Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή εβδομάδα!!!

Έχουμε μέρες να τα πούμε εε???

Λοιπόν, τα νέα μου στα γρήγορα!

Όλα οκ, με αυχενική και το Papp-A θα βγεί Παρασκευή όπου και θα πάω για εξέταση και στον γυναικολόγο μου!

Πήγα έκανα καρδιολογική εξέταση ΟΛΑ ΟΚ!!!

Πήγα ενδοκρινολόγο...μου είπε πως οι τιμές της εξέτασης είνα ψεύτικες λόγο συγκεκριμένης εβδομάδας που ήμουν!

Μου έδωσε όμως εξετάσεις να κάνω σε 1 μήνα: Θυροειδούς και Καμπύλη Γλυκόζης!!!

Αυτά ...και να προσέχω την διατροφή μου επειδή έχω άσχημα προηγουμενα με το διαβήτη κύησης!

έλα βρε Ελινάκι! Σε σκεφτόμουν Παρασκευή βράδυ και μετά με τούτα και με κείνα αμέλησα να σε πάρω τηλ. :mad:

Τα νέα σου τέλεια!!! Μπράβο καρδούλα μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελινα πολυ ευχαριστα τα νεα σου!!!!!Σοφια δεν εχεις τον Θεο σου.....με εκανες και γελασα πρωι πρωι.....τι να σου πω παρε επαναφορτιζομενη!!!!!Μαρια ο Κ. ειναι ολη την ημερα εκτος σπιτιου.......και καθε Παρασκευη βγαινει με τον κουμπαρο μας μεχρι τα ξημερωματα!!!εγω βεβαια σπιτι......οποτε και να θελω να ξερω τι γινεται.....μονο απο τον αδερφο μου που τον βλεπει εξω μαθαινω......το κινητο το αφηνει συνηθως στο αυτοκινητο.

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή εβδομάδα!!!

Έχουμε μέρες να τα πούμε εε???

Λοιπόν, τα νέα μου στα γρήγορα!

Όλα οκ, με αυχενική και το Papp-A θα βγεί Παρασκευή όπου και θα πάω για εξέταση και στον γυναικολόγο μου!

Πήγα έκανα καρδιολογική εξέταση ΟΛΑ ΟΚ!!!

Πήγα ενδοκρινολόγο...μου είπε πως οι τιμές της εξέτασης είνα ψεύτικες λόγο συγκεκριμένης εβδομάδας που ήμουν!

Μου έδωσε όμως εξετάσεις να κάνω σε 1 μήνα: Θυροειδούς και Καμπύλη Γλυκόζης!!!

Αυτά ...και να προσέχω την διατροφή μου επειδή έχω άσχημα προηγουμενα με το διαβήτη κύησης!

μπράβο Ελινάκι!!!

μια χαρά τα νέα σου!!!

λίγη προσοχή στη διατροφή και όλα καλά!!!!

Καλώς το...λοιπόν αν κάνεις υπομονή μέχρι το σκ, θα σου ανεβάσω στο rapidshare τα εξής:

1. Ultimate Xmas Collection - 6 cds με χριστουγεννιάτικα σε όλες τις βερσιον από το 1960

2. Disney Xmas songs - τραγουδάκια με τους ήρωες του disney (ο σούργελος ακούει τον donald να τραγουδάει we wish you a merry xmas και χτυπιέται από τα γέλια!)

3. ταινίες χριστουγεννιάτικες με τους ήρωες του disney

μόλις τα ανεβάσω θα σας δώσω λινκς να τα κατεβάσετε!

στο μεταξύ ψάχνω και για άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια/ταινίες...

α σου είπα ότι το ικέα έχει φανταστικά πράγματα;;;

επίσης το διάφανο...έχετε εκεί κάτω;;; πανέμορφα!!!

α ωραία!!

θα αναμένω με αγωνία!!!!

μάλλον θα ανέβω Αθήνα κάποια στιγμή μέσα στο Νοέμβριο οπότε πιτσέυω να επισκεφθώ το ικέα!!!

διάφανο δεν ξέρω αν έχουμε!!!

αλλά έτσι κι αλλιώς αν και θα στολίσω δέντρο, θα το κάνω παιδικό....λούτρινα, κάλτσες χριστουγεννιάτικες, κλπ....και ένα καλό δέσιμο του δέντρου στο καλοριφέρ!!!

