Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα-καλησπέρα!!!

ουφ πολλές δουλειές σήμερα...

εκτός των άλλων έπρεπε να καθαρίσω τα μπαλκόνια για να ψεκάσω με φάρμακο γιατί δεχόμαστε επίθεση απο ψαλίδες!!!

αν είναι δυνατόν!!!

τεραστιες ψαλίδες και μάλιστα τα καταφέρνουν και μπαίνουν μέσα στο σπίτι και τρέμω μην τσιμπήσει καμία τη μικρή...

αλλά τώρα που ψέκασα, δε θα μείνει κεραία όρθια λέμε!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

μεγειές Τατιανάκι τα ρουχαλάκια!!!

επειδή διάβασα λίγο βιαστικά, καλά κατάλαβα οτι το 1,5-2 είναι πιο μικρό απο το 18-24???

έλεγα να κάνω κι εγώ παραγγελία σήμερα αλλά τελικά θα κρατηθώ μεχρι τη Δευτέρα που έχουμε παιδίατρο....ε να τη μετρήσει, μην παραγγείλω πάλι το 12-18 και δεν της κάνουν!!!

στα κιλά ίδιες είμαστε απλά εγώ έχω μερικά ποντάκια παραπάνω στο ύψος(1,70). Οπότε πάω για το μικρότερο νούμερο!

Ελενίτσα μου περαστικά στο γελαστό κουκλί σου!!!!

χμμμμ.....παπουτσάκια απο Γερμανία διαβάζω....για λέγε....:D

Συμπεθερίξ!!! τι μαξιλαράκια είναι αυτά που του έχεις βάλει??????

απο που τα πήρες??????

εμένα η μικρή μάλλον δεν τη γλίτωσε....έβηχε αρκετά το βράδυ....

αχ ας γλιτώσουμε τουλάχιστον έτσι....μη χρειαστεί μάσκες και φάρμακα....μου τη δίνουν αυτά....

εγώ ούτε ντεπόν δεν πίνω!

πάωωωωωω!!!!!

φιλάκιαααα!!!!

σοφακι ναι αυτα που πηρα εγω το 1 1/2-2 ηταν πιο μικρα κ πιο στενα απο τα 18-24.μην φανταστεις πολυ....3-4 ποντους στο υψος και 1-2 στο πλατος....

κοπελια τα 10 ποντακια που εχεις παραπανω απο μενα δεν ειναι λιγα μην τα περιφρωνεις!!!!!δωστα σε μενα αν θες!!!

ε ναι καλα τι θα επαιρνες εσυ????αφου εισαι στην κατηγορια μοντελων....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Απ οτι διαβασα δεν προκαλουν κατι αν σε τσιμπησουν ελενιτσα!!Κ την Χρυσοβαλαντου την ειχε τσιμπισει μια γιατι εχωνε τα χερακια της στην βρυση στο μπαλκονι και ηταν μια χωμενη εκει πισω,,,τραβηξε αποτομα το χερακι της κ κοιταζοντας που χτυπησε ειδα πως ειχε ψαλιδα! Ειναι σιχαμερες παντως!!

δεν ξερω αν προκαλουν κατι αλλα ο καημενος ο Ανδρεας ειχε τσιμπηματα στα ποδια με φαγουρα και καποια ειχαν φουσκαλες με πυον.μηπως εγινε επειδη τα παιδια μου ειναι λιγο αλλεργικα?πολυ σιχαμενες οντως.....τις φοβαμαι λιγο...

καλως την!!!!για πες τι φαρμακο ειναι αυτο για τις ψαλιδες!!!!εμεις μου εχουμε και πολυ υγρασια δεν τολμαμε να απλωσουμε εξω.Προχθες η μαμα μου εκανε μπανιο τον Ανδρεα και οταν του εβγαλε τις καλτσες (οι οποιες ηταν καινουργιες) βρηκε αναμεσα στα δακτυλα του μια ψαλιδα........εν τω μεταξυ την προηγουμενη ειχε παει στην πεθερα μου και κατι το ειχε τσιμπησει και του ειχε κανει φουσκαλες.....και τελικα ηταν το αναθεματισμενο.

