Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα... ειμαι πολυ καλυτερα κοριτσια μου, σας ευχαριστω για το ενδιαφερον, δεν ειμαι κρυωμενη οποτε ο πυρετος στανταρ ηταν απο εκει μου ειπε και ο γιατρος. Πινω ομως την αντιβιωση και ολα καλα. Η μικρη ειναι ΠΑΛΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ...απιστευτη κατασταση...ξανα μανα τα ιδια...εχω φρικαρει. Τεινω να συνδεσω το μπουκωμα με το νοτια, γιατι και την προηγουμενη φορα στο νοτια το εμφανισε και σημερα παλι τα ιδια. Δεν ξερω τι να πω και τι να κανω...ετσι θα μας παει ο χειμωνας, με ορους και αερολιν;;;;;; θα τρελαθω....επισης ανακαλυψα και μια μυρμηγκια στην πατουσιτσα της χθες και θα παμε αυριο στο δερματολογο να τη δει και να αποφανθει...κατα τα αλλα ησυχα...κοριτσακια μου Ελευθερια και Μαριαννα οπως καταλαβαινετε θα ερθω χωρις μπεμπα, πειτε ενα απογευμα ή βραδακι και ειμαι οκ.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενη, εχω μεινει αφωνη...δεν ξερω τι να σου πω, εχεις και 3παιδια, δεν ειναι ευκολο το να τον πεταξεις εξω...μεινε ψυχραιμη, οσο μπορεις, και προσπαθησε να μαθεις ακριβως τι εχει συμβει. Καντον να στα πει ολα, ισως να ηθελε απλα να νιωσει επιθυμητος και να φλερταρε, ισως και να μην ειναι κατι τοσο αθωο. Πριν ομως φρικαρεις τελειως μαθε τι εχει συμβει. Με ριχνουν πολυ αυτες οι καταστασεις..οι αντρες καλα λεει η Μαρω ειναι τελειως μ...κες!!!!!!!!! Περιμενουμε νεοτερα, αν θελεις βεβαια να το μοιραστεις...και προσοχη μην αντιληφθουν τιποτα τα παιδακια σας.

ovvZp2.png

Μαρακι μια χαρα αποφαση πηρες οσον αφορα στα πεθερικα...και αφου εχεις και το Γιωργο που συναινει πορευσου ετσι....στην πυρα η πεθερομαρμαγκοχομπιτ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

καλησπερα... ειμαι πολυ καλυτερα κοριτσια μου, σας ευχαριστω για το ενδιαφερον, δεν ειμαι κρυωμενη οποτε ο πυρετος στανταρ ηταν απο εκει μου ειπε και ο γιατρος. Πινω ομως την αντιβιωση και ολα καλα. Η μικρη ειναι ΠΑΛΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ...απιστευτη κατασταση...ξανα μανα τα ιδια...εχω φρικαρει. Τεινω να συνδεσω το μπουκωμα με το νοτια, γιατι και την προηγουμενη φορα στο νοτια το εμφανισε και σημερα παλι τα ιδια. Δεν ξερω τι να πω και τι να κανω...ετσι θα μας παει ο χειμωνας, με ορους και αερολιν;;;;;; θα τρελαθω....επισης ανακαλυψα και μια μυρμηγκια στην πατουσιτσα της χθες και θα παμε αυριο στο δερματολογο να τη δει και να αποφανθει...κατα τα αλλα ησυχα...κοριτσακια μου Ελευθερια και Μαριαννα οπως καταλαβαινετε θα ερθω χωρις μπεμπα, πειτε ενα απογευμα ή βραδακι και ειμαι οκ.

περαστικά κοριτσάκι μου!

σχετικά με το Ρηνιώ, πιστεύω ότι έχει αποκτήσει ευαισθησία στη μυτούλα. Για τον λόγο αυτό θα σου πρότεινα να το ψάξεις με την ομοιοπαθητική γιατί κρίμα κάθε φορά να την πλακώνεις στα φάρμακα!

κοριτσια κ εμας ξαναμπουκωσε λιγο η μικρη. λετε τελικα να συνδυαζεται με την αλλαγη σε νοτια? δεν εχουμε βηχα και τετοια ομως. αντε να δουμε που θα μας βγαλει φετος! εμεις βαζουμε μονο ορο.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Αχ αυτό ΤΟ ΝΗΣΙ, πολύ με συγκινεί! Χμ η γιαγιά μου μπήκε νοσοκομείο για εγχείρηση αύριο και έχουμε τρεχάματα. Αν όλα πάνε καλά θα βγει σε 2-3 μέρες οπότε θα μπορώ όποιο απόγευμα θέλετε. Αύριο θα έχω νεότερα.

