Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευμορφάκι δεν χρειαζόταν να μην θηλάζεις επειδή είχες πυρετό αλλά άλλο θέμα αυτό. Καθένας έχει άλλες αντοχές και βλέπει διαφορετικά το θέμα. Δεν κατακρίνω καμιά μανούλα που δεν θήλασε ή θήλασε πολύ λίγο. Αλλά δε δέχομαι να με κατακρίνει και καμία επειδή εγώ επέλεξα ή δεν επέλεξα αλλά συμβαίνει να θηλάζω ακόμη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα, τωρα καταφερα να σας διαβασω! ολο το σκ τρεχαμε απο δω κ απο κει... η μικρη μου ειναι καλα (εκτος απο το συγκαμα) οποτε το πολυ πολυ να τη παρω κ να βρεθουμε...εσας ελευθερια+αννα τι ωρα κοιμουνται για βραδυ? για να σκεφτω τι ωρα θα μπορεσουμε να τα πουμε . (γιατι το να τα αφησω και τα 2 στο μπαμπα δυσκολο να παιξει!!!!)

Καλημέρα, καλή εβδομάδα. Κανείς να γιορτάζει εδώ? Χρόνια πολλά και καλά προκαταβολικά.

Μαριάννα μου εμένα 9 το βράδυ τον κάνω μπάνιο και κατά τις 09:30-10 κοιμάται.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα!Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!

Ευμορφάκι δεν χρειαζόταν να μην θηλάζεις επειδή είχες πυρετό αλλά άλλο θέμα αυτό. Καθένας έχει άλλες αντοχές και βλέπει διαφορετικά το θέμα. Δεν κατακρίνω καμιά μανούλα που δεν θήλασε ή θήλασε πολύ λίγο. Αλλά δε δέχομαι να με κατακρίνει και καμία επειδή εγώ επέλεξα ή δεν επέλεξα αλλά συμβαίνει να θηλάζω ακόμη.

Ασ'τους να λενε Ελευθερια μου.Εσυ συνεχισε να κανεις αυτο που κανεις(εγω σε θαυμαζω...κι εσενα και την Σοφια)και στους αλλους μην δινεις σημασια.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

καλημερα........τι κανετε?να ευχηθω και εγω χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!!εγω ειμαι πολυ χαλια.......δεν ειμαι αρρωστη.....δεν θα σχολιαζω για λιγες μερες....θα σας διαβαζω ομως να μαθαινω νεα σας και να παρηγοριεμαι!!!!!:-(

Καλημέρα! Να χαίρεστε τους εορτάζοντές σας! Υγεία και αγάπη να έχουν πάντα στη ζωή τους!

Λοιπόν έχουμε και λέμε και την κάνω να δουλέψω:

Δεν πήγαμε στην μαρμάγκα. Το σκέφτηκα πολύ και αποφάσισα ότι αν πάω σπίτι τους είναι σαν να παραδέχομαι ότι είμαι λάθος και πάω να απολογηθώ :mad: Το εξήγησα στον Τζώρτζη μου και συμφώνησε. Του είπα να τους καλέσει να δουν το παιδί αν θέλουν και ότι αν έρθουν πάλι με μούτρα, εγώ απλά θα κάνω τις δουλειές μου και δεν θα ασχοληθώ. Ο αντρούλης όμως δεν τους πήρε τηλ. γιατί χθες έλειπε από τις 10 το πρωί και ήρθε 3 το ξημέρωμα, καθώς ο κολλητός του κατεβαίνει για δήμαρχος και ήταν όλη μέρα μαζί του. Το επόμενο Σάββατο έχουμε γάμο και την Κυριακή 2ο γύρο εκλογές. Του είπα να τους πει για Παρασκευή απόγευμα...αν θέλουν...ορκίστηκα ότι είναι η τελευταία φορά που του το λέω και ας πράξει όπως θέλει...βαρέθηκα να παρακαλάω να δουν το εγγόνι τους :confused:

περάσαμε ένα τετραήμερο σούπερ! Πέμπτη πήγα γυναικολόγο για τεστ παπ, όλα καλά. Παρασκευή πήγαμε παιδίατρο, το σουργελάκι είναι σουπερ ντουπερ, έφτασε 10200 και 82 πόντους. Κάναμε mmr και prevenar στα μπρατσάκια, αλλά ούτε που έκλαψε! έκανε φατσούλες στον γιατρό! :tongue:

Μετά πήγαμε ικέα, σηκώσαμε όλα τα χριστουγεννιάτικα! Σάββατο χαζέψαμε στο mall και Κυριακή βόλτα στον ήλιο με την γιαγιά!

