Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

hellooooooooooo!

τι κανετε κοριτσακια;

και εγω μπουκωμενη ειμαι σαν το συμπεθερακι. συναχι και βήχας! ελπίζω να μην το κολλησω το βλασταρι μου αλλα χλωμο το βλέπω!:|

εγω χαθηκα γιατι ειχαμε τρεχαματα με τις εκλογες. ήμουν δικαστικος αντιπροσωπος με ό, τι αυτο συνεπαγεται. μαλλον από τα πολλα σαλια στους φακελους κόλλησα και την ιωση. πηγα σημερα στο φαρμακειο και πηρα, χαπια, αλοιφη για εντριβες, καραμελες κλπ κλπ κλπ. ελπιζω να την γλιττωσω φθηνα και να μην χρειαστω να παω στον γιατρο!

από ότι διαβαζω και εσεις σε γενικες γραμμες ειστε μια χαρα οπότε πολύ χαίρομαι.

όσον αφορα στο φαγητο ο μικρος μου μόνο ψωμι, μπανανα και τηγανητες πατατουλες μασαει. το φαγητο το θελει πολτο και αν ειναι χοντροαλεσμενο δεν το τρωει! με προβληματιζει λιγο αλλα τι μπορω να κανω; θα περιμενω να το παρει μονος του απόφαση. όχι τιποτε αλλο εχει και 12 δοντια μεχρι στιγμης.

επιπλεον το αλλο που με προβληματιζει είναι οτι ξυπναει στις 2 το πρωι για γαλα. με εχει κουρασει αυτο. όλο το βραδυ σουλατσαρω. του εγινε συνηθεια από τοτε που ξυπναγε με τα δοντια του και τωρα δεν το κοβει με τιποτα. πρεπει να εχει παχυνει κιολας. εχει κανει κατι μαγουλα σαν μπαλονια. αν δεν τα ριξει μπόι θα πεθανω :tongue:

περαστικά μας συμπεθεράκι!!!

ελπίζω να περάσει σύντομα!!!

χαχαχαχαχα!!!

έγλυφαν τους φακέλους????????

δεν έβλεπαν οτι έχει αυτοκόλλητο?????????

καλέ τι σε προβληματίζει???? όποτε είναι έτοιμος μια χαρά θα τα φάει τα μη αλεσμένα!!! μην ανησυχείς καθόλου!!!

12 δόντια εεε????? ουάου!!!

εμείς παλεύουμε να βγει το 5ο!!! χαχαχαχα!!!

χμμμ....σε έχει κουράσει που ξυπνάει στις 2 το πρωί για γάλα εεε?????

τι να πω κι εγώ??????????

που ενώ ξυπνούσε 1 το πολύ 2 φορές το βράδυ, τώρα ξυπνάει στανταράκι 3 συν που βογκάει στον ύπνο της και κλαίει μάλλον απο τα δοντάκια....και τρέχω σαν την τρελή μες στη νύχτα να δω τι έχει κι αυτή συνεχίζει τον ύπνο της!!!

με σύντομους υπολογισμούς, νομίζω οτι πλέον ξυπνάω το βράδυ ανα 1,5-2 ώρες!

αχ θέλω φωτο με τα τσιμπομαγουλάκια του γαμπρούλη μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

περαστικα Μαρακι!!!! τι ωρα τρωει το τελευταιο του γευμα ο Κωνσταντης?μηπως αν ετρωγε πιο αργα δεν ξυπνουσε στις 2!!!!εμεις εχουμε μεινει ακομα στα δυο δοντια.....αλλα εχει τωρα κατι μερες που μου ξυπναει στις 4:30 και σπαραζει ο καημενος.....

εγω νομιζω ειναι συνηθεια για τον κων/νο μας....καπου ειχα διαβασει να του αραιωνεις λιγο λιγο το γαλα μεχρι που να φτασει να ειναι νερο σκετο....βλακεια λες?βασικα δεν νομιζω οτι πειναει....απλα νομιζω εχει συνηθισει να ξυπναει κ να τρωει ενα σνακ ο μικρος μας!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

καλημερα!

γμ τις ειδοποιησεις μου!!!!!τελοσπαντων απο οτι διαβαζω σε γενικες γραμμες καλα. εμεις εννοειται οπως τα ξερετε (μυξες κλπ)... ναι η μικρη ειναι πολυ πονηρω...τη φωναζουμε "ποντικομαμή":P:P:P

Διαφημίσεις

Κοριτσακια γλυκα τι μου κανετε?

