Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια.

Δυστυχώς η εγχείρηση δεν πήγε τόσο καλά. Αιμορράγησε η γιαγιά κατά την διάρκεια και την έκλεισαν άρων άρων. Σε 10 μέρες θα την ξανακάνει. Αύριο θα βγει από το νοσοκομείο και θα την έχει σπίτι η μαμά μου που μένει δίπλα οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσω να αφήσω τον μικρό για να βρεθούμε Άννα και Μαριάννα. Ο Στ. έχει διάβασμα και δεν θέλω να τον ζορίζω. Θα δούμε...

Ελενίτσα πολύ θα ήθελα να σου στείλω πμ. αλλά δεν θέλω να σε φορτώνω κοριτσάκι μου. Φαντάζομαι κάποια κορίτσια θα έχουν ήδη επικοινωνήσει μαζί σου.

Θα σου πω μόνο 2 κουβέντες επειδή το έχω ζήσει το θέμα στο στενό μου περιβάλλον. Σήκωσε ψηλά το κεφάλι και επέβαλλε τα θέλω σου. Όλα τα θέλω σου και τα καταπιεσμένα. Είναι μια καλή ευκαιρία (αυτό εννοούσα όταν έλεγα πως έχεις το πάνω χέρι) να ξεκαθαρίσεις πολλά πράγματα που δεν σου αρέσουν.

Να είσαι σκληρή και απόλυτη όπως λέει και η Μακ, μην χαριστείς ώστε να καταλάβει ο κύριος πως το λάθος του θα το πληρώσει και πως τελοσπάντων έκανε λάθος.

Σε μικροπαντρεμένους το έχω δει το έργο και εγώ, ελαφρυντικό υπάρχει σίγουρα αλλά από την άλλη είναι άδικο για σένα. Γιατί αυτός και όχι εσύ? Είσαι μάνα αλλά και γυναίκα.

Κάτσε και συζήτησε μαζί του, μάθε αν δεν το έχεις κάνει ήδη σε ποιο σημείο έχει φτάσει αυτή η σχέση και βάλε όρους. Κομμένες οι έξοδοι, κομμένα τα 'βγαίνω και το κινητό στο αμάξι'. Δηλαδή αν πάθει κάτι ένα παιδί σου που θα τον βρεις? Επίσης κομμένες οι επαφές με τον κουμπάρο που φαντάζομαι τον καλύπτει.

Αυτά. Το καλύτερο σου εύχομαι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα

Ελευθερια θα τα πουμε οταν θα ειμαστε ολες οκ, μην ανησυχεις, ευχομαι τα καλυτερα στη γιαγιακα.

Αννα κι εμεις μυξουλες παλι κ γυρω στο 38 χθες το βραδυ και οι 2....αλλα στη μικρη ισως ειναι κ απο τα δοντια, ολο το δαχτυλο στο στομα και εχει βγαλει σε ολα τις πετσες απο μεσα! τη λυπαμαι! η μεγαλη παλι ωρες ωρες βηχει κ δε μπορει να σταματησει. ειδικα το βραδυ στον υπνο...

Ελενιτσα εγω δε μιλαω και δε σου στελνω και μην. γιατι δε ξερω τι να σου πρωτοπω, δε θελω να σε φορτισω-φορτωσω κ αλλο. Αλλα στο μονο που συμφωνω ειναι πως "εκμεταλευσου" τωρα τη κατασταση που εχεις "πλεονεκτημα".

Το συγκαμα απο χθες σαν να υποχωρει. ευτυχως γιατι κοντευουν 2 εβδομαδες. Της αφηνουμε και ανοιχτα τα φορμακια απο κατω για να μη ζοριζεται και τριβεται πιο πολυ πανω της το μπεμπιλινο. αλλαξαμε κ μπεμπιλινα δε ξερω αν ειναι τυχαιο... !

Οι αλλες κοπελιες τι κανουνε και τα μωρακια τους?:)πειτε κανενα νεο!!!! (εγω δε ψωνιζω πλεον απο το ιντερνετ γιατι παιρνει ο συζυγος εξαρτηματα για τη φωτ. μηχανη του και χαλαει ολα τα ορια των καρτων!!!!)

