Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα Σοφάκι!!! Καλέ τι ώρα ξυπνάει το πρωί το Βαλεριάκι και πόσες ώρες κοιμάται μέσα στην ημέρΑ? Εμένα 7-8 το πολύ έχει ξυπνήσει και μετά πάλι κατά τις 2-3 το μεσημέρι για 3-3,5 ώρες. Αυτό ήταν. Το βράδυ πάλι.

Ενώ τώρα 4 βράδια κοιμόταν 11 και μισή χθες που τον άφησα για να δω το έργο γκρίνιαζε από τις 10 και μισή. Τελικά τον πήρα στο διπλό, άνοιξα την τιβί στο δωμάτιο, τον θήλασα και κοιμήθηκε έτσι με την τιβί. Άβυσος η ψυχή των παιδιών.

Εμένα θηλάζει τουλάχιστον μισή ώρα στο βραδινό γεύμα και κανένα 5λεπτο πιπιλάει για να κοιμηθεί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε καλως τα τα κοριτσια!!!τι μου κανετε?ελενιτσα πως εισαι?αχ μωρε σκεφτηκα τη φατσουλα του μαρινουλη που ειχε σηκωθει κ σε κοιταζε!τι μουτρακια ειναι οταν το κανουν αυτο!!!!

ειμαι μια χαρα!!!!εμενα παντως οταν σηκωνεται στην κουνια και με κοιταζει με απορια αρχιζει και φωναζει "εεεεε". μου ΄ρχεται να τον φαω!!!!παντως οσο ησυχος ηταν τοσο καιρο τοσο διαολακι εχει γινει τωρα που μπουσουλησε. ανοιγει συρταρια, ντουλαπια, κλεινει την τηλεοραση απο τον διακοπτη που ειναι πανω της, ανοιγει το dvd player. τα υπολοιπα δεν ηταν ετσι.....αυτος παραζωηρεψε!!!:-Pαααα δεν σας ειπα παρηγγειλα απο brandsgalaxy κατι μπαλαρινες νουμερο 42. ηρθαν εχτες και μονο 42 δεν ηταν.....τι στο καλο γινεται .....εγραφε usa 11/eu 42 σωστα το διαλεξα αλλα ηταν πολυ μικροτερο το παπουτσι.τωρα θα πρεπει να τα επιστρεψω πισω......ειπα και εγω πως βρηκα παπουτσια της προκοπης....τσαμπα οι χαρες!!1:sad:Τατιανα παιζει παντως να ειχε ερθει ειδοποιηση στο σπιτι για το δεμα και να χαθηκε....μου εχει συμβει.....

Καλημέρα σας! Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα αστεράκια ακόμα καλύτερα!

Εμείς όλα καλά, κάτι δοντάκια μόνο ταλαιπωρούν το σούργελο και τρέχουν σάλια παντού, αλλά κατά τα άλλα δεν τον αποτρέπουν από τον να αλητεύει.

Τα λέμε. Φιλιά!

ελευθερια δεν μου ειπαν οτι ειναι στην κρητη...εγραψα κατι τετοιο?παει τα εχω χασει....

καλα ο δικος σου ειναι τρελο ταλιμπανακι....κοιτα κ εγω πραγματα που ειναι επικινδυνα για εκεινη εννοειται πως δεν την αφηνω να τα κανει....π.χ χτες η μαρθα βουρτση ενω ειμασταν καπως απασχολημενοι εγω κ ο μπαμπας της κ μιλαγαμε με τους γονεις μου πηρε ενα μαχαιρι απο το τραπεζι (4 ανθρωποι κοιμομασταν μου φαινεται)κ τρυπαγε τον μπαμπα της ο οποιος ουτε που το ειχε παρει χαμπαρι γιατι ηταν πολυ συνεπαρμενος απο τη συζητηση κ ηταν κ μυτερο πολυ κ την βλεπω παω να της το παρω κ το γραπωνει με δυναμη απο τη λεπιδα κ εγω να προσπαθω να της το παρω χωρις να την κοψω κ μετα βεβαια που της το πηρε πλανταξε στο κλαμα που της πηρα το τοοοοοσο ωραιο και ακινδυνο παιχνιδι της!!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εφυγα αποτομα γιατι ειχε ξυπνησει ο μικρος.

Εδω γυρω θα ειμαι.

Τι εκανε πριν ο μικρος μου ταλιμπανακος?

Σιδερωνα εγω και ερχεται και μου τραβαει την σιδερωστρα και πεφτει κατω το σιδερο...διπλα απο το κεφαλι του.Παναγια μου!Ακομα δεν μπορω να συνελθω.

Μαρακι μηπως κατι μας χρωστας?Κατι ελεγες για κατι χριστουγεννιατικα τραγουδια...

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Κοριτσια τα μικρα μας ειναι σε πολυ επικινδυνη ηλικια πρεπει να ειμαστε σε εκγρηγορση.

