Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα Ελενίτσα μου!!!

άντε πάρε το Μαρινούλη και βουρ για ψώνια!!!

εγώ πήγα την προηγούμενη εβδομάδα benetton αλλά ξενέρωσα....δεν είχε τίποτα....όλο κάτι χαζομάρες και κυρίως κάτι πανάκριβες χαζομάρες!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα βρηκα εντελως τυχαια ενα σαιτ με σουπερ φορεματα........www.lightinthebox.com το οποιο εχει φορεματα για γαμους και νυφικα.εγω οταν παω σπιτι θα μετρησω αναλογιες.......εχω βαλει στο ματι δυο!!!εχει πολυ καλες τιμες.....για μπειτε!!!!:D;)

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Τι μου κάνετε???

ΣΟΣ θέλω να μου πείτε ποιά κρεμούλα να αγοράσω για την κοιλίτσα μου!!!

Για ραγάδες κλπ ξέρετε εσείς!!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη έβαζα Fissan Mama...

Υπάρχει κάτι καλύτερο???

Η frezyderm ειναι καλή εε?

eNortjKzUjI0MDQ1MVWyBlwwFVkCzQ,,14.png

eNortjKzUjI0MDQ1MVKyBlwwFVACyg,,81.png

καλα βρηκα εντελως τυχαια ενα σαιτ με σουπερ φορεματα........www.lightinthebox.com το οποιο εχει φορεματα για γαμους και νυφικα.εγω οταν παω σπιτι θα μετρησω αναλογιες.......εχω βαλει στο ματι δυο!!!εχει πολυ καλες τιμες.....για μπειτε!!!!:D;)

είναι Αμερική Ελενίτσα μου και παίζει τελωνείο στη μέση...

ψιλοεπικίνδυνο δηλαδή...

για αγορές απο Αμερική καλό είναι να μην ξεπερνάς τα 80 δολάρια μαζί με τα μεταφορικά...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Τι μου κάνετε???

ΣΟΣ θέλω να μου πείτε ποιά κρεμούλα να αγοράσω για την κοιλίτσα μου!!!

Για ραγάδες κλπ ξέρετε εσείς!!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη έβαζα Fissan Mama...

Υπάρχει κάτι καλύτερο???

Η frezyderm ειναι καλή εε?

καλημέρα Ελινάκι!!!

εγώ έβαζα του Κορρέ...βέβαια ραγάδες έκανα τελικά (όχι στην κοιλιά) αλλά μάλλον δεν έφταιγε η κρεμούλα....τι να σου κάνει το καημένο το δερματάκι μου...απο 50 κιλά έφτασα να γεννήσω στα 70....πόσο να άντεχε το τσίτωμα!!! χαχαχαχα!!!!

όποια κι αν πάρεις, να κοιτάξεις τα συστατικά της να μην έχει parabens...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα Ελινάκι!!!

εγώ έβαζα του Κορρέ...βέβαια ραγάδες έκανα τελικά (όχι στην κοιλιά) αλλά μάλλον δεν έφταιγε η κρεμούλα....τι να σου κάνει το καημένο το δερματάκι μου...απο 50 κιλά έφτασα να γεννήσω στα 70....πόσο να άντεχε το τσίτωμα!!! χαχαχαχα!!!!

ελα ντε τι να σου κανει το δερματακι......αμα δεν εχει και ελαστικοτητα και εχεις κανει και κοιλιες σαν του ελεφαντα!!!!!χιχιχιχιχιχι

καλημέρα Ελινάκι!!!

Και εγώ τα ίδια καλή μου! 46κιλακια ξεκινησα και 64 εφτασα! :oops:

Τόσο τσίτωμα ούτε που το φανταζόμουν!!!

ελα ντε τι να σου κανει το δερματακι......αμα δεν εχει και ελαστικοτητα και εχεις κανει και κοιλιες σαν του ελεφαντα!!!!!χιχιχιχιχιχι

Όπως ακριβώς τα λές Ελενίτσα μου!

Σαν του ελέφαντα! Ειμαι και μικροσκοπική...μόνο η κοιλιά μου φαινόταν...:tongue: και μετα εγώ φυσικά!;)

eNortjKzUjI0MDQ1MVWyBlwwFVkCzQ,,14.png

eNortjKzUjI0MDQ1MVKyBlwwFVACyg,,81.png

Σε ζηλευω εγκυουλα γλυκια,,,θελω κ εγω!!

Τον μηνα που μας περασε ειχα καθυστερηση 6 μερες,ημουνα σχεδον σιγουρη πως θα μαι εγκυος,γιατι ξεκινησαμε να κανουμε ''ελευθερα''...τελικα αδιαθετησα το βραδυ που πηγα στον Σακη..στεναχωρηθηκα η αληθεια να λεγεται....αν και ειμαι ολομοναχη,χωρις καμια βοηθεια,θελω να ξαναμεινω εγκυος,μακαρι να μας κατσει γρηγορα αυτη την φορα!!

Εβαλα την μικρη για υπνο και ξυπνησε στο 10λεπτο απο τον πολυ βηχα,εχει φλεματακια,την πηρα τωρα στο κρεβατι μας και βολευτηκε πανω στο μαξιλαρι..σταματησε να βηχει........αληθεια,μαξιλαρι απο ποτε βαζουμε?

Μελι δινεται στα ζουζουνακια σας?Εγω της εδινα συμφωνα με την αλλη παιδιατρο που ειχα στην Αθηνα,αλλα αυτος εδω που εχω μου ειπε να το κοψω,μετα τα 2 λεει!!