λοιπόν επειδη το έχω πάνω στην αποθήκη το φάρμακο θα σας γράψω το βράδυ ποιό είναι...

δεν είναι αποκλειστικά για ψαλίδες...βασικά είναι για όλα τα ζουζούνια!

και το καλό είναι οτι είναι άοσμο και άχρωμο και κυρίως ακίνδυνο για τα παιδιά αφού το χρησιμοποιούν στις απολυμάνσεις των σχολείων!

που να δείτε στις κατσαρίδες τι κάνει!!!

εγώ ρίχνω τέτοιο και μέσα στο σπίτι περιμετρικά στους τοίχους στο σοβατεπί...

πωπω τον τσίμπησε η ψαλίδα????? άουτς!!!

μου έχουν πει οτι στα τσιμπήματα απο ωαλίδα φερόμαστε ακριβώς όπως στα τσιμπήματα της μέλισσας και της σφήκας!

καλά σήμερα η Βαλέρια έφαγε πολυ γκουρμεδιάρικο φαγητό λέμεεεε...

και της άρεσε της θκατούλας μου πολύ!!!

φιλετάκια κοτόπουλο με καρότα και σβησμένο με χυμό λεμόνι-πορτοκάλι!

πεντανόστιμο ήταν!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα και απο εμενα!!!τι μου κανετε?

λοιπον παρελαβα απο mandco....ολα μια χαρα..να σας πω τωρα για τα νουμερα.τα μπλουζακια 1 1/2-2 ετων που πηρα ειναι λιγο πιο στενα και πιο κοντα απο τα 18-24 που πηρα και απο αυτα αλλα της κανουν μια χαρα...να μην σας πω οτι το 1 1/2-2 της ειναι τσιμα τσιμα.

τωρα εγω πηρα 2 τουνικ μπλουζες.της πηρα νουμερο 10 γιατι φοβηθηκα μην πιουν στο πλυσιμο.παντως θα μου εκανε ανετα και το 8 νουμερο οποτε σοφακι διαλεξε νομιζω το πιο μικρο.εγω ειμαι 1.60 και 49 κιλα.πληροφοριακα το λεω για να καταλαβεις...

κατα τα αλλα ολα καλα.στο γραφειο ειμαι παρασκευη σημερα αντε λιγο ακομα κ μετα σκ με το παιδακι μου!!!

μαρια που εισαι καλε?????σημερα εχεις φασινα?ολα καλα?χαθηκες!!!!!!

Με γείες τα ρουχαλάκια. Ρε συ τσίμα τσίμα της είναι στο ύψος ή στο φάρδος? Περίεργο γιατί εμένα το 18-24 είναι άνετο και είναι 87-88 πόντους ο Μάνος.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Γλυκιές μου μανούλες, μου λείπετε πολύ! Δυστυχώς είναι πολύ άσχημη φάση στη δουλειά και προσπαθώ να διαχειριστώ το χάος! Φεύγω και λίγο αργούτσικα...πέρασε και 1 χρόνος και το μειωμένο γίνεται 7ωρο από 6ωρο, όπερ και σημαίνει ότι χρειάζομαι 7 εργάσιμες να συμπληρώσω μια Παρασκευή, δηλ. θα λείπω κάθε δεύτερη Παρασκευή...χθες δούλευα...

περιμενω να ξυπνήσει το σουργελάκι να πάμε βόλτα στον ήλιο για καφεδάκι και μόλις κοιμηθεί για μεσημέρι θα στολίσω...ω ναι καλά ακούσατε! όχι δέντρο, αλλά διάφορα άλλα που ψώνισα...είδα και ένα δέντρο που κρεμιέται στον τοίχο, αλλά ο Γιώργης δεν με αφήνει να τρυπήσω :confused: τεσπά, τον ψήνω ακόμα...

πως είναι όλα τα λουλουδάκια;

μαρια που εισαι καλε?????σημερα εχεις φασινα?ολα καλα?χαθηκες!!!!!!

Μόνο εσύ με ψάχνεις Τατιανάκι μου...σμουτς! :-D

Καλοφορετα Τατι μας,,,μεγειες!!!