Ελινα πολυ ευχαριστα τα νεα σου!!!!!Σοφια δεν εχεις τον Θεο σου.....με εκανες και γελασα πρωι πρωι.....τι να σου πω παρε επαναφορτιζομενη!!!!!Μαρια ο Κ. ειναι ολη την ημερα εκτος σπιτιου.......και καθε Παρασκευη βγαινει με τον κουμπαρο μας μεχρι τα ξημερωματα!!!εγω βεβαια σπιτι......οποτε και να θελω να ξερω τι γινεται.....μονο απο τον αδερφο μου που τον βλεπει εξω μαθαινω......το κινητο το αφηνει συνηθως στο αυτοκινητο.

Σε έκανα και γέλασες εεε???

αφού είμαι τεμπέλα....τι να κάνω?????????

όσο για τον Κ.

συζητήστε....και μετά βλέπεις πως θα το χειριστείς....πάντως σφίξτου τα λουριά...ευκαιρία είναι τώρα που έχει και τη φωλιά του χ....σμένη....;)

πάωωωωω!!!!!!!!!

ξύπνησε το ζουζούνι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

βρε Ελένη μου πόσο μεγάλη είναι η Τρίπολη; Δεν θα είχε ακουστεί τίποτα; Δεν θα τον είχαν δει με την λεγάμενη; Ο αδελφός σου αν είχε δει κοπέλες στην παρέα του Κ. δεν θα στο έλεγε;

Έχεις τρόπο να κάνεις ντου σε άσχετες ώρες της μέρας εκεί που σου λέει ότι πάει;

Εγώ τον Γιώργο τον έχω τελείως ελεύθερο να πηγαίνει όπου θέλει και με όποιον θέλει και όσο θέλει, αρκεί να ξέρω που είναι σε περίπτωση ανάγκης. Ξέρει πολύ καλά πόσο τρελλή είμαι και αν μου τη βαρέσει να τον ψάξω εκεί που μου είπε και δεν είναι, την γμσε!!! :)

βρε Ελένη μου πόσο μεγάλη είναι η Τρίπολη; Δεν θα είχε ακουστεί τίποτα; Δεν θα τον είχαν δει με την λεγάμενη; Ο αδελφός σου αν είχε δει κοπέλες στην παρέα του Κ. δεν θα στο έλεγε;

Έχεις τρόπο να κάνεις ντου σε άσχετες ώρες της μέρας εκεί που σου λέει ότι πάει;

Εγώ τον Γιώργο τον έχω τελείως ελεύθερο να πηγαίνει όπου θέλει και με όποιον θέλει και όσο θέλει, αρκεί να ξέρω που είναι σε περίπτωση ανάγκης. Ξέρει πολύ καλά πόσο τρελλή είμαι και αν μου τη βαρέσει να τον ψάξω εκεί που μου είπε και δεν είναι, την γμσε!!! :)

ειναι πολυ πονηρος.....παντρεμενος και θα εβγαινε εξω μαζι της????υπαρχουν μερη να παει αν θελει να κρυφτει οταν βγαινει!!!!προχθες που ηταν παραμονη εκλογων και ολοι οι υποψηφιοι κερναγαν παντου ηταν μαζι σε μια καφετερια και ειχε πολυ κοσμο......ηταν και ο αδερφος μου εκει αλλα μιλουσαν με τα μηνυματα.......εγω δυστυχως δεν μπορω να παω να του κανω ντου γιατι με το μεσιτικο παει εκτος Τριπολης........και εγω δεν οδηγω!!!!εχτες με εκανε μπροστα στον αδερφο μου και εκλαψα....γιατι λεει ειμαι προβλημα.......και σηκωθηκα και εφυγα και πηγα σπιτι με τα ποδια......και τον αναγκασα να παρει και το παιδι απ το σχολειο.και τον προειδοπιησα οτι αν συνεχισει θα μιλησω στην μανα του.......!!!αλλα ετσι και αλλιως σπιτι δεν υπηρχε και ποτε......περαστικος ερχοταν.ο Ανδρεας που ειναι πιο μεγαλος και καταλαβαινει του φεροταν πολυ αποτομα γιατι δεν ασχολιοταν μαζι του.....βλεπει και καταλαβαινει.......τι να πω!!!βλεποντας και κανοντας!!!

