Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιατί καλέ δεν θα κατάφερνες να θηλάσεις? Δεν κάθεται η μικρή στο στήθος όποτε προσφέρεις?

Ο Μάνος δεν λέει ποτέ όχι.

Ναι είναι δυνατό παιδί, είναι και αγόρι. Τρώω κάτι φάπες και βλέπω αστράκια. Σηκώνει πολύ το χέρι του ρε γμτ και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Όλη μέρα φωνάζει νταντά και καταχερίζει ό,τι δεν του κάτσει καλά. Μέσα σε αυτά και εγώ όταν τον μαλώσω.

Επίσης η λέξη 'μη' δεν του λέει τίποτα. Ίσα ίσα είναι κόκκινο πανί. Αν του πεις το χασες το παιχνίδι. Εκεί το κάνει και το ξανακάνει. Επίσης όπου το έχω πει κακό πάει και λέει κακό και του αλλάζει τα φώτα. Τον φούρνο τον φιλάει αναμμένο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσουδια μου!

ειστε όλες μια χαρουλα ετσι; καλα πολύ γελιο τα μικρα με τα καμμωματά τους αλα και τι επικινδυνα ετσι; δεν ξερεις από πού να φυλαχτεις! ειναι τοοοσο γρηγορα και τοοοσο εφευρετικα που σε κανουν να φοβασαι. να σας πω την αληθεια μπορει να γελαμε αλλα μεχρι τα 3 χρονια τα ατυχηματα ειναι η νουμερο 1 αιτια θνησιμοτητας στα παιδακια, μακρια από εμας. θελούν πολύ προσοχη και στενη παρακολουθηση. από την αλλη βεβαια τα θελουμε και λίγο ανεξαρτητα φανταζομαι και δεν θελουμε να φοβουνται και την σκια τους. τι να πω η Παναγια μαζι μας :shock:!

εχθες ο μικρος μου ευτυχως ξυπνησε μόνο στις 5.30 για γαλα και κοιμηθηκε μεχρι τις 8 (από τις 10). ηταν μια χαρα και μακαρι να επιστρεψει σε αυτο το προγραμμα. Ελευθερια μου και εγω σκεφτηκα μηπως πειναει. τελευταια φορα τρωει γυρω στις 6 και κατι την κρεμα του ή το γιαουρτι του. φαγητο το βραδυ δεν του δινω. λες να επρεπε; εχει γινει σαν μπαλα παντως!:tongue:

αχ μπειτε τωρα που εχω λιγο χρονο. μου λειπετε!!!!!!!!!!

Γιατί καλέ δεν θα κατάφερνες να θηλάσεις? Δεν κάθεται η μικρή στο στήθος όποτε προσφέρεις?

Ναι είναι δυνατό παιδί, είναι και αγόρι. Τρώω κάτι φάπες και βλέπω αστράκια. Σηκώνει πολύ το χέρι του ρε γμτ και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Όλη μέρα φωνάζει νταντά και καταχερίζει ό,τι δεν του κάτσει καλά. Μέσα σε αυτά και εγώ όταν τον μαλώσω.

Επίσης η λέξη 'μη' δεν του λέει τίποτα. Ίσα ίσα είναι κόκκινο πανί. Αν του πεις το χασες το παιχνίδι. Εκεί το κάνει και το ξανακάνει. Επίσης όπου το έχω πει κακό πάει και λέει κακό και του αλλάζει τα φώτα. Τον φούρνο τον φιλάει αναμμένο!

Ελευθερια μου γνωμη μου ειναι να τον μαλωνεις οταν σου ριχνει σφαλιαρες. εμενα μια φορα μου ειπε ντα-ντα και του λεω "ποιον θα κανεις ντα-ντα;" μου απανταει "μαμα" και εγω του ειπα ότι θα του το κοψω το χερακι γιατι την μαμα δεν την κανουμε νταντα.

εντωμεταξυ ο δικος μου οσο μεγαλωνει περιεργως υπακουει. λιγους μηνες πριν και για εμας το "μη " ηταν κοκκινο πανι. πολύ αντιδραση. τωρα του βαζω ορια και κινειται μεσα σε αυτα. να δουμε ποσο θα κρατησει η φαση :confused:

Έλα Μακ μου. Το μη το λέω σε ό,τι κάνει και φυσικά τον μαλώνω. Το μεσημέρι προσπαθούσα 40 λεπτά να τον κοιμίσω. Του τράβηξα το αυτάκι και τι έκανε? Μου έπιασε το χέρι και μου το ξανάβαλε στο αυτί του για να του το ξανατραβήξω!!!! Δηλαδή με δουλεύει!!!!

