Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

μπήκα στα γρήγορα γιατί έχω δουλειές με φούντες!!!

Γιορτάζει ο άντρας μου σήμερα και θα έχουμε κόσμο το απόγευμα οπότε είμαι λίγο στο τρέξιμο...έστειλα τη μικρή βόλτα με τον μπαμπά της για να κάνω τις δουλειές μου με την ησυχία μου!

Μαράκι χρόνια πολλά!!!

Πολύχρονη και οτι επιθυμείς!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας!!!πως ειστε?Μαρακι να σου ευχηθω και απο΄δω.ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΥΡΓΕΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ(ΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!)ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ......ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ!!!!μακια μακια μακια......σμουτς!!!

Παρεπιπτοντως που αλλου την βλεπετε καλε?οι υπολοιπες καλα?

Καλημέρα!!!

μπήκα στα γρήγορα γιατί έχω δουλειές με φούντες!!!

Γιορτάζει ο άντρας μου σήμερα και θα έχουμε κόσμο το απόγευμα οπότε είμαι λίγο στο τρέξιμο...έστειλα τη μικρή βόλτα με τον μπαμπά της για να κάνω τις δουλειές μου με την ησυχία μου!

Μαράκι χρόνια πολλά!!!

Πολύχρονη και οτι επιθυμείς!

να τον χαιρεσαι Σοφακι μου,πολυχρονος :-D!!!!

Καλημέρα! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας! Σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά να έχετε και σεις υγεία και αγάπη και η Παναγιά να προστατεύει τα αγγελούδια σας!

Στο φορουμ με βλέπουν ελενάκι μου στο τοπικ των ιντερνετ αγορών και στο τοπικ των χριστουγέννων...

στόλισα!!! θα σας βάλω φώτος αργότερα...

πεθερά αναμένεται στις 6...ετοιμοπόλεμη είμαι...χαχαχαχαχα

Σοφάκι να χαίρεσαι τον συζυγούλη, να είστε πάντα γεροί και αγαπημένοι (και άντε ρε φιλαράκι, κάνε και το δεύτερο χεχεχεε)

μάκια μάκια

φιλενάδες μια ερώτηση:

ο μικρός τελευταία έχει σάλια πολλά και μασουλάει τρελλά πιπίλα (και ότι βρει δηλαδή!)...γύρω από το στοματάκι του και στην άκρη της μυτούλας έχει κάνει έκζεμα!!!

τι να του βάλω ρε γμτ;;;;

Διαφημίσεις

Μαρακι Χρονια πολλα φιλη μου!!Ευχομαι υγεια και ευτυχια στην οικογενεια σου!!Συντομα με ακομη ενα Θυληκο σουργελακι :D

Σοφια Χρονια Πολλα να χερεσαι τον αντρουλη σου!!Να ναι γερος και δυνατος!!!

Ελενιτσα τι κανεις?Τι κανουν τα παιδακια σου τα πανεμορφα?Καλα ειμαι ερωτευμενη με τα παιδακια σου,απο τοτε που χες βαλει κατι φωτο εχω τρελαθει.,,νομιζω πως ειναι απο τα πιο ομορφα παιδακια πυ χω δει!!Να τα ζουληξεις απ εμενα!!

Ελευθερια περαστικουλια....της δικιας μυ της περασε ο βηχας,,αναγκαστηκα και της εδωσα σιροπακι αερολιν..μου πε για μασκα στην αρχη,αλλα του λεω ενα απλο βηχα εχει,,,αν αρρωστησει κανονικα τι θα της δωσουμε?Ντεπον της δινω μονο στον πυρετο,το αποφετγω και εγω,ευτυχως με τα δοντακια δεν ειχαμε θεμα,τα βγαζει χωρις να καταλαβαινουμε τπτ,αρα το γλυτωνουμε το ντεπον!!Αερολιν εννοεις αντιβιωση-μασκα θα ασς δωσει ο γιατρος,,,της δικιας μου της εφυγε με το σιροπακι μεσα σε 4 μερες!

Μαρακι οσον αφορα τα ρουχακια,καλυτερα μεγαλουτσικα,μεχρι τα χριστουγεννα αν της κανουν ειναι αδικα λεφτα,ασε που η δικια μου ειναι πιο παχουλη!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Λιάκι, αυτό μπήκα να σου πω! την πρώτη φορά που παρήγγειλα, πήρα μπλουζάκια 12-18 και του ήταν μια χαρά όπως σου είπα και φοριούνται άνετα...παρήγγειλα και δεύτερη άλλα τρία μπλουζάκια, από τα οποία του φόρεσα σήμερα πρώτη φορά...και αυτά 12-18 ΑΛΛΑ του είναι ίσα ίσα! μεσάτα :) δηλ. σε κάνα δυο βδομάδες δεν θα του κάνουν νομίζω...