Ελενίτσα πως είσαι κοπέλα μου?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα!

Οι αντρες μου κοιμουνται κι εγω πινω καφεδακι.

Ελενιτσα μου τι να σου πω κοπελα μου...αν μου τυχαινε εμενα αυτο καταρχας θα φρικαρα και μετα θα σκεφτομουν πολυ καλα τις επομενες κινησεις μου.Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα τον εστελνα γιατι ειναι και τα παιδια στην μεση.Δεν θα ηθελα να χαλασω την οικογενεια μου για μια μαλ!@#α.Σιγουρα ο δικος σου ειναι σε χειροτερη θεση απο σενα τωρα.Καταλαβαινω οτι ειναι πολυ δυσκολο αλλα δειξε ψυχραιμια.

εύμο μου, δες τα παρακάτω αποτελέσματα για ugg boots που στέλνουν ελλάδα για size 8 (38.5):

http://shop.ebay.co.uk/i.html?LH_AvailTo=80&rt=nc&LH_ItemCondition=1&_nkw=ugg%20boots%20size%208&_adv=1&_dmd=1&_fln=1&_in_kw=1&_ipg=200&_oexkw=&_okw=ugg%20boots%20size%208&_sop=12&_ssov=1&_trksid=p3286.c0.m282&_udhi=&_udlo=

υπόψην, οι ugg έχουν στενή φόρμα, θα σου πρότεινα πριν παραγγείλεις να πας να δοκιμάσεις νούμερο γιατί μπορεί να θέλεις το 9.

σχετικά με οδηγίες για ebay, διάβασε εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1766943#post1766943

ότι θες είμαι στη διάθεσή σου...

Μαρακι μου ευχαριστω πολυ και παλι.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημερα!!!!σας ευχαριστω ολες σας που με βοηθατε στο προβλημα μου........τουλαχιστον προσπαθω να το δω πιο ψυχραιμα!!!!οτι κανω θα το κανω για τα παιδια.......!!!και πιστεψτε με δεν υπαρχει εγωισμος στην προκειμενη περιπτωση.......απλα νιωθω πολυ "ταπεινωμενη" να το πω.....δεν το χωραει το μυαλο μου......:|:-|και αναρωτιεμαι γιατι να γινει ολο αυτο????

Εσεις πως ειστε?ολα καλα?τα ζουζουνακια σας?

Διαφημίσεις

Ειπες την καταλληλη λεξη για μενα...ταπεινωμενη...αυτο τα λεει ολα.

Εμεις ειμαστε μια χαρα

Και ναι ο μικρος μου ταλιμπανακος λεει γιαγια.Ελιωσα οταν τον ακουσα.

Βεβαια θα προτιμουσα να ελεγε μαμα ή μπαμπα αλλα κατι ειναι κι αυτο.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημέρα!!!

τι κάνετε????

αχ επιτέλους χάλασε ο καιρός!!!

τη βαρέθηκα τη ζέστη!!!

το παιδάκι μου κοιμάται ακόμα....

Κοίτα εγώ πάλι θεωρώ ό,τι ο θηλασμός είναι μια προσωπική καθαρά σχέση ανάμεσα σε μένα και στο παιδί μου και δεν είναι αναγκαίο να γίνεται δημόσια για να παραδειγματιστούν κάποιες μανούλες. Δηλαδή εφόσον είναι αποδεδειγμένα το καλύτερο για το παιδί εγώ τι περισσότερο θα αποδείξω? Κάτι παραπάνω από τις χιλιάδες έρευνες και τους δεκάδες επιστήμονες? Παρολαυτά θα πήγαινα στην συνάντηση αν δεν ήταν το τραπέζι στην μέση που δεν έγινε (μην το θυμάμαι και συγχίζομαι) και θα θήλαζα και δημόσια αν έβλεπα ό,τι έχει κάποιο νόημα.

