Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ααα τέλεια! Άντε καλοφόρετα. Εγώ ετοιμάζω δεύτερη παραγγελία. Σήμερα θα την στείλω ελπίζω, αν αφήσει ο μικρός!

Μπαα κάτι τραγικά νέο δεν έκανε μέχρι στιγμής. Τα νορμάλ του κατσαρόλες στο πάτωμα, ζάχαρη σκόρπια, μπισκότα στους καναπέδες και όταν δεν την ηλεκτρική σκούπα την κυνηγάει από πίσω και γελάει:)

Ελευθερία μου αν δε τα βιάζεσαι, πήρε το μάτι μου στο πάρεντς οτι 2/12 θα έχει -25% σε όλα!!!

να σου πω τι νουμερο του παιρνεις?εγω της πηρα το 18-24 ή το 1 1/2-2 χρονων που λεει.στα κοριτσακια παντως δεν εχει πολλα σε 18-24.

Τάτι το 18-24 δεν πρέπει να είναι το ίδιο με το 1,5-2 ή κάνω λάθος???

νομίζω το 18-24 είναι μέχρι 86 εκ. ενώ το 1,5-2 μέχρι 92...

μπορεί να λέω και βλακείες ε???????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κου κου καλημερα!!!!!γραφειο κλασσικα και βαριεμαι!τι μου κανετε????

ελευθερια ηρθαν τα πραγματαααααααααααααααα!!!!!χτες εκει που ημουν στη μαμα μου (και τα ειχα ξεγραψει τα πραγματα) ερχεται ο αδερφος μου και μου λεει αααα εχεις μια ειδοποιηση απο το ταχυδρομειο!!!!μιλαμε το τι χαρα εκανα δε λεγεται!!!τον εχωσα κ πηγε κ τα πηρε σημερα ειναι στη μαμα μου δεν τα εχω δει μολις παω σπιτι θα τα δω!!!!ελευθερια τωρα ειδα το pm σου σε ευχαριστω πολυ!

τι αλλα νεα??εμεις ευτυχως ολα μια χαρουλα!

μακμαρακι μου τι κανεις?????καλυτερα ολα?

ελενιτσα μου σε σκεφτομαι!τι γινεται?

last but not least το μοντελο μας η σοφια!!!σοφακι τι κανει το βαλεριακι???ζωγραφιζει σπιτακια???γιατι με τετοιο παιδι ολα να τα περιμενεις!!!!παντως απο περιεργια και μονο (το αποτελεσμαα το ηξερα ηδη)εκανα ενα κυκλο στη ραφαελα σε χαρτι κ της εδωσα το στυλο!!!δεν του εδωσε καμια σημασια τον μουτζουρωσε καθως κ ολο το τραπεζομαντηλο!οποτε σοφια μου πρεπει να αισθανεσαι υπερηφανη!!!!οχι οτι δεν αισθανεσαι βεβαια!

αντε πειτε κανενα κατορθωμα να γελασουμε κ σημερα!!!ελα ελευθερια εσυ πρεπει να εχεις πολλα με τετοιο ευρηματικο ανθρωπακι!!!!!αχ δεν ειναι μικρουτσικα ανθρωπακια?πως μου αρεσει να τα λεω ετσι...κοντα στη δουλεια εχει ενα νηπιαγωγειο για φιλιππινεζακια κ τα βλεπω καθε μερα και ειναι τοοοοοοοοοοοοοσο ομορφα θελω να παω να τα ζουπηξω λιγο!!!!

καλως το! ολα καλα Τατι μου από το μετωπο ευτυχως :tongue:

και εγω βαριεμαι και εχω δουλεια την οποία αφηνω πισω λες και μου τρεχουν τα ευρω από τα μπατζάκια!