καλημεραααα τι κανετε?ολα καλα?ξυπνησα με αλλη διαθεση σημερα......και με βοηθησατε εσεις σε αυτο και σας ευχαριστω πολυ πολυ ολες σας!!!!:D εχθες μιλησα με την voula29.......γιορταζε ο γιοκας της προχθες και τα ειπαμε λιγο.εχει πολλη δουλεια και δεν προλαβαινει να μπει και ειναι και υπο μετακομιση.......σας στελνει πολλα φιλια και χαιρετισματα!!!!!εσεις πως ειστε????;)

τι εγινε ειστε καλα?εχθες δεν μπηκε καμια.....!!!μηπως δεν θελετε να συζητατε μαζι μου????

Καλημέρα...να μην ακούω χαζομαρούλες Ελενίτσα μου.

Εγώ προσωπικά χθες είχα τρέξιμο και δουλειές, γύρισα αργά από το μάθημα και με πήρε ο ύπνος στον καναπέ...Σήμερα πάλι είναι ζόρικη μέρα γιατί φεύγω πιο νωρίς και γυρίζω πιο αργά οπότε πάω να τελειώσω μαγείρεμα και να διορθώσω.

Ελπίζω να εξακολουθείς να είσαι καλύτερα :)

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και τα ζουζουνάκια τους...

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!!

τι κάνετε?????

Ελευθερία μου περαστικά στη γιαγιά σου και την επόμενη φορά να ολοκληρωθεί η εγχείρηση χωρίς παρατράγουδα....

Λενιώ μου τι λες??????????????????????

που πας και τα σκέφτεσαι καλέ αυτά????????

άκου εκεί δε θέλουμε να συζητάμε μαζί σου!!!

εγώ πάντως δε σου έστειλα πμ για το θέμα σου γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω....

αν δε βάλεις κάτω τον Κ. να συζητήσετε, να του τρίξεις και λίγο τα δόντια, δε νομίζω οτι μπορούμε να σε συμβουλέψουμε κάτι παραπάνω...

έγινε τίποτα? μιλήσατε???

αν δε θες να απαντήσεις εδώ στείλε μου πμ...

(παρεπιμπτόντως πώς σου ήρθε οτι μπορεί κάποιιος να ενοχληθεί που συζητάς το πρόβλημα σου μαζί μας εδώ?????? σου είπε κάποιος κάτι?)

για να σας ρωτήσω βρε τσούπρες....

με τα αλεσμένα πως τα πάτε??? τα κόψατε???

εμείς όχι ακόμα....τα φρούτα της τα βάζω στο μούλτι αλλά δεν της τα κάνω αλοιφή...τα αφήνω λίγο χοντροκομμένα....σε μέγεθος χυλοπίτας ας πούμε...

το φαί της όμως το κρέας το αλέθω κανονικά και τα λαχανικά της τα λιώνω με το πιρούνι...

καλά δεν αγχώνομαι κιόλας για να φάει εδώ και τώρα απλά απο περιέργεια ρωτάω....

ως τώρα, σε όλα ακολουθώ τη μικρή σε οτι θέλει και μια χαρά τα έχουμε πάει...

χθες της έφτιαξα κέικ και ξετρελλάθηκε!!!

της εφτιαξα αυτό:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/keik-karotou-kai-mpananas-nistisimo.html

αλλά δεν έβαλα καθόλου καρύδια και αντί για ένα φλυτζάνι ζάχαρη που λέει, της έβαλα 2 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη...

ωραίο βγήκε αλλά την επόμενη φορά θα κάνω κάποιες αλλαγούλες για να γίνει πιο νόστιμο...λιγότερο ξύσμα πορτοκάλι, λιγότερο λάδι και περισσότερο χυμό πορτοκάλι...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα τι κανετε?τα ζουζουνακια σας καλα?εγω ειμαι σκ@Τ@.πριν λιγο εμαθα οτι η θεια μου(38 χρονων)εχει καρκινο στο αιμα ,στην σπληνα,στο συκωτι,στη μητρα,στο στηθος και στον πνευμονα.:(

ελενιτσα μην ακουω τετοια.ακου δεν θελουμε να σου μιλησουμε!!!