Η Χρυσοβαλαντου ειναι 80 ποντοι,ισως και να ψηλωσε κ αλλο τωρα.με 10800 κιλα...το 18-24 να διαλεξω ετσι?

Απο ποιοτητα εισαι ευχαριστημενη?

Περιμενω να πληρωθουμε κ θα κανω την παραγγελια!!

Κοριτσάκι μου γλυκό, πως είστε; Φιλιά στην κουκλίτσα Βαλαντούλα!

Λοιπόν ο Νικολιός ήταν 10200, 82 πόντους πριν 2 εβδομάδες και το 12-18 του κάνει μια χαρά και θα του κάνει σίγουρα μέχρι τα χριστούγεννα...το 18-24 φοβάμαι θα σας πέσει μεγάλο...

καλημερα!!!!!!!!!!

anybody here?:confused::D

εγώ για λίγο...πως είσαι ντόναλντ μου;:mrgreen:

Γενικά πάντως από μωρό του Νικόλα του φορούσα πάντα το νούμερο της ηλικίας του και μάλιστα κάποια φορμάκια κοντομάνικα του μαδερ 9-12 του κάνουν ακόμα, παρόλο που είναι πάνω από το μέσο όρο στις καμπύλες του...

αυτό το παιδί δεν με προβληματίζει πουθενά :)

σας είπα ότι τελικά από το mmr έκανε πυρετό ακριβώς μια βδομάδα μετά; 3-4 το ξημέρωμα για μια ώρα, έφτασε μέχρι 37.9 και μετά έπεσε χωρίς ντεπόν...νεράκι ήθελε πολύ εκείνη τη μια ώρα και αγκαλίτσα...του έδωσα και λίγο γαλατάκι όταν έπεσε ο πυρετός και κοιμήθηκε σαν πουλάκι μέχρι το πρωί...

αλλά στην όψη του φαίνεται ότι οι κωλοιοί τον ταλαιπώρησαν...κάτι σαν εσωτερική πάλη...ίσως τελικά είναι καλύτερα να ξεσπάνε αυτά τα πράγματα με πυρετό...

τι άλλα να σας πω;;; α ο μπαμπάς μου είναι εδώ από την Πέμπτη να μας δει και ο Νικόλας έχει ξετρελλαθεί...

ετοιμάζομαι επίσης να παραγγείλω από www.disneystores.co.uk

τρελλά μεταφορικά αλλά ο Γιώργος έχει φάει κόλλημα! τεσπά...

ερώτηση, λέω να του πάρω γαντάκια/κασκόλ (αν έρθει ποτέ ο χειμώνας!!) έχετε να προτείνετε κάτι;

Καλησπέρα και από εδώ.

Μαράκι στο μυαλό μου σε είχα αλλά σε πετυχαίνω αλλού εγώ και ξέρω ό,τι υπάρχεις:)

Το σπλαχνάκι μου ταλαιπωρείται με δοντάκια και του έδωσα ντεπόν απόψε για να κοιμηθεί γιατί έκλαιγε το καημενούλι. Ντεπόν για τα δόντια του έχω δώσει άλλη μια φορά μόνο και γενικά μόνο στα μεγάλα ζόρια.

Επίσης έχει φλεματάκι και θα αναγκαστώ να τον πάω την Δευτέρα στον γιατρό. Εύχομαι να μην χρειαστεί κάτι αν και δεν βλέπω να γλιτώνουμε το αερολίν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Γενικά πάντως από μωρό του Νικόλα του φορούσα πάντα το νούμερο της ηλικίας του και μάλιστα κάποια φορμάκια κοντομάνικα του μαδερ 9-12 του κάνουν ακόμα, παρόλο που είναι πάνω από το μέσο όρο στις καμπύλες του...

αυτό το παιδί δεν με προβληματίζει πουθενά :)

σας είπα ότι τελικά από το mmr έκανε πυρετό ακριβώς μια βδομάδα μετά; 3-4 το ξημέρωμα για μια ώρα, έφτασε μέχρι 37.9 και μετά έπεσε χωρίς ντεπόν...νεράκι ήθελε πολύ εκείνη τη μια ώρα και αγκαλίτσα...του έδωσα και λίγο γαλατάκι όταν έπεσε ο πυρετός και κοιμήθηκε σαν πουλάκι μέχρι το πρωί...

