Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Έχεις δίκιο. Απλώς σιχαίνομαι και λίγο κ το αποφεύγω. Έλεγα όσο αντέξω..

Προφανώς θέλει να τα τσεκαρει πρώτα πριν την ovitrelle.Οποτε πας Τετάρτη για ωοληψια λογικά. Με το καλό να πάνε όλα άψογα! Και 5-6 μέρες μετά η Εμβρυομεταφορά!! Με το καλοοο!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου !!! Μακάρι να πάνε όλα καλά !!! 

Έχω ήδη 2 παιδιά από τον πρώτο μου γάμο 15 και 12,5 χρόνων.

Με τον δεύτερο σύζυγό μου σε 4 χρόνια είχαμε μια βιοχημική και μια παλινδρόμη και το θέλουμε πάρα πολύ. Έχουμε κόψει τα πάντα για να μαζέψουμε τα χρήματα για αυτήν την προσπάθεια.😒

6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Θα πάω 08:00 , μου είπαν νωρίτερα λόγω μέθης. Ελπίζω να μη χρειαστεί να περιμένω πολύ, Κυριακή είναι άλλωστε.

Καλή επιτυχία κορίτσι μου !!! Με το καλό να πάρετε καλά εμβρυακια ☺️

1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μην ανησυχείς όταν είναι η στιγμή να κάνετε την ωοληψία θα σε ενημερώσει αναλυτικά πότε να κάνεις την ovitrelle και τι άλλο χρειάζεσαι. Θα ξέρεις την Δευτέρα 🤞 καλή τύχη και ελπίζω να έχεις λιγότερο άγχος από εμένα... εγώ έτρεμα 😂

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου !!! Άγχος για την διαδικασία δεν έχω ...έχω όμως για το αποτέλεσμα!

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σ ευχαριστω εκ των προτερων.δεχονται οποιαδηποτε προπληρωμενη καρτα?εσυ ποιας τραπεζας εχεις?

της κύπρου έχω εγώ και είναι τύπου visa. ευχαριστημένη είμαι...αν βάλω λεφτά μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στις 7 το απόγευμα εμφανίζονται. η προμήθεια της τράπεζας είναι 1 ευρώ για κάθε κατάθεση ανεξαρτήτως ποσού. η αγορά της κάρτας είναι 5 ευρώ και την παίρνεις αμέσως.

το site δέχεται όλες τις προπληρωμένες αρκεί να είναι visa ή mastercard

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

της κύπρου έχω εγώ και είναι τύπου visa. ευχαριστημένη είμαι...αν βάλω λεφτά μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στις 7 το απόγευμα εμφανίζονται. η προμήθεια της τράπεζας είναι 1 ευρώ για κάθε κατάθεση ανεξαρτήτως ποσού. η αγορά της κάρτας είναι 5 ευρώ και την παίρνεις αμέσως.

το site δέχεται όλες τις προπληρωμένες αρκεί να είναι visa ή mastercard

ευχαριστω κ παλι.της κυπρου ειχα κ εγω στο νου μου.αντε να πληρωθω στις 15 να δω τι θα μεινει κ να της παρω κ εγω τη κουνια.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

τι κάνετε? οργανώνεστε για τα δωράκια τους ε??? τι καλά!!! Εγώ είμαι πτώμα... όλη μέρα είμασταν έξω... ψώνια για καφέ και φαί. Την Κυριακή γιορτάζει ο μπαμπας μας, μαζί με τον μισό αντρικό πληθυσμό χα χα χα, οπότε έπρεπε να του πάρουμε τα δώρα του... πήγαμε πρωί πρωί για να αποφύγουμε τον πολύ κόσμο, 09:30 ήμασταν στο πρώτο κατάστημα... τον πήρα στο sling μέσα στα καταστήματα για να μη χώσουν διάφοροι περίεργοι τα μούτρα τους μέσα στο καρότσι και όλα πήγαν πολύ καλά!

Το βράδυ πάλι μου κοιμήθηκε για 10 ώρες συνεχόμενα και άρχισα ν΄ανησυχώ... μίλησα με την παιδίατρο και στην αρχή μου είπε να τον ξυπνάω και να τον ταίζω όταν συμπληρώσει 8ωρο για να μην αφυδατωθεί... αλλά όταν της είπα ότι κατα την διάρκεια της ημέρας τρώει ανα 1 - 1,5 ώρα είπε οκ!

Εσείς όλα καλα? θα πάω να διαβασω και τις προηγούμενες σελίδες σας... έριξα μια γρήγορη ματιά στην τελευταία μόνο!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

Ειπα να πω ενα γεια.

Εδω ολα καλα αν και ο μικρος με προβληματιζει λιγο αφου συνεχιζουμε ακαθεκτοι να εχουμε που και που πρασινες βλεννες στα κακα και ο κιτρινος εμετος παραμενει μονο που εχω καταληξει οτι προκειται για φλεγματα τελικα.Το προβλημα ειναι που τα βρισκει.

