Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα γίνω γραφική αλλά νιώθω καλύτερα με αυτά που μου έγραψες γιατί ως συνήθως έχεις σωστή επιχειρηματολογία. ❤️ Σε ευχαριστώ πολύ !

Θα έχω άδικο όμως να ξενερώσω αν τελικά τα χάσω ; Θα το έχω το άγχος το σκ, δε στο κρύβω. Έχω χαρεί που είχα 2 με φυσικό εντελώς! Στην άλλη ωοθηκικη είδαν λέει κ αρκετές καταβολές. Δε ξέρω που τις βρήκα.

Τα voltarene 75 που καθυστερούν λέει ωορρηξία τι ακριβώς κάνουν ; Εγώ αλλα voltarene ήξερα. 

Κατάλαβα. Εγω γενικά υπάκουη είμαι αρκεί να εμπιστευτώ κάποιον. Είναι να μη φορτώσω μόνο. Θύμισε μου κορίτσι μου, πόσες ωοληψιες είχες κάνει εκεί;

Ε εντάξει δεν είπα να μου υπογράψουν συμβόλαιο αλλά εδώ ένιωσα πως το αφήνουμε στο φλου με την απάντηση που πήρα πως δε πάμε ενάντια στη φύση. Η φύση στη δική μου περίπτωση δε τα έφερε όλα όπως ήθελα, για αυτό κάνω εξωσωματική. Τεσπα, ξέρει καμία κοπέλα αν η ovitrelle ως trigger shot καθυστερεί την ωορρηξία για να γίνει στις επόμενες 36 ώρες; Ή την επισπεύδει ;

Έχω κάνει 12 ωοληψίες σε ένα χρόνο. Δεν έκανα κάθε μήνα, αλλά έκανα διπλές κάποιους μήνες.

Η ovitrelle ωριμάζει τα ωάρια και ρυθμίζει χρονικά την ωορρηξία, δεν την επισπεύδει. 

Τα κανονικά βολταρέν είναι, και άλλη δοσολογία να πάρεις την κάνουν τη δουλειά. Εμένα μου είχαν πει κάποια στιγμή πάρε ό,τι βολταρέν έχεις. Τώρα με τι μηχανισμό δουλεύουν δεν ξέρω.

Αν μείνεις εκεί θα πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι θα ακολουθείς χωρίς πολλές εξηγήσεις, δυστυχώς. Αλλά όταν δεις ότι όλα θα πηγαίνουν καλά, θα γλυκαθείς...

Εγώ πουθενά αλλού δε θα μάζευα 24 αυγουλάκια, είμαι σίγουρη!

Βέβαια πρέπει να είσαι και επάγρυπνη, γιατί γι'αυτούς είμαστε απλώς πελάτισσες.

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ξυπνηηηηηηηηηηηστεεεεεεεεεεεεεε!!!!!η τρελη 8.20 σας στελνει μηνυματα απο το γραφειο!!!!

Ξυπνήσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, εδώ και 2ωρο δηλαδή αλλά άντε να πεις στα ζουζούνια να μας αφήσουν σε ησυχία...έχω και τρελό διόρθωμα γμτ...καλή δουλεία sunny μου...

Καλημέρα :)

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

ωχ ωχ ωχ ποια φωναζει πρωι πρωι και μας ξυπνα?????Τατιιιιιιι?πλακα κανω εχω σηκωθει απο τις 7 να ετοιμασω τα τεκνα μου.....αλλα με ξυπνησε και ο Μαρινος στις 3:30 εκλαιγε ο καημενος και καθοταν ορθιος και με κοιταζε. Τραβηξα την κουνια κοντα μου και του κραταγα το χερακι και αποκοιμηθηκε παλι....εσεις καλα?

καλημεραααα!!!

εγω τωρα ηρθα δουλεια..δε πηγα τη μεγαλη σταθμο γιατι σηκωσε πυρετο παλι (τι πρωτοτυπο!) και η μικρη ειχε λιγο χθες, ωωωω βαρεθηκα!!!!!:D

Εσεις τι κανετε? εγω το Νησι δε καταφερνω και πολυ να το παρακολουθησω αφου ολο κατι γινεται μεσα στο σπιτι με τα μικρα και μου αποσπα τη προσοχη. αλλα δε σκαω, σιγουρα μεσα στις γιορτες θα το βαλει επαναληψη.

Αυτα προς το παρον κ καλημερες!

