Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μακ καληνύχτες!!!!

Σοφία λένε πως τα ήσυχα μωρά γίνονται ζωηρά παιδιά και το αντίστροφο. Τα δικά μας τι είναι? Μωρά ή παιδιά???

Α και τα τσουκάλια στο πάτωμα και παίζει με τα καπάκια. Επίσης κάνει το άλλο κορυφαίο. Ό,τι του γυαλίσει το πετάει στο πάρκο ώστε όταν τον βάλω να έχει ενδιαφέροντα να παίζει:)

εγώ απλά ελπίζω να μοιάσει σε μένα η μικρή....ήμουν ήσυχο μωρό και εξελίχθηκα σε ήσυχο παιδί!!!!

τα δικά μας μάλλον είναι στο ενδιάμεσο....μωράκια που μεταμορφώνονται σε παιδάκια σιγά σιγά....

α καλά με τις κατσαρόλες έχει τρέλα και η Βαλέρια!

της δίνω και κουτάλες και μαγειρεύει ή κοπανάει τα καπάκια στα πλακάκια!!!

αφού συνέχεια σκέφτομαι το ακκόμοιρο το μωράκι που μένει απο κάτω τι θα έχει πάθει!!! θα το έχουμε τρελάνει....

μια παίζουν τα παιδικά τραγούδια στη διαπασών, μια κοπανάει η μικρή τα καπάκια....χαμός!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ελευθερια θα κοιταξω αυριο για να τα παραγγειλω,,αν κλλησω πουθενα θα ζητησω να με βοηθησεις λιγακι ναι?

Σοφακι περαστικα κ σε σενα κ στην κυκλιτσα σου,,,μακαρι να το ξεπερασει,

η δικια μου αρχισε να βηχει τωρα..σας καληνυχτω φιλες μου,,καλο ξημερωμα να χουμε!

Ευχαριστώ Λιάκι μου!

καληνύχτα και φιλιά στην ζουζουνίτσα σου!!!

ελπίζω να περάσει σύντομα ο βήχας!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μου έχει σπάσει 3 ξύλινες κουτάλες που τις βαράει με μανία στα πλακάκια! Επίσης θέλει να είναι πάνω από το τσουκάλι να βλέπει τους υδρατμούς όταν μαγειρεύω.

Το καλό με αυτό το παιδί είναι ό,τι δεν γκρινιάζει. Σπάνια και μόνο αν τον ενοχλούν δόντια ή αν πάθει μαμακίαση.

Εγώ πάλι δεν ήμουν καθόλου ήσυχο παιδί, ο άντρας μου ήταν ήσυχος αλλά πυρομανής. Οπότε τι να το κάνεις, από όπου και αν πάρει...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μου έχει σπάσει 3 ξύλινες κουτάλες που τις βαράει με μανία στα πλακάκια! Επίσης θέλει να είναι πάνω από το τσουκάλι να βλέπει τους υδρατμούς όταν μαγειρεύω.

Το καλό με αυτό το παιδί είναι ό,τι δεν γκρινιάζει. Σπάνια και μόνο αν τον ενοχλούν δόντια ή αν πάθει μαμακίαση.

Εγώ πάλι δεν ήμουν καθόλου ήσυχο παιδί, ο άντρας μου ήταν ήσυχος αλλά πυρομανής. Οπότε τι να το κάνεις, από όπου και αν πάρει...

α καλά....ο Μάνος είναι εξελιγμένος!!!

σπάει και ξύλινες κουτάλες....ε ρε δύναμη!!!!

πυρομανής ο άντρας σου, ζουζούνα εσύ...

το σπίτι σας το έχετε ασφαλίσει????????:P

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Αχαχαχα όχι!!!! Θα έπρεπε ε???

αύριο πρωί πρωί!!!

ασφάλεια πυρός και για φυσικές καταστροφές!!!

και κυρίως για τον τυφώνα Μάνο!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρες!