Εγω ελειπα σχεδον 2 βδομαδες σερρες κ μετα αθηνα στην αδερφουλα μου!!

Περασαμε πολυ ομορφα,ευτυχως εκανε κ καλο καιρο κ ολη μερα ημασταν στις βλτουλες!!

Αθηνα βγηκα κ εξω μετα απο 2 χρονια ακριβως...τελευταια φορα ηταν 7-8 νοεμβρη 08 στα μπουζουκια...τ ειχα αναγκη ομως,δυστυχως δεν εχω κανεναν δικο μου να μου κρατησει το μωρο να βγουμε με τον αντρουλη μου,ολοι μενουν πολυ μακρυα μας,ετσι η μονη θα βγω κ θα κρατησει τ παιδι ο αντρας μου η το αντιθετο!!!Τα νεακια σας δεν τα διαβασα,εβαλα την μικρη να βλεπει ζουζουνια ελπιζοντας να κοιμηθει εστω μιση ωριτσα,αν κοιμηθει θα σας διαβασω!!

Ξεχασα να πω πως εχουμε κ λιγο βηχα αλλα μονο την ωρα που κοιμαται...της δινω ενα σιροπακι εδω κ μια βδομαδα αλλα δεν εκανε τπτ...μαλλον πρεπει να την παω παιδιατρο εε? :(

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Συγχαρητηρια ελινακι,ευχομαι να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη,ολα να πανε καλα μεχρι το τελος!!

Περαστικα σε ολα τα παιδακια μας που ειναι αρωστουλικα,,,πολυ ιωση επεσε,,ισως φταιει κ ο κ@@@καιρος που δεν αποφασιζει ακομη αν θελει να ειναι ανοιξη η χειμωνας..δεν ξερουμε πως να τα ντυσουμε!!

Ελενιτσα λυπαμαι πολυ γι αυτο που παιρνας..δεν θα σου δωσω συμβουλες,εγω δεν ξερω πως θα αντιδρουσα,μερικες φορες που το συζηταμε του λεω γελωντας πως αν μου κανεις τπτ θα δεις το παιδι σου μετα τα 18..ευχομαι ολα να περασουν κ να εισται αγαπημενοι...να μου φιλησεις τα υπεροχα-πανεμορφα παιδακια σου!!!

Αχ ρε κοριτσακια σας ζηλευω με τα ψωνια σας απο το ιντερνετ,,,,πειτε καμια καλη σελιδα με οικονομικα ρουχακια να κανω καμια παραγγελια,,αλλα οχι με πιστωτικη!!

Για παπουτσακια ειδα αυτα http://www.designershoesforkids.co.uk/..η μικρη φοραει 22 αρα διαλεγω το 5??Εχει παρει καμια κοπελα?Νομιζω η Ελευθερια?

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Τελος να σας πω πως πηγα Βισση-Ρουβα κ ενιωσα ξανα 15 χροονων,,τρελο ξενυχτι,ενα μπουκαλι βοτκα 4 κοπελιες..πηγαμε 11μιση κ φυγαμε 6κ κατι...Αχ αυτος ο Σακης ρε γμτ,,,τι παιδι,,

Κουρκουλης κελεκιδου καραφωτης,πολυ ωραι προγραμμα,βαρυ μεν,για καψουρηδες!!

Τωρα θα βγω ξανα του χρονου λεει ο αντρας μου,,το παρατραβηξα με τα ξενυχτια...λολ!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλησπέρα!!!!Να'μαι και εγώ.

Αχ αυτό το ΝΗΣΙ, πόσο με ρίχνει κάθε φορά. Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Το παρακολουθεί καμιά??

Σοφάκι με γειες τα παντοφλάκια. Παράγγειλα και εγώ από 2 διαφορετικούς πωλητές, το ένα το έχω παραλλάβει, σούπερ. Το άλλο το περιμένω.

