Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σε ολες.

πως πατε σημερα? εμεις μετα τη χθεσινη αργια φρικαραμε να σηκωθουμε. τελοσπαντων. ο Αντρικος τα καταφερνει βλεπω και βελτιωνεται.

Εγω παλι λογικα σας εχω πει πως οι μικρες ειναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ αρρωστες πυρετους κ βηχα. Μα μου φαινεται πως αρρωσταινουν μετα το μπανιο στο σπιτι δεν εξηγειται διαφορετικα. και εχουμε και θερμανση βαλει αλλα ολο ξεσκεπαζονται. μα ειναι δυνατον να κοιμηθηκαν εχθες το βραδυ ( με 25 βαθμους και 30 ολη μερα) και καλοφιφερ και να ξυπνησαν χειροτερα?

μα ελεος!!!!:P τα νεα σας...?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα. Συγνώμη Μαριάννα 25 βαθμούς και καλοριφέρ???Βρε τι λες???Μήπως δεν κατάλαβα καλά????

Εγώ ήμουν με κοντομάνικο και ο μικρός με μια ελαφριά πιτζαμούλα και αμάνικο ζιπουνάκι. Στον ύπνο ένα φλις κουβερτάκι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αστα να πανε!!!. τα καναμε μπανιο αργα και τελειωσαμε στις 1. το καλοριφερ ΜΑς ειναι με χρονοδιακοπτη και σενσορα δηλαδη αναβει μονο αν η θερμοκρασια κατεβει απο τους 22 βαθμους. αν ειναι πανω απο 22 δεν αναβει (ξεχασα να το διευκρινισω) αλλα στη μεγαλη εχω βαλει παπλωμα + σεντονι (ξεσκεπαζεται ομως κ κραταει μονο σεντονι οταν ζεσταινεται) και η μικρη με μαλινη κουβερτουλα (ξεσκεπαζεται επισης). φοβαμαι ρε γμτ τωρα που ειναι τοσο χαλια ειδικα μετα το μπανιο...και οι 2 μεμακο μπιτζαμουλες κ' φορμακι...

καλημερα!!!!ολα καλα? λοιπον εγω ειμαι στην θεση μου ακομα και μονο για χαρη των παιδιων μου οσο και αν καταπιεζω τα θελω μου.τον Κ. τον εχω περιορισει σχετικα με τις εξοδους του και το κινητο του πλεον το φερνει σπιτι. μου ειπε πως το "νταραβερι" με την λεγαμενη γινεται αρκετο καιρο αλλα μου ορκιζεται πως δεν εχει γινει τιποτα παραπανω αλλα εγω δυσκολευομαι να τον πιστεψω.οπως και να ΄χει εγω του εδωσα μια πιστωση χρονου να αλλαξει τακτικη σε σχεση με τα παιδια αλλα και γενικοτερα με την οικογενεια.εγω θελω να σας ευχαριστησω που ησασταν και ειστε διπλα μου.......και μου δωσατε συμβουλες.ευτυχως που υπαρχετε και εσεις και μπορω να μιλησω με καποιον γιατι σιγουρα θα ημουν σε χειροτερη κατασταση.........Αααααα και κατι αλλο ΜΑΚ γλυκια μου φιλεναδιτσα.....ο Κ. ειχε ζησει πολυ εντονα την ζωη μεχρι που παντρευτηκε σε σχεση μενα και την μικρη του ηλικια οπως επισημανες.σας φιλω και σας ευχαριστω....

Τελικα αυτοι οι αντρες οσο και να την εχουν ζησει την ζωη τους .....

Και εννοειται οτι θα τοθ μαζεψεις τις εξοδους κοριτσι γιατι κι εσυ ψυχη εχεις και θελεις να ξφευγεις αλλα καθεσαι με τα παιδακια σου. Δωστου περισσοτερες αρμοδιοτητες μεσα στο σπιτι και ιδιως με το θεμα των παιδιων , βγες για εναν καφε με καμια φιλη και ασε τον με τα παιδια να δει τι ωραια που ειναι!!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Τι μου κάνετε???

