Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ!Απ' ότι κατάλαβα είσαι εγκυος τώρα; Με το καλό!!!

Κι εγώ το σκέφτηκα μήπως το μάθουν τυχαία, αλλά πώς; Η μόνη ένδειξη θα είναι η ομάδα αίματος, που αν έχουν του πατέρα τους δε θα φαίνεται ούτε από εκεί. Σε εμένα δλδ, που είναι δίδυμα, το ένα έχει του μπαμπά, το άλλο, προφανώς της δότριας.. όμως και αυτό πως θα το μάθουν; Εγώ ας πούμε δεν ξέρω την ομάδα αίματος των γονιών μου, ούτε χρειάστηκε ποτέ.. τώρα σε περίπτωση που θα συμβεί κάτι ακραίο και θα χρειαστει συμβατότητα, ε, εκεί νομίζω το μικρότερο πρόβλημα θα ήταν ότι είναι τα παιδιά με δωρεά!

Απ' την άλλη σκέφτομαι, ότι όταν θα φτάσουν αυτά τα παιδιά σε ηλικία να καταλαβαίνουν και να μπορείς να τους εξηγήσεις τέτοια πράγματα, η επιστήμη και η τεχνολογία θα έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που μπορεί να μήν τους κάνει καν εντύπωση. Φαντάσου ότι κάποτε ήταν ταμπού η κλασική εξωσωματική και τώρα είναι κουβέντα κομμωτηρίου.. πάντως σίγουρα και οι ορμόνες παίζουν τεράστιο ρόλο!!! Εγώ σου λέω, σε όλη την εγκυμοσύνη το σκεφτόμουν!!!! Με το καλό!!!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μα τι λέτε? Δεν παίζει ανοιχτή λεκάνη γιατί τσαλαβουτά τα χέρια. Το πιγκάλ είναι μονίμως πάνω στο έπιπλο του μπάνιου γιατί το κάνει σουλάτσο σε όλο το σπίτι. Σκαρφαλώνει στο πρεβάζι του τζακιού πάνω στον γρανίτη. Σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, τον βρήκα όρθιο. Απορώ πως συγκράτησε τόσο βάρος!!!

Γενικώς το σπίτι το έχω φτιάξει έτσι ώστε να είναι σχετικά ακίνδυνο αλλά πάντα κάτι βρίσκει να κάνει. Προχθές ανέβηκε στο διπλό κρεβάτι και κατεβαίνοντας σφήνωσε ανάμεσα στο κρεβάτι και το κομοδίνο! Τρέχω και τον βλέπω σφηνωμένο να μην του καίγεται καρφί παρά να προσπαθεί να ανοίξει τα συρτάρια να τα αδειάσει.

Και εννοείται πως όχι γλάστρα δεν υπάρχει μες το σπίτι αλλά ούτε καν φύλλο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ Τάτη μπερδεύτηκα με μια άλλη κοπέλα που ψάχνει το δέμα της και αυτή και μένει Κρήτη. Αυτή είχε πει ό,τι πήρε τηλ στην Αθήνα και της είπαν που βρίσκεται. Θες να ρωτήσω τηλ να πάρεις και εσύ?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ευμορφάκι εμένα μου έριξε ολόκληρη την σιδερώστρα ενώ σιδέρωνα παρακαλώ. Μες τα μάτια μου!!!!!! Εντομεταξύ είναι πάρα πολύ βαριά και είχε και το σύστημα σιδερώματος απάνω. Μια ομορφιά! Ευτυχώς δεν τον πλάκωσε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

έχω να σας πω μπόλικα του σούργελου, αλλά δεν έχω κέφια σήμερα...άλλη μέρα...

μορφάκι μου έχεις δίκιο για τα τραγούδια αλλά είχα δύσκολο σ/κ και δεν είχα χρόνο...

ελπίζω κάποιο βραδάκι να τα καταφέρω...

φιλιά σε όλα τα ζουμπουλάκια!