Ρε συ από τις 6 νηστικός μέχρι την άλλη μέρα το πρωί? Οκ πίνει γάλα αλλά τι να σου πω. Εγώ θηλάζω και σαφώς το γάλα μου είναι πιο ελαφρύ και εύπεπτο από την σκόνη αλλά για δοκίμασέ το. Δίνε του το απόγευμα ξανά φαγάκι και το βράδυ κρέμα ή γιαούρτι, μην του πέσει βαρύ το φαγητό.

Εγώ αν δεν έχω φαγητό για το βράδυ του μαγειρεύω μόνο και μόνο για να φάει!!! Επίσης να ξέρεις ό,τι το γάλα είναι πιο λιπαρό και παχαίνει πιο πολύ από τις τροφές. Εμένα που θηλάζει τώρα 1,5 μήνα περισσότερο εφόσον δεν δουλεύω πήρε 500γρ. σε 1 μήνα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μωρέ μια χαρά κάθεται όποτε της προσφέρω στήθος αλλά αν βλέπει κόσμο,κλπ αποσπάται και δεν κάθεται να θηλάσει...θέλουμε ηρεμία και ησυχία πλέον!

Πάνε οι παλιές καλές εποχές του δημόσιου θηλασμού!

πέρσι τα Χριστούγεννα την θήλαζα περπατώντας στην πλατεία, γεμάτη κόσμο, παραμονη Χριστουγέννων....αλλά τότε ήταν νινάκι...

ωχ ωχ....άγριος ο Μάνος....

δε ρωτάς την παιδίατρο ή κάποιον σχετικό, πως να του κόψεις λίγο τη φόρα??? θέλει λίγο κράτημα...γιατί αν το κάνει σε σένα, μετά θα επεκταθεί και θα φτάσει να το κάνει και σε παιδάκια και θα είναι λίγο πρόβλημα....

εν τω μεταξύ, κάπου διάβαζα οτι δεν πρέπει να λέμε στα παιδάκια της λέξεις μη,όχι και δεν!

στη θεωρία ωραίο ακούγεται αλλά στην πράξη πως να εξηγήσεις σε ένα παιδάκι-μωράκι 14 μηνών οτι ΔΕΝ πρέπει να πειράξει κάτι??????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Έλα Μακ μου. Το μη το λέω σε ό,τι κάνει και φυσικά τον μαλώνω. Το μεσημέρι προσπαθούσα 40 λεπτά να τον κοιμίσω. Του τράβηξα το αυτάκι και τι έκανε? Μου έπιασε το χέρι και μου το ξανάβαλε στο αυτί του για να του το ξανατραβήξω!!!! Δηλαδή με δουλεύει!!!!

Ρε συ από τις 6 νηστικός μέχρι την άλλη μέρα το πρωί? Οκ πίνει γάλα αλλά τι να σου πω. Εγώ θηλάζω και σαφώς το γάλα μου είναι πιο ελαφρύ και εύπεπτο από την σκόνη αλλά για δοκίμασέ το. Δίνε του το απόγευμα ξανά φαγάκι και το βράδυ κρέμα ή γιαούρτι, μην του πέσει βαρύ το φαγητό.

Εγώ αν δεν έχω φαγητό για το βράδυ του μαγειρεύω μόνο και μόνο για να φάει!!! Επίσης να ξέρεις ό,τι το γάλα είναι πιο λιπαρό και παχαίνει πιο πολύ από τις τροφές. Εμένα που θηλάζει τώρα 1,5 μήνα περισσότερο εφόσον δεν δουλεύω πήρε 500γρ. σε 1 μήνα!

δηλαδη να μην πινει γαλα για να κοιμηθει;

να το αντικαταστησω με φαγητο ή να του δινω λίγο πριν το βραδινο γαλα φαγητο; αχ δεν ξερω τι να κανω...

τωρα θελω να αντικαταστησω τη σκονη με φρεσκο μπας και γλιτωσω καμια θερμιδα...

συμπεθερααααααααααααα! για τοπογραφο μηχανικο την βλεπω την μικρα! από που να πηρε; :rolleyes::tongue::tongue::tongue:

Μωρέ μια χαρά κάθεται όποτε της προσφέρω στήθος αλλά αν βλέπει κόσμο,κλπ αποσπάται και δεν κάθεται να θηλάσει...θέλουμε ηρεμία και ησυχία πλέον!

Πάνε οι παλιές καλές εποχές του δημόσιου θηλασμού!

πέρσι τα Χριστούγεννα την θήλαζα περπατώντας στην πλατεία, γεμάτη κόσμο, παραμονη Χριστουγέννων....αλλά τότε ήταν νινάκι...

ωχ ωχ....άγριος ο Μάνος....

δε ρωτάς την παιδίατρο ή κάποιον σχετικό, πως να του κόψεις λίγο τη φόρα??? θέλει λίγο κράτημα...γιατί αν το κάνει σε σένα, μετά θα επεκταθεί και θα φτάσει να το κάνει και σε παιδάκια και θα είναι λίγο πρόβλημα....