βρε καλως τα τα κοριτσια!!!τι μου κανετε?ελενιτσα πως εισαι?αχ μωρε σκεφτηκα τη φατσουλα του μαρινουλη που ειχε σηκωθει κ σε κοιταζε!τι μουτρακια ειναι οταν το κανουν αυτο!!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Ο δικός μου αυτή τη στιγμή γλύφει τη τζαμαρία πέρα δώθε ,γυρίζει με κοιτάει λες και κάνει κατόρθωμα και όσο του λέω μη γλύφεις το τζάμι, τόσο πιο πολύ χαίρεται και συνεχίζει γελώντας...μήπως το παιδί μου το "μη", που δεν το λέω και συχνά δηλαδή, το έχει πάρει για παιχνιδάκι? Αχ το βλέπω σήμερα δε θα με αφήσει ούτε να διορθώσω ούτε να κάνω άλλες δουλειές μέχρι να φύγω.

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Καλημερα!Καλημερα!

Βλεπω μαζωχτηκαμε ε?

Περαστικα σ'ολες τις αρρωστουλες μανουλιτσες και τα παιδακια τους.

Λιτσακι κουκλος ο Αντρικος με το κουστουμακι του!Να τον χαιρεστε!

Μαριαννουλα θεες οι κορουλες σου!Να τις χαιρεστε και να τις καμαρωνετε!

Τατιανακι μπραβο στο Ραφαελακι που τρωει κανονικα το φαγητο της!

Εμενα ακομα αλεσμενα τρωει.Μπανανα,πατατα τα τρωει κανονικα.Δοκιμασα μερικες φορες να του δωσω φρουτακια κομμενα σε μικρα κομματακια κι ενω τα ετρωγε κανονικα,μου εκανε εμετο.Ε,κι εγω το σταματησα.Μαλλον απ'οτι καταλαβα τα γυρνουσε λιγο στο

στομα και μετα τα καταπινε.Δεν τα αλεθε καλα.

Σοφακι επαθα πλακα με το Βαλεριακι!Μπραβο στο κοριτσι μας!Κι εγω που του ειχα δωσει μια μερα στυλο και χαρτι το μονο που εκανε ηταν να τα μασουλαει.

Ελινακι τελεια τα νεα απο την αυχενικη!Περιμενουμε τα νεα και απο τον γυναικολογο.

Λιακι περασες καλα ε?Μπραβο κοριτσαρα μου!Χρειαζεται κι αυτο που και που.

Μαρακι που εισαι καλε?Πως τα περασες με τους συμφοιτητες σου?

Σημερα εχουμε παιδιατρο.Ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι?

Τα μικρα σας περπατανε και τα ποδαρακια τους τα πατανε στην ευθεια?Εμενα ο δικος μου τα γυρναει προς τα μεσα...αφηστε που πρεπει να εχει στραβα ποδια...ποδοσφαιριστης θα μου γινει το παιδι...χαχαχαχα

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

φαση ειναι θα περασει!!!!μπαααα εγω νομιζω το ξερει το μη....τον κινεζο σου κανει!!!και εμενα το εκανε αυτο κ τα πλακακια εγλυφε κ καποια στιγμη σταματησε.2 μερες τωρα το αγαπημενο μας παιχνιδι ειναι να ριχνουμε νερο κατω με το μπιμπερο/ποτηρακι κ να πασαλειβουμε το πατωμα με τα χερακια μας και να κουναμε τοσο δυνατα το μπιμπερο που να εκτοξευονται νερα παντου κ αν της το παρεις κλαιει με μαυρο δακρυ,μιλαμε το δακρυ κορομηλο η μαρθα βουρτση!!!

καλως το το ευμορφακι!!!περπαταει ισια ναι αλλα τα ποδαρακια της αν καθεται κατω κ τα εχει τεντωμενα μπροστα τα δαχτυλακια τα γυρναει λιγο προς τα μεσα αλλα νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι ειναι φυσιολογικο κ θα φτιαξει σιγα σιγα ειναι απο το στριμωγμα στη μητρα.επιπλεον ο παιδιατρος δεν μου εχει πει ποτε τιποτα οποτε δεν ανησυχω.η μαρια τα ξερει καλα αυτα!οταν μπει θα μας πει!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Τάτη από mandco έχω παραγγείλει 2 φορές με απλό δέμα όχι συστημένο. Αν είναι μεγάλη η παραγγελία την σπάνε γιατί μέχρι 2 κιλά έρχεται σαν απλό γράμμα και τους συμφέρει. Και τις 2 φορές μου ήρθε ειδοποίηση στο σπίτι και πήγα στο ταχυδρομείο και παρέλαβα. Την πρώτη φορά παρέλαβα σε 10 μέρες (μαζί με ΣΚ και αργία) και την δεύτερη σε 4 μέρες με 1 αργία μέσα!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αυτό με το μπιμπερό το κάνει και εμένα τώρα και 2 μήνες. Του το παίρνω όμως γιατί κάνει χάλια το σπίτι και ας κλαίει. Επίσης το μη είναι απαγορευμένη λέξη. Έτσι και του το πω το έχασα το παιχνίδι, το κάνει μέχρι να βαρεθεί.

