Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ είχα πάρει αυτές:

http://cgi.ebay.co.uk/Ugg-boots-Bailey-button-/120644245614?pt=Women_s_Shoes&hash=item1c16f5186e

το σχέδιο που παρέθεσες σε ενδιαφέρει; θα στο ψάξω αργότερα και θα επανέλθω...

Ειναι πολυ ωραιες.Θα με ενδιεφερε κι αυτο το σχεδιο αλλα οχι σε καφε.Σε μπεζ ή γκρι.Αυτο που παρεθεσα ναι μ'ενδιαφερει.

Γιατι λες οτι για τις δικες σου αμφιβαλλεις αν ειναι αυθεντικες?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Μαράκι πολύ σωστά έπραξε με το πεθερικό. Κράτα αυτή την στάση, στο κάτω κάτω αυτοί έχουν να χάσουν. Ρε συ και κάθε μέρα να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις, οι Έλληνες δεν έχουν γαλουχηθεί σωστά όσον αφορά στην έννοια του θηλασμού. Οπότε από αλλού πρέπει να ξεκινήσει το θέμα. Αυτές οι μεμονωμένες και σπασμωδικές κινήσεις μόνο περίγελο μπορούν να κάνουν τις θηλάζουσες. Τουλάχιστον εγώ σε όσους το είπα το πήρα κάπως, καμιά σχέση με την ενίσχυση της έννοιας.

Ελενίτσα μου τι συμβαίνει? Όπως είπε και η Μαρία μεγάλη σημασία είχε το περιεχόμενο των μηνυμάτων και πως αντέδρασε ο ίδιος. Αλλά εγώ θα σου δώσω μια συμβουλή στο θέμα αυτό.

Να διεκδικήσεις τον άντρα σου και να μην τον χαρίσεις σε καμία!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελενάκο μου, καταρχάς ψυχραιμία. Μεγάλη σημασία έχει το περιεχόμενο των μηνυμάτων καθώς και η εξήγηση του συζύγου.

Κατάλαβα σωστά ότι είχε κρύψει το κινητό του στο παντελόνι του Αντρίκου;

Είναι φυσιολογικό να αισθάνεσαι έτσι, αλλά 1ον δεν πρέπει να σε καταλάβουν τα παιδιά, 2ον πρέπει να ηρεμήσεις για να δεις τα πράγματα καθαρά.

αν δεν θέλεις να γράψεις εδώ λεπτομέρειες θα το καταλάβω (αν και έτσι θα ακούσεις πολλές γνώμες), είμαι όμως στη διάθεσή σου να τα πούμε με πμ ή τηλ.

Είμαι σίγουρη καρδούλα μου ότι υπάρχει εξήγηση...

Ναι καλα καταλαβες.Ηταν μηνυματα ερωτικου περιεχομενου......η εξηγηση του συζυγου χαζη εως ανοητη!!!!οτι επαιζε λεει.......:confused:μα ειναι δυνατον.....?????δεν μπορω να κρυβομαι.......ευτυχως που ηταν ο Αντρεας στο σπιτι....τα πιο μικρα δεν καταλαβαινουν......δεν την σηκωνω αυτη την κατασταση.....νομιζω πως πρεπει να παρει τον δρομο της!!!!!!

Διαφημίσεις

Μαράκι πολύ σωστά έπραξε με το πεθερικό. Κράτα αυτή την στάση, στο κάτω κάτω αυτοί έχουν να χάσουν. Ρε συ και κάθε μέρα να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις, οι Έλληνες δεν έχουν γαλουχηθεί σωστά όσον αφορά στην έννοια του θηλασμού. Οπότε από αλλού πρέπει να ξεκινήσει το θέμα. Αυτές οι μεμονωμένες και σπασμωδικές κινήσεις μόνο περίγελο μπορούν να κάνουν τις θηλάζουσες. Τουλάχιστον εγώ σε όσους το είπα το πήρα κάπως, καμιά σχέση με την ενίσχυση της έννοιας.

Ελενίτσα μου τι συμβαίνει? Όπως είπε και η Μαρία μεγάλη σημασία είχε το περιεχόμενο των μηνυμάτων και πως αντέδρασε ο ίδιος. Αλλά εγώ θα σου δώσω μια συμβουλή στο θέμα αυτό.

Να διεκδικήσεις τον άντρα σου και να μην τον χαρίσεις σε καμία!!!

ξαφνιαστηκε......οταν του ειπα οτι βρηκα το κινητο του!!!!προσπαθουσε να δικαιολογηθει......δεν υπαρχει περιπτωση να το καταπιω ετσι αυτο......αλλα απο τα μηνυματα αυτος δειχνουν οτι το εχει ξεκινησει!!!!!και αν σας δειξω την λεγαμενη.......θα πειτε τι της βρηκε.......εχει σελιδα στο facebook!!!μου ορκιζοταν οτι μονο εμενα αγαπαει.....και τις γνωστες δικαιολογιες!!!!!

πρώτον πες του ότι είπα ότι είναι μεγάλος βλάκας! όχι μόνο έκανε την π@π@ριά αλλά δεν τα έσβυσε κιόλας!

στρίμωξέ τον να μάθεις αν το "παιχνίδι" έμεινε μόνο στα μηνύματα ή παίχτηκε τίποτα παραπάνω...

δεν ξέρω τι να σε συμβουλεύσω...αν ΔΕΝ είχατε παιδιά, θα σου έλεγα πέτα τον έξω με τα σκουπίδια...αλλά είστε οικογένεια...