Δεν έχω διαβάσει ακόμα προηγούμενα ποστς!

Πήρα τις εξετάσεις του PAPP-A και είναι πολύ καλές!

Όλα καλα ευτυχώς!

Σήμερα έχω γυναικολόγο για να δούμε το μωράκι μας!!!

Τι καλα!!!!

eNortjKzUjI0MDQ1MVWyBlwwFVkCzQ,,14.png

eNortjKzUjI0MDQ1MVKyBlwwFVACyg,,81.png

αντε νινακι με το καλο! αχ τι συγκινητικα που ειναι ολα αυτα!!! τα παιδακια σου θα εχουν πολυ ωραια διαφορα (σα τα δικα μου)...

Ναι όντως καλή μου! Ίσως θα είναι λίγο δύσκολα στην αρχή αλλά θα τα καταφέρω!!!;)

eNortjKzUjI0MDQ1MVWyBlwwFVkCzQ,,14.png

eNortjKzUjI0MDQ1MVKyBlwwFVACyg,,81.png

Διαφημίσεις

Αλό! ξεπατώθηκα στις δουλειές και τώρα πάω να κάνω μπάνιο, φτιάξω μαλλί νύχι γιατί απόψε θα βγω (ναι γι'αυτό άνοιξαν οι ουρανοί!!!) για φαγητό με συμφοιτητές από το μεταπτυχιακό και έχω τρελλή χαρά! :tongue:

Μαράκι στόλισες για τα Χριστούγεννα? Σε ευχαριστώ για τις ευχές!

το επόμενο σ/κ που θα είναι εδώ ο μπαμπούλης μου...γιορτάζω κιόλας...

Γεια σας και απο εμας!!!

Ο Αντρίκος ειναι λιγο καλυτερα αλλα οχι τελείως καλα ακομα.Οσο για μπουκωμα μυτες και βηχα το Αερολιν......

Φιλάκια και παλι καλημέρα

άντε ρε κοπέλα! όλα καλά; πεθαίνω για την φώτο του αντρίκου και περιμένω να δω και τις υπόλοιπες...απόψε στο φέις, κουνήσου!!! :tongue:

Αστα να πανε!!!. τα καναμε μπανιο αργα και τελειωσαμε στις 1. το καλοριφερ ΜΑς ειναι με χρονοδιακοπτη και σενσορα δηλαδη αναβει μονο αν η θερμοκρασια κατεβει απο τους 22 βαθμους. αν ειναι πανω απο 22 δεν αναβει (ξεχασα να το διευκρινισω) αλλα στη μεγαλη εχω βαλει παπλωμα + σεντονι (ξεσκεπαζεται ομως κ κραταει μονο σεντονι οταν ζεσταινεται) και η μικρη με μαλινη κουβερτουλα (ξεσκεπαζεται επισης). φοβαμαι ρε γμτ τωρα που ειναι τοσο χαλια ειδικα μετα το μπανιο...και οι 2 μεμακο μπιτζαμουλες κ' φορμακι...

ώπα στο είχα πει και δε με πρόσεξες...είναι πολύ πιθανό η μάλλινη κουβέρτα να δημιουργεί το μπούκωμα στη μικρή σου...

καλημερα!!!!ολα καλα? λοιπον εγω ειμαι στην θεση μου ακομα και μονο για χαρη των παιδιων μου οσο και αν καταπιεζω τα θελω μου.τον Κ. τον εχω περιορισει σχετικα με τις εξοδους του και το κινητο του πλεον το φερνει σπιτι. μου ειπε πως το "νταραβερι" με την λεγαμενη γινεται αρκετο καιρο αλλα μου ορκιζεται πως δεν εχει γινει τιποτα παραπανω αλλα εγω δυσκολευομαι να τον πιστεψω.οπως και να ΄χει εγω του εδωσα μια πιστωση χρονου να αλλαξει τακτικη σε σχεση με τα παιδια αλλα και γενικοτερα με την οικογενεια.εγω θελω να σας ευχαριστησω που ησασταν και ειστε διπλα μου.......και μου δωσατε συμβουλες.ευτυχως που υπαρχετε και εσεις και μπορω να μιλησω με καποιον γιατι σιγουρα θα ημουν σε χειροτερη κατασταση.........Αααααα και κατι αλλο ΜΑΚ γλυκια μου φιλεναδιτσα.....ο Κ. ειχε ζησει πολυ εντονα την ζωη μεχρι που παντρευτηκε σε σχεση μενα και την μικρη του ηλικια οπως επισημανες.σας φιλω και σας ευχαριστω....