εν τω μεταξύ, κάπου διάβαζα οτι δεν πρέπει να λέμε στα παιδάκια της λέξεις μη,όχι και δεν!

στη θεωρία ωραίο ακούγεται αλλά στην πράξη πως να εξηγήσεις σε ένα παιδάκι-μωράκι 14 μηνών οτι ΔΕΝ πρέπει να πειράξει κάτι??????

κοιτα συμπτωση! μπηκα για λιγο και σε πετυχα! τα μεγαλα πνευματα παιδι μου! γι αυτο συμπεθερεψαμε! τυχαιο; δε νομιζω ;)

εγω παντως δυστυχως του λεω αρκετες φορες οχι και δεν.... μια χαρα το καταλαβαινει και τωρα τελευταια δειχνει και να υπακουει.

καμια φορα βεβαια τις αποφευγω αυτες τις λεξεις γιατι καταλαβαινω ότι δεν ειναι σωστο. βεβαια καταληγει να τρωει τουμπες, να πιανει τα χερια του στις πόρτες κ.ο.κ αλλα δεν πειραζει. μετα αποφευγει να κανει σκανταλιες γιατι ξερει οτι θα πονεσει!

να το αντικαταστησω με φαγητο ή να του δινω λίγο πριν το βραδινο γαλα φαγητο; αχ δεν ξερω τι να κανω...

συμπεθερααααααααααααα! για τοπογραφο μηχανικο την βλεπω την μικρα! από που να πηρε; :rolleyes::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχα!!!

βρε λες????????

απαπαπαπαπα!!!

θα τη στρέψω στα λογιστικά που θα έχει και έτοιμη δουλειά στρωμένη απο το μπαμπά της!!!!

η Ελευθερία μάλλον εννοεί να του δίνεις φαί καμιά ώρα πριν το βραδυνό γαλά....

επίσης για τσέκαρε λίγο εδώ μήπως σε ενδιαφερει:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1783660

M1XEp3.png

D0MBp3.png

κοιτα συμπτωση! μπηκα για λιγο και σε πετυχα! τα μεγαλα πνευματα παιδι μου! γι αυτο συμπεθερεψαμε! τυχαιο; δε νομιζω ;)

ε μα.....εννοέιται!!!

ακόμα περιμένω φωτο του τσιμπομαγουλάκια γαμπρού μου...

έχεις το κινητό σου χαμηλωμένο να σου στείλω τη νυφούλα σου????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ε μα.....εννοέιται!!!

ακόμα περιμένω φωτο του τσιμπομαγουλάκια γαμπρού μου...

έχεις το κινητό σου χαμηλωμένο να σου στείλω τη νυφούλα σου????????

στειλε σου στελνω και εγω!

εγω παντως δυστυχως του λεω αρκετες φορες οχι και δεν.... μια χαρα το καταλαβαινει και τωρα τελευταια δειχνει και να υπακουει.

καμια φορα βεβαια τις αποφευγω αυτες τις λεξεις γιατι καταλαβαινω ότι δεν ειναι σωστο. βεβαια καταληγει να τρωει τουμπες, να πιανει τα χερια του στις πόρτες κ.ο.κ αλλα δεν πειραζει. μετα αποφευγει να κανει σκανταλιες γιατι ξερει οτι θα πονεσει!

για βοήθα βρε συμπεθέρα....

πως τις αποφεύγεις?????

δηλαδή πως να εξηγήσω στη Βαλέρια χωρίς μη,δεν και όχι οτι δεν πρέπει να πηγαίνει στο σκουπιδοτενεκε??????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Λία δεν γράφει το κουτί μάλλον έσκισα τα χαρτιά εγώ αλλά ένα 23 που του έχω πάρει γράφει το 6. Άρα το 22 είναι το 5 1/2. Συμβουλέψου τον πίνακά που έχουν στο σάιτ τους είναι αξιόπιστος απλά προσοχή στο κουτουπιέ. Το πρώτο ζευγάρι που του είχα πάρει δεν του έμπαινε καν αν και ήταν το νούμερό του.

Πως πληρωνεις?Με προπληρωμενη?

εμενα 22 φοραει η μικρη αλλα κατι αθλητικα που τις εχω παρει ειναι 23 γιατι το 22 με καλτσα δεν της εμπενε!Αυτο ειναι το δυσκολο να πετυχεις το νουμερο,,,τα γυρισες πισω αυτα που δεν του κανανε?

Ρουχακια απο που παιρνεις?

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Εννοείται πως θα πίνει γάλα το παιδί. Δεν του κόβουμε το γάλα. Είναι απαραίτητο για την ανάπτυξή του. Φαγητό κατά τις 8-8:30 και μετά γάλα. Αναλόγως τι ώρα κοιμάται. εγώ τον ταίζω 9 και πίνει γάλα τις 10. Το μεσημέρι τρώει στις 2 και 2:15 πίνει γάλα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...