Σοφακι και εγω ολα εντελως αλεσμενα του τα δινω ακομα.ειχαμε ξεκινησει σε κομματακια η πατημενα με το πηρουνι αλλα δεν τα ηθελε ετσι και μου ειχε κοψει τελειως το φαγητο .οποτε επιστρεψαμε στα αλεσμενα:?νομιζω καπου διαβασα οτι περιπου μεχρι 2 ετων μπορουμε να τα δινουμε χοντροαλασμενα μετα πρεπει να ξεκινησουν κανονικα.αν βρω το αρθρο θα προσπαθησω:roll:(γιατι ειμαι και λιγο ασχετη με το κομπιουτερ)να βαλω λινκ.πολλα φιλακια στην πριγκηπεσσα σου απο εμας.

Ελευθερια περαστικα στην γιαγιακα σου.

καλεεεεεεεεεεεεε που ειστε οι υπολοιπες?????????????????????????????????????????

XWF8p2.png

καλημερα τι κανετε?τα ζουζουνακια σας καλα?εγω ειμαι σκ@Τ@.πριν λιγο εμαθα οτι η θεια μου(38 χρονων)εχει καρκινο στο αιμα ,στην σπληνα,στο συκωτι,στη μητρα,στο στηθος και στον πνευμονα.:(

ελενιτσα μην ακουω τετοια.ακου δεν θελουμε να σου μιλησουμε!!!

Σοφακι και εγω ολα εντελως αλεσμενα του τα δινω ακομα.ειχαμε ξεκινησει σε κομματακια η πατημενα με το πηρουνι αλλα δεν τα ηθελε ετσι και μου ειχε κοψει τελειως το φαγητο .οποτε επιστρεψαμε στα αλεσμενα:?νομιζω καπου διαβασα οτι περιπου μεχρι 2 ετων μπορουμε να τα δινουμε χοντροαλασμενα μετα πρεπει να ξεκινησουν κανονικα.αν βρω το αρθρο θα προσπαθησω:roll:(γιατι ειμαι και λιγο ασχετη με το κομπιουτερ)να βαλω λινκ.πολλα φιλακια στην πριγκηπεσσα σου απο εμας.

Ελευθερια περαστικα στην γιαγιακα σου.

καλεεεεεεεεεεεεε που ειστε οι υπολοιπες?????????????????????????????????????????

πωπω ρε Σοφάκι τι είπες τώρα....

38 χρονών η γυναίκα....

κρίμα πολύ κρίμα....

μου τη δίνει όταν ακούω τέτοια πράγματα....

Για τα αλεσμένα δεν αγχώνομαι....και μένα δείχνει οτι δεν είναι ακόμα έτοιμη να τα κόψει...ε κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό...όποτε θέλει!

ανταποδίδουμε τα φιλάκια!!!:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γειά σας κορίτσια. Ευχαριστώ για τα περαστικά στην γιαγιά. Χθες την επισκέφτηκα στο νοσοκομείο (τελικά μάλλον αύριο θα βγει) και μου φάνηκε μια χαρά. 15 του Γενάρη μπαίνει για το δεύτερο χειρουργείο. Μετά ίσως χρειαστεί να κάνει και αφαίρεση χολής και αυτό δεν θέλουμε. 3 χειρουργεία με ολικκή νάρκωση σε 3 μήνες σε γυναίκα 75 ετών με βηματοδότη, ε δεν ακούγεται και το καλύτερο. Πάντως ο γιατρός είπε ό,τι η φυσική της κατάσταση είναι σαν μιας 30άρας. Μπεντένι η γιαγιάκα, φτου φτου.

Ελενίτσα τι σκέφτεσαι κοπέλα μου? Γιατί να μην θέλουμε να σου μιλάμε? Εγώ προσπαθώ να κάνω κάτι τελευταία στο σπίτι ώστε να βοηθήσει και ο καιρός να στρώσω τα χαλιά. Αλλά με 30 βαθμούς που είχαμε σήμερα, δεν το θεωρώ και απαραίτητο.