Εχω λιγο καιρο να σας διαβασω ελπιζω ολοι να ειστε καλα.

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ελευθερια να χαιρεσαι το μπαμπα σου-θα στα πω και την κυριακη βεβαια.εμενα εχει γενεθλια ο αδερφος μου αλλα σιγα μη του παρω κ δωρο.

ζωιτσα τι κανεις?χαθηκες!οι περισσοτερες κουνιες που εχω δει ειναι μεχρι 9 αντε 10 κιλα.στο toys.de βρηκα και μια που ειναι μεχρι 11 νομιζω.

εμεις φεραμε το δεντρο απ την αποθηκη να δουμε κ τι στολιδια εχουμε κ θα στολισουμε αυριο.φαγωθηκε ο αντρας μου σωνει κ καλα να το κανουμε σημερα αλλα δε του κανα τη χαρη, αυριο που θα μαστε και πιο ξεκουραστοι καλυτερα.τον εστειλα να παρει κ φωτακια που δεν εχουμε-ελπιζω να μη φερει καμια βλακεια:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ελευθερια να χαιρεσαι το μπαμπα σου-θα στα πω και την κυριακη βεβαια.εμενα εχει γενεθλια ο αδερφος μου αλλα σιγα μη του παρω κ δωρο.

ζωιτσα τι κανεις?χαθηκες!οι περισσοτερες κουνιες που εχω δει ειναι μεχρι 9 αντε 10 κιλα.στο toys.de βρηκα και μια που ειναι μεχρι 11 νομιζω.

εμεις φεραμε το δεντρο απ την αποθηκη να δουμε κ τι στολιδια εχουμε κ θα στολισουμε αυριο.φαγωθηκε ο αντρας μου σωνει κ καλα να το κανουμε σημερα αλλα δε του κανα τη χαρη, αυριο που θα μαστε και πιο ξεκουραστοι καλυτερα.τον εστειλα να παρει κ φωτακια που δεν εχουμε-ελπιζω να μη φερει καμια βλακεια:P

χαθηκα λιγο σοφακι ειπα να ασχοληθω με τον γιο μου γιατι νομιζα οτι τοον παρατησα!!!!

Εμεις παντως θα στολισουμε την Κυριακη

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαθηκα λιγο σοφακι ειπα να ασχοληθω με τον γιο μου γιατι νομιζα οτι τοον παρατησα!!!!

Εμεις παντως θα στολισουμε την Κυριακη

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα εκανες τοτε.αντε με το καλο να στολισετε κ εσεις!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

τι το θελα κ τον αφησα να παει μονος του για φωτακια?κατι μικρα πηρε ψειρες δε μ αρεσουν καθολου...αμαν πια τιποτε δε μπορει να διαλεξει μονος του?απογοητευτηκα τωρα...τα βαλε στο δεντρο κ δε μ αρεσουν.τα βλεπει η μικρη κ χαζογελαει αλλα αν ηταν μεγαλυτερα θα τα βλεπε καλυτερα.θα παω να παρω αλλα μαλλον.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ουφ δυο ώρες καθάριζα τα μπάνια!

τώρα ταίζω τον μπόμπιρα, θα φτιάξω μια μακαρονάδα για μας, μετά θα πλύνω μπόμπιρα, θα καθαρίσω κουζίνα, θα ξεβρωμιστώ και γω, θα λούσω και μαλλί και κατά τις 2 θα είμαι τζετ!

Λευτερίτσα ο άντρας σου ή ο μπαμπάς σου γιορτάζει;

ζωούλα, μια φορά τη μέρα κάνουμε και μεις πράσινα κακά...για τσέκαρε, όταν τα κάνει, είναι αμέσως μετά ή κατά τη διάρκεια γεύματος; Αυτό σημαίνει ότι τα περιττώματα περνάνε πολύ γρήγορα από το έντερο και παρασέρνουν τη χλωρίδα του...it's ok!

ουφ δυο ώρες καθάριζα τα μπάνια!

τώρα ταίζω τον μπόμπιρα, θα φτιάξω μια μακαρονάδα για μας, μετά θα πλύνω μπόμπιρα, θα καθαρίσω κουζίνα, θα ξεβρωμιστώ και γω, θα λούσω και μαλλί και κατά τις 2 θα είμαι τζετ!

Λευτερίτσα ο άντρας σου ή ο μπαμπάς σου γιορτάζει;

ζωούλα, μια φορά τη μέρα κάνουμε και μεις πράσινα κακά...για τσέκαρε, όταν τα κάνει, είναι αμέσως μετά ή κατά τη διάρκεια γεύματος; Αυτό σημαίνει ότι τα περιττώματα περνάνε πολύ γρήγορα από το έντερο και παρασέρνουν τη χλωρίδα του...it's ok!

Μαρια ξεκιναμε την ημερα μας με ωραια κιτρινα κακα και κατα την διαρκεια της ημερας αρχιζουν να εχουν πρασινες βλενες.

Τωρα παντως που εχεσε και ειχε 2 πρασνες βλενες τις εκανε πανω που ετρωγε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...