Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σιδερωμα και δουλειες σπιτιου ακουω κ σκεφτομαι τ αυριανα τα δικα μου!εχω να σιδερωσω ενα πληντηριο να βαλω 2 και να σκουπισω-σφουγγαρισω-συμαζεψω ολο το σπιτι μιας και θα στολισουμε.ευτυχως που εχουμε μοιρασει τις δουλειες με το συζηγο δεν αντεχω το σκουπισμα κ το σφουγγαρισμα με τιποτε!

μαρακι τι απορρυπαντικο χρησιμοποιεις?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σιδερωμα και δουλειες σπιτιου ακουω κ σκεφτομαι τ αυριανα τα δικα μου!εχω να σιδερωσω ενα πληντηριο να βαλω 2 και να σκουπισω-σφουγγαρισω-συμαζεψω ολο το σπιτι μιας και θα στολισουμε.ευτυχως που εχουμε μοιρασει τις δουλειες με το συζηγο δεν αντεχω το σκουπισμα κ το σφουγγαρισμα με τιποτε!

μαρακι τι απορρυπαντικο χρησιμοποιεις?

προδερμ. λέω να πάρω persil για μωρά μπας και δω διαφορά...

ετρεχα 2 μερες με εξωτερικες δουλειες και μετα πληρη απασχοληση με την μπεμπα.ισα που προλαβαινα και σας διαβαζα για να μην μενω πισω...τελικα θα την παρεις την κουνια απο toys.de?κοιταξες αν εχει ρευμα?

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

ετρεχα 2 μερες με εξωτερικες δουλειες και μετα πληρη απασχοληση με την μπεμπα.ισα που προλαβαινα και σας διαβαζα για να μην μενω πισω...τελικα θα την παρεις την κουνια απο toys.de?κοιταξες αν εχει ρευμα?

δεν έχει ρεύμα, αλλά την παρήγγειλα χθες και μαζί και άλλα παιχνιδάκια και μασουλητικά και μαλακά και ένα στρωματάκι δραστηριοτήτων :)

πως και πως τα περιμένουμε...κάποια θα τα βάλω και κάτω από το δένδρο!

Σε ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια τατιανάκι...

όλα καλά με τη μικρή; σου είπε κάτι ο γιατρός για το ότι έχει πέσει η ταχύτητα πρόσληψης βάρους; εμείς έχουμε ραντεβού την άλλη Πέμπτη...

Διαφημίσεις

μαρακι να σου πω εγω χρησιμοποιω την δυσκολη λυση αλλα θα στην πω και στην αναγκη καντη.οταν χρησιμοποιησα προδερμ η μικρη εβγαλε σπυρακια....παιρνεις αρκαδι βαζεις σε ενα μπρικι καυτο νερο διαλυεις 3 κουταλιες της σουπας αρκαδι και ανακατευεις μεχρι να λιωσει καλα.παιρνεις ενα μπουκαλι (π.χ απο εμφιαλωμενο νερο)βαζεις κρυο νερο μεσα και μετα ριχνεις το καυτο που εχεις διαλυσει στο μπρικι.οσο μεινει το γεμιζεις με κρυο.εγω φτιαχνω μια φορα το μηνα 4-5 μπουκαλια και περναω πολυ καιρο.το βαζω σε μια μπαλα (απο απορρυπαντικο) και μετα στο πλυντηριο....ξερω ειναι χρονοβορο αλλα δεν εχει αρωμα ξεβγαζεται ευκολα και δεν πειραζει το μωρο.

μαρακι να σου πω εγω χρησιμοποιω την δυσκολη λυση αλλα θα στην πω και στην αναγκη καντη.οταν χρησιμοποιησα προδερμ η μικρη εβγαλε σπυρακια....παιρνεις αρκαδι βαζεις σε ενα μπρικι καυτο νερο διαλυεις 3 κουταλιες της σουπας αρκαδι και ανακατευεις μεχρι να λιωσει καλα.παιρνεις ενα μπουκαλι (π.χ απο εμφιαλωμενο νερο)βαζεις κρυο νερο μεσα και μετα ριχνεις το καυτο που εχεις διαλυσει στο μπρικι.οσο μεινει το γεμιζεις με κρυο.εγω φτιαχνω μια φορα το μηνα 4-5 μπουκαλια και περναω πολυ καιρο.το βαζω σε μια μπαλα (απο απορρυπαντικο) και μετα στο πλυντηριο....ξερω ειναι χρονοβορο αλλα δεν εχει αρωμα ξεβγαζεται ευκολα και δεν πειραζει το μωρο.

Θα το κάνω βρε κοριτσάκι μου μπας και δούμε διαφορά...