Του βάζω συνέχεια χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χριστουγεννιάτικα disney βίντεο στο youtube! Μόλις του τραγουδήσω we wish you a merry xmas and a happy new year, πάει και στέκεται μπροστά στο λαπτοπ και μου γελάει!!! Σήμερα το πρωί που ετοιμάστηκα να φύγω τα ίδια πάλι!!! Τρελλαίνεται για τον Donald το σουργελάκι!!! :lol::lol::lol::lol:

Με αφήνει άφωνη καθημερινά αυτό το παιδί!!! Συννενοούμαστε άψογα και αντιλαμβάνεται τα πάντα!

Περαστικά στην Αννούλα μας, ελπίζω σήμερα να είσαι μια χαρά κοριτσάκι μου!

Λίτσα, που είσαι;; Ο Αντρίκος καλά;

Μορφούλα μου, γιατί στενοχωριέσαι για τον θηλασμό;;; Στα είπα και τότε, έχεις όλο τον σεβασμό μου...αν είχα ζήσει τον χαμό σου, αποκλείεται να τα κατάφερνα όπως εσύ! Ο Παντελάκος έχει την καλύτερη μανούλα, μην το ξεχνάς ποτέ αυτό!!! :D

Respect και στις μανούλες που θηλάζουν ακόμα! Αλλά Ελευθερία μου, διαφωνώ μαζί σου...η κίνηση του Σαββάτου είναι ένα statement! Ναι μεν προσωπική υπόθεση, αλλά γιατί να μας αντιμετωπίζουν σαν περίεργα ζωάκια;;; Όσο θήλαζα, το έκανα παντού! Σε όποιον δεν άρεσε, την βόλτα του! έλεος πια, εγώ γιατί να ανέχομαι την κάθε ηλίθια που μου χαλά την αισθητική μου με τη φούστα μέχρι το αυτό της και μακιγιάζ πίστας (μόλις είδα μια συνάδελφο έτσι χαχαχαχαχα);;;; Και ενοχλώ εγώ εκτελώντας την πιο φυσιολογική διαδικασία του κόσμου;;; Ε όχι ρε φίλε! :mad:

καλημερα........τι κανετε?να ευχηθω και εγω χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!!εγω ειμαι πολυ χαλια.......δεν ειμαι αρρωστη.....δεν θα σχολιαζω για λιγες μερες....θα σας διαβαζω ομως να μαθαινω νεα σας και να παρηγοριεμαι!!!!!:-(

Τι συμβαίνει φιλενάδα; εδώ είμαστε εμείς για σένα...μην χάνεσαι :(

Γιατι αγαπη μου δεν εισαι καλα?:(Οποτε νιωσεις αναγκη να μας πεις το οτιδηποτε μην διστασεις να το κανεις.Εμεις ειμαστε εδω.

Καλημέρα! Να χαίρεστε τους εορτάζοντές σας! Υγεία και αγάπη να έχουν πάντα στη ζωή τους!

Λοιπόν έχουμε και λέμε και την κάνω να δουλέψω:

Δεν πήγαμε στην μαρμάγκα. Το σκέφτηκα πολύ και αποφάσισα ότι αν πάω σπίτι τους είναι σαν να παραδέχομαι ότι είμαι λάθος και πάω να απολογηθώ :mad: Το εξήγησα στον Τζώρτζη μου και συμφώνησε. Του είπα να τους καλέσει να δουν το παιδί αν θέλουν και ότι αν έρθουν πάλι με μούτρα, εγώ απλά θα κάνω τις δουλειές μου και δεν θα ασχοληθώ. Ο αντρούλης όμως δεν τους πήρε τηλ. γιατί χθες έλειπε από τις 10 το πρωί και ήρθε 3 το ξημέρωμα, καθώς ο κολλητός του κατεβαίνει για δήμαρχος και ήταν όλη μέρα μαζί του. Το επόμενο Σάββατο έχουμε γάμο και την Κυριακή 2ο γύρο εκλογές. Του είπα να τους πει για Παρασκευή απόγευμα...αν θέλουν...ορκίστηκα ότι είναι η τελευταία φορά που του το λέω και ας πράξει όπως θέλει...βαρέθηκα να παρακαλάω να δουν το εγγόνι τους :confused:

περάσαμε ένα τετραήμερο σούπερ! Πέμπτη πήγα γυναικολόγο για τεστ παπ, όλα καλά. Παρασκευή πήγαμε παιδίατρο, το σουργελάκι είναι σουπερ ντουπερ, έφτασε 10200 και 82 πόντους. Κάναμε mmr και prevenar στα μπρατσάκια, αλλά ούτε που έκλαψε! έκανε φατσούλες στον γιατρό! :tongue:

Μετά πήγαμε ικέα, σηκώσαμε όλα τα χριστουγεννιάτικα! Σάββατο χαζέψαμε στο mall και Κυριακή βόλτα στον ήλιο με την γιαγιά!

Του βάζω συνέχεια χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χριστουγεννιάτικα disney βίντεο στο youtube! Μόλις του τραγουδήσω we wish you a merry xmas and a happy new year, πάει και στέκεται μπροστά στο λαπτοπ και μου γελάει!!! Σήμερα το πρωί που ετοιμάστηκα να φύγω τα ίδια πάλι!!! Τρελλαίνεται για τον Donald το σουργελάκι!!! :lol::lol::lol::lol:

Με αφήνει άφωνη καθημερινά αυτό το παιδί!!! Συννενοούμαστε άψογα και αντιλαμβάνεται τα πάντα!

Περαστικά στην Αννούλα μας, ελπίζω σήμερα να είσαι μια χαρά κοριτσάκι μου!

Λίτσα, που είσαι;; Ο Αντρίκος καλά;

Μορφούλα μου, γιατί στενοχωριέσαι για τον θηλασμό;;; Στα είπα και τότε, έχεις όλο τον σεβασμό μου...αν είχα ζήσει τον χαμό σου, αποκλείεται να τα κατάφερνα όπως εσύ! Ο Παντελάκος έχει την καλύτερη μανούλα, μην το ξεχνάς ποτέ αυτό!!! :D

Respect και στις μανούλες που θηλάζουν ακόμα! Αλλά Ελευθερία μου, διαφωνώ μαζί σου...η κίνηση του Σαββάτου είναι ένα statement! Ναι μεν προσωπική υπόθεση, αλλά γιατί να μας αντιμετωπίζουν σαν περίεργα ζωάκια;;; Όσο θήλαζα, το έκανα παντού! Σε όποιον δεν άρεσε, την βόλτα του! έλεος πια, εγώ γιατί να ανέχομαι την κάθε ηλίθια που μου χαλά την αισθητική μου με τη φούστα μέχρι το αυτό της και μακιγιάζ πίστας (μόλις είδα μια συνάδελφο έτσι χαχαχαχαχα);;;; Και ενοχλώ εγώ εκτελώντας την πιο φυσιολογική διαδικασία του κόσμου;;; Ε όχι ρε φίλε! :mad:

Μαρακι μου γλυκο με συγκινησες πολυ.Δεν θελω και πολυ βεβαια.Σ'ευχαριστω πολυ:)

Πολυ χαιρομαι που περασατε τελεια αυτες τις μερες.Το μπεμπε Νικολη για μια ακομη φορα με εκανε λιωμα.Αν τον ειχα μπροστα μου θα τον επνιγα στα φιλια.

