Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το μέλι είναι αλλεργιογόνο αλλά γιατί εφόσον της το έδωσες σου είπε να το κόψεις? Θεωρητικά εφόσον το δοκίμασε και δεν της έκανε αλλεργία, δεν θα έχει πρόβλημα. Δεν ξέρω κιόλας.

Εμένα μου είχε πει όταν χρονίσει. Όταν χρόνισε τον ξαναρώτησα και μου είπε περίμενε μερικούς μήνες και όταν τον ρώτησα τον προηγούμενο μήνα μου είπε οκ δως του.

Εύχομαι να έχουμε σύντομα ευχάριστα νέα από εσένα κοπέλα μου. Προσπαθούσες καιρό την πρώτη φορά? Πάντως ισχύει αυτό που λέει η Μαριάννα. Τον πρώτο χρόνο μετά τον τοκετό πιάνεις με την μυρωδιά:)

Μαριάννα σε ποιο μπένετον τα είδες? Δεν έχω δει ποτέ ντίσνει στα μπένετον και μάλιστα την νέα σεζόν την έχω ελέγξει, λογικά θα έχουν έρθει καινούργια από τότε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Ελινακι τωρα που το θυμηθηκα...οτι και να βαλεις στην κοιλιτσα σου αν ειναι να κανει ραγαδες το δερμα σου θα τις κανει.Εχει να κανει με την ελαστικοτητα του δερματος.

Εγω εβαλα πολυ λιγο γυρω στον 5ο-6ο μηνα και μετα την σταματησα.Δεν εκανα ουτε μια.

Βεβαια δεν εβαλα και πολλα κιλα.Γυρω στα 12.Αλλα η κοιλια μου ηταν τουρλα

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Ευχαριστω φιλες μου..μακαρι,αυτο το μηνα θα τα δωσω ολα :):D

Συμφωνω με την Ευμορφουλα...και εγω δεν εκανα ραγαδες στη κοιλια ουτε μια,εβαζα bepanthol στην αρχη και μετα τον 6ο την simulgioum (??)αν το γραφω σωστα!!Εχω και εγω απο την εφηβια σε γλουτους κ προσαγωγους,ευτυχως δεν μεγαλωσαν στην εγκυμοσυνη,,,αλλα παιζει ρολο κ ποσα κιλα θα βαλεις!

Ειναι καθαρα θεμα δερματος...και αν βγουν οι καταραμενες δεν εξαφανιζονται ουτε με πλαστικη...μικρη ειχα κολλημα,ντρεπομουνα πολυ..αλλα τωρα δεν δινω σημασια,,!

Ελευθερια προσπαθουσαμε 3μιση χρονια επισημα,,αν σκεφτεις ομως πως κ τα προυγουμενα 3 καναμε παντα ελευθερα??Αστα...περασμενα ξεχασμενα!!Με σπερματεγχυση εμεινα εγκυος..την δευτερη!!Αν δεν επιανε κ αυτη ετοιμαζμουνα για εξοσωματικη!Ανεξηγητη υπογνιμοτητα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Ισως..ημουνα πολυ χαλια ψυχολογικα!

Ειχα μπλεξει κ με εναν γιατρο πριν που με κοροιδευε,και καλα δεν ταιριαζανε τα αιματα μας,και δωστου αντιπατρικα,ευτυχως τον καταλαβα γρηγορα!Ακολουθησε ενας πασιγνωστος γιατρος που με εβαλε στην διαδικασια να σκεφτομαι κατευθειαν την εξωσωματικη,δεν με επεισε πολυ,τον αφησα και αυτον και μετα βρηκα τον γιατρυλη μου,που τα πηραμε ολα απο την αρχη κ αποφασισαμε για σπερματεγχυσεις πρωτα.

Εκανα ταμα μετα Στην Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντου,νηστεψα,φορεσα την ζωνουλα,και μια ωρα πριν κανω την σπερματεγχυση πηγα στο μοναστηρι κ αναψα ενα κερακι ταζοντας την μικρη!Η μαμα μου μια μερα πριν κανω την χοριακη ειχε δει ονειρο πως καποια της ειχε παει ενα ροζ μωρουδιακο φορεματακι....απο τις πρωτες μερες ημουνα σιγουρη πως ειναι κοριτσακι..ο γιατρος μιλουσε για πουλακι χαχα και του λεγα μπερδευεσαι γιατρε,ξανακοιτα,κοριτσακι ειναι!λολ..αχχχχχ ρε ελευθερια,γνωριζοντας αλλες ιστοριες κοριτσιων,που περνανε αποβολες κ πολλα αλλα,ευχαριστω τον Θεο που μου την εστειλε κατευθειαν χωρις να εχω επιπλεον χτυπηματα!!Δεν τα θυμαμαι καν πια!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Λιάκι μου αφού το θέλεις τόσο, σου εύχομαι σύντομα ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου!!!(και δυο και τρία....χαχαχαχαχα!!!)

όσο για το μέλι, σου είπε μάλλον να μην ξαναδώσεις όχι για κίνδυνο αλλεργίας αλλά γιατί μπορεί να προκαλέσει αλλαντίαση που είναι πολύ επικίνδυνη...