Αυτό που με προβληματίζει είναι ό,τι σκαρφαλώνει. Χθες το βράδυ τον κατέβασα ξανά από το καπάκι της λεκάνης!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ελευθερια σε ευχαριστω για τις πληροφοριες!!!δεν ξερω τι αλλο να κανω!!!πως αλλιως να ψαξω την παραγγελια?

εγω αποφευγω να της λεω μη.παντα το εκανα.χρησιμοποιω διαφορετικες λεξεις/φρασεις...οπως αγαπουλα μου δεν ειναι καλο αυτο που κανεις/θα χτυπησεις το κεφαλακι/της δινω εναλλακτικες...επισης μια ωραια ιδεα ειναι να δινεις λεει στα παιδια την επιλογη να διαλεξουν οπως θελεις αυτο το παιχνιδι η αυτο?οχι διαλεξε οτι θελεις ουτε να του δινεις ενα παιχνιδι και αυτο ειναι.

λεκανη εεεε?αχ τι μας περιμενει?εμενα πηγε να την γλυψει μια μερα!μπλιαχ....εμενα παει προς τα πισω και καθεται παντου...δηλαδη ας πουμε θελει να κατσει στο επιπλο που εχω την τηλεοραση παει παει πισω πισω χωρις να βλεπει με την οπισθεν και καθεται....προχτες πηγαμε μεχρι το ψιλικατζιδικο κ στο δρομο βρηκε ενα πεζουλακι εκατσε κ δεν σηκωνοταν με τιποτα....

Καλημέρα!!!

ακόμα κοιμάται το αστέρι μου....οπότε μετά θα την ξαναβάλω για ύπνο το μεσημέρι!

Καλησπέρα!!!!Να'μαι και εγώ.

Αχ αυτό το ΝΗΣΙ, πόσο με ρίχνει κάθε φορά. Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Το παρακολουθεί καμιά??

Σοφάκι με γειες τα παντοφλάκια. Παράγγειλα και εγώ από 2 διαφορετικούς πωλητές, το ένα το έχω παραλλάβει, σούπερ. Το άλλο το περιμένω.

Λία εγώ έχω παραγγείλει από εκεί. Κάτσε να δω το κουτί να σου πω τι νούμερο είναι το 22.

Προσπαθώ να το παρακολουθήσω το Νησί αλλά η μικρή έχει άλλη γνώμη...την βάζω στις 10 για ύπνο και ενώ πάντα σε 5 το πολύ 10 λεπτά έχουμε τελειώσει με το θηλασμό και τη βάζω στην κούνια της, όταν έχει το Νησί πάντα με κρατάει και με πιπιλάει κανένα μισάωρο!!!

Παρέλαβα χθες και το κολανάκι....τέλειο είναι!

ρε συ Ελευθερία στο πάρεντς δεν έλεγαν οτι πλέον οι αγοραστές δεν έχουν feedback? εμένα κι απο τις 3 παραγγελίες που έχω κάνει, μου ήρθαν κανονικότατα και θετικότατα feedback!

Μακ μου το βράδυ του δίνεις φαγητό? Εμένα που μου ξυπνούσε ανά 1 ώρα μου είπε ο γιατρός ό,τι το παιδί πεινάει!!!! Μάλιστα ήταν τόσο σίγουρος που από 11 μηνών μου είπε να του προσθέσω στέρεα τροφή το βράδυ, κατά τις 8-9 (αναλόγως τι ώρα κοιμάται το κάθε παιδί) και ΣΩΘΗΚΑ!!!!

Από τότε ξυπνάει 1-2 φορές, μιλάμε τρομερή διαφορά από εκεί που ξυπνούσε 6-7! Τώρα κατά τις 9 του δίνω φαγητό κανονικό, στις 10 θηλάζει και νάνι. Συνήθως ξυπνάει κατά τις 6-7, ξαναθηλάζει και νάνι μέχρι τις 8μιση.

