Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τώρα κατάφερα και διάβασα τα υπόλοιπα.

Μαράκι τι είναι αυτή η πεθερά σου ρε συ? Κοράκους ρίχνει που λέμε εδώ. Απαπα ρίχνε της καμιά μούτζα παιδί μου όταν μπαίνει στο σπίτι σας!

Μαριάννα ξανά περαστικά στα παιδάκια σου. Δύσκολη σεζόν για σας εφέτος, υπομονή.

Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο...

Α για τα δώρα που λέτε. Έτσι και εγώ κάθε χρόνο ξηλωνόμουν και έπαιρνα στα παιδιά του κουνιάδου μου και ρούχα και παιχνίδια και στην κουνιάδα μου το ίδιο και πέρυσι έκαναν ένα συμβολικο δωράκι στον μικρό. Οπότε συμβολικά δωράκια και εγώ φέτος, όχι τίποτα άλλο αλλά μην νιώθουν και υποχρεωμένη. Γενικά πάντα ριγμένη είμαι στα δώρα, πάντα παίρνω ακριβότερα γιατί δεν αγοράζω τίποτα όταν δεν μου αρέσει, απλά για να πάρω κάτι. Οι υπόλοιποι όμως σκέφτονται μάλλον πολύ διαφορετικά...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Αντε χουζουρες...ξυπνηστε!!!!:P

καλημερα ζουζουνα μου!!!!τι κανεις?πως ειναι ο συζυγος σημερα?ο Παντελακος τι κανει?καλε σηκωθειτε........αντε!!!!:rolleyes:

Καλημερα Ελενιτσα μου!

Ο συζυγος κοιμαται.Θα φανει οταν σηκωθει.Χθες παλι ομως πονουσε.

Ο Παντελακος καλα ειναι.Κοιμαται κι αυτος.

Τα δικα σου τα ζουζουνια?Καλα ειναι?Εσυ?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλέ δεν αμφισβητώ αυτό που λες απλά το συζητάμε γιατί έχει σημασία, μην καθοδηγήσουμε λάθος τις κοπέλες που θέλουν να παραγγείλουν.

Εγώ του πήρα ένα μόνο μπλουζάκι 1,5-2 και μου φάνηκε μεγάλο με το μάτι. Δεν του το δοκίμασα, δεν το έπλυνα καν.

Στο θέμα 'Αγορές μέσω Ίντερνετ' οι κοπέλες που έχουν παραλάβει λένε επίσης ό,τι έχει μεγάλες φόρμες. Τώρα τι να πω δεν ξέρω.

καλε ναι δεν σου ειπα οτι το αμφισβητεις!!!!απλα λεω και εγω τι διαπιστωσα...

και για να ειμαι πιο συγκεκριμενη πηρα αυτα σε 1 1/2-2 και της ειναι ισα ισα το μπλουζακι ειδικα τι να πω???το κοιλομπακι προεξεχει!!!!

http://www.mandco.com/Shop-all-Styles/Mock-patchwork-heart-t-shirt/invt/3618285coral

http://www.mandco.cοm/CoatsJackets/Dotty-quilted-gilet/invt/3671313pink

και αυτα σε 18-24 που εχουν μεγαλυτερη φορμα και της κανουν μια χαρα:

http://www.mandco.com/Tops/Button-folk-tunic/invt/3914240dkturq

http://www.mandco.com/Wow-clothing/Off-to-grandmas-t-shirt/invt/3914186cream

ισως ομως ειναι και το στυλ τους τετοιο δεν ξερω....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

καλα ειμαι Ευμορφακι μου, και τα ζουζουνια μου....εκτος απ τον Μαρινουλη που εχει ακομα πυρετο κα μια περιεργη ανησυχια.....παντως ο καημενος δυο μερες ηταν ματιασμενος και δεν μορουσε να κοιμηθει....κοντευε να σκασει το παιδι!!!!Τατι μου καλημερα!!!το δικο σου ζουζουνακι τι κανει?

