Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλησπερα...τελικα βγαινουν τα 2 δοντια πανω μπροστινα ταυτοχρονα κ το κατω δεξια που ειναι στο μισο... εχει λαλησει η μικρη. σημερα της πεθερας μου της εβγαλε τη παναγια...κ τωρα κλαιει!!!! τι να την κανω...ουτε αγκαλια θελει ουτε τιποτα...κι εχει πιει κ ντεπον!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και απο εμενα!!!τι μου κανετε?

λοιπον παρελαβα απο mandco....ολα μια χαρα..να σας πω τωρα για τα νουμερα.τα μπλουζακια 1 1/2-2 ετων που πηρα ειναι λιγο πιο στενα και πιο κοντα απο τα 18-24 που πηρα και απο αυτα αλλα της κανουν μια χαρα...να μην σας πω οτι το 1 1/2-2 της ειναι τσιμα τσιμα.

τωρα εγω πηρα 2 τουνικ μπλουζες.της πηρα νουμερο 10 γιατι φοβηθηκα μην πιουν στο πλυσιμο.παντως θα μου εκανε ανετα και το 8 νουμερο οποτε σοφακι διαλεξε νομιζω το πιο μικρο.εγω ειμαι 1.60 και 49 κιλα.πληροφοριακα το λεω για να καταλαβεις...

κατα τα αλλα ολα καλα.στο γραφειο ειμαι παρασκευη σημερα αντε λιγο ακομα κ μετα σκ με το παιδακι μου!!!

μαρια που εισαι καλε?????σημερα εχεις φασινα?ολα καλα?χαθηκες!!!!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Καλοφορετα Τατι μας,,,μεγειες!!!

Η Χρυσοβαλαντου ειναι 80 ποντοι,ισως και να ψηλωσε κ αλλο τωρα.με 10800 κιλα...το 18-24 να διαλεξω ετσι?

Απο ποιοτητα εισαι ευχαριστημενη?

Περιμενω να πληρωθουμε κ θα κανω την παραγγελια!!

Παω να σιδερωσω 4 πλυντηριακια που μαζευτηκαν,,2 μερες κανω πως δεν τα βλεπω,τωρα παιζει ο αντρας μου με την μικρη κ ειναι ευκαιρια!!Φιλακια

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλημερα......εχθες δεν ξαναμπηκα γιατι εχω αρρωστο τον Μαρινουλη!!!!39πυρετο ο καημενος.....με ποσταν την βγαλαμε γιατι το ντεπον δεν τον πιανει......σημερα το πηγα παιδιατρο..και μας ειπε οτι εχει ωτιτιδα και τον λαιμο του.10 μερες θα παιρνει αντιβιωση......παρεπιπτοντως τον ζυγισε και ειναι 11800γ και υψος 79εκ.!!!! εχει αναλογιες για 2 χρονων παιδακι......κοιτα αποτομη αναπτυξη!!!εσεις πως ειστε.....παντως εχτες δοκιμασα και εγω να του βαλω μαξιλαρι και του αρεσε.Εχω παρει ενα της chicco κανονικο μεγεθος και λεω να το βαλω......θυμαμαι οτι και στα αλλα μου ελεγε οτι πρεπει να ειναι λιγο ανασηκωμενα και ειδικα οταν ειναι μπουκωμενα!!!αααα εχτες παρελαβα απο la redoute.....μπαλαρινες 42 νουμερο σουπερ....και ρουχα λιγο μεγαλα αλλα καλυτερα για να καλυπτουν κοιλιτσα.....εσεις καλα???

απο ποιοτητα ειναι τελεια!!!!για την τιμη τους ειναι παρα πολυ καλα!!!!εχει το section baby που ειναι από 0-24 κ εχει κ το girls που ειναι απο 1 ετους.εγω ψωνισα κ απο τα δυο.πηρα 18-24 2 μπλουζες και 1 1/2-2 ετων μια μπλουζα κ ενα μπουφαν χωρις μανικια.

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

γειαααααααααααα!

μεγειες Τατι μου καλοφορετα τα πραγματακια σας!

Ελενιτσα περαστικα στον Μαρίνο μας που μας εκπλήσσει ευχαριστα (ειδες;;))!