ναι ελευθερια αν μπορεις ρωτα και πες μου αν και το εχω σχεδον σιγουρο οτι θα μου ζητησουν αριθμο αποστολης τον οποιο κ δεν τον εχω....σας φιλω παω σπιτι.ισως μπω απο εκει...εχω και σιδερο!αστα!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

αλο!!!τι κανετε?εγω τρεχω με τον μικρουλη.σημερα πηγαμε για εξετασεις αιματος και ουρων.ταλαιπωρηθηκε πολυ ο μικρουλης μου:(3-4 μερες τωρα εχει συνεχεια υπνηλια,ειναι υποτονικος χωρις ενεργεια και μωβ κυκλους κατω απο τα ματια.πηγαμε χθες στον γιατρο και ξεκινησαμε εξετασεις.μπορει να ειναι ελλειψη σιδηρου αν και θα μου κανει μεγαλη εντυπωση γιατι τρωει παρα πολυ καλα.εκτος και αν δεν το απορροφαει ο οργανισμος του.θα δουμε:?μου ειπε ο γιατρος οτι συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι ειτε κατι πολυ απλο οπως αναιμια ειτε κατι παρα πολυ σοβαρο.να σας πω την αληθεια φοβομουν για σπασμους η αυτισμο (γιατι μου εκανε και αλλα περιεργα) αλλα αυτα τα απεκλεισε ο γιατρος.μακαρι να μην εχει τιποτα το παιδακι μου.Ο ΝΟΕΜΒΡΗΣ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Γ.........................:twisted::twisted::twisted:

πολυ χαιρομαι με τα κατορθωματα των μικρων σας.εμεις τα κανουμε ολα πολυυυυυυυυ πιο αργα.θελουμε το χρονο μας:-(

XWF8p2.png

Καλημέρα Σοφάκι!!! Καλέ τι ώρα ξυπνάει το πρωί το Βαλεριάκι και πόσες ώρες κοιμάται μέσα στην ημέρΑ? Εμένα 7-8 το πολύ έχει ξυπνήσει και μετά πάλι κατά τις 2-3 το μεσημέρι για 3-3,5 ώρες. Αυτό ήταν. Το βράδυ πάλι.

Ενώ τώρα 4 βράδια κοιμόταν 11 και μισή χθες που τον άφησα για να δω το έργο γκρίνιαζε από τις 10 και μισή. Τελικά τον πήρα στο διπλό, άνοιξα την τιβί στο δωμάτιο, τον θήλασα και κοιμήθηκε έτσι με την τιβί. Άβυσος η ψυχή των παιδιών.

Εμένα θηλάζει τουλάχιστον μισή ώρα στο βραδινό γεύμα και κανένα 5λεπτο πιπιλάει για να κοιμηθεί.

το Βαλεριάκι τις καλές της μέρες κοιμάται το βράδυ στις 10 και το πρωί ξυπνάει είτε στις 9 είτε αργότερα...έχει φτάσει να ξυπνήσει και στις 11!

αν ξυπνήσει στις 9, κατά τις 12 κοιμάται 1,50-2 ωρίτσες και μετά πάλι στις 4 για 1,5 ωρα ε και μετά εννοείται το βράδυ ξανακοιμάται!

Κοριτσια εφυγα αποτομα γιατι ειχε ξυπνησει ο μικρος.

Εδω γυρω θα ειμαι.

Τι εκανε πριν ο μικρος μου ταλιμπανακος?

Σιδερωνα εγω και ερχεται και μου τραβαει την σιδερωστρα και πεφτει κατω το σιδερο...διπλα απο το κεφαλι του.Παναγια μου!Ακομα δεν μπορω να συνελθω.

Μαρακι μηπως κατι μας χρωστας?Κατι ελεγες για κατι χριστουγεννιατικα τραγουδια...

πωπω Ευμορφακι....σοκ!

εγώ ποτέ δε σιδερώνω όταν είναι ξύπνια....φοβάμαι...

είχα μια φίλη η οποία είχε τραβήξει το σίδερο όπως ο μικρός σου και της κόλλησε στο λαιμό και είχε ένα τεράστιο σημάδι...

ευτυχως ομως της εχω μαθει δεν ξερω πως μην με ρωτησετε κ δεν πλησιαζει τζακι κ φουρνο.ξερει οτι καιει κ της το εχουμε πει πολλες φορες κ παει ακρη ακρη να μην περασει κοντα οταν καιει ο φουρνος...ο καλυτερος ταλιμπαν ever παντως νομιζω ειναι της ελευθεριας...που τα σκαρφιζεται δεν ξερω!!!

και μένα η μικρή ποτέ δεν πλησιάζει το φούρνο όταν καίει!

μια και ανέφερες και το πινέλο του ρουζ...

