Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βγηκαν οι εξετασεις του μικρου και τελικα εχει λιγη αναιμια:-(μας εδωσε σιροπακι ο γιατρος για 2 μηνες.ευτυχως τελικα ολα καλα γιατι με ειχε πιασει τρελλο αγχος.δεν απορροφαει ο οργανισμος του το σιδηρο:confused:

σοφούλα μου αυτό είναι κάτι σύνηθες και δεν πρέπει να σε ανησυχεί. Ο μικρός είναι ολόκληρος παίδαρος, αν ήταν κάτι σοβαρό θα είχε τέτοια ανάπτυξη; :roll:

σε φιλώ πολύ! :wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρονια πολλά φιλεναδα μας, να εισαι καλα να σε χαιρονται ολοι αυτοι που σε αγαπανε και για τους αλλους σκασιλα μας μεγαλη! :P

από τα σαλια του εχει βγει το εκζεμα; τιποτα μωρε τι να του βαλεις του μωρου; ότι και να του βαλεις θα το φαει!

αααααααααα Μαρακι ηθελα να σου στειλω για τη γιορτη σου μηνυμα και μαντεψε: οταν αλλαξα συσκευη δεν μεταφερθηκε το τηλ σου γμτ! στειλ'το μου παλι πλιιιιιιιζζζζζ :-(

να'σαι καλά κούκλα μου!

από τα σάλια και το μασούλημα και την πιπίλα και γενικά άστα!

πήρες συσκευή χρυσούλι μου ε;;;; κρίση σου λέει μετά! :tongue:

στο στέλνω στο φεις γιατί εδώ βαριέμαι τα πμ...

λοιπές κόρες, επειδή με περιμένει *μπιπ* βδομάδα, να ξέρετε ότι σας σκέφτομαι, ότι σας διαβάζω μόλις βρω κάνα δυο λεπτά και ότι όπου προλαβαίνω θα σας γράφω!

σας φιλώ πολύ, σας εύχομαι μια όμορφη εβδομάδα γεμάτες από τσαχπινιές των ταλιμπανάκων!

Με γείες τα ρουχαλάκια. Ρε συ τσίμα τσίμα της είναι στο ύψος ή στο φάρδος? Περίεργο γιατί εμένα το 18-24 είναι άνετο και είναι 87-88 πόντους ο Μάνος.

σοβαρα το 1 1/2-2 της ειναι τσιμα τσιμα κ στο φαρδος κ στο υψος.το μπουφανακι τελειωνει εκει που αρχιζει το παντελονακι για να καταλαβεις....δεν ξερω ισως ειναι τα κοριτσιστικα λιγο πιο στενα απο τα αγοριστικα...παντως δεν υπερβαλλω.θα τραβηξω φωτο κ θα σας βαλω.

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

μια γρηγορη καλημερα απο μενα!!!!!!εχω σεμιναριο 9-3 εδω στο γραφειο στον κατω οροφο και βαριεμαι τρελα!!!!

μπηκα να πω χρονια πολλα στο Σοφακι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και στο Μαρακι να χαιρεσαι τον εαυτουλη σου!!!!

Μακμαρακι μου εδω ειμαι!!!!συνηθως το ΣΚ απεχω απο τον υπολογιστη γιατι το μικρο ζιζανιο ουτε κατα διανοια δεν με αφηνει να τον ακουμπησω τρεχει κ με κυνηγαει κ παταει ολα τα κουμπα κ το εχει ξεχαρβαλωσει!!!!

οποτε μονο απο το γραφειο με ηρεμια σας γραφω!!!

σημερα δεν θα ειμαι εδω για να σας πω καμια κουβεντα.θα σας διαβασω ομως στις 3 και οτι προλαβω θα σας απαντησω!

μαρια στολισες?????φωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!και εγω θελω αλλα βαριεμαι ολο αυτο το θεμα με το δεντρο!θα στολισω ομως!θα χρειαστει βεβαια να παρω αδεια γιατι με τον τρομοκρατη μες στη μεση δενννννννννν......σας φιλω!καλη εβδομαδα και ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! μπηκα και εγω να σας ευχηθω καλη εβομαδα γιατι με περιμενει λιγακι τρεξιμο και σημερα!