Λία εγώ έχω παραγγείλει από εκεί. Κάτσε να δω το κουτί να σου πω τι νούμερο είναι το 22.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Λία δεν γράφει το κουτί μάλλον έσκισα τα χαρτιά εγώ αλλά ένα 23 που του έχω πάρει γράφει το 6. Άρα το 22 είναι το 5 1/2. Συμβουλέψου τον πίνακά που έχουν στο σάιτ τους είναι αξιόπιστος απλά προσοχή στο κουτουπιέ. Το πρώτο ζευγάρι που του είχα πάρει δεν του έμπαινε καν αν και ήταν το νούμερό του.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ααα καποια στιγμη διαβασα αυτα που λεγατε για τα αλεσμενα...λοιπον εμενα τρωει τα παντα μη αλεσμενα....ομως το εκανε μονη της πριν 1.5 μηνα...ξαφνικα αρχισε να φτυνει την αλεσμενη φρουτοκρεμα μετα το αλεσμενο φαγητο κ εφτασε να μην τρωει για μια εβδομαδα της δωσαμε λοιπον κανονικο φαγητο και τρωει τα παντα...μπανανα την κραταει στο χερακι και την τρωει,γεμιστα μπριαμ,κατσικακι με πατατες, μακαρονια με κιμα,παστιτσιο,φασολακια,οτιδηποτε δηλαδη τρωμε και εμεις.τα κανουμε ολα πιο light η συμαδευουμε με οδοντογλυφιδα το κομματι που της το εχουμε κανει ελαφρυ και τρωει απο το δικο μας.στην αρχη ετρωγε πολυ λιγοτερο απο 300ml ειναι πολυ λογικο και μου το ειχε πει και ο παιδιατρος.σε 1 μηνα ομως τρωει 300 ml κανονικου φαγητου και σε πολυ λιγο χρονο.και σε περιπτωση που δαγκωσει μεγαλο κομματι το βγαζει...η γνωμη μου παντως ειναι να τους τα δινετε αλεσμενα κ καποια στιγμη δεν θα τα τρωνε απλα κ θα τα θελουν απο μονα τους μη αλεσμενα.εγω ουδεποτε την πιεσα να τα φαει κανονικα μονη της το διαλεξε.ααα κ μην νομιζετε οτι εχουμε πολλα δοντια ,7 ολα κ ολα...εχουμε κολλησει.βεβαια τωρα βγαζει αριστερα πανω και κατω τραπεζιτη και δεξια κατω τραπεζιτη!ναι ναι καταφερα και καταλαβαινω ποτε βγαζει δοντια!

Και εμείς πάνω κάτω όπως λέει η sunny του δίνω τα περισσότερα κομματάκια με το πηρούνι κομμένα και αλέθω λιγάκι μόνο το κρέας αλλά όχι εντελώς κρεμώδες. Νομίζω ότι από 11 μηνών περίπου δεν του άρεσαν τα φρούτα τόσο αλεσμένα και άρχισα τα κομματάκια μόνο που θέλει υπομονή για να τα κόψεις όλα μικρά μικρά και να το ταίσεις μετά...αλήθεια sunny μου τα δοντάκια πως τα καταλαβαίνεις? Εμένα ούτε να του πλησιάσω τα χειλάκια δε με αφήνει πόσο μάλλον να δω τι γίνεται στο στοματάκι του...το 5ο που βγάζουμε το κατάλαβα σε φάση που χαχάνιζε και τον είχα στον αέρα.

Και να κλεισω με το καμάρι της μάνας που δεν έχει που αλλού να τα πει!!!της Βαλέριας της αρέσει πολύ να γράφει...τρόπος του λέγειν φυσικά ε?

απλά της δίνω ένα μικρό μπλοκάκι και ένα στιλό και γυρνάει γύρω γύρω το σπίτι σαν δημοσιογράφος!!!

χθες της έκανα πάνω στο λευκό χαρτί έναν κύκλο και τι έκανε που με εντυπωσίασε??????

έπιασε το στυλό (το οποίο πιάνει κανονικότατα με το αριστερό!) και άρχισε να ακολουθεί τη γραμμή του κυκλου που της είχα κάνει....αλλά το ακολουθούσε πιστά....δεν της ξέφευγε ούτε χιλιοστό!!! κου μου έκανε τρομερή εντύπωση οτι κατάφερε τόση λεπτομέρεια!

κουκουβαου!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μπράβο στη Βαλέρια...ούτε παιδάκια σε νηπιακή ηλικία δεν ακολουθούν γραμμές τόσο πιστά μέσα στο πλαίσιο όπως λες...το ξέρω γιατί βλέπω ασκησούλες ανάλογες που έχει στα prejuniorάκια μου και πολλά δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά...εγώ έχω φωτογραφίες του Αντρίκου μου σε ηλικία 8 μηνών που τον είχε αγκαλιά ο αδερφός μου όταν διόρθωνε γραπτά και είχε αρπάξει ο μικρός ένα στυλό και σήκωνε τα χαρτιά λες και έβαζε υπογραφές. Το έκανε τόσο σοβαρά που νόμιζες ότι υπέγραφε τίποτα φοβερά και τρομερά έγγραφα...γερά να είναι τα μικρά μας να μας κάνουν συνέχεια τέτοια...