κράτα την αξιοπρέπειά σου!

αχ ρε κοριτσάκι, φαντάζομαι τι γίνεται στην ψυχούλα σου :(

τα έχω πάρει τόσο που δεν μπορώ να συντάξω μια σωστή πρόταση!

θέλω να πιστεύω ότι είναι ένα χαζό παιχνίδι για να βγει από την ρουτίνα της καθημερινότητάς του...

μην ξεχνάμε ότι από μικρός βρέθηκε με υποχρεώσεις...θα μου πεις το ίδιο και συ...ε οι άντρες παραμένουν βλαμμένοι έφηβοι...

πραγματικά ελπίζω να χαζομ@λ@κίστηκε μόνο...

εύμο μου, δες τα παρακάτω αποτελέσματα για ugg boots που στέλνουν ελλάδα για size 8 (38.5):

http://shop.ebay.co.uk/i.html?LH_AvailTo=80&rt=nc&LH_ItemCondition=1&_nkw=ugg%20boots%20size%208&_adv=1&_dmd=1&_fln=1&_in_kw=1&_ipg=200&_oexkw=&_okw=ugg%20boots%20size%208&_sop=12&_ssov=1&_trksid=p3286.c0.m282&_udhi=&_udlo=

υπόψην, οι ugg έχουν στενή φόρμα, θα σου πρότεινα πριν παραγγείλεις να πας να δοκιμάσεις νούμερο γιατί μπορεί να θέλεις το 9.

σχετικά με οδηγίες για ebay, διάβασε εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1766943#post1766943

ότι θες είμαι στη διάθεσή σου...

Διαφημίσεις

Ωχ ρε συ Ελενίτσα μην το αφήσεις έτσι. Άσε εγωισμούς κατά μέρος και μάθε τι συμβαίνει άμεσα! Να τον έχεις σε στενή παρακολούθηση και να ξέρεις ό,τι εσύ έχεις το πάνω χέρι τώρα. Θα μου πεις δεν είναι αυτό το θέμα.

Κυρίως μάθε αν έχουν σχέση ή απλά είναι σε επίπεδο φλερτ. Τι να σου πω. Ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε. Το νου σου τά παιδιά, αυτά πάνω από όλους...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κι εγω συμφωνω με τη μαρια κ την ελευθερια. μα τι εχουνε στο μυαλο τους, εμ την κανουνε τη μ@λ...εμ τα ξεχνανε κιολας? δηλαδη τα θελει ο πισινος τους! και οντως εσυ θα χεις το πανω χερι γιατι θα ναι σα βρεγμενη γατα.

Κι εγω σε καταλαβαινω μου την εχουνε κανει κ εμενα τη...στραβη καποια στιγμη στη ζωη μου και υποτιθεται με ανθρωπο που πηγαινε σοβαρα...μια ΤΡΕΛΗ ιστορια να σου σηκωνεται η τριχα! (οι γονεις του τον καλυπτανε κλπ κλπ και η τωρινη κουμπαρα μου εβγαλε τυχαια λαβρακι......ευτυχως δεν ειχαμε προχωρησει κι αλλο)

Πραγματικα τωρα που το διαβασα ειναι σα να μου πεταξες πετρα στο κεφαλι!

καλησπερα κοριτσια.τι κανετε?τα παιδακια σας καλα?εμεις καλα.αν και τσαντιστηκα σημερα στα τζαμπο.πηγαμε να παρουμε καποια πραγματακια και ειχα ενα κουπονι απο φισερ πραις που μου ειχαν στειλει οταν χρονισε ο Αναστασης.γενικως οτι κουπονια μου στελνουν δεν τα χρησιμοποιω ποτε ,παντα τα χαριζω.ηταν για 5 Ε ε....ειπα σημερα να κανω την αρχη.ευτυχως που ρωτησα πρωτα στο ταμειο αν το δεχονται.με κοιταει η ταμιας με ενα αλαζονικο βλεμμα και μου λεει οχι κυρια μου:shock:,με κοιτουσε λες και δεν ειχα λεφτα να παρω παιχνιδι στο παιδι μου επειδη εδειξα το κουπονι:evil::evil:τρελαθηκα ,ειχα διπλα μου τον Ανασταση και το μονο που εκανα ηταν να μουρμουραω αλλιως θα την ειχα βρισει για την συμπεριφορα της.

ελενιτσα ψυχραιμια.προσπαθησε να μαθεις τι γινεται και υστερα με καθαρο μυαλο αποφασιζεις για οτιδηποτε.θα σου πω και εγω το ιδιο με τα υπολοιπα κοριτσια.Αν δεν ειχες τα παιδια σουτ και δρομο αλλα τωρα....σκεψου καλα.πανω απο ολα τα παιδια σου και η ηρεμια τους.προσπαθησε να μην καταλαβουν τιποτα.και οτι θες εδω ειμαστε κοριτσακι.

XWF8p2.png

Αννα που εισαι? αλλο και τουτο παλι που σου τυχε !!!! τελικα ολα μαζι θα μας συμβαινουνε! αν ειναι δυνατον!!!! πως παει σημερα, εισαι καλυτερα? Ελευθερια εννοειται να βρεθουμε απο ωραριο δε θαχουμε προβλημα,απλα τεταρτη κ παρασκευη προς το παρον δε μπορω εχω σεμιναρια...τις υπολοιπες μερες ανετα!!!! αλλα να ειναι καλα η Αννα, οποτε τωρα περιμενουμε απο κεινη το οκ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...