μην ευχαριστείς ρε χαζό! εδώ είμαστε ακόμα και αν μας καταπίνει η καθημερινότητα...

από δω και πέρα βλέποντας και κάνοντας λοιπόν και δεν θα χάσεις στιγμή την ψυχραιμία και την αξιοπρέπειά σου οκ;

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Τι μου κάνετε???

Δεν έχω διαβάσει ακόμα προηγούμενα ποστς!

Πήρα τις εξετάσεις του PAPP-A και είναι πολύ καλές!

Όλα καλα ευτυχώς!

Σήμερα έχω γυναικολόγο για να δούμε το μωράκι μας!!!

Τι καλα!!!!

Μπράβο καρδούλα μου!

Καλησπέρα και από μένα. Απίστευτη η αλλαγή του καιρού από χθες ίσαμε σήμερα. Σαν να ήμουν χθες στην Ταυλάνδη και σήμερα στην Αγγλία. Απαπαπα!

Ένα άγχος με το σκέπασμα το έχω και εγώ αλλά πήρα ένα πολύ ωραίο φορμάκι από m&co και νομίζω θα μας πάει οκ φέτος.

Α ξέχασα να σας πω. Ξυπνήσε 2:30 και κοιμήθηκε 05:30, εγώ στις 6. Άτιμα δόντια. Τώρα ξεκουράζεται το καημενούλι μου.

Ελενάκι βάστα γερά. Αν σε ενδιαφέρει ψάξε να δεις τι έχει γίνει μεταξύ τους και κυρίως να είσαι κατηγορηματική να διακοπεί το θέμα άμεσα. Τι να πω, δύσκολες καταστάσεις αυτές. Δεν μου έχει τύχει ποτέ και νομίζω πως αν μου τύχαινε θα ήταν και τελιωτικό, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Αλλά αν είσαι μάνα σκέφτεσαι τα παιδιά σου πάνω από τον εαυτό σου. Σου εύχομαι τα καλύτερα κοπέλα μου.

Νινάκι τέλεια! Περιμένουμε νέα από το μπεμπέ. Για φύλο δεν σας έκανε νύξη ε?

Μαράκι 21 γιορτάζεις ε? Εμείς εδώ τις παντρεμένες τις γιορτάζουμε 15Αυγούστου, το χαμε πει και τότε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλησπερα...το κρυο ειναι εδω. επιτελους δηλαδη! μαρια δε μπορει να ναι το μπουκωμα απο τη κουβερτουλα, 2 φορες την εχω βαλει...πιο πιθανο ειναι να ναι απο δοντια τελικα. το τρελο θεμα το χει η μεγαλη ομως, τωρα ειναι παλι με πυρετο. η μικρη αναπνεει και με την πιπιλα στο στομα, τελειως απο τη μυτη... τι να κανουμε. σημερα ο συζυγος μου λεει να βγουμε μετα το σεμιναριο κ εγω βαριεμαιιιιιιιι...:rolleyes:

γεια σας και απο μας.τι κανετε?επιτελους.....μετα απο πολλους μηνες θα κρατησουν τον Ανασταση οι γονεις μου αυριο και εμεις θα βγουμε βολτιτσα τα 2μας:D:D:D

Μαριαννα κουκλιτσα η Αννουλα.μονο της 2 φωτο μπορεσα να δω ετσι, μετα ζηταει φειςμπουκ και παρολο που εχω παλι δεν μπορω να της δω.λεει πως δεν επιτρεπεται:?

ελπιζω ολες να ειστε καλα:D

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...