εγώ προσπαθώ να μη βλέπει να βάφομαι γιατί καλά να με αντιγράψει και να προσπαθήσει να βάλει ρουζ....αν όμως προσπαθήσει να βάλει μολύβι στο μάτι?????? απαπαπαπαπαπα.....ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω....

Μα τι λέτε? Δεν παίζει ανοιχτή λεκάνη γιατί τσαλαβουτά τα χέρια. Το πιγκάλ είναι μονίμως πάνω στο έπιπλο του μπάνιου γιατί το κάνει σουλάτσο σε όλο το σπίτι. Σκαρφαλώνει στο πρεβάζι του τζακιού πάνω στον γρανίτη. Σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, τον βρήκα όρθιο. Απορώ πως συγκράτησε τόσο βάρος!!!

Γενικώς το σπίτι το έχω φτιάξει έτσι ώστε να είναι σχετικά ακίνδυνο αλλά πάντα κάτι βρίσκει να κάνει. Προχθές ανέβηκε στο διπλό κρεβάτι και κατεβαίνοντας σφήνωσε ανάμεσα στο κρεβάτι και το κομοδίνο! Τρέχω και τον βλέπω σφηνωμένο να μην του καίγεται καρφί παρά να προσπαθεί να ανοίξει τα συρτάρια να τα αδειάσει.

Και εννοείται πως όχι γλάστρα δεν υπάρχει μες το σπίτι αλλά ούτε καν φύλλο!

αμαν!!! καλέ σίφουνας είναι ο Μάνος σου!!!

πρέπει να έχεις βγάλει μάτια και στην πλάτη για να τον προλαβαίνεις Ελευθερίτσα ε???????????

ωραίος όμως!!! μου αρέσουν τα ζωηρά παιδιά!!!!

Πάντως απ'οτι διάβασα, η Βαλέρια μάλλον ανήκει στα ήσυχα παιδάκια...

δε σκαρφαλώνει και γενικά όπου της πω κακό , δύσκολα ξαναπάει...και αν τύχει και πάει, δεν πιάνει αυτό που της 'εχω απαγορεύσει....απλά το κοιτάει...

Λαττρεύει να παίζει με το πλυντήριο ρούχων! και όταν είναι σε λειτουργία της τραγουδάω εγώ:

"το πλυντήριο κάνει γύρω γύρω γύρω γύρω" και γυρνάω και το χέρι μου όπως το πλυντήριο και προσπάθει να το κάνει και χορεύει κιόλας!

έχω να σας πω μπόλικα του σούργελου, αλλά δεν έχω κέφια σήμερα...άλλη μέρα...

μορφάκι μου έχεις δίκιο για τα τραγούδια αλλά είχα δύσκολο σ/κ και δεν είχα χρόνο...

ελπίζω κάποιο βραδάκι να τα καταφέρω...

φιλιά σε όλα τα ζουμπουλάκια!

Μαράκι ελπίζω να είναι όλα καλά...

αν μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάτι, σφύρα ε???????

αλο!!!τι κανετε?εγω τρεχω με τον μικρουλη.σημερα πηγαμε για εξετασεις αιματος και ουρων.ταλαιπωρηθηκε πολυ ο μικρουλης μου:(3-4 μερες τωρα εχει συνεχεια υπνηλια,ειναι υποτονικος χωρις ενεργεια και μωβ κυκλους κατω απο τα ματια.πηγαμε χθες στον γιατρο και ξεκινησαμε εξετασεις.μπορει να ειναι ελλειψη σιδηρου αν και θα μου κανει μεγαλη εντυπωση γιατι τρωει παρα πολυ καλα.εκτος και αν δεν το απορροφαει ο οργανισμος του.θα δουμε:?μου ειπε ο γιατρος οτι συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι ειτε κατι πολυ απλο οπως αναιμια ειτε κατι παρα πολυ σοβαρο.να σας πω την αληθεια φοβομουν για σπασμους η αυτισμο (γιατι μου εκανε και αλλα περιεργα) αλλα αυτα τα απεκλεισε ο γιατρος.μακαρι να μην εχει τιποτα το παιδακι μου.Ο ΝΟΕΜΒΡΗΣ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Γ.........................:twisted::twisted::twisted:

πολυ χαιρομαι με τα κατορθωματα των μικρων σας.εμεις τα κανουμε ολα πολυυυυυυυυ πιο αργα.θελουμε το χρονο μας:-(

μην αγχώνεσαι Σοφάκι...όλα καλα θα είναι!

