Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

στολισαμε κ εμεις!μ εφαγε ο δικος μου αρχισε να στολιζει μονος του ε τι να κανω βοηθησα κ εγω(ηθελα αυριο με την ησυχια μου αλλα μ επρηξε).χαζευε κ η μπεμπα με το ενα χερι τη κρατουσα κ με τ αλλο εβαζα τα στολιδια καλα πολυ γελιο!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και του χρόνου με βοηθό το κοριτσάκι σου :)

σ ευχαριστω κουκλα:)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Σοφακι αντε και του χρονου...Στολισατε και σεις ε;;; Μπραβο σας!!!!! Ελευθερια να χαιρεσαι λοιπον τον αντρουλη σου, αν και θα σου ευχηθουμε επισημως την Κυριακη. Θα κανεις γιορτη;;; Τατιανα λογικο αυτο που λεει ο γιατρος, αν συνεχιζε βεβαια σε αυτον το ρυθμο τι θα την εκανες;;; Οποτε γι αυτο εκοψε λιγο. Εγω πηγα με τον αντρουλη μου στην αγορα να αγορασει ενα τζινακι, πηρα και κατι σαλιαρες της μπεμπας και πηγαμε για υπερηχο θυροειδους για τον καλο μου. Γυρισαμε πριν απο λιγο, αλλα η μπεμπα δε λεει να κοιμηθει σημερα. Και ειχα και ρεξη για... καταλαβαινετε αλλα μου ηρθε περιοδος. Τι γκαντεμια Θεε μου, μολις χθες τελειωσα τη θεραπεια και σημερα που θελαμε...Επισης η μικρη μου κανει τσιριμονιες με το γαλα και στα τελευταια 50-60 μλ παλευει, κανει πως ανακατευεται. Τι θα κανω;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Σοφακι αντε και του χρονου...Στολισατε και σεις ε;;; Μπραβο σας!!!!! Ελευθερια να χαιρεσαι λοιπον τον αντρουλη σου, αν και θα σου ευχηθουμε επισημως την Κυριακη. Θα κανεις γιορτη;;; Τατιανα λογικο αυτο που λεει ο γιατρος, αν συνεχιζε βεβαια σε αυτον το ρυθμο τι θα την εκανες;;; Οποτε γι αυτο εκοψε λιγο. Εγω πηγα με τον αντρουλη μου στην αγορα να αγορασει ενα τζινακι, πηρα και κατι σαλιαρες της μπεμπας και πηγαμε για υπερηχο θυροειδους για τον καλο μου. Γυρισαμε πριν απο λιγο, αλλα η μπεμπα δε λεει να κοιμηθει σημερα. Και ειχα και ρεξη για... καταλαβαινετε αλλα μου ηρθε περιοδος. Τι γκαντεμια Θεε μου, μολις χθες τελειωσα τη θεραπεια και σημερα που θελαμε...Επισης η μικρη μου κανει τσιριμονιες με το γαλα και στα τελευταια 50-60 μλ παλευει, κανει πως ανακατευεται. Τι θα κανω;;

σ ευχαριστω αννουλα!κ η δικια μου παλευει στο φαγητο τωρα τελευταια ο παιδιατρος λεει να μη τη πιεζουμε οσο φαει...ειδικα αν συνολικα ολη μερα τρωει καλα δε νομιζω οτι υπαρχει λογος ανησυχιας.ισως να ναι και φαση και να περασει.

κοριτσακια σας καληνυχτω τα λεμε αυριο!φιλια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ελευθερια να χαιρεσαι το μπαμπα σου-θα στα πω και την κυριακη βεβαια.εμενα εχει γενεθλια ο αδερφος μου αλλα σιγα μη του παρω κ δωρο.

ζωιτσα τι κανεις?χαθηκες!οι περισσοτερες κουνιες που εχω δει ειναι μεχρι 9 αντε 10 κιλα.στο toys.de βρηκα και μια που ειναι μεχρι 11 νομιζω.

εμεις φεραμε το δεντρο απ την αποθηκη να δουμε κ τι στολιδια εχουμε κ θα στολισουμε αυριο.φαγωθηκε ο αντρας μου σωνει κ καλα να το κανουμε σημερα αλλα δε του κανα τη χαρη, αυριο που θα μαστε και πιο ξεκουραστοι καλυτερα.τον εστειλα να παρει κ φωτακια που δεν εχουμε-ελπιζω να μη φερει καμια βλακεια:P

Ευχαριστώ Σοφία αλλά μάλλον δεν το έγραψα καλά... εννοούσα ο μπαμπας του γιου μου δλδ ο άντρας μου. :P

σ ευχαριστω αννουλα!κ η δικια μου παλευει στο φαγητο τωρα τελευταια ο παιδιατρος λεει να μη τη πιεζουμε οσο φαει...ειδικα αν συνολικα ολη μερα τρωει καλα δε νομιζω οτι υπαρχει λογος ανησυχιας.ισως να ναι και φαση και να περασει.

κοριτσακια σας καληνυχτω τα λεμε αυριο!φιλια!