εγω κοριτσια του εχω 2 μαξιλαρακια στην κουνια εδω και μηνες. όταν τον βαζω το βραδυ να ξεπλωσει τον ακουμπαω στο ενα από τα 2 για να ειμαι σιγουρη οτι το κεφαλακι του ειναι ανασηκωμενο και δεν θα μου κανει γουλίτσα (αν και εχει σταματησει πολύ καιρο τωρα) αλλα και θα αναπνεει καλυτερα. το 2ο μαξιλαρακι ειναι διπλα στο πρωτο γιατι γυρναει στο πλευρο και το αγκαλιαζει. μια χαρα του αρεσει να κοιμαται ετσι νομιζω :P

σας ευχαριστω. Μου ειπε πως κολλησε απ τον παιδικο....τωρα που μπουσουλαει κιολας!!!Το περιμενα να σας πω.....παπουτσια για τον γαμο ειχα παρει πριν λιγες μερες απο ενα σαιτ γερμανικο. Γοβες λουστρινι 41.5.......ειναι πολυ ωραιες αλλα σκεφτομαι τι να φορεσω....κανει και πολυ κρυο εδω!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα-καλησπέρα!!!

ουφ πολλές δουλειές σήμερα...

εκτός των άλλων έπρεπε να καθαρίσω τα μπαλκόνια για να ψεκάσω με φάρμακο γιατί δεχόμαστε επίθεση απο ψαλίδες!!!

αν είναι δυνατόν!!!

τεραστιες ψαλίδες και μάλιστα τα καταφέρνουν και μπαίνουν μέσα στο σπίτι και τρέμω μην τσιμπήσει καμία τη μικρή...

αλλά τώρα που ψέκασα, δε θα μείνει κεραία όρθια λέμε!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

μεγειές Τατιανάκι τα ρουχαλάκια!!!

επειδή διάβασα λίγο βιαστικά, καλά κατάλαβα οτι το 1,5-2 είναι πιο μικρό απο το 18-24???

έλεγα να κάνω κι εγώ παραγγελία σήμερα αλλά τελικά θα κρατηθώ μεχρι τη Δευτέρα που έχουμε παιδίατρο....ε να τη μετρήσει, μην παραγγείλω πάλι το 12-18 και δεν της κάνουν!!!

στα κιλά ίδιες είμαστε απλά εγώ έχω μερικά ποντάκια παραπάνω στο ύψος(1,70). Οπότε πάω για το μικρότερο νούμερο!

Ελενίτσα μου περαστικά στο γελαστό κουκλί σου!!!!

χμμμμ.....παπουτσάκια απο Γερμανία διαβάζω....για λέγε....:D

Συμπεθερίξ!!! τι μαξιλαράκια είναι αυτά που του έχεις βάλει??????

απο που τα πήρες??????

εμένα η μικρή μάλλον δεν τη γλίτωσε....έβηχε αρκετά το βράδυ....

αχ ας γλιτώσουμε τουλάχιστον έτσι....μη χρειαστεί μάσκες και φάρμακα....μου τη δίνουν αυτά....

εγώ ούτε ντεπόν δεν πίνω!

πάωωωωωω!!!!!

φιλάκιαααα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλως την!!!!για πες τι φαρμακο ειναι αυτο για τις ψαλιδες!!!!εμεις μου εχουμε και πολυ υγρασια δεν τολμαμε να απλωσουμε εξω.Προχθες η μαμα μου εκανε μπανιο τον Ανδρεα και οταν του εβγαλε τις καλτσες (οι οποιες ηταν καινουργιες) βρηκε αναμεσα στα δακτυλα του μια ψαλιδα........εν τω μεταξυ την προηγουμενη ειχε παει στην πεθερα μου και κατι το ειχε τσιμπησει και του ειχε κανει φουσκαλες.....και τελικα ηταν το αναθεματισμενο.

Σοφια εγω ψαλιδες ειχα ολο τον Οκτωβριο...μιλαμε μεχρι κ μεσα στα ρουχα της μικρης μπαινανε!Παρατηρησα πως χωνονται μεσα σε τρυπουλες στον τοιχο κ απ οτι λενε γενανε αυγα εκει,,!!Πολυ πραμα,ακριδες πολλες και ψαλιδες!!Να προσεχεις τα ρουχακια της μικρης οταν μαζευεις,,μεσα σε κουκουλες,ακομη κ στις καλτσες!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Απ οτι διαβασα δεν προκαλουν κατι αν σε τσιμπησουν ελενιτσα!!Κ την Χρυσοβαλαντου την ειχε τσιμπισει μια γιατι εχωνε τα χερακια της στην βρυση στο μπαλκονι και ηταν μια χωμενη εκει πισω,,,τραβηξε αποτομα το χερακι της κ κοιταζοντας που χτυπησε ειδα πως ειχε ψαλιδα! Ειναι σιχαμερες παντως!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...