Κάθε φορά έχουμε αυτή την συζήτησ με μαμά, αδερφή, πεθερά, κουνιάδα και κουνιάδους. Γιατί θηλάζω ακόμη και πότε θα σταματήσω και πώς θα σταματήσω. Ακόμη και η πεθερά μου που θήλασε 4 παιδιά και μάλιστα το ένα για 3 χρόνια μου κάνει κήρυγμα. Βαρέθηκα να απαντώ στα ίδια και τα ίδια. Απλά λέω πως σίγουρα θα το θηλάζω μέχρι να κλείσει τα 2 αν έχουμε υγεία και θέλει ο Θεός και όταν έρθει η ώρα να το κόψουμε θα βρούμε τον τρόπο.

Ελευθερία μου όντως είναι προσωπικό θέμα ο θηλασμός απλά αυτή η κίνηση έγινε για να δείξουν οι μανούλες που θηλάζουν οτι είμαστε εδώ....ο θηλασμός είναι κάτι φυσικό και όχι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίζουν ως αξιοπερίεργο!

όσο για το κήρυγμα....άστους να λένε που λέει και το τραγουδάκι....

απλά πράγματα....

Κοριτσια αφηστε τους να λενε...δεν ξερετε ποσο σας ζηλευω που θηλαζετε ακομα τα παιδακια σας.Εγω καταφερα να τον θηλασω μεχρι τους 6.5 μηνες με πολυ κοπο και πολυ πεισμα και θεληση.Επεστρεψα στην δουλεια οταν ο μικρος ηταν 3 μηνων και δουλευα 12ωρα,στηνοντας ενα μαγαζι (μεγαθηριο).Εφευγα καθε 3 ωρες και πηγαινα σπιτι και τον θηλαζα.Απο την μια θηλαζα και απο την αλλη αντλουσα γαλα.Ωσπου οταν πηγαμε στον παιδιατρο μου ειπε οτι το παιδι δεν βαζει ικανοποιητικο βαρος και οτι πρεπει να του δωσω συμπληρωμα.Κλαμα εγω.Τελικα καταφερα οπως ειπα και παραπανω να τον θηλασω μεχρι τους 6.5 μηνες με ξενο.Δυο μερες αρρωστησα,εκανα πυρετο και δεν τον θηλασα.Κι ετσι μου κοπηκε.Περασα πολλα.Ειχα χασει και τον πατερα μου.Πολυ θελει για να κοπει το γαλα?Ωρες ωρες οταν το σκεφτομαι μου δινω συγχαρητηρια για ολο αυτο που καταφερα εστω και τοσο διαστημα.

εσύ Ευμορφάκι μου πραγματικά είσαι άξια συγχαρητηρίων που κατάφερες και θήλασες τόσο...με τόσες ώρες δουλειά και την απώλεια σου...πραγματικά μπράβο...

ακου να δεις τι εγινε......το σαββατο ειχαμε επετειο με τον Κ.!!!!10 χρονια.....σηκωθηκα και εγω να κανω τις δουλειες μου......ωσπου ανοιγω το καλαθι με τα απλυτα για να παρω ενα παντελονακι του Ανδρεα και μεσα στο παντελονι ειχε κρυψει το κινητο του ο κυριος.........παραξενευτηκα!!!!ηταν ανοικτο....και λεω κατσε να δω τι γινεται.....και βρισκω μηνυματα με μια.....μην την χαρακτηρισω....(την οποια υποψιαζομουν)!!!περιττο να σου πω οτι με επιασε ταχυπαλμια....μια δυσπνοια....νομιζα οτι μου επεσε ο ουρανος στο κεφαλι!!!:-(

παω και τον ξυπναω και ζηταω εξηγησεις αλλα χωρις κανενα νοημα αυτα που μου ελεγε......για να μην στα πολυλογω.......απο εκεινη την ημερα ειμαι ενα ρακος......εχω ισοπεδωθει τελειως......!!!!ειδες τι ωραιο δωρο που μου εκανε?????

κοριτσάκι μου....το διάβασα χθες αλλά νευρίασα πάρα πολύ και δε σου έγραψα γιατί στάνταρ δε θα σου έδινα καλή συμβουλή...

ξ'ερω οτι έχεις χάσει τη γη κάτω απο τα πόδια σου αλλά πρέπει αν δείξεις ψυχραιμία για χάρη των παιδιών σου...άφησετα παιδιά σε κάποιον και πάρτον να πάτε μια βόλτα με το αμάξι να συζητήσετε....στρίμωξε τον να σου πει την αλήθεια για οτι συνέβη....είτε επρόκειτο για απλό τηλεφωνικό φλέρτ είτε αν είχε προχωρήσει το θέμα....και μετά σκέψου καλά, πολύ καλά όμως, αν μπορείς να δεχτείς οτι έγινε και αν θα μπορέσεις να του έχεις εμπιστοσύνη στο μέλλον....ζύγισε τα όλα....μην ξεχνάς....έχετε 3 παιδάκια....μην χαλάσετε την οικογένεια σας για κάτι που αν και ήταν μεγάλη μ........κια εκ μέρους του άντρα σου, ίσως να ήταν απλά μια κίνηση επιβεβαίωσης....να ήθελε να νιώσει οτι μετράει....