Τατι μου καλοφορετα......μια χαρα ειμαι.εχτες εκανα και αλλαγες επανω μου.......εβαψα τα μαλλια μου καστανα και τα εκοψα αρκετα.....το βαρεθηκα το ξανθο!!!!ειπα να ανανεωθω λιγακι μπας και παρω τα πανω μου........!!!!τα Σαββατο εχουμε γαμο....παντρευεται ο κολλητος του Κ. και εχουν ξεκινησει απο τωρα τα γλεντια.......αχχχχ ψαχνω να βρω μποτες 42 νουμερο και δεν βρισκω πουθενα......μηπως ξερει καμια κατι?Μακ τι νουμερο φορας εσυ που εισαι και 2 μετρα????

φοραω 41 Ελενιτσα!

Bonjour!!!!

τι κάνετε????

καλά για τηλεπαιχνίδια διαβάζω!!!

συμπεθέρα αν κερδίσεις μη με ξεχάσεις!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

καλά Ελενίτσα πήρες φόρα εσύ ε?????? άκου εκεί 4ο!!!!

μπράβο σου και μόνο που το σκέφτεσαι!!!!

Ελευθερία μου εμένα μου είχε δώσει η παιδίατρος σταγόνες ζιρτέκ για να σπάσουν τα φλεματάκια...

όσο για το αερολίν καλέ πάει καλά ο παιδάιτρος σας!!!

μακριά απο εσάς!!!

εμάς πάντως δε μας φέρνει εκνευρισμό!!! μια χαρά κοιμόταν μετά όταν της έκανα μασκούλες!!!

μεγειές τα πραγματάκια σας Τατιάνα μου!!!

κοίτα περήφανη είμαι(κουκουβάου) αλλά πιστεύω οτι ήταν και τυχαίο....θα της το ξαναδοκιμάσω σήμερα να δω τι θα κάνει!!!

κάτσε αν σου στείλω φωτό που κοιτάει τηλεόραση και σημειώνει στο μπλόκ της, λες και γράφει καμιά συνταγη απο τη Μπαρμπαρίγου!!!

εννοειται οτι θα σε θυμηθω! αλλωστε του παιδιου μου ειναι όλα αρα και της Βαλεριας!:wink:

φοραω 41 Ελενιτσα!

εννοειται οτι θα σε θυμηθω! αλλωστε του παιδιου μου ειναι όλα αρα και της Βαλεριας!:wink:

πωπω τι συμπεθέρα έχω εγώ!!!

γιαυτό τον γαμπρούλη μου στα ώπα ώπα θα τον έχω!!!!

βρε τι πόδια έχετε?????

41 η μια, 42 η άλλη!!!

Ελενίτσα μεγειές το μαλλάκι!!!

στείλε καμιά φωτο να σε καμαρώσω!!!!

εγώ πρέπει επειγόντως να κουρευτώ...αηδία έχω καταντήσει!!!

τελευταία φορά που κουρεύτηκα ήταν όταν ήμουν 4 μηνών έγκυος!!! χαχαχαχαχα!!! καλό ε????????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

βρε τι πόδια έχετε?????

41 η μια, 42 η άλλη!!!

τελευταία φορά που κουρεύτηκα ήταν όταν ήμουν 4 μηνών έγκυος!!! χαχαχαχαχα!!! καλό ε????????

ελα ντε τι ποδια? δεν μπορουσαν να ειναι δυο νουμερα μικροτερα...θα στειλω φωτο αλλα απο τον γαμο το Σαββατο να ειναι λιγο περιποιημενο καλε:roll:!!!!

να σου πω τι νουμερο του παιρνεις?εγω της πηρα το 18-24 ή το 1 1/2-2 χρονων που λεει.στα κοριτσακια παντως δεν εχει πολλα σε 18-24.

Σε ένα ολόσωμο πιτζαμάκι του πήρα το 18-24 και του είναι λίγο μεγάλο του. Το 1,5-2 που του πήρα σε μπλουζάκι είναι μεγάλο. Γενικά είναι μεγάλα τα νούμερά του.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τατι μου καλοφορετα......μια χαρα ειμαι.εχτες εκανα και αλλαγες επανω μου.......εβαψα τα μαλλια μου καστανα και τα εκοψα αρκετα.....το βαρεθηκα το ξανθο!!!!ειπα να ανανεωθω λιγακι μπας και παρω τα πανω μου........!!!!τα Σαββατο εχουμε γαμο....παντρευεται ο κολλητος του Κ. και εχουν ξεκινησει απο τωρα τα γλεντια.......αχχχχ ψαχνω να βρω μποτες 42 νουμερο και δεν βρισκω πουθενα......μηπως ξερει καμια κατι?Μακ τι νουμερο φορας εσυ που εισαι και 2 μετρα????