αλλά στην όψη του φαίνεται ότι οι κωλοιοί τον ταλαιπώρησαν...κάτι σαν εσωτερική πάλη...ίσως τελικά είναι καλύτερα να ξεσπάνε αυτά τα πράγματα με πυρετό...

τι άλλα να σας πω;;; α ο μπαμπάς μου είναι εδώ από την Πέμπτη να μας δει και ο Νικόλας έχει ξετρελλαθεί...

ετοιμάζομαι επίσης να παραγγείλω από www.disneystores.co.uk

τρελλά μεταφορικά αλλά ο Γιώργος έχει φάει κόλλημα! τεσπά...

ερώτηση, λέω να του πάρω γαντάκια/κασκόλ (αν έρθει ποτέ ο χειμώνας!!) έχετε να προτείνετε κάτι;

α το κάνατε το μμρ Μαράκι ε?

εγώ θα το αναβάλλω για μετά τις γιορτές...κανονικά μας έχει πει 15 μηνών πρέπει να το κάνει αλλά μου βγαίνει κοντά στα Χριστούγεννα και φοβάμαι μην κάνει πυρετό τετοιες μέρες...οπότε θα κάνουμε μόνο το δοκιμαστικό μαντού...

καλώς τον δέχτηκες τον μπαμπούλη σου!!!

παρομοίως με την Ελε, σε βλέπω κι εγώ αλλού οπότε οκ!

είδα οτι έχεις ανακατευτεί και σε σουβλακοΐστορίες οπότε σκέφτηκα οτι μια χαρά είσαι!!!:wink:

Ελευθερίτσα ρώτα τον γιατρό σου μήπως να του δίνατε σταγονίτσες ζιρτέκ για να σπάσουν τα φλεματάκια, πριν καταφύγετε σε αερολίν....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ζιρτέκ ε? Χμ οκ, θα τον ρωτήσω. Σε ευχαριστώ Σοφάκι. Κάτι σε ομοιοπαθητικό θα μου έκανε καλύτερα αλλά δεν γνωρίζω καν τέτοιο γιατρό στην περιοχή μου.

Γενικώς δεν είμαι των φαρμάκων. Ντεπόν για μένα θα πιω αν έχω αφόρητο πονοκέφαλο για πάνω από 3 μέρες.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ζιρτέκ ε? Χμ οκ, θα τον ρωτήσω. Σε ευχαριστώ Σοφάκι. Κάτι σε ομοιοπαθητικό θα μου έκανε καλύτερα αλλά δεν γνωρίζω καν τέτοιο γιατρό στην περιοχή μου.

Γενικώς δεν είμαι των φαρμάκων. Ντεπόν για μένα θα πιω αν έχω αφόρητο πονοκέφαλο για πάνω από 3 μέρες.

έτσι είμαι κι εγώ Ελευθερία...

για να πιω ντεπόν πρέπει να έχω φτάσει στο έσχατο σημείο!

αφού όταν γέννησα δεν δεχόμουν με τίποτα να μου δώσουν παυσίπονο ούτε να μου κάνουν παυσίπονη ένεση για να μην πονάω απο την καισαρική! με παρακάλαγαν οι νοσοκόμες!!!!:tongue:

την ομοιπαθητική να σου πω την αλήθεια, δεν την είχα σε υπόληψη....αλλά με αυτά που διαβάζω απο την Κλεό συν το γεγονός με την Νεκταρια, τελικά φαίνεται οτι όντως κάνει δουλιεά....

αλλά εδώ που να βρεθεί ομοιοπαθητικός καλός....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Πρέπει και εγώ να το ψάξω. Για τον μικρό πιο πολύ, δεν θέλω να παίρνει φάρμακα. Δηλαδή αν αρρώσταινε κάθε τρεις και λίγο θα κοιμόταν αγκαλιά με το αερολίν και το ντεπόν. Έλεος!!!

Πάω Σοφάκι. Καλό ξημέρωμα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...