Σοφία1 ακολούθα τις ανάγκες του παιδιού και άσε τα πρέπει. Μέχρι 2 ετών μου δήλωσε ο παιδίατρος κανένα παιδί δεν μπορεί να τρώει κανονικά και να μην τον πιέζω. Που δεν το κάνω δηλαδή. Στο μούλτι φρουτόκρεμα και κρεατικά. Τα υπόλοιπα με το πιρούνι ή και σε κομματάκια αν είναι μαλακά πχ. πατατούλα. Αλλά έχω παρατηρήσει ό,τι σε κομματάκια τρώει λιγότερο. Ε με 4 δόντια τι να καταφέρει ο κακόμοιρος?

Σοφία2 κρίμα ρε συ για την θεία σου. Πρόσφατα έμαθα για μια άλλη περίπτωση, 40άρας με φουλ καρκίνο στα γεννητικά όργανα. Άσε είναι να τρελλαίνεσαι με τέτοια.

Εμείς σήμερα έχουμε επέτειο γάμου. 3 χρόνια γάμου...Επίσης γιορτάζει ο πολυούχος μας, Αγιος Μηνάς και ο Σ. δεν δούλευε οπότε πήγαμε βολτούλα οικογενειακώς το πρωί. Λούνα παρκ και μετά παιδότοπο, ξεσάλωσε ο μικρός.

Συζητούσαμε ό,τι πριν 2 χρόνια γιορτάζαμε την επέτειό μας με κρουαζιέρα στον Νείλο και σήμερα στην "ρόδα" στο Λούνα Παρκ. Τι όμορφες εκπλήξεις μας εππιφυλάσει η ζωή...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

τι εγινε ειστε καλα?εχθες δεν μπηκε καμια.....!!!μηπως δεν θελετε να συζητατε μαζι μου????

Λες χαζομάρες! Πως είσαι; κουβεντιάσατε;

Καλημέρες!!!!

για να σας ρωτήσω βρε τσούπρες....

με τα αλεσμένα πως τα πάτε??? τα κόψατε???

εμείς όχι ακόμα....τα φρούτα της τα βάζω στο μούλτι αλλά δεν της τα κάνω αλοιφή...τα αφήνω λίγο χοντροκομμένα....σε μέγεθος χυλοπίτας ας πούμε...

το φαί της όμως το κρέας το αλέθω κανονικά και τα λαχανικά της τα λιώνω με το πιρούνι...

καλά δεν αγχώνομαι κιόλας για να φάει εδώ και τώρα απλά απο περιέργεια ρωτάω....

ως τώρα, σε όλα ακολουθώ τη μικρή σε οτι θέλει και μια χαρά τα έχουμε πάει...

τα φρούτα τα αλέθω όπως στην αρχή...και θα το κάνω όσο πάει...τα τρώει τρελλά και μεγάλη ποσότητα οπότε δεν το διακινδυνεύω να τα κόψει...

το κρέας βάζω στο μούλτι χοντροκομένο, τα υπόλοιπα μικρά κομματάκια ή πατημένα με πηρούνι...

φακές, ρύζι, πεπονάκι τα τρώει όπως είναι, φιδέ, μακαρόνια σε κομματάκια

ψωμάκι με τυράκι σε μπουκίτσες, φρουτάκια επίσης κομματάκια...

έχει στρουμπουλέψει ο μπόμπιρας και αυτό το κάνει όταν ετοιμαζεται να πετάξει μπόι...