ο δε μικρος επειδη χθες λόγω κοπωσης κοιμηθηκε από τις 21:15, ξύπνησε στις 06:30 και μεχρι τις 07:45 γκρινιαζε να τον παρω αγκαλια. τελικα κοιμηθηκε παλι στις 8 παρα το σκατουλι αλλα εγω ειμαι με πονοκεφαλο και φυσικα ξυπνια από τις εξιμιση :(

να'σαι καλά κούκλα μου!

από τα σάλια και το μασούλημα και την πιπίλα και γενικά άστα!

πήρες συσκευή χρυσούλι μου ε;;;; κρίση σου λέει μετά! :tongue:

στο στέλνω στο φεις γιατί εδώ βαριέμαι τα πμ...

η αδερφη μου μου εδωσε μια συσκευη των 100 ευρω βρε που ειχε από αναβαθμιση. δεκαρα δεν δινω για κινητα, το βρισκω γελοιο. μια συσκευη για να μιλαω θελω μονο αντε να τραβαω και καμια φωτο :tongue:

λοιπές κόρες, επειδή με περιμένει *μπιπ* βδομάδα, να ξέρετε ότι σας σκέφτομαι, ότι σας διαβάζω μόλις βρω κάνα δυο λεπτά και ότι όπου προλαβαίνω θα σας γράφω!

σας φιλώ πολύ, σας εύχομαι μια όμορφη εβδομάδα γεμάτες από τσαχπινιές των ταλιμπανάκων!

καλη δύναμη, καλο κουραγιο Μαρακι!

Τατιανα μουουουουου εισαι μεσα ακομα;

κοριτσουδιαααααα... αλοοοοοοοοοο :P

Καλημερα!Καλημερα!

Να'μαι κι εγω!

Πολυ τρεξιμο...ο Σαββας πιασμενος απο τα βαρη και εχουν πεσει ολα πανω μου.

Μαρακι,Μακμαρακι και Μαριαννουλα χρονια σας πολλα και να χαιρεστε τις οικογενειες σας!

Σοφακι να χαιρεσαι τον συζυγο!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλησπερααααα.τι κανετε?εμεις μια χαρα .να ευχηθω χρονια πολλα και ευτυχισμενα στην Μαρια,την Μακ και την Μαριαννα.Να ειστε παντα γερες και να χαιρεστε τις οικογενειες σας.Σοφακι να χαιρεσε τον συζυγο:D

Βγηκαν οι εξετασεις του μικρου και τελικα εχει λιγη αναιμια:-(μας εδωσε σιροπακι ο γιατρος για 2 μηνες.ευτυχως τελικα ολα καλα γιατι με ειχε πιασει τρελλο αγχος.δεν απορροφαει ο οργανισμος του το σιδηρο:confused:

πολλα φιλια σε ολες.καλο βραδυ.

Αντε Σοφακι μια χαρα!Τουλαχιστον δεν εχει τιποτα χειροτερο...δεν νομιζω οτι ειναι κατι σοβαρο η αναιμια ε?Τι λεει ο γιατρος?

φιλενάδες μια ερώτηση:

ο μικρός τελευταία έχει σάλια πολλά και μασουλάει τρελλά πιπίλα (και ότι βρει δηλαδή!)...γύρω από το στοματάκι του και στην άκρη της μυτούλας έχει κάνει έκζεμα!!!

τι να του βάλω ρε γμτ;;;;

Μαρακι μου εμενα μου κανει πολυ συχνα εκζεμα (κληρονομικο απο την μαμα) και του βαζω αλοιφουλα fusicort πρωι βραδυ.Θελει πολυ λιγη ποσοτητα και να την απλωσεις καλα για να απορροφηθει.

καλημερααα

ευχαριστω για τις ευχες να μαστε ολες καλα με τα παιδακια μας κ τους αντρουληδες!

Τα μικρα πανω κατω τα ιδια...μυξες βηχας αλλα απο διαθεση σκιζουμε. χθες στις 12 τη νυχτα σκαρφαλωναν στη πλατη στους καναπεδες και τα σκαμπο.