μάλλον έλλειψη σιδήρου θα έχει ο μικρούλης...

μήπως πίνει πολύγάλα και δεν απορροφάται ο σίδηρος απο τις τροφές?

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Βρε Σοφία τι να έχει το παιδί? Μια χαρά θα είναι όλα, άντε από εκεί.

Πότε θα έχετε τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων??

Η Παναγιά μαζί του!

την παρασκευη θα παρουμε τα αποτελεσματα και θα παμε κατευθειαν παιδιατρο μετα.

XWF8p2.png

το Βαλεριάκι τις καλές της μέρες κοιμάται το βράδυ στις 10 και το πρωί ξυπνάει είτε στις 9 είτε αργότερα...έχει φτάσει να ξυπνήσει και στις 11!

αν ξυπνήσει στις 9, κατά τις 12 κοιμάται 1,50-2 ωρίτσες και μετά πάλι στις 4 για 1,5 ωρα ε και μετά εννοείται το βράδυ ξανακοιμάται!

πωπω Ευμορφακι....σοκ!

εγώ ποτέ δε σιδερώνω όταν είναι ξύπνια....φοβάμαι...

είχα μια φίλη η οποία είχε τραβήξει το σίδερο όπως ο μικρός σου και της κόλλησε στο λαιμό και είχε ένα τεράστιο σημάδι...

και μένα η μικρή ποτέ δεν πλησιάζει το φούρνο όταν καίει!

μια και ανέφερες και το πινέλο του ρουζ...

εγώ προσπαθώ να μη βλέπει να βάφομαι γιατί καλά να με αντιγράψει και να προσπαθήσει να βάλει ρουζ....αν όμως προσπαθήσει να βάλει μολύβι στο μάτι?????? απαπαπαπαπαπα.....ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω....

αμαν!!! καλέ σίφουνας είναι ο Μάνος σου!!!

πρέπει να έχεις βγάλει μάτια και στην πλάτη για να τον προλαβαίνεις Ελευθερίτσα ε???????????

ωραίος όμως!!! μου αρέσουν τα ζωηρά παιδιά!!!!

Πάντως απ'οτι διάβασα, η Βαλέρια μάλλον ανήκει στα ήσυχα παιδάκια...

δε σκαρφαλώνει και γενικά όπου της πω κακό , δύσκολα ξαναπάει...και αν τύχει και πάει, δεν πιάνει αυτό που της 'εχω απαγορεύσει....απλά το κοιτάει...

Λαττρεύει να παίζει με το πλυντήριο ρούχων! και όταν είναι σε λειτουργία της τραγουδάω εγώ:

"το πλυντήριο κάνει γύρω γύρω γύρω γύρω" και γυρνάω και το χέρι μου όπως το πλυντήριο και προσπάθει να το κάνει και χορεύει κιόλας!

Μαράκι ελπίζω να είναι όλα καλά...

αν μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάτι, σφύρα ε???????

μην αγχώνεσαι Σοφάκι...όλα καλα θα είναι!

μάλλον έλλειψη σιδήρου θα έχει ο μικρούλης...

μήπως πίνει πολύγάλα και δεν απορροφάται ο σίδηρος απο τις τροφές?

πινει περιπου 650 γρ αλλα αν ειναι ελλειψη σιδηρου δεν με αγχωνει ιδαιτερα γιατι εχω και εγω αναιμια 1,5 χρονο χωρις να υπολογιζω την περιοδο εγκυμοσυνης.παντως μου ειπε ο γιατρος οτι παιζει και κληρονομικη αναιμια γιατι εχει και η μαμα μου .εχω πολυ αγχος.μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα νομιζω οτι θα σκασω,ηδη με εχει πιασει το στομαχι μου και διαρροια απο το αγχος.

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

πινει περιπου 650 γρ αλλα αν ειναι ελλειψη σιδηρου δεν με αγχωνει ιδαιτερα γιατι εχω και εγω αναιμια 1,5 χρονο χωρις να υπολογιζω την περιοδο εγκυμοσυνης.παντως μου ειπε ο γιατρος οτι παιζει και κληρονομικη αναιμια γιατι εχει και η μαμα μου .εχω πολυ αγχος.μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα νομιζω οτι θα σκασω,ηδη με εχει πιασει το στομαχι μου και διαρροια απο το αγχος.