Διαφημίσεις

ειναι πολυ πονηρος.....παντρεμενος και θα εβγαινε εξω μαζι της????υπαρχουν μερη να παει αν θελει να κρυφτει οταν βγαινει!!!!προχθες που ηταν παραμονη εκλογων και ολοι οι υποψηφιοι κερναγαν παντου ηταν μαζι σε μια καφετερια και ειχε πολυ κοσμο......ηταν και ο αδερφος μου εκει αλλα μιλουσαν με τα μηνυματα.......εγω δυστυχως δεν μπορω να παω να του κανω ντου γιατι με το μεσιτικο παει εκτος Τριπολης........και εγω δεν οδηγω!!!!εχτες με εκανε μπροστα στον αδερφο μου και εκλαψα....γιατι λεει ειμαι προβλημα.......και σηκωθηκα και εφυγα και πηγα σπιτι με τα ποδια......και τον αναγκασα να παρει και το παιδι απ το σχολειο.και τον προειδοπιησα οτι αν συνεχισει θα μιλησω στην μανα του.......!!!αλλα ετσι και αλλιως σπιτι δεν υπηρχε και ποτε......περαστικος ερχοταν.ο Ανδρεας που ειναι πιο μεγαλος και καταλαβαινει του φεροταν πολυ αποτομα γιατι δεν ασχολιοταν μαζι του.....βλεπει και καταλαβαινει.......τι να πω!!!βλεποντας και κανοντας!!!

Καλημέρα σε όλες κορίτσια και ζουζουνάκια...

Καλημέρα ιδιαίτερα σε εσένα Ελένη μου...

Είχα μέρες να μπω και διάβασα τα νέα σας μαζεμένα...μπορώ να πω ότι έμεινα άναυδη με τα τελευταία σου μηνύματα Ελένη μου...

Ότι και να σου λέμε εμείς είμαστε απ' έξω από το χορό οπότε πολλά τραγούδια ξέρουμε. Το ζόρι το περνάς εσύ και φυσικά είμαστε εδώ για σένα να μιλάς, να ξεσπάς, να προσπαθήσουμε να σε βοηθήσουμε όπως μπορούμε.

Ο λόγος για να είσαι με το κεφάλι ψηλά και όχι ταπεινωμένη είναι τα 3 υπέροχα αγγελούδια σου που είδα πριν λίγο καιρό στο φατσοβιβλίο. Πρέπει να νιώθεις περήφανη που είσαι μάνα αυτών των 3 υπέροχων παιδιών που είμαι σίγουρη ότι και ο Κ. θα λατρεύει...δεν μπορεί να έκανε 3 παιδιά μαζί σου αν δε σε αγαπούσε. Δεν μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να τα έχει σβήσει όλα και να γύρισε την πλάτη του σε όλους σας.

Αρχικά πιστεύω ότι δεν πρέπει να μιλήσεις σε κανένα από το συγγενικό-φιλικό σας περιβάλλον πριν το λύσετε ή έστω καταλήξετε σε κάποιες αποφάσεις γιατί μετά θα είναι δύσκολο να ξαναφτιάξει η εικόνα του στον περίγυρό σας, θα τον βλέπουν όλοι με άλλο μάτι και θα έρχεσαι και εσύ σε δύσκολη θέση. Μπορεί όπως είπαν τα κορίτσια να έκανε μ....α επειδή αναζήτησε επιβεβαίωση. Άραγε η λεγάμενη ξέρει ότι είναι παντρεμένος και με 3 παιδιά? Μήπως "παίζει" απλά μαζί της?

Νομίζω ότι πρέπει να παίξεις με τα ίδια όπλα...Ντύσου, στολίσου, γίνε μια κούκλα (όχι ότι θέλει και μεγάλη προσπάθεια γιατί από όσο είδα είσαι θεά κορίτσι μου), κανόνισε με κάποια φίλη σου να περάσει να σε πάρει με το αυτοκίνητο εφόσον δεν οδηγείς, άφησέ του τα παιδιά για ένα 3ωρο, βγες για καφέ και γύρισε μέσα στην καλή χαρά εξηγώντας του ότι θα το επαναλαμβάνεις συχνά πυχκνά εφόσον έκανε και αυτός τις επιλογές του. Με λίγα λόγια κάνε τον να ζηλέψει, να ταρακουνηθεί ότι μπορεί και να σε χάσει (γιατί μάλλον σε έχει εκ του ασφαλούς γι' αυτό και το παίζει γκόμενος) και να δεις μετά πως θα τρέχει από πίσω σου σα σκυλάκι.