μικρος ξυπνησε στις 3 του εδωσα αραιωμενο γαλα (τις μισες κουταλιες σκονη δηλαδη) και το ρουφηξε! στις 6 ξαναξυπνησε και παλι του εδωσα αραιωμενο. εννοειται ότι παλι το ρουφηξε. ειπα να γλιτωσω καμια θερμιδα αλλα το λυπαμαι. ρε γμτ. θα του το δινω κανονικο και οτι θελει ας γινει. αυτος ξερει καλυτερα από εμενα τι χρειαζεται. ωρε ξενυχτια μεχρι τα 6 του θα εχω :-(

Πηγα την μικρη σημερα παιδιατρο για να την δει,,,λαρυγκοτραχειοβρογχιτιδα,καπως ετσι,,μου χε δωσει τηλεφωνικως το μουκοσολβαν κ τωρα μου δωσε το αερολιν..να δουμε..οβηχας γινεται πιο δυνατος οσο περνανε οι μερες,ευτυχως δεν εχει αλλα συμπτωματα,ουτε καταρροη,ουτε πυρετο!

10 λεπτα με το ρολοι την εξετασε,το στηθος,τα αυτακια,στομα...εγραψε το σιροπακι,40 ευρω,,τα λυπηθηκα..τι χρημα βγαζυν οι ανθρωποι

αχ μωρε Λιακι εχθες το βραδυ δεν ειδα τι ειχες γραψει. πολλά πολλά περαστικα σας και ευχομαι να κοιμηθηκατε καλα το βραδυ.

δυστυχώς εγώ χειροτερεύω και η μικρή είναι στο κρίσιμο σημείο....να αρρωστήσει τελείως ή να το ξεπεράσει? ας ευχηθούμε το δεύτερο....

Φιλάκια και καλή....αναγνωση συμπεθεάκι μου!!!!

και εγω Σοφακι σαν νταλικα βηχω αλλα ειναι σε αποδρομη μαλλον. ο μικρος μεχρι στιγμης καλα. λες να με κολλησε επειδη ειχε συναχι πριν καμια εβδομαδα και εγω να το περασα πιο βαρια; εχει κανει και το αντιριππικο και ισως να μην τον πειραξε τοσο (λεω εγω τωρα)

Μακ καληνύχτες!!!!

Σοφία λένε πως τα ήσυχα μωρά γίνονται ζωηρά παιδιά και το αντίστροφο. Τα δικά μας τι είναι? Μωρά ή παιδιά???

Α και τα τσουκάλια στο πάτωμα και παίζει με τα καπάκια. Επίσης κάνει το άλλο κορυφαίο. Ό,τι του γυαλίσει το πετάει στο πάρκο ώστε όταν τον βάλω να έχει ενδιαφέροντα να παίζει:)

τι παιδι ειναι αυτο; εφευρετικοτατο!

εχετε ενα θεματακι με την κληρονομικοτητα από οτι βλεπω :tongue:

Διαφημίσεις

Μάλοον η μικρή μου είναι πολύ ήσυχη τελικά....

ανοίγει το ντουλάπι με τα τρόφιμα και το πολύ να βγάλει καμια κουβερτούρα για να παίξει ή κανένα τάπερ...δεν μου τα αδειάζει....

να θεωρήσω οτι είμαι τυχερή ή να κρατήσω επιφυλάξεις για το μέλλον???????

ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ!!!!!!εμενα θα ειχε παρει το ταπερ θα ειχε ριξει μεσα την κουβερτουρα και μετα θα τα ειχε αδειασει ολα στο πατωμα...μετα θα εβαζε τη γλωσσα της στο πατωμα κ θα τα εγλυφε!!!!ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?????

ελευθερια εσενα τι θα εκανε????

Καλημέρες!

