Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα πως ειστε? ολα καλα?Μαριαννα μου χρονια σου πολλα οτι επιθυμεις για σενα και την οικογενεια σου!!!Μακ γιορταζες και εσυ?εγω ειμαι πολυ στεναχωρημενη.....ειχε κανει την περασμενη εβδομαδα χειρουργειο ο πεθερος μου στις φωνητικες χορδες....και σημερα βγηκε η βιοψια!!!ειμαι κομματια.....ειπε ο γιατρος που μιλησα μαζι του οτι ειναι στο προκαρκινικο σταδιο το οποιο πρεπει να παρακολουθειται στενα...αλλα με την προυποθεση οτι δεν θα καπνιζει και δεν θα πινει!!!.......στεναχωριεμαι γιατι ειναι νεος ανθρωπος ακομα....αλλα η ξεροκεφαλια τους κατι ωρες δεν εχει οριο.

καλημερα πως ειστε? ολα καλα?Μαριαννα μου χρονια σου πολλα οτι επιθυμεις για σενα και την οικογενεια σου!!!Μακ γιορταζες και εσυ?εγω ειμαι πολυ στεναχωρημενη.....ειχε κανει την περασμενη εβδομαδα χειρουργειο ο πεθερος μου στις φωνητικες χορδες....και σημερα βγηκε η βιοψια!!!ειμαι κομματια.....ειπε ο γιατρος που μιλησα μαζι του οτι ειναι στο προκαρκινικο σταδιο το οποιο πρεπει να παρακολουθειται στενα...αλλα με την προυποθεση οτι δεν θα καπνιζει και δεν θα πινει!!!.......στεναχωριεμαι γιατι ειναι νεος ανθρωπος ακομα....αλλα η ξεροκεφαλια τους κατι ωρες δεν εχει οριο.

καλημέρα Ελενίτσα μου...

δυσάρεστα τα νέα αλλά αφού βρίσκεται ακόμα σε προκαρκινικό στάδιο, έχει περιθώρια με λίγη προσοχή, να πάνε όλα καλά!

ή στεναχωριέσαι γιατί ξέρεις οτι δεν πρόκειται να είναι όσο προσκεκτικός απαιτεί η κατάσταση?

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα κοριτσόπουλα!

Μορφούλα μου προσπαθούσα να αποφύγω την κορτιζόνη, αλλά τελικά δεν τα κατάφερα :(

Του έβαλα χθες το βράδυ αφού αποκοιμήθηκε και είναι καλύτερα σήμερα...ελπίζω να μη χρειαστεί να ξαναβάλω παρά μόνο κανα δυο φορές ακόμα...

Το παιδί μου ήταν τρελλά ματιασμένο χθες, από το μπάνιο μετά κλάμα κακό, ουρλιαχτά σε κατάσταση αμόκ. 3 φορές τον ξεμάτιασε ο μπαμπάς μου και πάλι μες τη νύχτα ξύπνησε 3 φορές ουρλιάζοντας, ξανά ματιασμένος πολύ...να μη θέλει αγκαλιά, να μη θέλει στο κρεβάτι του, να μην μπορούμε να τον κάνουμε καλά...αποκοιμήθηκε και είχε αναφυλλητά στον ύπνο του!!!

Γμ την πεθερομαρμάγκα την ξεφτιλισμένη!!! Τυχαίο ρε γμτ;;;; :confused:

κοιτα... εγω στο ματι δεν πιστευω με τιποτα ειλικρινα. η δικη σου περιπτωση ομως με εχει προβληματισει. γιατι ο καημενος ο Νικολής να υποφερει καθε φορα που η πεθερα σου ειναι σπιτι; την επόμενη φορα βαλ'του ενα ματακι να δουμε ποιος ή ποια φταιει ;)

Ακομα κοιμαται.Εχουμε συννεφια και το σπιτι ειναι σκοτεινο και της δινει.

Κοιμαται απο χθες στις 11 το βραδυ χωρις να ξυπνησει.Τι παιδι Θεε μου!

Μπορει να κουραστηκε γιατι χθες το βραδυ κατεβηκαμε κεντρο και καναμε βολτα στις βιτρινες και εριξε πολυ περπατημα.Το καλο μου!

αυτο ειναι παιδί!!!!!!!!!!!!!!!:P

Καλημέρεςςςς!!!

εμείς εδώ την παλεύουμε....η μικρή έχει ψιλογκρίνια γιατί πονάει απο τα δοντάκια αλλά χθες χόρτασε παιχνίδι με την ξαδερφούλα της!!!

απο τις 6 μέχρι τις 11 λυσσάξανε!!! το πάτωμα δε φαινόταν απο τα παιχνίδια!!! χαμός!!! τέλεια ήταν!!!

