδικασία, γιατί όποτε και να γίνει θα είναι πολύ πολύ δύσκολα για τον Μάνο. Σου θυμίζω ό,τι εμένα δεν παίρνει πιπίλα και κοιμάται με το στήθος. Αλλά όταν το αποφασίσω πιστεύω ό,τι θα συνεργαστεί και αυτός, θέλοντας και μη δηλαδή.

Πάντως μια ξαδέρφη του Στ. θήλαζε την κόρη της που ήταν 10 μηνών και έμεινε έγκυος στο δεύτερο και η μικρή δεν ήθελε το στήθος με τίποτα. Από αυτό κατάλαβε ό,τι κάτι τρέχει, πήγε στον γιατρό και διαπίστωσε ό,τι είναι έγκυος. Μερικά παδιά αρνούνται το στήθος όταν μπει εγκυμοσύνη στην μέση.

Εγώ πάλι πιστεύω ό,τι μόνο για αυτόν τον λόγο θα αποφασίσω να αποθηλάσω. Αν προκύψει εγκυμοσύνη και αναγκαστώ να το πάρω απόφαση!

Όσο για το γάλα, δεν έχω βρει καθόλου κατσικίσιο στο σούπερ μάρκετ από τον Οκτώβρη για δοκιμή!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αλό αλό!!!

Τι κάμνετε;;; Άλλη μια τρελλή μέρα στο γραφείο φτάνει στο τέλος της!

Ανυπομονώ να πάω σπίτι να δω κουρεμένο το μωρό μου!

Εγώ πάντως όσο θήλαζα, έπινα τα καφεδάκια μου...ειδικά όταν γύρισα γραφείο που ο Νικόλας πλέον θήλαζε 2-3 φορές τη μέρα, στάνταρ 2-3 τη μέρα...αλλά και από τη μέρα που γεννήθηκε έπινα 1 διπλό ελληνικό αμέσως μετά από ένα θηλασμό που μεσολαβούσε κάποια ώρα μέχρι τον επόμενο, οπότε θεωρώ ότι εθίστηκε σιγά σιγά και δεν τον επηρέαζε χεχεχεεχε

δεν μπορώ χωρίς καφέ...και στην ανάνηψη ακόμα μετά τον τοκετό, ζητούσα ζαμπονοτυρόπιτα και εσπρέσσο φρέντο :)

σας χρωστάω φώτο από τον στολισμό...φτωχός μου φαίνεται χωρίς δέντρο, πρέπει να προσθέσω λίγα ακόμα...

δεν έχω άλλα νέα...ελπίζω να βρω χρόνο το βραδάκι...φιλιά!

Τελικά ο μικρός έχει βρογχίτιδα και δεν κάναμε το εμβόλιο. Μας έδωσε αερολίν και ένα άλλο εισπνεόμενο φάρμακο, αγωγή για 15 μέρες.

Κατά τα άλλα μια χαρά και ζωηρότατος. Ξεσήκωσε το ιατρείο, μόνο αυτός ακουγόταν και ανέβηκε σε όλους τους καναπέδες και τα τραπεζάκια του ιατρείου στον χώρο αναμονής!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!

Ελευθερια περαστικα στον Μανου.Ευτυχως δεν τον εριξε η βρογχιτιδα.Φτου φτου.

Σοφακι το Βαλεριακι μας μοντελακι ειναι ε?Ετσι ετσι...η επομενη Ζιζελ!

Τι αλλα νεα βρε κοριτσια?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημέρα Ευμορφία. Δεν έχει ούτε πυρετο, ούτε βήχα, ούτε μυξούλες πως να τον ρίξει η βρογχίτιδα? Ίσα ίσα βραχανίζει κάποιες φορές όχι όλη μέρα.

Τον ξυπνήσαμε στις 4 και του κάναμε το αερολίν και μετά ευτυχώς ξύπνησε στις 07:30. Δηλαδή είχε ένα ξύπνημα αλλά εγώ ξύπνησα ίσαμε 50 φορές από το άγχος μου μην περάσει 4 η ώρα που έπρεπε να κάνει το μασχάκι και δεν ξυπνήσα. Και είχαμε βάλει ξυπνητήρι κιόλας!

Πάμε Τζάμπο σε λίγο να τσεκάρω κάτι τιμές σε παιχνίδια για να παραγγείλω από το νετ για τα βαφτιστήρια.

Καλημέρες σε όλες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

ακόμα κοιμάται το αστέρι μου!!!

ναι είδες Ευμορφάκι? μοντέλο!!!

και φαντάσου οτι πήρε και μισό κιλό ε??? χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Νομίζω οτι η Μαρία δίνει ΕΒΟΛ στο Νικόλα αλλά δεν είμαι σίγουρη...

Τελικά ο μικρός έχει βρογχίτιδα και δεν κάναμε το εμβόλιο. Μας έδωσε αερολίν και ένα άλλο εισπνεόμενο φάρμακο, αγωγή για 15 μέρες.

Κατά τα άλλα μια χαρά και ζωηρότατος. Ξεσήκωσε το ιατρείο, μόνο αυτός ακουγόταν και ανέβηκε σε όλους τους καναπέδες και τα τραπεζάκια του ιατρείου στον χώρο αναμονής!!!

περαστικά Ελευθερία μου!!!

μωρέ σίγουρα είναι βρογχίτιδα? θα μου πεις κάτι ξέρει ο γιατρός αλλά εντύπωση μου κάνει....όσο να'ναι η βρογχίτιδα δε θα είχε και κανένα άλλο σύμπτωμα????

καλά χθες νταουνιαστηκα απίστευτα...

πως τα καταφέρνω και μπαίνω σε λάθος καφέ τις λάθος στιγμές...

μπήκα χθες στο καφέ του Νοέμβρη 2010 (σε αυτό δεν ήταν η Νεκταρία?) και μια απο τις κοπέλες έχασε το μωράκι της νομίζω 8 μέρες πριν γεννήσει....τραγικό....

τη μια μέρα έκανε καρδιοτοκογράφο και ήταν οκ και την άλλη είχε σταματήσει η καρδούλα του....

τι να πεις και πως να παρηγορήσεις αυτή τη γυναίκα....:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα

Ελευθερια περαστικα σας!!! το ματιασες το μικρο σου καλε!!!!!!???? ειδες που ελεγες πως ειναι καλα οταν λεγαμε να βρεθουμε???

η ΑΝΝΑ χαθηκε ε?

Οι αλλες κοπελιες καλα????

Λοιπον ο αντρας εκανε το απιστευτο χθες. Εβαλε τη μικρη για υπνο μονο με το φορμακι κ ενα παντελονι φορμας...πηγα εγω κοιμηθηκα και του ειπα να την ανεβασει επανω γιατι ηταν στο παρκο....ε μαι δε σκεφτηκε ο χριστιανος πως το παιδι το βραδυ ξεσκεπαζεται? μακρυμανικο μεν αλλα....ελπιζω να μην αρπαξε παλι τιποτα χειροτερο απο τις συνηθισμενες μυξες....

καλημερα πως ειστε?εγω ποναωωωω....πηγα οδοντιατρο και μου ειπε πως πρεπει να κανουμε εξαγωγη φρονιμιτη αυριο το πρωι!!!

εσεις πως ειστε?ολα καλα?Ελευθερια μου περαστικα στον Μανωλιο σου.......οι υπολοιπες που ειστε καλε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...