εμένα η μικρή το αντίθετο....αν της δώσω φαι κατά τις 8:30-9, στάνταρ θα ξυπνήσει στη 1 για γάλα!!!

ξύπνησεεεεεεεεε.....πάω!!!

είχα κι άλλα να σχολιάσω αλλά δεν προλαβαίνω!!!!

καλημερα ειπα?δεν ειπα!!!!για ριξτε μια βοηθεια εσεις που παραλαβατε απο mandco ποσες μερες κ με τι ηρθε?απλο η συστημενο?ειχε πανω κανεναν αριθμο που θα μπορουσα να τον χρησιμοποιησω στα ελτα σαν αριθμο αποστολης?πηρα σε 3 ελτα της γειτονιας μου (απο το ενα παντα παιρνω δεματα αλλα ειπα να παρω και στα αλλα μπας κ εχει παει καταλαθος)δεν εχουν το δεμα μου αλλα μου ειπαν θα ηταν ευκολοτερο αν ειχαμε εστω εναν αριθμο αποστολης.

απο το mandco μου απαντησαν τελικα χτες μετα απο 4 μειλ και μου ειπαν να περιμενω μερικες μερες κ αν δεν ερθουν θα μου στειλουν πισω τα λεφτα.εγω μιλησα ηδη με την τραπεζα ενα μηνα εχω περιθωριο να αμφισβητησω τη συναλλαγη.δηλαδη μεχρι 27/11.τους ειπα στο mandco οτι θα περιμενω μεχρι 22/11 κ μετα θα αμφισβητησω τη συναλλαγη.η βλακεια ειναι οτι τα θελω τα πραγματα γιατι μου αρεσαν πολυ κ ειχα παρει κ για εμενα.καποιος στο ταχυδρομειο θα μου τα κλεψε!!!!!

Τάτι εμένα έκαναν 10 εργάσιμες και ήρθαν 2 πακέτα!

ξύπνησεεεεεεεεε.....πάω!!!

είχα κι άλλα να σχολιάσω αλλά δεν προλαβαίνω!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ελευθερια σε ευχαριστω για τις πληροφοριες!!!δεν ξερω τι αλλο να κανω!!!πως αλλιως να ψαξω την παραγγελια?

εγω αποφευγω να της λεω μη.παντα το εκανα.χρησιμοποιω διαφορετικες λεξεις/φρασεις...οπως αγαπουλα μου δεν ειναι καλο αυτο που κανεις/θα χτυπησεις το κεφαλακι/της δινω εναλλακτικες...επισης μια ωραια ιδεα ειναι να δινεις λεει στα παιδια την επιλογη να διαλεξουν οπως θελεις αυτο το παιχνιδι η αυτο?οχι διαλεξε οτι θελεις ουτε να του δινεις ενα παιχνιδι και αυτο ειναι.

λεκανη εεεε?αχ τι μας περιμενει?εμενα πηγε να την γλυψει μια μερα!μπλιαχ....εμενα παει προς τα πισω και καθεται παντου...δηλαδη ας πουμε θελει να κατσει στο επιπλο που εχω την τηλεοραση παει παει πισω πισω χωρις να βλεπει με την οπισθεν και καθεται....προχτες πηγαμε μεχρι το ψιλικατζιδικο κ στο δρομο βρηκε ενα πεζουλακι εκατσε κ δεν σηκωνοταν με τιποτα....

Πιστεύω ό,τι είναι θέμα ταχυδρομείου και αργά ή γρήγορα θα σου έρθει η ειδοποίηση. Δυστυχώς χωρίς αριθμό αποστολής πώς να το αναζητήσεις? Χμ από την Αθήνα που σου είπαν ό,τι βρίσκεται Κρήτη λογικά θα έχουν κάποιον αριθμό αποστολής. Δεν τους ξαναπαίρνεις να ρωτήσεις ποιος είναι αυτός? Λογικά κάτι θα υπάρχει, έστω και ένας αριθμός ΕΛΤΑ που μπορείς να ψάξει το δέμα σου.

Ο όμορφος τρόπος δεν πιάνει, τις περισσότερες φορές είμαι μελιστάλαχτη γιατί δεν μπορώ να τον μαλώσω. Λίγο πιάνει η αδιαφορία αλλά πως είναι δυνατόν να χοροπηδάει στο τζάμι στο τραπεζάκι του σαλονιού και να αδιαφορώ???Κάνει και πράγματα επικίνδυνα και εκεί τρελλαίνομαι!

Προχθές τον πρόλαβα την ώρα που πήγε μα πιάσει ένα κάρβουνο από το τζάκι...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...