εμενα δεν εχει παιδακια να παιζει το καμαρι μου και πολύ στεναχωριεμαι. πρεπει να αρχισω τα PR γιατι δεν μας βλεπω καλα. ακοινωνικοποιητο θα μεινει το παιδακι μου εξαιτιας μας (βαζω και τον πατερα του μεσα )

να μην στεναχωριεσαι. η ζωη ειναι δικη του και την διαχειριζεται όπως θελει. αν δεν θελει να ακουσει τον γιατρο τι μπορεις να κανεις; πες του οτι τον αγαπατε και οτι τον εχετε αναγκη και αν θελει ας προσεξει. δεν ειναι μπεμπης :?

Διαφημίσεις

με το θεμα που σιδηρου......!!!Σοφακι εχεις κανει εξετασεις στο Βαλεριακι να δεις οτι εχει απορροφηθει ο σιδηρος?εμενα ο Ανδρεας επινε σταγονες αλλα τιποτα, μετα το γυρισαμε σε σιροπι αλλα την διπλη δοση για να γινεται δουλεια....βεβαια ειναι διαφορετικος ο καθε οργανισμος......αλλα σιγουρα δεν πρεπει να συνδυαζεται με γαλακτοκομικα.....αυτο για την Σοφια 2....μην ανησυχεις ομως δεν ειναι κατι το ανησυχητικο....

εμενα δεν εχει παιδακια να παιζει το καμαρι μου και πολύ στεναχωριεμαι. πρεπει να αρχισω τα PR γιατι δεν μας βλεπω καλα. ακοινωνικοποιητο θα μεινει το παιδακι μου εξαιτιας μας (βαζω και τον πατερα του μεσα )

πήγαινε τον σε κανένα παιδότοπο συμπεθεράκι....

θα μου πεις τώρα με τις ιωσεις, δύσκολο ε?

εγώ τρέμω κάθε φορά που πάμε παιδίατρο....πάει και αγκαλιάζει όποιο παιδάκι βρει....και πως να την τραβήξω εγώ???κανονικά οι μαμάδες τους δεν πρέπει αν επέμβουν και να πουν οτι είναι άρρωστο το παιδάκι μου, μην αφήνετε τη μικρή σας να το πλησιάζει???

και η Βαλέρια είναι κοινωνική μόνο με τα παιδάκια και απο μεγάλους με όποιον θέλει αυτή...αν δε γουστάρει πολλά πολλά κλαίει με το που την πλησι'αζει ο άλλος!!!

με το θεμα που σιδηρου......!!!Σοφακι εχεις κανει εξετασεις στο Βαλεριακι να δεις οτι εχει απορροφηθει ο σιδηρος?εμενα ο Ανδρεας επινε σταγονες αλλα τιποτα, μετα το γυρισαμε σε σιροπι αλλα την διπλη δοση για να γινεται δουλεια....βεβαια ειναι διαφορετικος ο καθε οργανισμος......αλλα σιγουρα δεν πρεπει να συνδυαζεται με γαλακτοκομικα.....αυτο για την Σοφια 2....μην ανησυχεις ομως δεν ειναι κατι το ανησυχητικο....

δεν της ξαναέκανα γιατί τη λυπάμαι να την ξανατρυπάω....18 μηνών που θα κάνουμε επαναλητπικό ραστ, θα το τσεκάρω τότε...

βέβαια μάλλον έχει μοιάσει σε μένα που σίδηρο και αιματοκρίτη έχω στα τάρταρα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

δεν της ξαναέκανα γιατί τη λυπάμαι να την ξανατρυπάω....18 μηνών που θα κάνουμε επαναλητπικό ραστ, θα το τσεκάρω τότε...

βέβαια μάλλον έχει μοιάσει σε μένα που σίδηρο και αιματοκρίτη έχω στα τάρταρα!!!

για πες να δω που βρισκεσαι!!!!!ποσο πιο κατω απο μενα εισαι????

ααααα φιλεναδα τωρα με αυτο που ειπες μου φαινεται θα κινησω να ερθω ενα σ/κ στα μερη σου μονο και μονο για το βλασταρι σου......στεναχωρηθηκα τωρα!!!θα παρω και την τρελλοσυμπεθερα σου και ερχομαστε.....

για πες να δω που βρισκεσαι!!!!!ποσο πιο κατω απο μενα εισαι????

σίδηρο 23....αιματοκρίτη 29 αν θυμάμαι καλά...

δε νομίζω να υπάρχει πιο κάτω!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

σίδηρο 23....αιματοκρίτη 29 αν θυμάμαι καλά...