οπότε πάρε 18-24 καλύτερα...μάκια!

Καλησπέρα!!!! Μαράκι, Μακ να χαίρεστε τα ονοματάκια σας.

Ό,τι επιθυμείτε καρδούλες μου και με ένα ακόμη μωράκι να γεμίσει η αγκαλιά σας όπως το επιθυμείσετε.

Σοφάκι να χαίρεσαι το στεφάνι σου, να ζήσετε ευτυχισμένοι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγώ μπλουζάκια δεν πήρα καθόλου οπότε δεν έχω άποψη. Το μόνο 18-24 που πήρα είναι αυτό

http://www.mandco.com/Sleepwear/Giraffe-jammawalker/invt/3731715yellow

Το οποίο του το δοκίμασα πριιν 3 βδομάδες και χωρίς να το έχω πλύνει, οπότε δεν ξέρω αν πιει κιόλας.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

χρονια πολλα μας στις εορταζουμενες...* εμεις το πρωι πηγαμε παιδικο θεατρο με τη μεγαλη μου κορη πολυ καλο μπορω να πω, και πολυ φοβομουν πως θα ναι τρελη μαπα με αυτα που βλεπουμε εδω επαρχια...αλλα μια χαρα. αντε του χρονου να παω κ με τις 2!!!!!

(*ναι κι εγω μεσα σαυτες το λεω για να μου ευχηθειτε χαχαχαχαχαχαχα)

Διαφημίσεις

καλησπερααααα.τι κανετε?εμεις μια χαρα .να ευχηθω χρονια πολλα και ευτυχισμενα στην Μαρια,την Μακ και την Μαριαννα.Να ειστε παντα γερες και να χαιρεστε τις οικογενειες σας.Σοφακι να χαιρεσε τον συζυγο:D

Βγηκαν οι εξετασεις του μικρου και τελικα εχει λιγη αναιμια:-(μας εδωσε σιροπακι ο γιατρος για 2 μηνες.ευτυχως τελικα ολα καλα γιατι με ειχε πιασει τρελλο αγχος.δεν απορροφαει ο οργανισμος του το σιδηρο:confused:

πολλα φιλια σε ολες.καλο βραδυ.

XWF8p2.png

Μόνο εσύ με ψάχνεις Τατιανάκι μου...σμουτς!

εγώ για λίγο...πως είσαι ντόναλντ μου;:mrgreen:

κουνια που σε κουναγε! και εγω σε ψαχνω αλλα από μεσα μου αντε :tongue:

Χρονια πολλά φιλεναδα μας, να εισαι καλα να σε χαιρονται ολοι αυτοι που σε αγαπανε και για τους αλλους σκασιλα μας μεγαλη! :P

φιλενάδες μια ερώτηση:

ο μικρός τελευταία έχει σάλια πολλά και μασουλάει τρελλά πιπίλα (και ότι βρει δηλαδή!)...γύρω από το στοματάκι του και στην άκρη της μυτούλας έχει κάνει έκζεμα!!!

τι να του βάλω ρε γμτ;;;;

από τα σαλια του εχει βγει το εκζεμα; τιποτα μωρε τι να του βαλεις του μωρου; ότι και να του βαλεις θα το φαει!

αααααααααα Μαρακι ηθελα να σου στειλω για τη γιορτη σου μηνυμα και μαντεψε: οταν αλλαξα συσκευη δεν μεταφερθηκε το τηλ σου γμτ! στειλ'το μου παλι πλιιιιιιιζζζζζ :-(

Σοφάκι τα χρονια μου πολλα στον συμπεθερο, να τον χαιρομαστε βρε και στις χαρες των παιδιων μας!:P

Σοφάκι μου δεν ειναι τιποτα σοβαρο αυτο που εχει ο Αναστασης μας ετσι; πως το ανακαλυψες; τυχαια του εκανες εξετασεις;:roll:

Μαριαννα μου γιορταζεις;

Αν ναι χρονια σου πολλά κοριτσακι μου και περαστικουλια στα μωρα! ειναι καλυτερα ήταλαιπωρειστε ακομα;

Λιακι Τατιανακι Ελενιτσα Ευμορφακι, Λιτσακι; ου ουουουουου!

χρονια πολλα μας στις εορταζουμενες...* εμεις το πρωι πηγαμε παιδικο θεατρο με τη μεγαλη μου κορη πολυ καλο μπορω να πω, και πολυ φοβομουν πως θα ναι τρελη μαπα με αυτα που βλεπουμε εδω επαρχια...αλλα μια χαρα. αντε του χρονου να παω κ με τις 2!!!!!

(*ναι κι εγω μεσα σαυτες το λεω για να μου ευχηθειτε χαχαχαχαχαχαχα)

Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου να είσαι πάντα καλά να καμαρώνεις τα αστεράκια σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...