Μωρε εγω αγχωνομαι γιατι ως προωρακι δε θελω να χασουμε οσα εχουμε κερδισει με πολυ κοπο τωρα 3 μηνες. Γι αυτο επιμενω τουλαχιστον μεχρι να αρχισει τις κρεμες αυτον το μηνα. Καληνυχτα...Παω και γω για λιγο τv

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

τι το θελα κ τον αφησα να παει μονος του για φωτακια?κατι μικρα πηρε ψειρες δε μ αρεσουν καθολου...αμαν πια τιποτε δε μπορει να διαλεξει μονος του?απογοητευτηκα τωρα...τα βαλε στο δεντρο κ δε μ αρεσουν.τα βλεπει η μικρη κ χαζογελαει αλλα αν ηταν μεγαλυτερα θα τα βλεπε καλυτερα.θα παω να παρω αλλα μαλλον.

ελα ρε... είναι ωραία τα μικρούλικα φωτάκια... προσωπικά μου αρέσουν πιο πολύ απο τα μεγάλα... άσε που πήγε και τα αγόρασε. Εγω λέω να μην του γκρινιάξεις γιατι μετα θα σου λέει να πας να τα πάρεις μόνη σου ;) κάνε την κινέζα καλύτερα έτσι... χι χι χι

ουφ δυο ώρες καθάριζα τα μπάνια!

τώρα ταίζω τον μπόμπιρα, θα φτιάξω μια μακαρονάδα για μας, μετά θα πλύνω μπόμπιρα, θα καθαρίσω κουζίνα, θα ξεβρωμιστώ και γω, θα λούσω και μαλλί και κατά τις 2 θα είμαι τζετ!

Λευτερίτσα ο άντρας σου ή ο μπαμπάς σου γιορτάζει;

ζωούλα, μια φορά τη μέρα κάνουμε και μεις πράσινα κακά...για τσέκαρε, όταν τα κάνει, είναι αμέσως μετά ή κατά τη διάρκεια γεύματος; Αυτό σημαίνει ότι τα περιττώματα περνάνε πολύ γρήγορα από το έντερο και παρασέρνουν τη χλωρίδα του...it's ok!

Όπως απάντησα πριν απο λίγο στη Σοφία ο άντρας μου γιορτάζει, σας μπέρδεψα πολύ έτσι που το έγραψα ε? ... δυστυχώς ο μπαμπας μου δεν ζει πια... εδώ και αρκετά χρόνια.

στολισαμε κ εμεις!μ εφαγε ο δικος μου αρχισε να στολιζει μονος του ε τι να κανω βοηθησα κ εγω(ηθελα αυριο με την ησυχια μου αλλα μ επρηξε).χαζευε κ η μπεμπα με το ενα χερι τη κρατουσα κ με τ αλλο εβαζα τα στολιδια καλα πολυ γελιο!!

... και του χρόνου!!! και με όσα παιδάκια επιθυμείς!:P

Διαφημίσεις

χα χα χα εσύ το πέτυχες!!! μάλλον για φαγητό έξω μας βλέπω και λίγα άτομα... δεν θέλω κόσμο σπίτι με το παιδί...ασε που οι περισσότεροι είναι άρρωστοι αυτή την εποχή. Σήμερα μου είπε ο άντρας μου για 2 παιδιά συναδέλφων του που έχουν Η1Ν1! έχω φρίξει!

τι εννοεις κάνει πως ανακατεύεται? :confused:

Αχ σήμερα πιπίλαγε με τις ώωώώώρες! Τώρα κοιμήθηκε, ευτυχώς ο Γιώργος καθάρισε την κουζίνα οπότε έχω μόνο να ξεβρωμίσω τον εαυτό μου! Πωπω το σπίτι είναι καθαρό και τα ρούχα σιδερωμένα! Αύριο πάμε για ψώνια :)

Μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται και ο μικρός κάνει εμετό όποτε τον έχει ο μπαμπάς του; Φραπέ μου το κάνει το παιδί!!!

... και του χρόνου!!! και με όσα παιδάκια επιθυμείς!:P

σ ευχαριστω πολυ!να χαιρεσαι τον αντρα σου:)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερουδια ζουζουνες!!

Εξαφανιστηκα γιατι καθαριζα το σπιτι,....και επειδη το πηρα πολυ σοβαρα το θεμα ειπα να αποχωριστω τπ πισι γιατι δουλεια δεν θα κανα!!!Αυριο γιορταζει και ο δικος μου αντρουλης,,αλλα στο σπιτι δεν θα δεχτω κανεναν,,,μαλλον θα παρει φιλους και θα βγουν εξω,καλυτερα ετσι!!

Παω να σας διαβασω,,

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Μωρε εγω αγχωνομαι γιατι ως προωρακι δε θελω να χασουμε οσα εχουμε κερδισει με πολυ κοπο τωρα 3 μηνες. Γι αυτο επιμενω τουλαχιστον μεχρι να αρχισει τις κρεμες αυτον το μηνα. Καληνυχτα...Παω και γω για λιγο τv

καλημερα κοριτσακια?τι κανετε?

αννα δεν ειναι νωρις γιια κρεμες?ο παιδιατρος σας το πε?κ μας μας ειπε ν αρχισουμε φρουτα σιγα σιγα αλλα νομιζω ειναι πολυ νωρις ακομα.εσας τι κρεμες σας ειπε?ρυζαλευρο κ βανιλια?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...