αυτο το ebay ομως ρε γαμωτο δεν το ξερω καθολου κ με φοβιζει κιολας!αν θελω να παραγγειλω τι κανω?
Αχ ρε κοριτσακια σας ζηλευω με τα ψωνια σας απο το ιντερνετ,,,,πειτε καμια καλη σελιδα με οικονομικα ρουχακια να κανω καμια παραγγελια,,αλλα οχι με πιστωτικη!!

Κορίτσια να μη φοβάστε καθόλου το Internet...εγώ να φανταστείτε μέχρι και το νυφικό μου έχω πάρει μέσω Internet από Αμερική, αγορά 700€ (1000€ με εκτελωνισμό) και μου στείλανε δώρο πέπλο (άσχετα αν λόγω χτενίσματος δεν το φόρεσα) και παπούτσια σατέν ωραιότατα και φυσικά μου μείνανε. Έχω πάρει πολλά πράγματα για το μωρό, ακόμη κάνω παραγγελίες για διάφορα όπως το τελευταίο μας μια στολή ξωτικού για τα Χριστούγεννα. Πέρυσι 3 μηνών ντυθήκαμε Άγιος Βασίλης, φέτος είπα να γίνουμε ξωτικούλι που είναι και πιο ζωηρούλι όπως έγινε πιο ζωηρούλης και ο Αντρίκος...ότι θέλετε για βοήθεια εδώ είμαι...πάντως το ξαναλέω έχουμε κάνει αγορές αρκετά σεβαστών ποσών και ποτέ δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα ούτε χρέωσαν cent παραπάνω :)

με προβληματιζει λιγο αλλα τι μπορω να κανω; θα περιμενω να το παρει μονος του απόφαση. όχι τιποτε αλλο εχει και 12 δοντια μεχρι στιγμης.

επιπλεον το αλλο που με προβληματιζει είναι οτι ξυπναει στις 2 το πρωι για γαλα. με εχει κουρασει αυτο. όλο το βραδυ σουλατσαρω. του εγινε συνηθεια από τοτε που ξυπναγε με τα δοντια του και τωρα δεν το κοβει με τιποτα. πρεπει να εχει παχυνει κιολας. εχει κανει κατι μαγουλα σαν μπαλονια. αν δεν τα ριξει μπόι θα πεθανω :tongue:

Νομίζω καλύτερα να τον αφήσεις 1-2-3 να γκρινιάξει λιγάκι, να είσαι δίπλα του και να τον χαϊδεύεις, να του δώσεις πιπίλα μέχρι να ξανακοιμηθεί και νομίζω θα το κόψει. Εμείς έτσι του κάναμε από 2 μηνών που τον βάλαμε στο κρεβάτι του. Για 4-5 βράδια γκρίνιαζε κάθε τόσο αλλά μετά συνήθισε και κοιμόταν για συνεχόμενες ώρες μέχρι που μετά το εξάμηνο που τελείωσε ο θηλασμός κοιμάται σερί από τις 10 περίπου μέχρι τις 7 το πρωί.

Τελος να σας πω πως πηγα Βισση-Ρουβα κ ενιωσα ξανα 15 χροονων,,τρελο ξενυχτι,ενα μπουκαλι βοτκα 4 κοπελιες..πηγαμε 11μιση κ φυγαμε 6κ κατι...Αχ αυτος ο Σακης ρε γμτ,,,τι παιδι,,

Κουρκουλης κελεκιδου καραφωτης,πολυ ωραι προγραμμα,βαρυ μεν,για καψουρηδες!!

Τωρα θα βγω ξανα του χρονου λεει ο αντρας μου,,το παρατραβηξα με τα ξενυχτια...λολ!!

Αχ τι καλά που πήγες και το διασκέδασες συνονόματη...Καλοί στο live όλοι? Από τιμές τι έλεγε? Εδώ στη Θεσσαλονίκη έρχονται τα σχήματα κυρίως στις γιορτές που τα χάνουμε γιατί συνήθως είμαστε στην Κύπρο όπως και φέτος :)

Sorry για το μεγάλο post αλλά μάλλον βλέπω τις δυνάμεις μου να με εγκαταλείπουν και να πηγαίνω σε λίγο για ύπνο για να σηκωθώ νωρίς το πρωί για διόρθωμα και δουλειές...αν δεν τα ξαναπούμε σε λιγάκι καλό βράδυ σε όλες...:)

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Μακ μου το βράδυ του δίνεις φαγητό? Εμένα που μου ξυπνούσε ανά 1 ώρα μου είπε ο γιατρός ό,τι το παιδί πεινάει!!!! Μάλιστα ήταν τόσο σίγουρος που από 11 μηνών μου είπε να του προσθέσω στέρεα τροφή το βράδυ, κατά τις 8-9 (αναλόγως τι ώρα κοιμάται το κάθε παιδί) και ΣΩΘΗΚΑ!!!!