Μαρακι γλυκο,δεν πειραζει φιλη μου,ουτε εγω παρακολουθουσα την συζητηση σας,γραφω πολυ σιγα,γιατι η μικρη μου χει βγαλει ολα τα πληκτρα και για να γραψω κατι χρειαζομαι διπλασια ωρα,,,,τυφλο συστημα πρεπει να μαθω πια!!Δεν ειμαι για αλλο πισι προς τ παρον!!Συμβουλη μου ειναι να ταιζεις το αστερακι σου οσο θελει,εκνευριζομαι με καποιους γονεις που τρελενονται μην παρει κιλα το παιδι...και η δικια μου ειναι 10800,εχει μια κοιλιτσα στρουμπουλη,ασε τα μαγουλακια,,,αλλα το χαιρομαι το παιδι μου που ειναι φαγανο,ιδιως το κουλουρι Θεσσαλονικης το τσακιζει,δωσστης ενα κουλουρι και δεν θα σε ενοχλησει για μια ωρα,με βολευει αυτο οταν παω για καφε,,χαχαχα!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ!!!!!!εμενα θα ειχε παρει το ταπερ θα ειχε ριξει μεσα την κουβερτουρα και μετα θα τα ειχε αδειασει ολα στο πατωμα...μετα θα εβαζε τη γλωσσα της στο πατωμα κ θα τα εγλυφε!!!!ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?????

ελευθερια εσενα τι θα εκανε????....

Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Γιατί εγώ εφόσον δεν είμαι τυχερή σαν την Σοφία, αναγκάζομαι να είμαι προνοητική!!!! Σοκολάτες, κουβερτούρες και ό,τι άλλο πασαλείφει στο ψυγείο και σε όλα τα χαμηλά ντουλάπια λουκέτα;):P

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

:eek:

Ελευθερία και Μαράκι θέλω τη γνώμη σας για μια αγορά απο ebay....

θα αγοραζατε καλλυντικά απο Αμερική μέσω ebay? λέτε να έχω κανένα θεματάκι με τελωνείο????

εντόπισα μια πολύ καλή προσφορά και λέω να τη χτυπήσω....λέτε να το τολμήσω????

καλού κακού θα ζητήσω απο τον πωλητή να μη βάλει μέσα στο πακέτο invoice και να το μαρκάρει ως gift μπας και τη γλιτώσω....

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????

πείτε μου γιατί ψήνομαι άγρια να το κάνω!!!!

Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί και δεν μπορώ να σε πάρω στο κεφάλι μου, αλλά εγώ σίγουρα θα το τολμούσα γιατί 3 παραγγελίες που έκανα από Αμερική, από e-bay δεν πλήρωσα δεκάρα. Η μία μάλιστα είχε κόστος 25 Ευρώ, ήταν μια φόρμα νάικ του μικρού.

Τσέκαρε μόνο αν στέλνει με απλό ταχυδρομείο, αν όχι ζήτα να στο στείλει με ΕΛΤΑ οπωσδήποτε. Καμιά φορά ο ΕΛΤΑ είναι χρήσιμος:shock:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μακ και εγώ είμαι της άποψης να αφήσεις το παιδί να τρώει όσο θέλει. Μωρό είναι, είναι στην ανάπτυξή του και δεν είναι καιρός για δίαιτες. Πόσα κιλά βρε είναι ο μικρός? Στις φώτο δεν μου φάνηκε παχουλός. Ό,τι έχει μαγουλάκια δεν σημαίνει ό,τι είναι παχουλός.

Λία με το καλό κοπέλα μου να δεις σύντομα και πάλι το +!!!! Μαξιλάρι γυρεύει και εμένα όταν τον παίρνω μαζί μου στο διπλό και δεν το έχω ψάξει το θέμα. Ξέρει καμιά τι παίζει?

Μέλι του δίνω εγώ από τον 14μήνα. Χθες μάλιστα ξεκινήσαμε βιολογικό κανονικό γιαούρτι με μέλι. Αν το πάει καλά θα του κόψω πια αυτές τις αηδίες τα παιδικά.

Ελενίτσα καλέ δεν έχω πετύχει και εγώ τέτοιο μπουφάν στα μπένετον, σίγουρα ήταν από εκεί? Έχει συλλογή με μίκι εκεί? Δεν έχω πετύχει ποτέ ήρωες του ντίσνει στα μπένετον!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Έχει συλλογή με μίκι εκεί? Δεν έχω πετύχει ποτέ ήρωες του ντίσνει στα μπένετον!

εμφανιστηκα κι εγω...λοιπον πρεπει να εχει γιατι ενας ξαδερφος μου μας εχει παρει μια κοκκινη μπλουζα με τη μινι απο τα μπενετον εδω ηρακλειο. οποτε πρεπει!

εμενα με φοβισε με το μελι Ελευθερια...της εδινα ενα κουταλακι μερα παρα μερα κ της αρεσε πολυ,,κριμα!!

Μακαρι να ερθει το θετικο γρηγορα,δεν θελω να ταλαιπωρηθω!Θα μου πεις εχεις το κοριτσακι σου,θα να διαφρετικα τωρα...εκει πονταρω κ εγω,να μην αγχωθω αυτη την φορα!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Λια θεωρητικά λενε πως 1 χρονο μετα τη γεννα ειναι πολυ ευκολο να ξαναμεινεις εγκυος... ρωτα κι εμενα που ξαναμεινα πανω στο χρονο...ειναι λεει ο τραχηλος ανοιχτος, γιαυτο! οποτε ευχαριστησου το πολυ τωρα που εισαι μεσα στα χρονικα ορια....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...