δεν βγάζει σπυράκια (μόνο αν ακουμπήσει καταλάθος σε καμιά μπλούζα μας που δεν είναι πλυμένη και αυτή με προδέρμ) αλλά έχει τα συμπτώματα αλλεργικής ρινίτιδας, μπούκωμα, φτέρνισμα, κλπ.

Να τώρα σκούπισα, ξεσκόνισα και τον έφερα στο καθαρό σαλόνι και άρχισε τα φτερνίσματα...

δεν έχει ρεύμα, αλλά την παρήγγειλα χθες και μαζί και άλλα παιχνιδάκια και μασουλητικά και μαλακά και ένα στρωματάκι δραστηριοτήτων :)

πως και πως τα περιμένουμε...κάποια θα τα βάλω και κάτω από το δένδρο!

Σε ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια τατιανάκι...

όλα καλά με τη μικρή; σου είπε κάτι ο γιατρός για το ότι έχει πέσει η ταχύτητα πρόσληψης βάρους; εμείς έχουμε ραντεβού την άλλη Πέμπτη...

παρακαλω μαρακι μου!μακαρι να ειχα χρονο να ερχοσασταν με τον μπεμπουλιξ να την δοκιμαζατε κιολας!!αντε με το καλο τα δωρακια σας!!!και ευχομαι να του αρεσει η κουνιτσα του και να ησυχασεις και εσυ λιγο.εμενα κοιμοταν τωρα 2,5 ωρες εκει.δεν ξερω αν κανει να την αφηνω τοσο αλλα εκει κοιμαται πολυ ησυχα....βεβαια δεν κουνιεται.μολις την παρει ο υπνος της το κλεινω.απλα ειναι σαν φωλιτσα και της αρεσει!

ο γιατρος ειπε οτι απλα εξισορροπει το πολυ βαρος που πηρε γιατι αν συνεχιζε ετσι θα γινοταν τεραστια!εμεις δευτερα για εμβολιο!!

ε έχει μια λογική αυτό που λέει ο γιατρός...

και ο Νικόλας φρέναρε...από κει που έπαιρνε 400 γρ. την εβδομάδα, εδώ και 3 βδομάδες παίρνει 120-150...και πάλι δεν έχει πέσει καμπύλη...οπότε πιστεύω δεν είναι ανησυχητικό...

Διαφημίσεις

μαρακι εχεις ξαναπαραγγειλει απ αυτο το site?ευχαριστημενη?μπηκα λιγο να δω αλλα με τα λιγα γερμανικα που ξερω δεν εβγαλα ακρη.θα παρω μια προπληρωμενη καρτα κ οταν ειναι να παραγγειλω θα μπορεσεις να μου πεις τι βηματα ακολουθησες?ξερεις ποσο ειναι τα μεταφορικα-ουτε αυτο δε καταλαβα ηθελα να ξερα τι γερμανικα εμαθα:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

μαρακι εχεις ξαναπαραγγειλει απ αυτο το site?ευχαριστημενη?μπηκα λιγο να δω αλλα με τα λιγα γερμανικα που ξερω δεν εβγαλα ακρη.θα παρω μια προπληρωμενη καρτα κ οταν ειναι να παραγγειλω θα μπορεσεις να μου πεις τι βηματα ακολουθησες?ξερεις ποσο ειναι τα μεταφορικα-ουτε αυτο δε καταλαβα ηθελα να ξερα τι γερμανικα εμαθα:P

όχι δεν είχα παραγγείλει ξανά αλλά έχω διαβάσει ότι όσες παρήγγειλαν είναι ευχαριστημένες...

και γω ήξερα κάποτε γερμανικά αλλά δε θυμάμαι γρυ :)

Ο υπολογιστής έχει το google toolbar και έκανα μετάφραση τις σελίδες και έβγαλα άκρη.

Όταν είσαι έτοιμη να παραγγείλεις, εδώ είμαι εγώ...με προπληρωμένη πλήρωσα και όλα οκ

μεταφορικά για ελλάδα είναι 15.95.

όχι δεν είχα παραγγείλει ξανά αλλά έχω διαβάσει ότι όσες παρήγγειλαν είναι ευχαριστημένες...

και γω ήξερα κάποτε γερμανικά αλλά δε θυμάμαι γρυ :)

Ο υπολογιστής έχει το google toolbar και έκανα μετάφραση τις σελίδες και έβγαλα άκρη.

Όταν είσαι έτοιμη να παραγγείλεις, εδώ είμαι εγώ...με προπληρωμένη πλήρωσα και όλα οκ

μεταφορικά για ελλάδα είναι 15.95.

σ ευχαριστω εκ των προτερων.δεχονται οποιαδηποτε προπληρωμενη καρτα?εσυ ποιας τραπεζας εχεις?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...