δε νομίζω να υπάρχει πιο κάτω!!!

και πως στεκεσαι ορθια ακομα????βρε τρελοκομειο εχεις παρει χαμπαρι οτι εχεις ενα παιδι????για κοιτα λιγο και τον εαυτο σου μην ερθω κατω και σε περιλαβω.....τι περιμενεις να πιασουν πατο?????

και πως στεκεσαι ορθια ακομα????βρε τρελοκομειο εχεις παρει χαμπαρι οτι εχεις ενα παιδι????για κοιτα λιγο και τον εαυτο σου μην ερθω κατω και σε περιλαβω.....τι περιμενεις να πιασουν πατο?????

χαχαχαχα!!!

ακριβώς την ίδια ερώτηση μου έκανε ο γιατρός μου όταν είδε τις εξετάσεις!!!

στην εγκυμοσύνη ήμουν καλύτερα πάντως!!!

και σίδηρο που παίρνω ελάχιστα ανεβαίνουν οπότε γιατί να παίρνω χάπια και να παθαίνω δυσκοιλιότητα άδικα????

απο μικρή έτσι ήμουν πάντως...

άσχετο:

τώρα στις γιορτές, ανταλλάσετε δώρα με τους δικούς σας?

εγώ κάθε χρόνο παίρνω δώρα στην αδερφή μου και την οικογένεια της, στην κουνιάδα μου και την οικογένεια της και στους γονείς μου...

η αδερφή μου ανταποδίδει και μάλιστα ξηλώνεται άγρια, η κουνιάδα μου ανταποδίδει αλλά συνήθως παίρνει βλακείες και κυρίως μου σπαέι τα νεύρα γιατί ψωνίζει ΠΑΝΤΑ 10 λεπτά πριν κλείσουν τα μαγαζιά παραμονή Πρωτοχρονιάς....δηλαδή πάει και παίρνει οτι βρει μπροστά της απλά επειδή ξέρει οτι τους έχουμε ψωνίσει εμείς....

και οι γονείς μου πάντα μας παίρνουν δωράκια και μάλιστα πανέμορφα....

Ε φέτος τα έχω πάρει λίγο με την κουνιάδα γιατί εκτός απο τα πρωτοχρονιάτικα δώρα, εγώ σε γιορτές και γεννέθλια πάντα τρέχω να τους ψωνίσω και μάλιστα δίνω και αρκετά χρήματα και αυτή τα τελευταία 2 χρόνια σε γιορτή και γεννέθλια δε μου παίρνει ποτέ τίποτα....

θα είμαι κακιά αν φέτος της πάρω κανένα κολιέ swarovski απο το ebay με 5-10 ευρώ και παρομοίως κανένα ρολόι του άντρα της????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χαχαχαχα!!!

ακριβώς την ίδια ερώτηση μου έκανε ο γιατρός μου όταν είδε τις εξετάσεις!!!

στην εγκυμοσύνη ήμουν καλύτερα πάντως!!!

και σίδηρο που παίρνω ελάχιστα ανεβαίνουν οπότε γιατί να παίρνω χάπια και να παθαίνω δυσκοιλιότητα άδικα????

απο μικρή έτσι ήμουν πάντως...

άσχετο:

τώρα στις γιορτές, ανταλλάσετε δώρα με τους δικούς σας?

εγώ κάθε χρόνο παίρνω δώρα στην αδερφή μου και την οικογένεια της, στην κουνιάδα μου και την οικογένεια της και στους γονείς μου...

η αδερφή μου ανταποδίδει και μάλιστα ξηλώνεται άγρια, η κουνιάδα μου ανταποδίδει αλλά συνήθως παίρνει βλακείες και κυρίως μου σπαέι τα νεύρα γιατί ψωνίζει ΠΑΝΤΑ 10 λεπτά πριν κλείσουν τα μαγαζιά παραμονή Πρωτοχρονιάς....δηλαδή πάει και παίρνει οτι βρει μπροστά της απλά επειδή ξέρει οτι τους έχουμε ψωνίσει εμείς....

και οι γονείς μου πάντα μας παίρνουν δωράκια και μάλιστα πανέμορφα....

Ε φέτος τα έχω πάρει λίγο με την κουνιάδα γιατί εκτός απο τα πρωτοχρονιάτικα δώρα, εγώ σε γιορτές και γεννέθλια πάντα τρέχω να τους ψωνίσω και μάλιστα δίνω και αρκετά χρήματα και αυτή τα τελευταία 2 χρόνια σε γιορτή και γεννέθλια δε μου παίρνει ποτέ τίποτα....

θα είμαι κακιά αν φέτος της πάρω κανένα κολιέ swarovski απο το ebay με 5-10 ευρώ και παρομοίως κανένα ρολόι του άντρα της????

