Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ δεν έχει να κάνει το ύψος με το νούμερο του ποδιού. Εγώ είμαι 1,74 και φοράω 38 και η ξαδέρφη μου 1,60 κι φοράει 41!

1.60 με 41????

γουαου!

εγω 1.85 με 41!:D νορμαλ ειμαι ε;

1.75 ειμαι.αναθεμα τις κληρονομιες.....απο τον μπαμπα βλεπεις!!!!!!οι ξαδερφουλες μου ειναι 1.85 και φορανε 44!!!!χιχιχιχιχιχ

παναγια μου!!!!τι ταλαιπωρια και αυτη!

Τι ύψος και βάρος έχει η Ραφαέλα? Γενικώς πάντως και τα γυναικεία και τα αντρικά του είναι ευρύχωρα:)

κοιτα πριν 1,5 μηνα που πηγαμε παιδιατρο ηταν 83 ποντους και 12,5 κιλα τωρα να εχει παρει κανα ποντακι και κιλα πρεπει να ειναι 13.

Καλέ δεν έχει να κάνει το ύψος με το νούμερο του ποδιού. Εγώ είμαι 1,74 και φοράω 38 και η ξαδέρφη μου 1,60 κι φοράει 41!

ναι μωρε δεν εχει σχεση απλα συνηθως τετοια νουμερα τα φορανε οι ψηλες κοπελες ειναι πιο ασυνηθιστο να βρεις κοπελα 1.6 να φοραει τετοιο νουμερο....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

σιγουρα αλλα οι ψηλες συνηθως φορανε πιο μεγαλα νουμερα........απ' οτι εχω παρατηρησει τουλαχιστον......βρε την ξαδερφη οποτε εμεις ειμαστε νορμαλ!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Γυναικεία, ένα πουλόβερ για το σύζυγο και παιδικά για δωράκια όμως. Ο μικρός είναι κάτι παραπάνω από φουλ!

η φόρμα στα γυναικεία είναι μεγάλη???

θέλω να πάρω ένα μπλουζοφόρεμα και σκέφτομαι οτι μάλλον το XS θα πρέπει να πάρω...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κοίτα εμένα με βάσει το δικό τους το size chart με έβγαζε μεταξύ 14-16 και πήρα το 14 και είναι πολύ οκ. Δηλαδή το 16 θα ήταν σίγουρα μεγάλο.

Ο άντρας μου βάζει XL και μια fleece μπλούζα που του πήρα ήταν τεράστια, αυτή την φορά του πήρα το L.

Από αυτά και βλέποντας και τα παιδικά συμπεραίνω ό,τι έχει μεγάλες φόρμες. Τώρα τι να σου πω? Πρέπει να κάνεις μια δοκιμή να τσεκάρεις το νούμερο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...