Διατήρησε την ψυχραιμία σου, σφίξε τα δόντια για τα παιδιά σου και όλα αυτά φυσικά αν τον θέλεις και τον αγαπάς.

Ψηλά το κεφάλι Ελενίτσα μου! :)

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

αχ βρε Λια....σε ευχαριστω και εσενα οπως και ολες τις κοπελες!!!!!δεν εχει προβλημα στο να βγω εξω και να κατσει με τα παιδια......γιατι την ειχε λερωμενη την φωλια τελικα!!!!αλλα εγω τα εχω εννοια τα παιδια αν παω καπου.....και ειδικα το μικρουλι!!Η λεγαμενη ξερει οτι ειναι παντρεμενος και την γνωριζω και εγω αλλα δεν κανω παρεα μαζι της!!!!εν τω μεταξυ εγω δεν εχω φιλες εδω....μια ξαδερφη μου μονο......αλλα και εκεινη δεν ειναι συνεχεια εδω.γνωστους εχω πολλους....αλλα ολοι του συζυγου.οσο για την εικονα του μην στεναχωριεσαι...δεν αφηνει να χαλασει...ολοι λενε ποσο καλο παιδι ειναι αλλα εγω ξερω την αληθεια!!!!εδω περσυ ξεκινησα γυμναστηριο με την ξαδερφη μου...και πηγαιναμε 5 με 7.....επρεπε 7:10 να ειμαι σπιτι!!!!ελεος...δεν μπορω αλλο....καταπιεζομαι!!!θελω και εγω να ζησω λιγο πιο ελευθερα.......αλλα....

αχ βρε Λια....σε ευχαριστω και εσενα οπως και ολες τις κοπελες!!!!!δεν εχει προβλημα στο να βγω εξω και να κατσει με τα παιδια......γιατι την ειχε λερωμενη την φωλια τελικα!!!!αλλα εγω τα εχω εννοια τα παιδια αν παω καπου.....και ειδικα το μικρουλι!!Η λεγαμενη ξερει οτι ειναι παντρεμενος και την γνωριζω και εγω αλλα δεν κανω παρεα μαζι της!!!!εν τω μεταξυ εγω δεν εχω φιλες εδω....μια ξαδερφη μου μονο......αλλα και εκεινη δεν ειναι συνεχεια εδω.γνωστους εχω πολλους....αλλα ολοι του συζυγου.οσο για την εικονα του μην στεναχωριεσαι...δεν αφηνει να χαλασει...ολοι λενε ποσο καλο παιδι ειναι αλλα εγω ξερω την αληθεια!!!!εδω περσυ ξεκινησα γυμναστηριο με την ξαδερφη μου...και πηγαιναμε 5 με 7.....επρεπε 7:10 να ειμαι σπιτι!!!!ελεος...δεν μπορω αλλο....καταπιεζομαι!!!θελω και εγω να ζησω λιγο πιο ελευθερα.......αλλα....

Μπορεί να δηλώνει ότι δεν έχει πρόβλημα στο να βγεις αλλά είδες που όταν πήγες γυμναστήριο 7:10 έπρεπε να είσαι σπίτι. Στο ξαναλέω ότι αν τον ταρακουνήσεις και δει ότι "παίζει" κάτι και από την πλευρά σου θα το φυσάει και δε θα κρυώνει. Το ξέρω ότι το μυαλό σου θα είναι συνέχεια στα παιδιά σου αλλά πρέπει να ταρακουνηθεί ο κύριος.

Αν καταπιέζεσαι τόσο πολύ και δεν αντέχεις άλλο μέσα σε αυτό το γάμο τότε φύγε όσο είναι νωρίτερα. Είσαι πολύ μικρή ακόμη...εδώ άλλες δεν έχουν καν παντρευτεί στην ηλικία σου...είσαι κοριτσάκι.