κι εγω ψιλοκρυωμενη ακομα ...Και μ εφαγε και η αυπνια αυτο το σαββατοκυριακο...Σαββατο βραδυ βγηκαμε κ γυρισαμε στις 3μισι κ στις 9 τη κυριακη ξυπνησα να παω τη μεγαλη στο θεατρο που της εια υποσχεθει...μετα ολοι οικογενειακως για καφε, μετα φαι μετα ξαπλωσα μια ωρα με διακοπες, γιατι η μικρη δεν ηθελε να κοιμηθει και πολυ, και ολο με ξυπνουσε. Κουδουνι το κεφαλι σημερα!

Προσοχη η Fusicort δε κανει να παει στα ματια γι αυτο με πολυ προσοχη, βαζαμε κ εμεις στην αννούλα μεχρι πριν κανα 6μηνο, που εβγαζε κατα καιρους κατι περιεργα "εκζεματα" πρεπει να ταν στα μαγουλα. της εβαζα μονο στον υπνο για να μη τριβει το προσωπο κ παει στα ματια!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσόπουλα!

Μαρακι μου εμενα μου κανει πολυ συχνα εκζεμα (κληρονομικο απο την μαμα) και του βαζω αλοιφουλα fusicort πρωι βραδυ.Θελει πολυ λιγη ποσοτητα και να την απλωσεις καλα για να απορροφηθει.

Μορφούλα μου προσπαθούσα να αποφύγω την κορτιζόνη, αλλά τελικά δεν τα κατάφερα :(

Του έβαλα χθες το βράδυ αφού αποκοιμήθηκε και είναι καλύτερα σήμερα...ελπίζω να μη χρειαστεί να ξαναβάλω παρά μόνο κανα δυο φορές ακόμα...

Το παιδί μου ήταν τρελλά ματιασμένο χθες, από το μπάνιο μετά κλάμα κακό, ουρλιαχτά σε κατάσταση αμόκ. 3 φορές τον ξεμάτιασε ο μπαμπάς μου και πάλι μες τη νύχτα ξύπνησε 3 φορές ουρλιάζοντας, ξανά ματιασμένος πολύ...να μη θέλει αγκαλιά, να μη θέλει στο κρεβάτι του, να μην μπορούμε να τον κάνουμε καλά...αποκοιμήθηκε και είχε αναφυλλητά στον ύπνο του!!!

Γμ την πεθερομαρμάγκα την ξεφτιλισμένη!!! Τυχαίο ρε γμτ;;;; :confused:

Ακομα κοιμαται.Εχουμε συννεφια και το σπιτι ειναι σκοτεινο και της δινει.

Κοιμαται απο χθες στις 11 το βραδυ χωρις να ξυπνησει.Τι παιδι Θεε μου!

Μπορει να κουραστηκε γιατι χθες το βραδυ κατεβηκαμε κεντρο και καναμε βολτα στις βιτρινες και εριξε πολυ περπατημα.Το καλο μου!

Καλημέρεςςςς!!!

σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για τον αντρούλη μου!!!

Μαριάννα μου χρόνια πολλά και σε σένα!!!

Σοφάκι είδες??? τίποτα δεν είχε το παιδί!!!

θα πιεί το σίδηρο του και θα είναι τέλειος!!!

ήπιαμε κι εμείς για 2 μήνες σιροπάκι hemafer και πιστεύω να τις γεμίσαμε τις αποθήκες μας (φεριτινη)!!!!

καλά Μαράκι δεν το πιστεύω....χθες το απόγευμα σκόπευα να μπω μόνο και μόνο για να σου πω να βάλεις κανένα ματάκι στο Νικόλα αφού θα ερχόταν η πεθερά, αλλά ήρθαν νωρίς επισκέψεις και δεν πρόλαβα....

ρε τη σκ....τογρια!!! τι ματι έχει η άτιμη?????????

Ευμορφάκιιιιι!!!! ουουουουουουουου!!!!:D

εμείς εδώ την παλεύουμε....η μικρή έχει ψιλογκρίνια γιατί πονάει απο τα δοντάκια αλλά χθες χόρτασε παιχνίδι με την ξαδερφούλα της!!!

απο τις 6 μέχρι τις 11 λυσσάξανε!!! το πάτωμα δε φαινόταν απο τα παιχνίδια!!! χαμός!!! τέλεια ήταν!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...