Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δαγκωνει την πιπιλα στην φωτο γι αυτο και δεν φαινονται πολυ τα μαγουλα! η φωτο ειναι σημερινη!:P

διαβασα αυτο που μου εστειλες αλλα δεν θελω να τον φορτωσω με αλλες θερμιδες. ουφφφφφ θα δω :confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

για βοήθα βρε συμπεθέρα....

πως τις αποφεύγεις?????

δηλαδή πως να εξηγήσω στη Βαλέρια χωρίς μη,δεν και όχι οτι δεν πρέπει να πηγαίνει στο σκουπιδοτενεκε??????????

Μία είναι η λύση. Ασφάλεια ώστε να μην μπορεί να τον ανοίγει. Εμείς έχουμε ασφάλεια και σε ψυγείο και σε καταψύκτη!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

για βοήθα βρε συμπεθέρα....

πως τις αποφεύγεις?????

δηλαδή πως να εξηγήσω στη Βαλέρια χωρίς μη,δεν και όχι οτι δεν πρέπει να πηγαίνει στο σκουπιδοτενεκε??????????

σου λεω τον αφηνω να κανει του κεφαλιου του μεχρι να την "πατησει"!:P

Εννοείται πως θα πίνει γάλα το παιδί. Δεν του κόβουμε το γάλα. Είναι απαραίτητο για την ανάπτυξή του. Φαγητό κατά τις 8-8:30 και μετά γάλα. Αναλόγως τι ώρα κοιμάται. εγώ τον ταίζω 9 και πίνει γάλα τις 10. Το μεσημέρι τρώει στις 2 και 2:15 πίνει γάλα!

χμμμμμμ.... ο δικος μου αμφιβαλω αν θα φαει τοσο πολυ!

ένα έχω να πω:

ο γαμπρούλης μου είναι ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

1784322z35elhv2cq.gif

Πως πληρωνεις?Με προπληρωμενη?

εμενα 22 φοραει η μικρη αλλα κατι αθλητικα που τις εχω παρει ειναι 23 γιατι το 22 με καλτσα δεν της εμπενε!Αυτο ειναι το δυσκολο να πετυχεις το νουμερο,,,τα γυρισες πισω αυτα που δεν του κανανε?

Ρουχακια απο που παιρνεις?

Με προπληρωμένη, ναι.

Τα νούμερα του είναι κανονικά. Παράγγειλε και η νονά του Μάνου για τις κόρες της και ήταν μια χαρά στις κόρες της.

Πλήρωσα τα έξοδα αποστολής να τα επιστρέψω και να μου στείλουν άλλο ζευγάρι, περίπου 15 Ευρώ σύνολο.

Ρουχαλάκια πρόσφατα πήρα από mandco αλλά έχω ψωνίσει και από e-bay. Γενικώς όμως του είχα ψωνίσει πολλά πέρυσι στις εκπτώσεις και δεν είχαμε πολλές ελλείψεις.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

δαγκωνει την πιπιλα στην φωτο γι αυτο και δεν φαινονται πολυ τα μαγουλα! η φωτο ειναι σημερινη!:P

διαβασα αυτο που μου εστειλες αλλα δεν θελω να τον φορτωσω με αλλες θερμιδες. ουφφφφφ θα δω :confused:

άντε καλέ....όλο τα παραλές!!!

μια χαρά είναι τα μαγουλάκια του!!!

περίμενα κι εγώ να δω τίποτα μαγουλάρες!!!

τέλειος είναι!!!!

και μην αγχώνεσαι!!!

δοκίμασε και αυτό που σου είπε η Ελευθερία!

Μία είναι η λύση. Ασφάλεια ώστε να μην μπορεί να τον ανοίγει. Εμείς έχουμε ασφάλεια και σε ψυγείο και σε καταψύκτη!

μωρέ θέλω να μάθει να μην πηγαίνει και όχι να πηγαίνει αλλά να μην μπορεί να ανοίξει....

απο όλο το σπίτι, ασφάλεια έχω μόνο σε δυο συρτάρια στα κομοδίνα μας, που έχουν μέσα φάρμακα,κλπ....όλο το υπόλοιπο σπίτι είναι στη διάθεση της....(εννοείται οτι τα απορρυπαντικά είναι σε ντουλάπα στο μπαλκόνι!)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Πηγα την μικρη σημερα παιδιατρο για να την δει,,,λαρυγκοτραχειοβρογχιτιδα,καπως ετσι,,μου χε δωσει τηλεφωνικως το μουκοσολβαν κ τωρα μου δωσε το αερολιν..να δουμε..οβηχας γινεται πιο δυνατος οσο περνανε οι μερες,ευτυχως δεν εχει αλλα συμπτωματα,ουτε καταρροη,ουτε πυρετο!

10 λεπτα με το ρολοι την εξετασε,το στηθος,τα αυτακια,στομα...εγραψε το σιροπακι,40 ευρω,,τα λυπηθηκα..τι χρημα βγαζυν οι ανθρωποι

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Σοφία να είναι στην διάθεσή τους και να μην τα αγγίζουν δύσκολο μου μοιάζει. Εγώ έχω ασφάλειες γιατί αδειάζει τα ντουλάπια. Μακαρόνια, ρύζια, λάδι, πετσετάκια, μαχαιροπίρουνα και ό,τι άλλο πετύχει στο πάτωμα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αληθεια συμπ εσεις πως ειστε από το συναχι;

παω για υπνο γιατι αρχιζει παλι να τρεχει η μυτη μου!