χαχαχα ελα δω τωρα γιατι εθιξες θεμα που ποναει..........εγω στις γιορτες και στα γενεθλια οπως και χριστουγεννα περνω δωρο σε ολους ατομικα.το ιδιο και η μαμα μου....η πεθερα μου μας περνει σε ολους στις γιορτες αλλα χριστουγεννα μονο στα παιδια....η δε κουνιαδα μου ομως ολο κλαιγεται....οτι δεν βγαινει, δεν ειναι αναγκη να κανουμε δωρα και τις γνωστες μ@λ@κ@ες

........αλλα ολο ψωνια την βλεπω να κανει.εγω τσαντιζομαι ομως γιατι τα δωρα γινονται για να τα δινεις σε αυτους που γιορταζουν και να τους δειξεις την αγαπη σου.....πεταγεται μια μερα και λεει οτι καλο ειναι να κοψουμε τα δωρα.....εγω ομως εκανα πως δεν ακουσα....αλλα τωρα για την δικη σου......κανε αυτο που λες!!!δεν εχει σημασια η αξια αλλα η κινηση......σαμπως θα ξερει ποσο εχει???;)μηπως το κανω και εγω εν τελει.....χιχιχιχιχι

χαχαχα ελα δω τωρα γιατι εθιξες θεμα που ποναει..........εγω στις γιορτες και στα γενεθλια οπως και χριστουγεννα περνω δωρο σε ολους ατομικα.το ιδιο και η μαμα μου....η πεθερα μου μας περνει σε ολους στις γιορτες αλλα χριστουγεννα μονο στα παιδια....η δε κουνιαδα μου ομως ολο κλαιγεται....οτι δεν βγαινει, δεν ειναι αναγκη να κανουμε δωρα και τις γνωστες μ@λ@κ@ες

........αλλα ολο ψωνια την βλεπω να κανει.εγω τσαντιζομαι ομως γιατι τα δωρα γινονται για να τα δινεις σε αυτους που γιορταζουν και να τους δειξεις την αγαπη σου.....πεταγεται μια μερα και λεει οτι καλο ειναι να κοψουμε τα δωρα.....εγω ομως εκανα πως δεν ακουσα....αλλα τωρα για την δικη σου......κανε αυτο που λες!!!δεν εχει σημασια η αξια αλλα η κινηση......σαμπως θα ξερει ποσο εχει???;)μηπως το κανω και εγω εν τελει.....χιχιχιχιχι

αυτό σκέφτομαι κι εγώ....οτι αφού δεν εκτιμάει τον χρόνο και το χρήμα που ξοδεύω εγώ για να τους πάρω δώρα, μήπως πρέπει να κάνω κι εγώ το ίδιο...

όσο για ψώνια δικά της....όλο παπούτσια παίρνει...τεσπα...

και χθες που γιόρταζε ο άντρας μου, του έφερε δώρο μια γραβάτα λαμέ απο το μαγαζί της μάνας της...που ο άντρας μου ούτε στο γάμο μας δε φόρεσε γραβάτα!!! απλά εκεί τη βρήκε τσαμπέ και την έφερε....

στην κόρη της φυσικά και θα συνεχίσω να παίρνω δώρα κανονικότατα, τι μου φταίει το κοριτσάκι άλλωστε....

αλλά στην κουνιάδα και στον άντρα της, θα πάρω αυτά που είπα....άσε που δε θα ξέρουν και πόσο κάνουν και θα τους πουλήσω και υποχρέωση!!!:tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σοβαρα το 1 1/2-2 της ειναι τσιμα τσιμα κ στο φαρδος κ στο υψος.το μπουφανακι τελειωνει εκει που αρχιζει το παντελονακι για να καταλαβεις....δεν ξερω ισως ειναι τα κοριτσιστικα λιγο πιο στενα απο τα αγοριστικα...παντως δεν υπερβαλλω.θα τραβηξω φωτο κ θα σας βαλω.

Καλέ δεν αμφισβητώ αυτό που λες απλά το συζητάμε γιατί έχει σημασία, μην καθοδηγήσουμε λάθος τις κοπέλες που θέλουν να παραγγείλουν.

Εγώ του πήρα ένα μόνο μπλουζάκι 1,5-2 και μου φάνηκε μεγάλο με το μάτι. Δεν του το δοκίμασα, δεν το έπλυνα καν.

Στο θέμα 'Αγορές μέσω Ίντερνετ' οι κοπέλες που έχουν παραλάβει λένε επίσης ό,τι έχει μεγάλες φόρμες. Τώρα τι να πω δεν ξέρω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...