για τις ραγάδες, μου έχει δώσει η δερματολόγος μου συνταγή για φτιαχτή κρέμα, θαυματουργή!!!!

είχα πει και στη Μαρία να της τη δώσω αλλά ρε γμτ δεν είμαι σίγουρη αν θα την αντιγράψω σωστά....

εμένα πάντως μου έκανε απίστευτη δουλειά....εμένα οι ραγάδες εμφανίστηκαν 2 εβδομάδες πριν γεννήσω στον πωπό και στους γοφούς...μιλάμε για κάτι τεράστιες κόκκινες ραγάδες....λες και με είχες μαστιγώσει ήμουν...

έβαλα την κρεμούλα και τώρα δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα!!!!

:eek:

Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί και δεν μπορώ να σε πάρω στο κεφάλι μου, αλλά εγώ σίγουρα θα το τολμούσα γιατί 3 παραγγελίες που έκανα από Αμερική, από e-bay δεν πλήρωσα δεκάρα. Η μία μάλιστα είχε κόστος 25 Ευρώ, ήταν μια φόρμα νάικ του μικρού.

Τσέκαρε μόνο αν στέλνει με απλό ταχυδρομείο, αν όχι ζήτα να στο στείλει με ΕΛΤΑ οπωσδήποτε. Καμιά φορά ο ΕΛΤΑ είναι χρήσιμος:shock:

το αγόρασα τελικά Ελευθερία!!!

αυτά πήρα:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250725777710&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Χριστούγεννα έρχονται!!!

αν μάθετε τίποτα για μαξιλάρι πείτε μου και μένα!!! το θέλει η μικρή και μένα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ειχα μπλεξει κ με εναν γιατρο πριν που με κοροιδευε,και καλα δεν ταιριαζανε τα αιματα μας,και δωστου αντιπατρικα,ευτυχως τον καταλαβα γρηγορα!Ακολουθησε ενας πασιγνωστος γιατρος που με εβαλε στην διαδικασια να σκεφτομαι κατευθειαν την εξωσωματικη,δεν με επεισε πολυ,τον αφησα και αυτον και μετα βρηκα τον γιατρυλη μου,που τα πηραμε ολα απο την αρχη κ αποφασισαμε για σπερματεγχυσεις πρωτα.

Εκανα ταμα μετα Στην Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντου,νηστεψα,φορεσα την ζωνουλα,και μια ωρα πριν κανω την σπερματεγχυση πηγα στο μοναστηρι κ αναψα ενα κερακι ταζοντας την μικρη!Η μαμα μου μια μερα πριν κανω την χοριακη ειχε δει ονειρο πως καποια της ειχε παει ενα ροζ μωρουδιακο φορεματακι....απο τις πρωτες μερες ημουνα σιγουρη πως ειναι κοριτσακι..ο γιατρος μιλουσε για πουλακι χαχα και του λεγα μπερδευεσαι γιατρε,ξανακοιτα,κοριτσακι ειναι!λολ..αχχχχχ ρε ελευθερια,γνωριζοντας αλλες ιστοριες κοριτσιων,που περνανε αποβολες κ πολλα αλλα,ευχαριστω τον Θεο που μου την εστειλε κατευθειαν χωρις να εχω επιπλεον χτυπηματα!!Δεν τα θυμαμαι καν πια!

πολύ τα παίρνω με τος σκιτζήδες γιατρούς που εκμεταλλεύονται τη λαχτάρα των γυναικών για παιδάκι και τις εκμεταλλεύονται για τα φράγκα...ουστ!!!

και σε φίλη μου έκαναν κάτι παρόμοιο....προσπαθούσε για εγκυμοσύνη καιρό και δεν ερχόταν....και τη βάζει ο γιατρό της απευθείας σε διαδικασία εξωσωματικής....δεν πέτυχε....και 2 μήνεςμετά έμεινε έγκυος φυσιολογικ¨οτατα!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ευχαριστω σοφακι,μακαρι να πιασουν οι ευχουλες σας!!

Ναι αυτο ειπε για το μελι...τεσπα,εγω δεν της το δινω κ τελειωσε το θεμα!!

Παντως για τον βηχα που εχει η μικρη,οταν την βαζω στο μαξιλαρι μας να κοιμηθει κοβεται δια μαγειας,,απλα φοβαμαι να το βαλω στο κρεβατακι της,,μην σφηνωθει το κεφαλακι της σε καμια γωνια που ως συνηθως χωνεται...και η δικια μυ τρλενεται για μαξιλαρι

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Ανατρίχιασα με το όνειρο, τόσο σημαδιακό!!!!

Σημασία έχει ο θησαυρός στην αγκαλιά σου και όχι ο τρόπος και η προσπάθεια που έγινε. Εύχομαι ολόψυχα την επόμενη φορά να έρθει πολύ γρήγορα και χωρίς καθόλου διαδικασίες.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

τώρα που έχει φλεματάκια ανασήκωσε της λίγο το στρώμα της κούνιας για να μη μπουκώνει...

κι εγώ της δικιάς μου ανασηκωμένο το έχω αυτες τις μέρες με τις μυξούλες...άσχετα αν τη βρίσκω τελικά να κοιμάται ανάποδα!:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...