θα διαβασω το βιβλιο μου και νανι!

φιλακιαααααααααααα!

386356xelzho8i7v.jpg

Πηγα την μικρη σημερα παιδιατρο για να την δει,,,λαρυγκοτραχειοβρογχιτιδα,καπως ετσι,,μου χε δωσει τηλεφωνικως το μουκοσολβαν κ τωρα μου δωσε το αερολιν..να δουμε..οβηχας γινεται πιο δυνατος οσο περνανε οι μερες,ευτυχως δεν εχει αλλα συμπτωματα,ουτε καταρροη,ουτε πυρετο!

10 λεπτα με το ρολοι την εξετασε,το στηθος,τα αυτακια,στομα...εγραψε το σιροπακι,40 ευρω,,τα λυπηθηκα..τι χρημα βγαζυν οι ανθρωποι

περαστικά Λιάκι!

αερολίν σιρόπι ή εισπνοές μασκούλα σας έδωσε?

καλά όσο για τα λεφτά....σήμερα την είχα αυτή τη συζήτηση...και η δικια μας παιδίατρος, βγάζει τρελό χρήμα....αλλά τι να το κάνεις....δεν προλαβαίνει να τα χαρεί....ούτε σπίτι της δεν προλαβαίνει να παέι....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Σοφία να είναι στην διάθεσή τους και να μην τα αγγίζουν δύσκολο μου μοιάζει. Εγώ έχω ασφάλειες γιατί αδειάζει τα ντουλάπια. Μακαρόνια, ρύζια, λάδι, πετσετάκια, μαχαιροπίρουνα και ό,τι άλλο πετύχει στο πάτωμα.

Μάλοον η μικρή μου είναι πολύ ήσυχη τελικά....

ανοίγει το ντουλάπι με τα τρόφιμα και το πολύ να βγάλει καμια κουβερτούρα για να παίξει ή κανένα τάπερ...δεν μου τα αδειάζει....

να θεωρήσω οτι είμαι τυχερή ή να κρατήσω επιφυλάξεις για το μέλλον???????

αληθεια συμπ εσεις πως ειστε από το συναχι;

παω για υπνο γιατι αρχιζει παλι να τρεχει η μυτη μου!

θα διαβασω το βιβλιο μου και νανι!

φιλακιαααααααααααα!

386356xelzho8i7v.jpg

δυστυχώς εγώ χειροτερεύω και η μικρή είναι στο κρίσιμο σημείο....να αρρωστήσει τελείως ή να το ξεπεράσει? ας ευχηθούμε το δεύτερο....

Φιλάκια και καλή....αναγνωση συμπεθεάκι μου!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αερολιν σιροπι σοφακι,,ηθελε να μυ δωσει κ μασκα αλλα δεν μου χει η μυτουλα της τπτ!!Εγω περιμενα να μην μου παρει,η εστω τα μισα,αλλα εμεινα καγκελο οταν ζητησε τα ιδια οταν μας κανει το εμβολιο!!Αλλα αυτος εκμεταλευεται μαλλον οτι ειναι ενας εδω,που εχει κ καλα ''καλη φημη'' και βαραει στ κεφαλι,,,για να ρθει σπιτι σου παιρνει 70,,ελεος

Ευχαριστω ελευθερια,τωρα εβηξε μονο μια φορα,μακαρι να κιμηθει καλα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Μακ καληνύχτες!!!!

Σοφία λένε πως τα ήσυχα μωρά γίνονται ζωηρά παιδιά και το αντίστροφο. Τα δικά μας τι είναι? Μωρά ή παιδιά???

Α και τα τσουκάλια στο πάτωμα και παίζει με τα καπάκια. Επίσης κάνει το άλλο κορυφαίο. Ό,τι του γυαλίσει το πετάει στο πάρκο ώστε όταν τον βάλω να έχει ενδιαφέροντα να παίζει:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αερολιν σιροπι σοφακι,,ηθελε να μυ δωσει κ μασκα αλλα δεν μου χει η μυτουλα της τπτ!!Εγω περιμενα να μην μου παρει,η εστω τα μισα,αλλα εμεινα καγκελο οταν ζητησε τα ιδια οταν μας κανει το εμβολιο!!Αλλα αυτος εκμεταλευεται μαλλον οτι ειναι ενας εδω,που εχει κ καλα ''καλη φημη'' και βαραει στ κεφαλι,,,για να ρθει σπιτι σου παιρνει 70,,ελεος

Ευχαριστω ελευθερια,τωρα εβηξε μονο μια φορα,μακαρι να κιμηθει καλα

απ'τη στιγμή που μπαίνεις στο ιατρείο του, θεώρησε δεδομένο οτι θα πληρώσεις επίσκεψη κανονικά! εκτός κι αν μπεις για καμια ερωτησούλα στα γρήγορα...

η μασκούλα κατά τη γνώμη μου δρα καλύτερα γιατί το φάρμακο με την εισπνοή πάει απευθείας στα πνευμόνια...εμείς τουλάχιστον με τις μασκούλες την προηγούμενη φορά είδαμε άμεση βελτίωση...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ελευθερια θα κοιταξω αυριο για να τα παραγγειλω,,αν κλλησω πουθενα θα ζητησω να με βοηθησεις λιγακι ναι?

Σοφακι περαστικα κ σε σενα κ στην κυκλιτσα σου,,,μακαρι να το ξεπερασει,

η δικια μου αρχισε να βηχει τωρα..σας καληνυχτω φιλες μου,,καλο ξημερωμα να χουμε!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...