έλα μην αγχώνεσαι!!!

θα δεις τίποτα δε θα είναι!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλέ αναιμία θα έχει το παιδί. Αυτοί οι γιατροί μόνο να μας τρομάζουν ξέρουν!

Σοφάκι και εμένα μου άρεσαν και μου αρέσουν τα ζωηρά παιδιά και σε πολλά από αυτά που κάνει, τον καμαρώνω. Η ζωηράδα ίσως κάπου να είναι και εξυπνάδα, νομίζω. Και εγώ ήμουν πολύ ζωηρό παιδί, από εμένα πήρε σε αυτό. Για έξυπνο δεν ξέρω!!!

Αλλά κάποιες φορές και είναι πολύ επικίνδυνα ορισμένα πράγματα και με κουράζει. Το βράδυ και το μεσημέρι για να κοιμηθεί μου παίρνει 40 λεπτά. Ξαπλώνουμε, θηλάζει, σηκώνεται όρθιος στο κρεβάτι και χοροπηδάει, ξαναθηλάζει, ξανασηκώνεται όρθιος και με κάνει νταντά και χορεύει και τσουπ πάλι κάτω να φωνάζει τζιτζί. Ε κάπου είναι κουραστικό αυτό το σκηνικό και άκρως επικίνδυνο.

Πριν 3 μήνες μου είχε φέρει το κάδρο στο κεφάλι ενώ προσπαθούσα να τον κοιμίσω (το έχουμε πάνω από το προσκέφαλο και σκαρφάλωσε στα μαξιλάρια και το έφτασε). Ζαλίστηκα τόσο πολύ, έχασα το φως μου και ευτυχώς που ήταν ο άντρας μου εκεί γιατί άνοιξε το κεφάλι μου. Από το κάδρο που μου έφερε στο κεφάλι...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλέ αναιμία θα έχει το παιδί. Αυτοί οι γιατροί μόνο να μας τρομάζουν ξέρουν!

Σοφάκι και εμένα μου άρεσαν και μου αρέσουν τα ζωηρά παιδιά και σε πολλά από αυτά που κάνει, τον καμαρώνω. Η ζωηράδα ίσως κάπου να είναι και εξυπνάδα, νομίζω. Και εγώ ήμουν πολύ ζωηρό παιδί, από εμένα πήρε σε αυτό. Για έξυπνο δεν ξέρω!!!

Αλλά κάποιες φορές και είναι πολύ επικίνδυνα ορισμένα πράγματα και με κουράζει. Το βράδυ και το μεσημέρι για να κοιμηθεί μου παίρνει 40 λεπτά. Ξαπλώνουμε, θηλάζει, σηκώνεται όρθιος στο κρεβάτι και χοροπηδάει, ξαναθηλάζει, ξανασηκώνεται όρθιος και με κάνει νταντά και χορεύει και τσουπ πάλι κάτω να φωνάζει τζιτζί. Ε κάπου είναι κουραστικό αυτό το σκηνικό και άκρως επικίνδυνο.

Πριν 3 μήνες μου είχε φέρει το κάδρο στο κεφάλι ενώ προσπαθούσα να τον κοιμίσω (το έχουμε πάνω από το προσκέφαλο και σκαρφάλωσε στα μαξιλάρια και το έφτασε). Ζαλίστηκα τόσο πολύ, έχασα το φως μου και ευτυχώς που ήταν ο άντρας μου εκεί γιατί άνοιξε το κεφάλι μου. Από το κάδρο που μου έφερε στο κεφάλι...

έλα ρε συ....

πωπω αντάρτης ο Μάνος λέμε!!!

μα το κάδρο στο κεφάλι??????????

εκτός των άλλων δηλαδή είναι και πολύ δυνατό παιδί!!!

όντως ωραία είναι η ζωηράδα αλλά μέχρι ενός ορίου τελικά ε?

Ρε συ πήγες στον Δημόσιο θηλασμό? Ξέχασα να σε ρωτήσω.

΄Δεν είχε οργανωθεί τίποτα για εδώ κάτω αλλιώς θα πήγαινα!!!

αν και δε νομίζω να κατάφερνα να θηλάσω αλλά θα μου άρεσε να συμμετέχω και να γνωρίσω κι άλλες μανούλες που θηλάζουν και πόσο μάλιστα αν ήταν κι απο το φόρουμ!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...