Σοφάκι μου γλυκό, λυπάμαι πολύ για τη θεία σου...καταλαβαίνω ότι ίσως είναι μη αναστρέψιμο, οπότε απλά εύχομαι να μην ταλαιπωρηθεί :(

Γειά σας κορίτσια. Ευχαριστώ για τα περαστικά στην γιαγιά. Χθες την επισκέφτηκα στο νοσοκομείο (τελικά μάλλον αύριο θα βγει) και μου φάνηκε μια χαρά. 15 του Γενάρη μπαίνει για το δεύτερο χειρουργείο. Μετά ίσως χρειαστεί να κάνει και αφαίρεση χολής και αυτό δεν θέλουμε. 3 χειρουργεία με ολικκή νάρκωση σε 3 μήνες σε γυναίκα 75 ετών με βηματοδότη, ε δεν ακούγεται και το καλύτερο. Πάντως ο γιατρός είπε ό,τι η φυσική της κατάσταση είναι σαν μιας 30άρας. Μπεντένι η γιαγιάκα, φτου φτου.

Εμείς σήμερα έχουμε επέτειο γάμου. 3 χρόνια γάμου...Επίσης γιορτάζει ο πολυούχος μας, Αγιος Μηνάς και ο Σ. δεν δούλευε οπότε πήγαμε βολτούλα οικογενειακώς το πρωί. Λούνα παρκ και μετά παιδότοπο, ξεσάλωσε ο μικρός.

Συζητούσαμε ό,τι πριν 2 χρόνια γιορτάζαμε την επέτειό μας με κρουαζιέρα στον Νείλο και σήμερα στην "ρόδα" στο Λούνα Παρκ. Τι όμορφες εκπλήξεις μας εππιφυλάσει η ζωή...

Περαστικά στην γιαγιούλα παλληκάρι :)

Να ζήσετε πάντα αγκαλιασμένοι να καμαρώνετε το Μανωλιό σας και τα άλλα μπομπιράκαι που θα έρθουν!

Ελπίζω να είστε όλες καλά...εδώ και 3 μέρες έχω γμθεί στη δουλειά!!! γυρνάω μετά τις 8 σπίτι...σήμερα ήρθαν και τα δυο αντράκια μου και με πήραν...έκπληξη...μόλις έφτασα στο αυτοκίνητο, βλέπω στο πίσω κάθισμα το σούργελο με ένα τεράστιο χαμόγελο...αχ για πότε ξέχασα νεύρα, κούραση και πείνα δε λέγεται!

Να θυμηθώ να πάρω τη Λίτσα αύριο...κάθε βράδυ λέω και τελικά πάει αργά...

τι άλλα; δεν μπορώ να σκεφτώ...

α! ο μικρούλης από χθες έχει βγάλει στο στήθος και την κοιλίτσα κάτι σπιθουράκια που μεγαλώνουν και 2-3 έχουν κάνει ηδη "κεφαλάκι" μάλλον με πύον...

ελενάκι που είσαι πιο έμπειρη, τι λες να είναι; :confused:

αχ αν θυμηθώ κάτι άλλο, θα σας γράψω...

Διαφημίσεις

Καλησπερα...κι εμεις δε δουλευαμε σημερα για τον ιδιο λογο κ πηγαμε μεγαλη παρεα με πολλα παιδακια για φαι διπλα στο ενυδρειο στις γουρνες που εκει μια ταβερνα με τσουληθρες κ κουνιες...αλλα η μικρη εχει γυρω στο 38 και η μεγαλη χθες χτυπησε το βραδυ 39+. σημερα ηταν καλα η μικρη, η μεγαλη επισης μετα τις 8 χτυπησε ενα 38αρι...τι στο καλο...