μικρος ξυπνησε στις 3 του εδωσα αραιωμενο γαλα (τις μισες κουταλιες σκονη δηλαδη) και το ρουφηξε! στις 6 ξαναξυπνησε και παλι του εδωσα αραιωμενο. εννοειται ότι παλι το ρουφηξε. ειπα να γλιτωσω καμια θερμιδα αλλα το λυπαμαι. ρε γμτ. θα του το δινω κανονικο και οτι θελει ας γινει. αυτος ξερει καλυτερα από εμενα τι χρειαζεται. ωρε ξενυχτια μεχρι τα 6 του θα εχω :-(

αχ μαρακι μου τι τραβας και εσυ?προσπαθησε να του το ξεμαθεις.....αν δεν του δωσεις γαλα δεν κοιμαται?πολυ αραιωμενο μου φαινεται του το εδωσες....αρχικα ξεκινησε με 1 λιγοτερη κουταλια για 3 μερες κ μετα αφαιρεσε αλλη μια για τρεις μερες και μετα αλλη μια....δηλαδη θα σου παρει περιπου 2 εβδομαδες να γινει εντελως νερο...ισως κ παραπανω....ετσι ειχα διαβασει οτι το κανουν....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Καλημέρα!!!

ωραίο βράδυ περάσαμε απόψε....μια χαρά κοιμήθηκε η μικρή μου!!!

βρε συμπεθεράκι άστο το παιδί να πιεί το γαλατάκι του κανονικά....τι θερμίδες λες βρε???????

μωρό είναι!!!!

λες και είναι κανένα παχύσαρκο που θέλει δίαιτα κάνεις!!!

για να ζητάει γαλατάκι σημαίνει οτι πεινάει...αν εξαιρέσουμε φυσικά το γεγονός οτι μπορεί να ξυπνάει απο συνήθεια...

Ελευθερία και Μαράκι θέλω τη γνώμη σας για μια αγορά απο ebay....

θα αγοραζατε καλλυντικά απο Αμερική μέσω ebay? λέτε να έχω κανένα θεματάκι με τελωνείο????

εντόπισα μια πολύ καλή προσφορά και λέω να τη χτυπήσω....λέτε να το τολμήσω????

καλού κακού θα ζητήσω απο τον πωλητή να μη βάλει μέσα στο πακέτο invoice και να το μαρκάρει ως gift μπας και τη γλιτώσω....

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????

πείτε μου γιατί ψήνομαι άγρια να το κάνω!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημεραααααα!!!!Μακ τι μου κανεις......και σε μας λειπεις!!!!τι να κανεις ομως η δουλεια εχει προτεραιοτητα.αχ εμεις εχθες πηγαμε να επισκεφθουμε τον πεθερο μου στο νοσοκομειο γιατ ειχε εγχειρηστει....και ο μικρος δεν ειχε κοιμηθει καθολου το μεσημερι οποτε οταν ειδε τον παππου του μας ακουσε το νοσοκομειο με τις κραυγιτσες του.....οποτε κοιμηθηκε στην επιστροφη και τον συνεχισε μεχρι το πρωι αλλα με διαλλειματα γιατι κατα τις 12 ξυπνησε αλλα τον ξαναβαλα κατω χαιδευοντας τον.Βλεπω τα ζουζουνακια μας ζωηρευουν για τα καλα.......και επεται συνεχεια!!!:tongue:Λια μου περαστικα στο ζουζουνι σου.....που ειστε καλεεεεεεεεε???

καλα ε περασε μια κυρια απ το μαγαζι τωρα και φοραγε στο παιδακι της ενα ωραιο μπουφαν κοκκινο φουσκουτο με τον μικυ στην πλατη του και ειχε και ενα κιτρινο στο χερι απ το καθαριστηριο. ηταν φοβερο......την ρωτησα απο που το πηρε και μου ειπε απ την benetton......εμεινα:shock:!!!!θα παω και εγω να παρω και στα 3 παιδια!!!πολυ ωραιο.......αλλα αμα δεν βγαινεις εξω στον κοσμο τι περιμενεις να ερθει το μπουφαν στο σπιτι..........θα αρχισω επιδρομες με τον Μαρινουλη!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...