οσο για την εικονα του μην στεναχωριεσαι...δεν αφηνει να χαλασει...ολοι λενε ποσο καλο παιδι ειναι αλλα εγω ξερω την αληθεια!!!!εδω περσυ ξεκινησα γυμναστηριο με την ξαδερφη μου...και πηγαιναμε 5 με 7.....επρεπε 7:10 να ειμαι σπιτι!!!!ελεος...δεν μπορω αλλο....καταπιεζομαι!!!θελω και εγω να ζησω λιγο πιο ελευθερα.......αλλα....

Ποιά είναι η αλήθεια? Δεν τον είχες καταλάβει από την αρχή? Πως φτάσατε να έχετε κάνει 3 παιδιά? Μήπως δε κατάλαβες από την αρχή τον πραγματικό του χαρακτήρα?

ο Κ.στους αλλους μπροστα ειναι ευγενικος.....δεν εχει προβλημα στο οτιδηποτε θελω να κανω αλλα μετα σαν να μην ειπωθηκαν ολα αυτα.ειναι το μυαλο του λιγο καλλημενο σε κατι πραγματα.δεν θελω να λεω πολλα.....γιατι νιωθω λιγο ανοητη με αυτη την κατασταση!!!αν θελει καποια καλυτερα να το συζηταμε με πμ.....υπαρχουν και ατομα που το κατακρινουν ολο αυτο!!!

Διαφημίσεις

ο Κ.στους αλλους μπροστα ειναι ευγενικος.....δεν εχει προβλημα στο οτιδηποτε θελω να κανω αλλα μετα σαν να μην ειπωθηκαν ολα αυτα.ειναι το μυαλο του λιγο καλλημενο σε κατι πραγματα.δεν θελω να λεω πολλα.....γιατι νιωθω λιγο ανοητη με αυτη την κατασταση!!!αν θελει καποια καλυτερα να το συζηταμε με πμ.....υπαρχουν και ατομα που το κατακρινουν ολο αυτο!!!

Ναι Ελένη μου...συγνώμη...έχεις δίκιο ότι είναι καλύτερα σε πμ. Σου στέλνω σε λιγάκι.

Ελενίτσα μου σε ευχαριστώ πολύ!

Πραγματικά έχω μείνει άφωνη! Δεν τα γουστάρω αυτά που γίνονται μεταξύ στα ζευγάρια ιδιαίτερα όταν υπάρχουν παιδιά και δεν υπάρχει σεβασμός!

Κουράγιο κοριτσάκι μου!

Δυστυχώς δεν έχω χρόνο εάν ήθελες να το συζητήσουμε και μαζί το πρόβλημά σου, γιατί είμαι στο γραφείο!

Προσπάθησε να του μιλήσεις όπως σου είπε και η Μαρία μηπως και βγάλεις κάποια άκρη! Μην κρύβεις ότι ξέρεις! Δείξε του ότι δεν είσαι χαζή! Με κάθε τρόπο...νομίζω πως δεν είναι λύση η παρακολούθηση! Ίσως θα είναι χειρότερα! Μίλησε του και από εκεί και πέρα βλέπεις τι κάνεις!

Μπορεί αυτό με τα μνμ να είναι ένα αθώο φλέρτ και να τελειώσει εκεί!

eNortjKzUjI0MDQ1MVWyBlwwFVkCzQ,,14.png

eNortjKzUjI0MDQ1MVKyBlwwFVACyg,,81.png

αααααα και κατι ασχετο.....το νουμερο 38 στο αγγλικο ειναι το 5 οχι το 8 Μαρακι!!!!

οι ugg παίζουν στα αμερικάνικα νούμερα...

όσον αφορά στο θέμα σου...κανείς δεν σε κατακρίνει αγάπη μου...τον Κ. όμως σίγουρα θέλω να τον πλακώσω :evil::evil::evil:

αντε βρε κορίτσια πού ειστε ;;;;

χαθηκατε τόσες μερες!:tongue:

εγω ήμουν δικαστικη αντιπροσωπος με τις εκλογες και εφαγα χοντρο πακετο. πολύ γράψιμο, κανενα για εφορευτική επιτροπή, μπάχαλο με τους εκλογικους καταλογους, μεγαλη ανοργανωσια και ταλαιπωρια γενικοτερη, τεσπα!

διαβασα τα νεα σας αλλα θα σχολιασω τα της Ελενιτσας μας γιατι ειναι μακραν τα πιο συνταρακτικα!