...οσο πιο περαστικα και ανωδυνα να ειναι για ολους τους δικους σας ανθρωπους κοριτσια οι κακες αρρωστιες. εχω προσφατη την δικη μας ιστορια...Περσι το Νοεμβρη ο μπαμπας μου θα εμπαινε για εγχειρηση κηλη... στις προεγχειρητικες εξετασεις του βρηκαν "κατι αλλο"...για μια εβδομαδα η μαμα μου μου ελεγε μισολογα και τετοια και μισοκλαιγε. τελικα ειχε εναν ογκο στον πνευμονα και καναν αφαιρεση του ανω λοβού. μπηκε 6 δεκεμβριου κι εμεις ειχαμε κανονισει να παμε πιο μετα αλλα για να τον προλαβουμε πριν το χειρουργειο να δει και τα μωρα να "παρει θαρρος" φυγαμε εκτακτως 23 δεκεμβριου και ο αντρας μου ξαναγυρισε εδω να δουλεψει 3 μερες και ξαναρθε αθηνα...μπηκε την επομενη των χριστουγεννων κ εμεινε μεσα 20 μερες και οσες μειναμε τον βλεπαμε και κλαιγαμε, τοσο πολυ πονο τραβηξε,και μετα ημουνα μακρια εγω και η μαμα μου μονη της να τον παλευει, γιατι ειναι και δυσκολος ανθρωπος ειχε δυσκολεψει 1000 φορες. και μετα 6 μηνες χημειοθεραπειες κ επανενταξη. εκανε φυσιοθεραπειες αναπνοης για να μαθει να ανΑπνεει απο την αρχη γιατι ενιωθε πως δεν ειχε ανασα...οι χημειοθεραπειες ηταν ελαφριες ευτυχως και το μονο που του αφηναν ηταν βαρυστομαχια...ηταν προληπτικες γιατι η εγχειρηση ηταν απολυτως επιτυχης. απο τοτε εχου περασει 11 μηνες και ειναι καθαρος. καθε 3 μηνο πρεπει να κανει πληρες σκαναρισμα. ως τωρα ειναι ολα καλα... και στις 16 θα μπει να κανει επιτελους και την κηλη...αυτο δηλαδη που τα ξεκινησε ολα. Ηταν λες και του πε καποιος απο ψηλα "πρεπει να πας στο νοσοκομειο" τοτε...και τυχαια το προλαβε! ο μπαμπας μου εχει κοψει το τσιγαρο 28 χρονια και καθε χρονο κανει απειρες εξετασεις (ειναι απο αυτους που για να μη παθυν κατι κανουν οτι εξετασεις υπαρχουν καθε χρονο). και του βγηκε τωρα. γιατι πολυ απλα αυτα βγαινουν οποτε θελουνε.

Μη με παρεξηγησετε, αλλα οτι ειναι να γινει για τους ανθρωπους σας ας γινει γρηγορα γιατι δεν αξιζει κανεις να παιδευεται ειδικα αν δεν υπαρχει σωτηρια. Ειχα θειο μου σε παρομοια κατασταση 1 χρονο και απο τις χημειοθεραπειες ειχε καταντησει σκελετωμενη σκια. ντρεπομαι να το θυμαμαιι αλλα ειχα καιρο να τον δω κ οταν τον ειδα φοβηθηκα. Τελικα "εφυγε" και η ξαδερφη μου στα 20 της ελεγε "ευτυχως"...

Ελευθερια στη γιαγιακα καλη επιτυχια. Σε ποιο νοσοκομειο θα την κανει? ξεχασα να σε ρωτησω.

Μαριάννα περαστικά στα κορίτσια. Πάλι καλά με τον μπαμπά σου, άμα έχει χρόνια παιδί μου ο άνθρωπος...

Η γιαγιά την έκανε στο Βενιζέλιο και την δεύτερη εκεί θα την κάνει. Την χολή δεν ξέρω, ίσως σε ιδιωτικό. Πρέπει να βρούμε γιατρό πρώτα, χειρούργο θέλει αυτή την φορά.

Μαράκι στόλισες για τα Χριστούγεννα? Σε ευχαριστώ για τις ευχές!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεια σας και απο εμας!!!

Ο Αντρίκος ειναι λιγο καλυτερα αλλα οχι τελείως καλα ακομα.Οσο για μπουκωμα μυτες και βηχα το Αερολιν......

Δεν εχω διαβασει και πολλά αλλα Ελενίτσα μου οτι και να κάνεις θα το κανεις για τους θησαυρούς σου , αυτά θα σκέφτεσαι και θα παίρνεις το κουράγιο για οτιδηποτ εκαι αν αποφασίσεις......

Θα προσπαθησω να διαβάσω τιποτα αν και σημερα Παρασκευη και ελειπα και 20 μερες και καταλαβαίνετε τι γινεται στο γραφειο.

Φιλάκια και παλι καλημέρα

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...