Και όταν θα κουβεντιάσετε, ρώτα τον πως θα αισθανόταν και τι θα έκανε εκείνος στη θέση σου αν εκανες εσύ το ίδιο....η σκέψη μόνο θα τον ταρακουνήσει πιστεύω....

καλησπερα κοριτσια.τι κανετε?τα παιδακια σας καλα?εμεις καλα.αν και τσαντιστηκα σημερα στα τζαμπο.πηγαμε να παρουμε καποια πραγματακια και ειχα ενα κουπονι απο φισερ πραις που μου ειχαν στειλει οταν χρονισε ο Αναστασης.γενικως οτι κουπονια μου στελνουν δεν τα χρησιμοποιω ποτε ,παντα τα χαριζω.ηταν για 5 Ε ε....ειπα σημερα να κανω την αρχη.ευτυχως που ρωτησα πρωτα στο ταμειο αν το δεχονται.με κοιταει η ταμιας με ενα αλαζονικο βλεμμα και μου λεει οχι κυρια μου:shock:,με κοιτουσε λες και δεν ειχα λεφτα να παρω παιχνιδι στο παιδι μου επειδη εδειξα το κουπονι:evil::evil:τρελαθηκα ,ειχα διπλα μου τον Ανασταση και το μονο που εκανα ηταν να μουρμουραω αλλιως θα την ειχα βρισει για την συμπεριφορα της.

Σοφάκι πέρα απο την αντιμετώπιση της συγκεκριμένης η οποία ήταν απαρ'αδεκτη, πάρε ένα τηλεφωνάκι και στη φίσερ πράις να ρωτήσεις γιατί δεν ισχύει το κουπόνι στα τζάμπο....μπορεί να σου έλεγε βλακείες η υπάλληλος....

Και αν τελικά όντως σου έλεγε βλακείες, να πας ξανά στα τζάμπο και να ζητήσεις τον προιστάμενο της και αν του πεις να ενημερώνει καλύτερα τις υπαλλήλους του και να τους μάθει και τρόπους....

Μαράκι τελικά καλά έκανες με την πεθερομαρμάγκα....αμα θέλουν να έρθουν αυτοι να δουν το έγγονι τους....σιγά μην τους κυνηγάτε απο πίσω για τα αυτονόητα!

κανένα σάιτ να κατεβάσω χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια παίζει????

ή καμία πρόταση για κανένα cd να αγοράσω???

Συμπεθεράκιιιιι!!!! ουουουουουουουουουου!!!!

Τατιάνα!!!! ουουουουουουουουουουου!!!!

Λία!!!! ουουουουουουουουουουουου!!!!

Μαριάνθη επί 2!!!! ουουουουουουουουουου!!!

Γιώτα!!!! ουουουουουουουουουουουου!!!!

Αλέκα!!!! ουουουουουουουουουουουουουουου!!!!

αντε καλέ και οι υπόλοιπες.....που εξαφανιστήκατε!!!!:confused:

Λοιπόν θέλω να πάρω ηλεκτρική οδοντόβουρτσα...(ναι είμαι τεμπέλα....)

έχετε καμία πρόταση????

τι μάρκα?

επαναφορτιζόμενη ή με μπαταρία?

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!

εμας μωρε τρωει καθε μερα το ιδιο πραγμα και ζει καθε μερα στο ιδιο περιβαλλον. τη μια ειναι μπουκωμενη και την αλλη καλα...

μπορεί να έρχεται σε επαφή με πράγματα μέσα στο ίδιο περιβάλλον π.χ. κάποιο φλις ρούχο/πυτζαμάκι, μάλλινα χαλιά, σκόνη κλπ.

ή αν φάει κάτι σε συνεχόμενες μέρες...π.χ. ντομάτα...