Η δικια μου σκαρφαλωνει οπου φανταστεις. ειναι πιο ζωηρη απο οτι ηταν η μεγαλη. ανεβαινει στη πλατη του καναπε, στο τραπεζακι, στα σκαμπο, πανο στο κουνιστο αλογακι και αφηνει τα χερια της, πανω στο παιδικο πιανακι ... μπαινει μεσα στο τζακι (σβηστο καινουριο ευτυχως) και τραβαει τα καλωδια του λαπτοπ μου που ειναι κρυμμενα εκει... τραβηξε τον καλογερο και της επεσε ολος πανω της με ολα τα ρουχα και την ψαχναμε, ανεβαινει ολες τις σκαλες αθορυβα εντελως και παλι την ψαχνουμε!....τι να σας λεω. Και φυσικα εχει φαει τρελες τουμπες, προχθες κιολας χτυπησε στη γωνια του ασανσερ κι εκανε μια καρουμπαλαρα, και πριν λιγο καιρο που σας ειχα ξαναπει χτυπησε στα ούλα πεφτωντας πανω στο τραπεζι, και πριν 2 μηνες ενα χτυπημα παλι στη γωνια στο σοβατεπί, κι εχει ακομα σημαδι-βαθουλωμα πανω πανω, στο μετωπο... ΜΗ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!

αχχχχ δεν τα αφηνουμε απο τα ματια μας αυτα εξαφανιζονται σε χρονο ρεκορ...το τι γελιο κανω που παει κ κρυβεται πισω απο τον μπαμπα της κ εκεινος δεν το παιρνει χαμπαρι κ ξαφνικα βλεπω 2 ροζ καλτσουλες πισω απο τα ποδια του δε λεγεται....καλα το κλασσικο ειναι οτι τρωει τα φυτα,το κλειδι του αυτοκινητου,του σπιτιου που το βρηκα κ καποια στιγμη σπασμενο ενα μικρουτσικο κομματακι 10 μερες εψαχνα στα κακουλακια της δεν βρηκα τιποτα μου πεταει πραγματα μεσα στη λεκανη,μου πεταξε μια γλαστρα κατω γιατι την τραβολογαγε να την μαδησει και αλλα πολλα,τα επικινδυνα τα φοβαμαι ομως μη χτυπησει....

Διαφημίσεις

ευτυχως ομως της εχω μαθει δεν ξερω πως μην με ρωτησετε κ δεν πλησιαζει τζακι κ φουρνο.ξερει οτι καιει κ της το εχουμε πει πολλες φορες κ παει ακρη ακρη να μην περασει κοντα οταν καιει ο φουρνος...ο καλυτερος ταλιμπαν ever παντως νομιζω ειναι της ελευθεριας...που τα σκαρφιζεται δεν ξερω!!!

εμεις εξαφανισαμε τα φυτα απο μεσα απο το σπιτι γιατι τα παιδια μου... μαλλον ειναι κατσίκες... ευτυχως ο θεος το κανε και η μικρη δε βαζει πραγματα στο στομα της (εκτος απο δαχτυλα κ πιπιλα). αλλιως θα χαμε χασει ολα τα παπουτσια της μπαρμπι και ολες τις βιδες του πατερα τους... ( απο τα ηλεκτρονικα μπιχλιμπιδια του εννοω :P)

το χειροτερο ειναι που παιρνει το σκουπακι του καμπινέ και το χτυπαει...ακουω κι εγω μια μερα "ντουκου" απο δω κι απο κει, μεταλλικος ηχος...τη βλεπω και το χει βγαλει και το χτυπαει κατω και στο πλαι...και πιανει και τη λεκανη...και αμα βλεπει και το γιογιο το παιρνει κ το παει βολτα!!!!μπλιααχ

καλα ειμαστε για βιβλιο!!!!δεν μπορω να καταλαβω που τα σκεφτονται ολα αυτα κ τα κανουν!!!!αααα εμενα παιρνει κ το πινελο που βαζω ρουζ κ ερχεται να μου βαλει!!!σε λιγο θα παρει κ το ξυραφακι να ξυριστει!!!παντως εχω ακουσει για παιδακι που το εκανε!

κακα τα ψεματα παντως εγω τα εχω εξαφανισει ολα αυτα τα επικινδυνα απο τη μεση κ ολα τα μπουκαλια στο μπανιο τα εχω βαλει μεσα μεσα να μην τα φτανει!κ σηκωνεται στις μυτες κ πολεμαει γιατι εχει μεγαλη μανια με τα μπουκαλια.ααα τωρα τελευταια θελει να της ξεβιδωνουμε τα μπουκαλια του νερου να πινει απο το μπουκαλακι...της το αδειαζουμε για να μην γεμιζει το σπιτι νερα κ κλαιει...αααα κ θελει να τρεχει κ γυμνη μες στο σπιτι..την αφηνω 1-2 λεπτα πριν το μπανιο να το κανει κ ο θεος βοηθος!μεχρι στιγμης δεν εχει κατουρησει πουθενα!τη λυπαμαι μωρε ολη μερα με την πανα....

ποποπο βρε Ευμορφακι τι λαχταρα περασες? εγω δεν ξερω που να πρωτοτρεξω οταν ειναι ολα στο σπιτι. "μαμα" ο ενας....."μαμα" ο αλλος....."εεεεεε" ο μικρος......πανικος!!!!εχει ομως και την χαρη του ολο αυτο. :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...