καλημερα ευμορφακι!ναι στη δουλεια ειμαι!!!η ραφαελα μεγαλωνει και ομορφαινει κ μας τρελαινει!!!οχι μωρε μια χαρα παιδακι ειναι ζωηρουτσικο!εδω βγαζει δοντια κ δεν παιρνουμε χαμπαρι.βγαζει κατι κραυγουλες στον υπνο της της δινω πιπιλακι κ ξανακοιμαται!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

ισως το σ/κ......εαν προλαβω!!!αλλα θα μου τα βροντηξει κατω ο Μαρινουλης....!!Τατι σε πιστευω....αμα εχεις κοιμηθει ματιασμενη ειναι ακομα χειροτερα.....

Καλημέρα κορίτσια.

Τάτι καλοφόρετα τα ρουχαλάκια σας!!!

Ξύπνησε ο μικρός από τις 7 παρά σήμερα και σέρνεται. Να δω τι πρόγραμμα θα μου κάνει σήμερα. Συνήθως κοιμάται 2-3 για 3-4 ώρες, σήμερα δεν βλέπω να αντέχει μέχρι τις 2. Το θέμα είναι ό,τι αργεί να κοιμηθεί και το βράδυ, κατά τις 11 ρε γμτ και όσο και αν τον βάζω πιο νωρίς δεν κοιμάται αφού βέβαια ξυπνάει 6-7 το απόγευμα.

Σήμερα θα πάμε για το εμβόλιο της ανεμοβλογίας.

Χμμμ μύρισε ο καφές, θέλει καμιά????

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα κ απο μενα...περαστικα σε ολα τα μωρακια μας που ειναι αρρωστουλια. εμεις ειμαστε σχετικα καλα με πιο λιγες μυξες αλλα βηχαλακι/για να δουμε!!!!!

Λοιπον ιδεα! λεμε να παμε τζαμπο το απογευμα, η θεια-νονά της μικρης (αδερφη του αντρα μου) νοικιασε πρωτη φορα μονη της σπιτι και σκεφτηκα επειδη δε της εχουμε παρει τπτ, να παμε τζαμπο και να της αγορασουμε χριστουγεννιατικα...δεντρα μπαλες, τα παντα κ να παμε εκπληξη να της το στολισουμε!!!!! ωραια δε θα ναι?

Κοριτσια εμεις με τα δωρα ειμαστε σε περιεργη φαση. πχ η θεια νονα που σου λεω ολο μας φερνει κατι σε γιορτες-γενεθλια η και στο ασχετο για τα παιδια.η μαμα του αντρα μου μας δινει λεφτα τελευταια κ καθολου δε μας χαλαει.... η μαμα μου ή λεφτα ή αν εχει προλαβει να ψωνισει (επειδη το τελευταιο καιρο με τα διαφορα του μπαμπα δε προλαβαινει, μας τα δινει σε $$)...

Η αλλη κουνιαδα μου κατι θα παρει αλλα απο αυτα που παιρνει μαλλον για να βγαλει την υποχρεωση ή εχει ελλειψη γουστου (κακίιιιιιιιιιιιιιια)...απο την αλλη εμεις οταν δεν ειχαμε παιδακια ειχαμε παει 1 φορα και πηραμε στις 2 κορες της παπουτσια και λοιπα χριστουγεννα που ηταν μικρες, και καποια αλλα μικροδωρακια αλλες χρονιες αναλογα με την οικ. κατασταση... τωρα που ειναι ανω των 13ων, φετος στο ασχετο πχ πριν κανα μηνα τους πηραμε κινητα οποτε δε νομιζω να περιμενουν χριστουγεννιατιο δωρο.

Αλλα οταν παμε καπου παντα κατι παμε.

Ενα λουλουδακι, συνηθως ή διακοσμητικο χριστουγεννων... Η αδερφη μου ειναι λιγο το στραβοξυλο που δε παιρνει τιποτα σε εμας τους 2 ενω εμεις παντα τη σκεφτομαστε,κ η παιρνει τη τελευται ωρα η λεει "δε προλαβα"...ο αντρας μου ολο αυτο μου λεει!!!!!(παιρνει ομως στα παιδια η βαζει τη μαμα μου να τους παρει και κατι....)

Στις μικρες μου παιρνουν ολοι (ΑΚΟΜΑ).Αλλα και σε μενα οταν δινουν λεφτα παλι στις μικρες παω κ ψωνιζω...τι κακο ειναι αυτο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...