Από τότε ξυπνάει 1-2 φορές, μιλάμε τρομερή διαφορά από εκεί που ξυπνούσε 6-7! Τώρα κατά τις 9 του δίνω φαγητό κανονικό, στις 10 θηλάζει και νάνι. Συνήθως ξυπνάει κατά τις 6-7, ξαναθηλάζει και νάνι μέχρι τις 8μιση.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και εμείς πάνω κάτω όπως λέει η sunny του δίνω τα περισσότερα κομματάκια με το πηρούνι κομμένα και αλέθω λιγάκι μόνο το κρέας αλλά όχι εντελώς κρεμώδες. Νομίζω ότι από 11 μηνών περίπου δεν του άρεσαν τα φρούτα τόσο αλεσμένα και άρχισα τα κομματάκια μόνο που θέλει υπομονή για να τα κόψεις όλα μικρά μικρά και να το ταίσεις μετά...αλήθεια sunny μου τα δοντάκια πως τα καταλαβαίνεις? Εμένα ούτε να του πλησιάσω τα χειλάκια δε με αφήνει πόσο μάλλον να δω τι γίνεται στο στοματάκι του...το 5ο που βγάζουμε το κατάλαβα σε φάση που χαχάνιζε και τον είχα στον αέρα.

Κορίτσια να μη φοβάστε καθόλου το Internet...εγώ να φανταστείτε μέχρι και το νυφικό μου έχω πάρει μέσω Internet από Αμερική, αγορά 700€ (1000€ με εκτελωνισμό) και μου στείλανε δώρο πέπλο (άσχετα αν λόγω χτενίσματος δεν το φόρεσα) και παπούτσια σατέν ωραιότατα και φυσικά μου μείνανε. Έχω πάρει πολλά πράγματα για το μωρό, ακόμη κάνω παραγγελίες για διάφορα όπως το τελευταίο μας μια στολή ξωτικού για τα Χριστούγεννα.

οοοοοοοοοοοταν με αφηνει βαζω το δαχτυλο μου μεσα και της ψαχουλευεω τα ουλα.παλια δεν καταλαβαινα ποτε ειναι πρησμενα.τωρα ειναι τοοοοοοοοσο πρησμενος ο τραπεζιτης που και χαζος νομιζω θα το καταλαβαινε...μην φανταστεις δεν εχω κανει κ καμια τρομερη προοδο στο θεμα αυτο.εμενα δεν κλαιει κιολας το βραδυ κ την ημερα δεν γκρινιαζει κ πολυ!

το ιντερνετ δεν το φοβαμαι καθολου...τα παντα μα τα παντα ομως τα εχω αγορασει απ'εξω.απλα δεν ξερω καθολου το ebay.

καλημερα ειπα?δεν ειπα!!!!για ριξτε μια βοηθεια εσεις που παραλαβατε απο mandco ποσες μερες κ με τι ηρθε?απλο η συστημενο?ειχε πανω κανεναν αριθμο που θα μπορουσα να τον χρησιμοποιησω στα ελτα σαν αριθμο αποστολης?πηρα σε 3 ελτα της γειτονιας μου (απο το ενα παντα παιρνω δεματα αλλα ειπα να παρω και στα αλλα μπας κ εχει παει καταλαθος)δεν εχουν το δεμα μου αλλα μου ειπαν θα ηταν ευκολοτερο αν ειχαμε εστω εναν αριθμο αποστολης.

απο το mandco μου απαντησαν τελικα χτες μετα απο 4 μειλ και μου ειπαν να περιμενω μερικες μερες κ αν δεν ερθουν θα μου στειλουν πισω τα λεφτα.εγω μιλησα ηδη με την τραπεζα ενα μηνα εχω περιθωριο να αμφισβητησω τη συναλλαγη.δηλαδη μεχρι 27/11.τους ειπα στο mandco οτι θα περιμενω μεχρι 22/11 κ μετα θα αμφισβητησω τη συναλλαγη.η βλακεια ειναι οτι τα θελω τα πραγματα γιατι μου αρεσαν πολυ κ ειχα παρει κ για εμενα.καποιος στο ταχυδρομειο θα μου τα κλεψε!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...