μπραβο βρε ελενακι!!!!καλε ελενη τι υψος εχεις κοπελα μου???

Τάτι το 18-24 δεν πρέπει να είναι το ίδιο με το 1,5-2 ή κάνω λάθος???

νομίζω το 18-24 είναι μέχρι 86 εκ. ενώ το 1,5-2 μέχρι 92...

μπορεί να λέω και βλακείες ε???????

κανονικα δεν θα επρεπε να εχουν διαφορα...το 18-24 ειναι το ιδιο με το 1 1/2-2 απλα το ενα ειναι σε μηνες το αλλο σε ετη...εχω παρει κ απο τα 2 οταν παω σπιτι θα σας πω.

κάτσε αν σου στείλω φωτό που κοιτάει τηλεόραση και σημειώνει στο μπλόκ της, λες και γράφει καμιά συνταγη απο τη Μπαρμπαρίγου!!!

ενα εχω να σας πω!!!!Η βαλερια εκτος απο κουκλα ειναι κ τρελος σομπολος!!!!να μη δειτε πως κραταει το στυλο κ παρακολουθει τηλεοραση ετοιμη να γραψει την ειδηση στο χαρτι!καλε σαν μεγαλη λεμε!!!!

καλως το! ολα καλα Τατι μου από το μετωπο ευτυχως :tongue:

και εγω βαριεμαι και εχω δουλεια την οποία αφηνω πισω λες και μου τρεχουν τα ευρω από τα μπατζάκια!

αχ βρε μαρακι σε καταλαβαινω....και εγω βαριεμαι κ τα αφηνω πισω κ τα βρισκω ολα μαζεμενα αλλα ειμαστε μωρε ανθρωποι οχι ρομποτ!!!!!

μαριαααααααααααααααααααα που εισαι?????ναι ναι εσενα λεω!!!!με τον ομορφο νικολα!!!!!!αντε μπες να μας πεις τα νεα σου!!!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

41 και κατι ή 41? σου κανει ανετα?

εξαρταται την φορμα. αν ειναι στενο 41 (ιδιαιτερα μετα την εγκυμοσυνη) κλαφτα!

βρε τι πόδια έχετε?????

41 η μια, 42 η άλλη!!!

:D:D:D:D ετσι σε θελω να μου προσεχεις το παιδι!

Διαφημίσεις

Σε ένα ολόσωμο πιτζαμάκι του πήρα το 18-24 και του είναι λίγο μεγάλο του. Το 1,5-2 που του πήρα σε μπλουζάκι είναι μεγάλο. Γενικά είναι μεγάλα τα νούμερά του.

ολα αυτο το νουμερο τα πηρα....τοτε θα της ειναι κ της ραφαελας μεγαλα μαλλον....θα τα δω σπιτι...thank you!!!

αααααααα δεν παιζω!!!τωρα εχει πολλα πραγματα στο νουμερο της!!!!τοτε δεν ειχε τιποτα!με βλεπω να ξαναπαραγγελνω!

Όχι το 18-24 είναι νούμερο μπεμπέ και το 1,5-2 είναι παιδικό και αντιστοιχεί σε άλλο ύψος, όπως τα λέει η Σοφία. Το ίδιο ισχύει και σε όλα τα ευρωπαικά νούμερα.

αληθεια???δεν το ηξερα αυτο!!!νομιζα οτι ειναι το ιδιο!

μπραβο βρε ελενακι!!!!καλε ελενη τι υψος εχεις κοπελα μου???

1.75 ειμαι.αναθεμα τις κληρονομιες.....απο τον μπαμπα βλεπεις!!!!!!οι ξαδερφουλες μου ειναι 1.85 και φορανε 44!!!!χιχιχιχιχιχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...