Καλησπέρα. Αχ αυτό ΤΟ ΝΗΣΙ, πολύ με συγκινεί! Χμ η γιαγιά μου μπήκε νοσοκομείο για εγχείρηση αύριο και έχουμε τρεχάματα. Αν όλα πάνε καλά θα βγει σε 2-3 μέρες οπότε θα μπορώ όποιο απόγευμα θέλετε. Αύριο θα έχω νεότερα.

Ελενίτσα πως είσαι κοπέλα μου?

Περαστικά της γιαγιούλας! Να πάνε όλα καλά Ελευθεράκι!

καλημερα!!!!σας ευχαριστω ολες σας που με βοηθατε στο προβλημα μου........τουλαχιστον προσπαθω να το δω πιο ψυχραιμα!!!!οτι κανω θα το κανω για τα παιδια.......!!!και πιστεψτε με δεν υπαρχει εγωισμος στην προκειμενη περιπτωση.......απλα νιωθω πολυ "ταπεινωμενη" να το πω.....δεν το χωραει το μυαλο μου......:|:-|και αναρωτιεμαι γιατι να γινει ολο αυτο????

Εσεις πως ειστε?ολα καλα?τα ζουζουνακια σας?

Ματάκια μου είναι φυσιολογικό να αισθάνεσαι έτσι...και θυμό και ταπείνωση και πίκρα...

συμβαίνουν όμως αυτά...λίγο οι ρουτίνα, λίγο η κούραση που πιέζουν και ο καθένας ψάχνει μια διαφορετική διέξοδο (π.χ. εγώ παίζω παιχνίδια στο φεις :tongue:)...ο δικός σου ίσως μέσω ενός μαλακισμένου φλερτ αναζήτησε μια διέξοδο από την καθημερινότητα (πραγματικά πιστεύω ότι δεν υπήρξε τίποτα παραπάνω)...θα το είχες καταλάβει αν έπαιζε κάτι επιπλέον...λείπει ώρες από το σπίτι χωρίς να ξέρεις ή να μπορείς να τσεκάρεις που είναι;

καλά κάνεις και δεν βάζεις τον εγωισμό μπροστά...δεν υπάρχει εγωισμός όταν είσαι μάνα...του μίλησες καθόλου;

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή εβδομάδα!!!

Έχουμε μέρες να τα πούμε εε???

Λοιπόν, τα νέα μου στα γρήγορα!

Όλα οκ, με αυχενική και το Papp-A θα βγεί Παρασκευή όπου και θα πάω για εξέταση και στον γυναικολόγο μου!

Πήγα έκανα καρδιολογική εξέταση ΟΛΑ ΟΚ!!!

Πήγα ενδοκρινολόγο...μου είπε πως οι τιμές της εξέτασης είνα ψεύτικες λόγο συγκεκριμένης εβδομάδας που ήμουν!

Μου έδωσε όμως εξετάσεις να κάνω σε 1 μήνα: Θυροειδούς και Καμπύλη Γλυκόζης!!!

Αυτά ...και να προσέχω την διατροφή μου επειδή έχω άσχημα προηγουμενα με το διαβήτη κύησης!

eNortjKzUjI0MDQ1MVWyBlwwFVkCzQ,,14.png

eNortjKzUjI0MDQ1MVKyBlwwFVACyg,,81.png

Μαράκι τελικά καλά έκανες με την πεθερομαρμάγκα....αμα θέλουν να έρθουν αυτοι να δουν το έγγονι τους....σιγά μην τους κυνηγάτε απο πίσω για τα αυτονόητα!

κανένα σάιτ να κατεβάσω χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια παίζει????

ή καμία πρόταση για κανένα cd να αγοράσω???

Καλώς το...λοιπόν αν κάνεις υπομονή μέχρι το σκ, θα σου ανεβάσω στο rapidshare τα εξής:

1. Ultimate Xmas Collection - 6 cds με χριστουγεννιάτικα σε όλες τις βερσιον από το 1960

2. Disney Xmas songs - τραγουδάκια με τους ήρωες του disney (ο σούργελος ακούει τον donald να τραγουδάει we wish you a merry xmas και χτυπιέται από τα γέλια!)

3. ταινίες χριστουγεννιάτικες με τους ήρωες του disney

μόλις τα ανεβάσω θα σας δώσω λινκς να τα κατεβάσετε!

στο μεταξύ ψάχνω και για άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια/ταινίες...

α σου είπα ότι το ικέα έχει φανταστικά πράγματα;;;

επίσης το διάφανο...έχετε εκεί κάτω;;; πανέμορφα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...