θα πω την αποψη μου και τελος:

κατ'αρχην συμφωνω με το Μαρακι. αν δεν ειχες παιδια μαζι του ήξερες πως να τον τσουβαλιασεις και σε ποιον καδο να τον πεταξεις.

από τη στιγμη που εχεις παιδια μαζι του (και 3 ζωη να'χουνε) πρεπει να τα ζυγισεις και να τα σκεφτεις πολυ καλα τα πραγματα.

ξεκιναμε από τα βασικα:

1) τον αγαπάς;

2) τον εχεις αναγκη (πχ οικονομικα);

3) τιποτα από τα παραπάνω;

αν απαντησες το 3 σιγουρα η λυση ειναι μια και αυτη λεγεται διαζυγιο! ειναι αδικο και για τους 5 να συνεχιστει μια τελειωμενη κατασταση. ξερεις και για τα παιδια δεν ειναι ότι καλυτερο να ζουν σε μια διαλυμενη οικογενεια με εντασεις και ξεσπασματα. το ότι δεν υπαρχει αγαπη, αλληλοεκτιμηση και σεβασμος μεταξυ των γονιων τους το ψυχανεμιζονται σε χρονο dt και τους καταρρακωνει την ψυχολογια περαν του ότι δεν τους προσφερει γερες βασεις για να κανουν αυριο μεθαυριο τη δικη τους οικογενεια

όπως και να εχει θεωρω ότι ακομα εισαι σαστισμενη και πολυυυυ μπερδεμενη για να απαντησεις.

επίσης θελω να σου πω ότι στην πυρά δεν ρίχνω κανεναν και για τιποτα. ούτε και το γ@ιδ..ρι τον Κ.:tongue:

το θεωρω αναμενομενο να συμβει μια τετοια κατασταση σε μικροπαντρεμενο ζευγαρι που από πολύ νωρις επελεξε να κανει οικογενεια και αντι οι 2 αυτοι ανθρωποι να ζησουν τη ζωη τους μεχρι τα 30 τους ας πούμε, γεμισαν με ενα σωρο υποχρεωσεις από νωρις.

το εχω δει πολλες φορες να συμβαινει λόγω επαγγελματος αλλα και σε πολύ φιλικα μου ζευγαρια. κάλλιστα λοιπον θα μπορουσε να συμβει και σε σενα με τη μονη διαφορα οτι εσυ εισαι ΜΑΝΑ και τα σκεφτεσαι τα πραγματα λίγο πιο πολύ πριν κανεις το απονεννοημένο διαβημα.

ο Κ. λοιπόν εχει αρκετα ελαφρυντικα. παντρευτηκε μικρος και ανωριμος, ανελαβε ευθυνες, που προφανως δεν μπορουσε, δεν γνωρισε τον αριθμο των γυναικων που επιθυμούσε, δεν εζησε πολλά πραγματα. θα μου πεις επιλογή του... σιγουρα... αλλα μην περιμενεις και πολύ ωριμότητα από έναν αντρα ανεξαρτήτου ηλικίας!!!! του εκατσε λοιπόν το "τσολι", γοητευτηκε.... εεεε δεν θελει και πολύ! αλλωστε πιστευει ακραδαντα ότι εσυ ότι και να γινει θα εσαι σπιτι και θα σε βρει εκει όταν γυρισει, φανταζομαι ότι τα εχεις αναλαβει όλα μόνη σου (οπως πολλες από εμας) ειδικα την φροντιδα των παιδιων... γιατι να ανησυχησει το πουλακι σου;

για να μην μακρυγορω γιατι θα χασουμε και την ουσία, θα σου δωσω μια συμβουλή που μου εδωσε κολλητη μου ομοιοπαθούσα, μου ειχε πει λοιπον:

"αν Μαρακι μου σου τυχει το ιδιο ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΘΥΜΑ. μην του δωσεις να καταλαβει ότι τον δικαιολογεις ή ότι τον καταλαβαινεις. πέτα τον εξω από το σπίτι και παιξ'το σκληρη όσο και να τον θες. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ την μακακια που εκανε και μπορει να πεσει στα γονατα. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ (γιατι ποιος δεν ειναι ευαλωτος μετα από κατι τετοιο) ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ! ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΧΟΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΤΑΨΙ"

Αυτααααααααααα.....

φευγω παω στο μωρο μου! αν μπορεσω θα μπω και από το σπιτι!

Φιλούρες σε όλες σας!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...