Τι χριστουγεννιατικα πηρες απο το ικεα?Α,και κατι ακομα,ειχες παρει ugg μποτες αν θυμαμαι καλα ε?Απο που και ποσο τις πηρες?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Τι συμβαίνει φιλενάδα; εδώ είμαστε εμείς για σένα...μην χάνεσαι :(

ακου να δεις τι εγινε......το σαββατο ειχαμε επετειο με τον Κ.!!!!10 χρονια.....σηκωθηκα και εγω να κανω τις δουλειες μου......ωσπου ανοιγω το καλαθι με τα απλυτα για να παρω ενα παντελονακι του Ανδρεα και μεσα στο παντελονι ειχε κρυψει το κινητο του ο κυριος.........παραξενευτηκα!!!!ηταν ανοικτο....και λεω κατσε να δω τι γινεται.....και βρισκω μηνυματα με μια.....μην την χαρακτηρισω....(την οποια υποψιαζομουν)!!!περιττο να σου πω οτι με επιασε ταχυπαλμια....μια δυσπνοια....νομιζα οτι μου επεσε ο ουρανος στο κεφαλι!!!:-(

παω και τον ξυπναω και ζηταω εξηγησεις αλλα χωρις κανενα νοημα αυτα που μου ελεγε......για να μην στα πολυλογω.......απο εκεινη την ημερα ειμαι ενα ρακος......εχω ισοπεδωθει τελειως......!!!!ειδες τι ωραιο δωρο που μου εκανε?????

Τι χριστουγεννιατικα πηρες απο το ικεα?Α,και κατι ακομα,ειχες παρει ugg μποτες αν θυμαμαι καλα ε?Απο που και ποσο τις πηρες?

θα στα δείξω αργότερα γιατί τώρα πρέπει να τελειώσω μια δουλίτσα...

ugg είχα πάρει πέρσι από ebay 60 ευρώ αλλά δεν κόβω το χέρι μου ότι είναι αυθεντικές :rolleyes:

θα σου ψάξω αργότερα στο ebay μήπως σου βρω κάτι...έχεις κατά νου συγκεκριμένο σχέδιο και χρώμα; στείλτα μου...

ακου να δεις τι εγινε......το σαββατο ειχαμε επετειο με τον Κ.!!!!10 χρονια.....σηκωθηκα και εγω να κανω τις δουλειες μου......ωσπου ανοιγω το καλαθι με τα απλυτα για να παρω ενα παντελονακι του Ανδρεα και μεσα στο παντελονι ειχε κρυψει το κινητο του ο κυριος.........παραξενευτηκα!!!!ηταν ανοικτο....και λεω κατσε να δω τι γινεται.....και βρισκω μηνυματα με μια.....μην την χαρακτηρισω....(την οποια υποψιαζομουν)!!!περιττο να σου πω οτι με επιασε ταχυπαλμια....μια δυσπνοια....νομιζα οτι μου επεσε ο ουρανος στο κεφαλι!!!:-(

παω και τον ξυπναω και ζηταω εξηγησεις αλλα χωρις κανενα νοημα αυτα που μου ελεγε......για να μην στα πολυλογω.......απο εκεινη την ημερα ειμαι ενα ρακος......εχω ισοπεδωθει τελειως......!!!!ειδες τι ωραιο δωρο που μου εκανε?????

Ελενάκο μου, καταρχάς ψυχραιμία. Μεγάλη σημασία έχει το περιεχόμενο των μηνυμάτων καθώς και η εξήγηση του συζύγου.

Κατάλαβα σωστά ότι είχε κρύψει το κινητό του στο παντελόνι του Αντρίκου;

Είναι φυσιολογικό να αισθάνεσαι έτσι, αλλά 1ον δεν πρέπει να σε καταλάβουν τα παιδιά, 2ον πρέπει να ηρεμήσεις για να δεις τα πράγματα καθαρά.

αν δεν θέλεις να γράψεις εδώ λεπτομέρειες θα το καταλάβω (αν και έτσι θα ακούσεις πολλές γνώμες), είμαι όμως στη διάθεσή σου να τα πούμε με πμ ή τηλ.

Είμαι σίγουρη καρδούλα μου ότι υπάρχει εξήγηση...

Βρηκα αυτη.Δεν ειναι αυθεντικη λες?

Εσυ ποια πηρες?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380284954037&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_500wt_1156

εγώ είχα πάρει αυτές:

http://cgi.ebay.co.uk/Ugg-boots-Bailey-button-/120644245614?pt=Women_s_Shoes&hash=item1c16f5186e

το σχέδιο που παρέθεσες σε ενδιαφέρει; θα στο ψάξω αργότερα και θα επανέλθω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...